The sky is the limit

Ik zat een beetje op hete kolen. Ik was op weg naar Schiphol en zat op de ring van Amsterdam in de file. Wat er aan de hand was, wist ik niet. Wel wist ik dat ik op tijd op mijn bestemming moest zijn, want ik was ingepland voor een vlucht naar Manilla op de Philippijnen, en die moest natuurlijk op tijd vertrekken. De maatschappij zou er niet blij mee zijn als we te laat in de lucht zaten.
Ik ben gezagvoerder op een Boeing 747-400, en men heeft mij verteld dat ik in die functie de jongste – ik ben 32 – van de maatschappij ben. Het zal wel, maar mij boeide dat niet zo. Wat mij meer boeide was met wie ik de vlucht zou moeten doen, en dat horen we pas als we in Skyport zijn. Skyport is een gebouw op Schiphol, pal tegenover de markante verkeerstoren, waar alle vluchten beginnen en waar de binnenkomende vluchten eindigen. Gelukkig was daar ook de parkeergarage, waar ik mijn auto altijd neerzette als ik moest vliegen, zodat ik alleen maar een weg hoefde over te steken. In Skyport gaan we voor de vlucht altijd naar een soort vergaderkamer, waar we kennis maakten met een deel van de bemanning. Het gebeurde dus vaak, dat ik mijn co-piloot pas daar ontmoette, hooguit drie of vier uur voor een vlucht. Daar bespraken we de vlucht, waarbij vaak ook de senior-stewardess aanwezig was, en controleerden en bespraken we alle noodzakelijke informatie.
De senior-purser en zijn vrouwelijke collega controleerden of alles levensmiddelen aan boord werden gebracht en dat ze naar de juiste pantries werden gebracht. Met mijn co-piloot ging ik dan naar de cockpit en controleerden we vluchtschema's en natuurlijk de apparatuur aan boord. Daar waren we wel een uurtje mee bezig. En dan kon op een gegeven moment de vlucht beginnen, met taxiën naar de startbaan. Als we pech hadden en van de Polderbaan moesten opstijgen, dan duurde dat een klein half uurtje.

Het raadselachtige van files is soms dat je niet weet waarom of waardoor er een file is. Dat was ook nu het geval. Het ene moment zat het verkeer nog muurvast, het andere reden we al weer met normale snelheid richting Schiphol. Dan let ik meestal op of ik ergens een oorzaak van de file zie: een auto-ongeluk of wegwerkzaamheden, maar deze keer was er helemaal niets te zien. Enfin, we reden weer en dat werd tijd ook, want anders kwam ik toch echt krap in mijn tijd te zitten. Een half uurtje later zat ik op kantoor in Skyport, waar ik met mijn co-piloot voor de komende vlucht kennis maakte: Dave Mitchell, een Canadees die in Toronto woonde.
Van hem hoorde ik dat de stewardessen al aan boord waren, en dat gaf mij enige hoop. Ik kende maar één senior-stewardess, die zonder mijn toestemming – officieel moet de gezagvoerder aan de bemanning toestemming geven om aan boord te gaan – met haar ploeg aan boord ging, en dat was Sharon. Sharon was mijn favoriet onder de stewardessen. Ze was een vrij grote, knappe vrouw van 28 jaar met een figuur om van te likkebaarden, lang donker haar en een paar prachtige borsten.
“Weet je wie de senior-stewardess is?” vroeg ik Dave.
“Nee, ik ken haar niet.” antwoordde hij, en om mijn volgende vraag een slag voor te zijn, voegde hij eraan toe: “Ik heb haar ook niet gezien. Het is mij alleen maar verteld dat ze al aan boord is met haar dames, om te controleren of alles aan boord komt.”
Als het Sharon was, dan maakte ik me over dat laatste geen enkele zorg, want ik had met haar nog nooit een vlucht gedaan, die niet perfect georganiseerd was. Ze belde rustig met de catering om te zeggen dat ze nog een paar dingen miste, en of die maar even rap gebracht konden worden. Bij de catering hadden ze al ontdekt dat ze dat dan inderdaad maar beter héél rap konden doen.

Terwijl Dave en ik met de vluchtbespreking bezig waren, kwam de reserve-bemanning binnen: twee jonge vliegers, die ver genoeg waren om een vliegtuig te besturen, maar nog niet zo ver, dat ze ook mochten starten en landen.
Het beviel me niet dat ze te laat waren, want zij hoorden op tijd te zijn. Ik stak mijn ongenoegen hierover niet onder stoelen of banken, maar de heren hadden een goed excuus: ze hadden vastgezeten in een file voor een ongeluk, en konden geen kant op. Er was nauwelijks nog tijd om hen te vertellen wat we al besproken hadden, dus deden we dat zo kort en bondig mogelijk, want ik wilde aan boord, waar we ook nog genoeg te doen hadden.
Maar een goed kwartier later gingen we toch naar onze kist voor deze vlucht. Toen we via de slurf naar binnen gingen zag ik dat de stewardessen van de Economy Class al hard aan het werk waren om alles in gereedheid te brengen. We gingen via een trap naar boven, en daar kwam ik tot mijn niet geringe vreugde Sharon tegen, die net even naar beneden zou om daar de gang van zaken te controleren.
Ze toverde een big smile op haar knappe gezicht toen we elkaar zagen. Ze zag er weer betoverend uit, ondanks haar uniform, dat volkomen zedig was. We begroetten elkaar met een hartelijke kus.
“Ik kom zo nog wel bij je, Paul.” zei ze hartelijk, “Ik moet even naar beneden om te kijken hoe het daar gaat. Ik wil over een uur in de lucht zitten.”
“Kom maar even mee naar mijn slaapcabine, dan heb ik je veel sneller in de lucht.” grinnikte ik.
Ze lachte hartelijk en zei:”Ik heb momenteel wel iets anders te doen.”

Terwijl ze lachend naar beneden ging, liepen Dave en ik naar de cockpit. Pal achter de cockpit van onze 747's bevinden zich aan de linker kant twee niet overbemeten cabines, waar gezagvoerder en co-piloot op lange vluchten een paar uur kunnen slapen als ze de kist aan de reserve-bemanning konden overdragen. Ik maakte daar vaak gebruik van, en nu Sharon met ons meeging, was ik dat zeker ook van plan.

In de cockpit controleerden we de instrumenten en de besturing. Toen we daar klaar waren besloot ik het vliegtuig aan een visuele inspectie te onderwerpen. Dat hield in dat ik naar buiten moest om te controleren of aan de buitenkant van de kist alles was zoals het hoorde te zijn. Op het Economy Deck zag ik Sharon in gesprek met een paar ondergeschikten en ik ging via de trap naar het platform. Ik liep onder de hele kist door en er omheen en zag niets dat ik niet wilde zien. Ik ging weer aan boord. Boven kwam ik Sharon tegen, die zei:
“Nou, beneden loopt alles gesmeerd.”
“Vertel eens iets nieuws, schat.” zei ik vriendelijk, “Ik ben van jou niet anders gewend.”
Ze glimlachte liefjes en zei:”Oké, ik heb nieuws voor je: ik heb de koffie al klaar. Willen jullie een bakje?”
“Ik graag. Van mijn co-piloot weet ik het niet, maar ga er maar van uit dat hij ook wel een bakje wil. Anders drink ik dat ook wel op.”
“Oké, het komt er aan, captain.” lachte ze vrolijk.
“Kijk niet zo vrolijk, want dan word ik verliefd op je.” grapte ik.
Ze lachte allercharmantst en ging naar de pantry om een paar bakjes koffie in te schenken, terwijl ik weer in de linker stoel in de cockpit ging zitten.
“Alles in orde, neem ik aan?” veronderstelde Dave, die met een map vol papieren op schoot zat.
“Alles in orde, Dave. Ik heb trouwens koffie voor je besteld.”
“O fijn, daar heb ik nu echt zin in.” zei hij, “Hoe is het bij de dames?”
“Prima. Sharon heeft de leiding, en dan hoeven wij ons nergens meer zorgen over te maken. Die zie je zo direct wel, want zij komt de koffie brengen.”

Even later kwam Sharon de cockpit in en gaf Dave een kop koffie, die hij dankbaar accepteerde. Ze boog zich naar mij toe om mij koffie te geven, bukte wat dieper en gaf me zo de gelegenheid om heel even in haar bloes te kijken. Ze wist dat ik die kans niet onbenut zou laten, en dat deed ik nu dus ook niet. Het zag er weer heerlijk uit, want ze droeg nooit grote beha's en ik kon een opwindend deel van haar borsten zien.
“Bedankt, meid.” zei ik, haar dankbaar aankijkend.
“Geen dank, graag gedaan. Wanneer vertrekken we?”
“Over een half uurtje. Laat de passagiers maar vast aan boord komen.”
“Oké. Tot straks.”

Een half uur later hoorde ik via de intercom de stem van Kees, die zei dat hij klaar was om ons van de gate te duwen. Ik controleerde of wij dat ook waren en zei dat hij zijn gang kon gaan. Langzaam zag ik ons achteruit weggeduwd worden en een kwart draai naar rechts maken. Vanuit de cockpit konden we Kees niet zien, maar ik wist dat hij op dit punt zijn stoel zou omdraaien om ons voorwaarts naar het ontkoppelpunt te slepen.
Dat duurde maar even en toen voelde ik, dat hij ons neuswiel liet zakken, zodat we nu weer op eigen poten stonden. Dat was nog niet het moment om met taxiën te beginnen, want zijn trekker stond nog steeds onder ons.
“Oké, vanaf hier mag u het zelf doen, captain.” hoorde ik Kees zeggen, “Ik verbreek nu de verbinding en zal plaats voor u maken.”
“Bedankt, Kees, en tot ziens, jongen.” zei ik.
“Geen dank, en goeie reis.”
Ik hoorde een klik en wist dat hij de communicatiekabel had verwijderd. Even later zagen we hem een meter of dertig voor ons naar de zijkant van de taxibaan gaan, zodat wij veilig op eigen kracht konden gaan taxiën. Om brandstof te besparen taxiëen we nooit op alle motoren; daarvoor was één motor meer dan voldoende, de andere draaiden stationair, tot we aan het begin van de startbaan stonden.

Van de grondverkeersleiding kregen we toestemming om te taxiën en die gaf ons meteen de startbaan. Het was de Polderbaan, dus we zouden een minuut of twintig onderweg zijn. Toen we daar aan kwamen, stonden er een stuk of zes andere vliegtuigen te wachten op toestemming om op te stijgen. Daardoor duurde het ook nog een kwartiertje voordat wij ons aan het begin van de baan konden opstellen.
Toen we eindelijk toestemming kregen om op te stijgen, kregen we ook nog informatie over windrichting en windkracht, die zeker bij startende en landende vliegtuigen heel belangrijk is. Na de verkregen toestemming schoof ik de vier gashandels naar voren, hield de kist nog even vast en liet de remmen toen los. Ik wist dat Sharon en haar meisjes hadden gecontroleerd dat alle passagiers – 258 in totaal – hun riemen om hadden. Twee minuten later zaten we in de lucht.

Na een paar minuten lieten we de passagiers weten, dat de riemen los mochten. Korte tijd later kwam Sharon, die boven de Business Class bediende, en daarmee ook ons in de cockpit, vragen of we iets wilden eten of drinken.
“Ach, breng me nog maar een kop koffie, met iets lichts erbij.” zei ik. Ze kende mij goed genoeg om te weten wat ze zich bij “iets lichts” moest voorstellen, dus vroeg ze niet verder. Dave nam koffie en ham-and-eggs.
Terwijl Sharon dit voor ons klaarmaakte, klommen wij nog steeds naar onze voorgeschreven kruishoogte. Als we daar waren aangekomen kon Charlie, de automatische piloot, het werk een tijdje overnemen en kon ik de benen even strekken. Omdat ik wat moe was, mede door de reis van huis naar Schiphol, nam ik me voor een paar uur te gaan slapen, maar ik wist nog niet of daar veel van zou komen, met de knappe, sexy Sharon zo dicht in de buurt.
Even later bracht ze onze bestellingen. We zetten Charlie even aan het werk om rustig te kunnen eten, maar we hielden hem natuurlijk wel in de gaten. Intussen ging Sharon even zitten en zuchtte ietwat vermoeid.
“Ik denk dat ik straks maar even naar achteren ga om wat slaap in te halen. Drie intercontinentale vluchten achter elkaar vind ik wel wat veel van het goede.” zei ze, een donkere haarlok wegschuivend.

Om die opmerking te begrijpen moet je weten dat onze 747 een Combi werd genoemd: gedeeltelijk passagiersvliegtuig en gedeeltelijk vrachtvliegtuig. De vrachtruimte bevindt zich achterin en daar boven in bevindt zich een ruimte met een aantal slaapcabines, waar vermoeide bemanningsleden op lange vluchten een tijdje kunnen slapen. Veel privacy heb je daar niet, en ook al heb ik daar nog nooit geslapen, volgens mij is het daar nogal gehorig ook. Daarom zei ik ook tegen Sharon, terwijl ik nu even dankbaar was dat Dave geen woord Nederlands verstond:
“Lieve schat, als jij graag lekker wilt slapen, dan moet je niet naar achteren gaan. Dan ben je de gast van de captain.”
Ze lachte allerliefst, legde een hand op mijn schouder en streelde met haar vingers mijn nek, wat voor Dave niet zichtbaar was.
“En als jij wilt slapen dan?” vroeg ze liefjes.
“Ach, er gaan veel makke schapen in een hok, en we zijn elkaar nog nooit in de haren gevlogen, je hebt mij nog nooit de ogen uitgekrabd of zo, dus dat hoeft wat mij betreft geen probleem te zijn.”
“Wat mij betreft ook niet.” zei ze, aaide me nog even in mijn nek – ze weet dat ik dat lekker vind – en vroeg bij het weggaan:”Wanneer draag je de kist over?”
“Over een kwartiertje. Dan zitten we op kruishoogte, dus dan mogen de kinderen een paar uur spelen. En dan ga ik uitzoeken of jij kunt slapen naast een man, die verschrikkelijk schijnt te snurken.”
Ze schoot in een hartelijke lach en zei:
“Als ik slaap, dan ben ik bewusteloos, lieve Paul. En nu ga ik kijken of alles op rolletjes loopt, en dan zal ik mijn slaapspullen maar gaan halen.”

Een kwartiertje later droeg ik het commando over het vliegtuig over aan de reserve-bemanning, die de komende zes à zeven uur “op de bok” zou zitten. Tijd genoeg om even lekker te slapen en zo. Dave was al gauw naar zijn eigen cabine vertrokken en zou al wel slapen. Toen ik in mijn cabine kwam, zat Sharon daar al, tot mijn aangename verrassing. Ze droeg een t-shirt, dat nogal moeite met haar grote borsten had, en een minuscuul slipje, dat onder het t-shirt alleen te zien was als je erop lette.
Terwijl ik de deur achter me sloot kwam ze zwoel glimlachend naar me toe, sloeg haar slanke armen om mijn nek en plaatste haar fraai gevormde, sensuele lippen op de mijne. Ze duwde haar tong naar binnen, want ze weet dat ik dat heerlijk vind, en duwde haar onderlijf tegen me aan. Met haar ervaring voelde ze me direct en glimlachte ze tevreden.
“Ik heb op dit moment nog niet zo heel veel slaap.” zei ik zacht, terwijl ik haar rug streelde en voegde er grinnikend aan toe: “Maar ik ben wel te moe om me uit te kleden.
Sharon lachte verleidelijk en fluisterde in mijn oor:”Dan doe ik dat toch even voor je? Ik ben nog helemaal niet moe.”
“Daarnet in de cockpit was je dat anders wel.” plaagde ik haar.
“Ja-a, maar nu ben jij er, en nu ben ik even over mijn vermoeidheid heen.”
Ik schoof haar t-shirt wat omhoog om haar blote rug te strelen en voelde haar buik sterker tegen de mijne drukken. Het signaal kwam prima over en ik besloot, omdat ik daar toch al mee bezig was, haar van haar t-shirt te ontdoen. Toen ze met haar blote borsten voor me stond, trok ze zelf haar slipje uit en was toen heerlijk naakt. Van mijn uniform maakte ze ook geen probleem, en in minder dan geen tijd lagen we in bed.
“We hebben niet zo heel veel tijd, Paul, want we zullen echt ook een paar uur moeten slapen.”
“Je hebt gelijk, schat. In Manilla hebben drie lange dagen de tijd om van elkaar te genieten.”
“Inderdaad, en ik ben van plan die ten volle uit te buiten.” Oeps, dat belooft wat!
Het bed waarop we lagen, was maar iets breder dan een eenpersoons bed, dus lagen we lekker dicht tegen elkaar aan. Ze nam mijn lul in haar warme hand en begon me heerlijk te masseren.
“Kus me, Paul.” fluisterde ze licht hijgend in mijn oor, “Kus me zoals alleen jij me kunt kussen.”
“Mag ik intussen ook nog even met die overheerlijke borsten van je spelen?” vroeg ik glimlachend.
“Dat mag je niet, dat móet je.” lispelde ze met een verleidelijke glimlach.

Mijn lul groeide in haar hand in rap tempo, terwijl ik me met haar volle, stevige borsten vermaakte, verlekkerd aan haar tepels sabbelde en er nu en dan zachtjes in beet. Ik weet dat ze daar bloedgeil van wordt. Ik had het wel eens meegemaakt dat ze niet van plan was te neuken, maar wel toestond dat ik dat ik even met haar borsten speelde. Als ik dan langer dan een paar seconden wist vol te houden om met haar gevoelige tepels te spelen, wist ik ook dat ze voor de verleiding bezweek. Ik was nog niet uitgespeeld en gesabbeld, toen ze vond dat mijn lul stijf genoeg was.
Ze trok me op zich en leidde mijn paal naar haar wachtende en smachtende kut.
“Kom in me , en neuk me, Paul. En laat me neerstorten.”
“Lekkere meid ben jij, zeg.” grijnsde ik, duwde mijn lul in haar al vochtige kut en begon haar heerlijk te neuken, waarbij zij het spel geweldig meespeelde. Met haar ervaring wist ze hoe ze mijn orgasme zo lang mogelijk kon rekken, en daarvan maakte ze flink gebruik. Intussen was ze zelf al een keer zwaar hijgend klaargekomen en wilde dat nog een keer, maar dan tegelijk met mij.
Dus werkte ze er nu naar toe om mij te laten komen, en even later slaakte ik een gesmoorde kreet, toen ik haar drijfnatte kut volspoot met het zaad, waar ze zo naar verlangde. Ze kon met moeite een gil onderdrukken, toen ze op dat moment nog een keer zinderend klaarkwam. Niet dat ik het belangrijk vond, maar op dat moment zaten we op twaalf kilometer hoogte boven het grensgebied tussen Griekenland en Turkije. Klaarkomen op twaalf kilometer hoogte, hoeveel mensen kunnen dat zeggen? Toen ik mijn ballen in haar zuigende kut had leeggespoten, liet ze me op mijn knieën zitten en begon mijn lul schoon te likken. Vijf minuten later sliepen we als de bekende roos.

Ik droomde. Meestal ben ik de droom weer kwijt als ik wakker word, maar deze kon ik me nog goed herinneren. Ik droomde dat ik Sharon, mijn privé-godin, ten huwelijk vroeg. Nu is het in werkelijkheid zo, dat de gezagvoerder van een vliegtuig met de kapitein van een schip gemeen heeft, dat hij man en vrouw mag trouwen als zij daarom vragen. Dat is officieel in de wet zo geregeld. Maar in mijn droom hadden we wel een probleem, want ik was zelf de gezagvoerder, en wie moest ons dan trouwen? Geen idee, en Sharon, die over een redelijke juridische kennis beschikte, wist het ook niet. Onze bruiloft ging dus niet door.

Ik werd wakker doordat ik iets zwaars op me voelde. Dat “iets” bleek Sharon te zijn, die heerlijk naakt op me was gaan liggen en al bezig was mijn lul op te stijven om hem nog een keer in haar kut te krijgen. Zij had een soort ingebouwde wekker: als zij om een bepaalde tijd wakker moest worden, dan prentte ze die tijd in haar hoofd, ging slapen en werd dan prompt op de geplande tijd wakker. Thuis had ze niet eens een wekker, want ze vertrouwde op haar ingebouwde exemplaar. Die eigenschap kon ze nu goed gebruiken, want als ze zes uren vrij had tijdens een vlucht, dan betekende dat niet dat ze zes uren kon slapen. Ze had tijd nodig om wakker te worden en er voor de passagiers weer pico bello uit te zien.

Zonder enige twijfel had ze zich voorgenomen nog een keer van mij te genieten voordat ze weer aan het werk ging, dus had ze besloten wat eerder wakker te worden dan normaal om zo tijd te hebben voor nog een lekkere neukbeurt.
“Allemensen, is me dit een manier van wakker worden.” hijgde ik, toen ik me realiseerde wat ze aan het doen was. Ze lachte zwoel en drukte zich met haar handen op om me aan te kijken. Haar lange donkere haar omlijstte mijn hoofd, zodat ik alleen maar haar knappe gezicht en haar heerlijke borsten kon zien.
Ze keek me met een zwoele blik in haar mooie ogen aan en glimlachte.
“Ik had zin in een stevige beurt, Paul, en aangezien we straks beiden weer aan het werk moeten, ben ik maar vast begonnen.”
“Ga je dat ook in Manilla doen?” vroeg ik. Vanaf het moment dat ik wakker werd, begon mijn lul in rap tempo te groeien. Dat voelde zij natuurlijk direct en het toverde een tevreden lach op haar knappe gezicht.
“Misschien wel.” lachte ze opgewekt, “Maar in het hotel hebben we veel meer tijd voor elkaar.”
“Ach, een vluggertje is ook niet weg.” grinnikte ik, terwijl ik mijn handen op die verrukkelijke borsten van haar legde.
“Het is een prima alternatief als je geen tijd voor uitgebreide sex hebt.” zei ze, terwijl ze mijn lul met haar getrainde kutspieren begon te bewerken. “Maar ik trek er liever tijd voor uit, Paul, het liefst veel tijd. Dan kan ik veel langer en op mijn gemak van je genieten.”
“Ik verlang er nu al naar, lekker ding.” zei ik, met een onmiskenbaar verlangen in mijn stem.
“Echt waar?” vroeg ze, en ik meende hoop in haar stem te horen.
“Ja, dat meen ik serieus. En ik verlang er niet alleen om de sex naar, maar ook om een paar hopelijk heerlijke dagen samen met jou te kunnen doorbrengen, op ons gemak.”
“Wat lief.” glimlachte ze, bijna dankbaar, terwijl ze me nu heerlijk aan het neuken was en genietend van mijn handen op haar borsten.
“Ik zal je nog meer vertellen.” bekende ik, “Ik heb van je gedroomd.”
“O ja? En wat deed ik?”
“Jij niets. Je weet dat ik bevoegd ben om aan boord huwelijken te sluiten, hè?” Sharon knikte en ik ging verder: “Nou, we waren aan boord en ik vroeg jou ten huwelijk. Je zei ja, maar toen hadden we een probleem, want ik was ook de gezagvoerder. En wie moest ons dan trouwen? Ik wist het niet, en jij ook niet. Kortom, onze bruiloft ging niet door. Meer kan ik me er niet van herinneren.”
Ze keek me even recht aan, glimlachend, terwijl ze doorging met mij lekker te neuken, maar ik meende te zien dat haar ogen een beetje vochtig waren.
“Dromen zijn niet altijd bedrog, Paul. Hoe hoog zouden we nu zitten?”
“Nog steeds een kilometer of twaalf, denk ik.” zei ik, een beetje verwonderd. “Hoezo?”
Er brak ineens een brede lach op haar gezicht door, en op zulke momenten vond ik haar altijd op haar mooist.
“Dan stel ik me zo voor, dat dit de hoogste huwelijksaanzoek ter wereld zou zijn geweest.”
Ik grijnsde en begon haar tegemoet te komen, intens genietend van haar heerlijke kut, die zo lekker en opwindend om mijn keiharde lul zat.
“Ik ga je nu klaarmaken, Paul. Ik wil je in mijn kut voelen spuiten en nog even van je na-genieten. En dan roept de plicht helaas weer.”
“We halen de schade in het hotel wel weer in, schat.” beloofde ik, terwijl ik haar kutspieren nu strak om mijn eikel voelde, wat me in rap tempo naar mijn climax hielp.
“Dat zul je wel moeten ook.” hijgde ze, met moeite een kreet onderdrukkend doordat ze klaarkwam. “Ik vlieg niet voor niks de halve wereld over.”
Ik wilde met een grap reageren, maar voelde plotseling mijn ballen koken, en ik ontplofte in haar zuigende en trekkende kut. Golf na golf spoot ik in haar en er leek wel geen einde aan te komen. Allemachtig, wat was het heerlijk om deze vrouw te neuken. Zij was met voorsprong de beste op dit gebied, die ik ooit had meegemaakt.
Nadat ze nog een paar keer met haar kutspieren aan mijn lul had getrokken om echt alles er uit te krijgen, keek ze me gelukzalig aan en liet zich met een zeer voldaan gevoel op me zakken. Ze wist dat ze me niet mocht bedanken, maar deed dat op haar eigen manier door mijn hele gezicht met hete kussen te bedekken. We lagen nog een tijdje na te genieten, maar toen riep de plicht weer: het werd tijd de reservebemanning af te lossen.

Toen we ons hadden aangekleed, moest Sharon zich eerst fatsoeneren, want zeker de stewardessen van onze maatschappij moeten er onberispelijk uitzien. Op het moment, dat ze daarmee klaar was, kon ik niet nalaten te zeggen:
“Jemig meid, wat ben je toch mooi, zelfs in je uniform. En toch zie ik je liever naakt.”
Ze glimlachte liefjes, kuste me op het puntje van mijn neus en zei:
“Daar krijg je nog kans genoeg voor, Paul. En nu ga ik weer aan het werk, lekkere vent van me.”
“Laat ik dat ook maar doen.” zei ik.
Een uur later begonnen we te dalen richting Manilla, maar het duurde nog twee uur voordat we de landingsbaan konden zien liggen. Na de landing taxieden we naar de gate, en korte tijd na aankomst daar konden de passagiers het vliegtuig eindelijk verlaten. Ik kan me voorstellen dat ze daar blij om waren, want ik wilde er zelf ook wel uit. De bedoeling was nu dat we drie dagen verplichte rust zouden nemen en dan zouden we met een ander vliegtuig naar een andere bestemming vliegen. Het vliegtuig, dat we nu aan het verlaten waren, zou over een paar uur met een verse bemanning al weer vertrekken.

Toen we de lopende zaken hadden afgehandeld gingen de meesten van ons naar het hotel, dat de maatschappij voor ons gereserveerd had. Sommigen waren van plan drie dagen lekker te niksen, anderen wilden de stad in en een paar zelfs het land in om daar iets van te zien. Sharon en ik besloten de rest van de dag in het hotel te blijven, en misschien zouden we morgen even de stad in gaan. Maar eerst wilden we van onze rust, en natuurlijk ook van elkaar genieten.

Terwijl ik na een lange vlucht soms nog bezig was die vlucht in gedachten af te werken, beschikte Sharon over een knop, die ze om kon zetten, waarna ze volkomen leek te zijn vergeten wat achter haar lag. Dan richtte ze zich alleen maar op wat ze voor zich had. Toen we onze bagage naar onze kamers hadden gebracht, dacht ze weliswaar nog even aan de heerlijke sex, die we in het vliegtuig hadden gehad, maar dat beschouwde ze al als een afgesloten hoofdstuk. Ze wilde nu de rest van het boek ook lezen.
Ze had haar bagage nog niet opgeborgen of ze keek me aan en begon zich zwoel glimlachend langzaam uit te kleden. Ik vond het vaak heerlijk om het verschil te zien: aan boord was Sharon een toonbeeld van charmante degelijkheid en vriendelijke hulpvaardigheid, en in haar eigen vertrouwde privé-omgeving was zij bijna het tegendeel: een en al betoverende verleiding, zeker voor mij. Want Sharon had alles en was alles, wat ik in een vrouw zoek: lang zwart haar, een mooi rank figuur met vrij grote, volle borsten en een geweldig gevoel voor humor. Was het dan zo vreemd, dat ik droomde dat ik haar ten huwelijk vroeg?

Nadat ze haar bloes had losgeknoopt en langzaam open deed, wist ze dat ik het niet zou kunnen laten even naar haar borsten te kijken. Het viel me direct op dat ze een andere beha om had dan aan boord voordat we gingen slapen. Deze deed haar borsten werkelijk schitterend uitkomen en ik voelde de onrust in mijn kruis al. Toen ik aanstalten maakte om me ook uit te kleden, beval ze: “Laat dat. Dat doe ik voor je.”
“Hallo, ik ben de captain, weet je nog?” probeerde ik met een serieus gezicht te zeggen, maar Sharon zei met een nog serieuzer gezicht:
“We zijn hier niet aan boord, captain. Hier doe je wat ik zeg.”
“Ja, mevrouw.” zei ik gedwee.
“Zo mag ik het horen.” Ze maakte haar beha los en toonde me haar geweldige borsten, die prachtig recht vooruit stonden. Ook al had ik ze al honderd keer gezien, ik genoot er elke keer weer van, want Sharon had echt heel mooie borsten.
Na haar beha deed ze nu haar rok uit. Ze maakte er niet een stripshow van, en ik vermoedde dat ze daar op haar manier geen tijd voor had. De rok onthulde een slipje, dat ik ook nog niet eerder had gezien, maar het stond haar goed. Het was hoog opgesneden en deed haar benen en billen het recht, dat ze verdienden.
Heupwiegend en met een zwoele blik in haar donkere ogen kwam ze glimlachend op me af en begon langzaam mijn overhemd los te knopen. Ze trok het van me af en hielp me vervolgens uit mijn t-shirt. Toen ze aan mijn broek begon wilde ik even met haar borsten spelen, maar ik kreeg direct een tik op mijn vingers.
“Je mag pas aan mij komen als ik klaar ben.” zei ze. Haar stem klonk een beetje hees, waar ik uit afleidde dat ze zelf ook al behoorlijk geil was, maar dat ze de spanning wilde opvoeren.
Toen ze mij uit mijn broek had geholpen zag ze al een enorme bult in mijn onderbroek, waar ze even glimlachend naar keek.
“Ben je geil, jongetje?'' vroeg ze poeslief, haar hand even op mijn bult leggend, wat niet hielp om daar de landing in te zetten.
“Ja. Vind je 't gek, met zo'n vrouw als jij?”
“Nou, wees een grote jongen en heb nog even geduld. Daarna gaat het spel beginnen.”

Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan, want ik was zo geil op deze vrouw dat ik me maar moeilijk kon inhouden en haar het liefst direct had besprongen. Maar ik kende Sharon en wist dat, als ik het spel volgens haar regels speelde, we een onvergetelijke neukpartij zouden hebben, dus probeerde ik me toch maar te beheersen.
“Ik heb vandaag zin in tedere sex, Paul. Lange, tedere sex. Ik wil heel lang van je genieten.” zei ze zacht, toen ze ook mijn onderbroek had verwijderd en ik spiernaakt voor haar lag.
Ze keek met een onmiskenbaar verlangen naar mijn lul, die al half overeind was gekomen, blies even tegen de eikel en drukte er een kus op, zonder mijn pieterman met haar handen aan te raken. Ze stak haar tong uit en likte met het puntje langs de hele stam, die daardoor snel verder groeide. Sharon vond het altijd leuk om het effect te zien van wat ze deed en ze glimlachte tevreden toen mijn lul recht overeind kwam te staan. Het was voor haar het teken, dat ik haar begeerde, en welke vrouw wil dat niet?
Nu nam ze mijn paal in haar warme hand, bewoog die een paar keer op en neer, maar net toen ik dacht: “Nu gaat het beginnen.” liet ze hem weer los. Ze stond op en schoof haar slipje langzaam over haar heupen naar beneden, waarna ze er uit stapte en het dingetje naast het bed gooide. Toen duwde ze mij achterover op het bed, kwam schrijlings over me heen en ging op mijn borst zitten. Ze trok mijn hoofd naar zich toe en duwde mijn gezicht tegen haar platte buik aan.
“Lik mijn kut, Paul. Laat me even lekker klaarkomen.”
Ik deed maar al te graag wat ze vroeg, stak mijn tong uit en liet die even door haar donkere schaamhaar gaan. Ik trok haar lippen uiteen en liet mijn tong over haar klit fladderen, wat haar een diepe zucht van genot ontlokte. Sharon heeft een heerlijke kut, die niet alleen altijd fris ruikt, maar ook altijd heerlijk smaakt. Ik wilde haar snel laten klaarkomen, want ik verlangde ernaar om haar kutsappen in mijn mond te krijgen en vol genot op te drinken. Omdat ik haar en haar lichaam zo goed kende, wist ik wat ik moest doen om dat te bereiken, en dat deed ik dan ook.
Ze begon steeds zwaarder te hijgen en luider te kreunen en stimuleerde me door me te strelen en te masseren waar ze me maar kon raken, waarmee ze mijn lul keihard maakte zonder hem zelfs maar aan te raken.
“Ga door!” kreunde ze hees van verlangen, “Je maakt me gek met je tong.”
Ze reikte met één hand achter zich en nam mijn lul in haar hand, waarmee ze lekker begon te spelen, terwijl ik haar heerlijke kut aan het likken was, waarbij haar schaamhaar mijn neus kriebelde. Sex vind ik natuurlijk altijd lekker, maar met deze prachtige vrouw met haar figuur van een godin was het bijzonder.
En toen kwam ze ineens. Ze slaakte een rauwe kreet en toen gingen haar sluizen open. Ze kreunde en jammerde van genot, terwijl ik deed wat ik kon om haar heerlijke kutsappen in mijn mond op te vangen. Ik vond het heerlijk, maar ik genoot er dubbel van omdat ze van haar waren, en ik begon me te realiseren dat ik meer dan alleen maar geil of verliefd op haar was. Het was wat omslachtiger om te krijgen, maar ik vond haar kutsappen vaak lekkerder dan een glas bier.

Toen haar vloed voorbij was schoof ze naar achteren en zei hees:
“En nu wil ik je in mijn kut hebben, Paul, en dan ga ik je eens heerlijk neuken.”
“Oké,” hijgde ik opgewonden, “dan mag jij nu even voor captain spelen.”
“Dat doe ik de hele tijd al, mannetje van me.” lachte ze gul, terwijl ze zich met een gelukzalig gezicht op mijn keiharde lul liet zakken. Vanaf het begin klemde ze dat ding af alsof haar kut een bankschroef was. Sharon heeft de gave, dat zij mij kan laten klaarkomen zoals zij dat wil, maar ook zoals ik het graag wil.
Deze keer had ze kennelijk besloten om het op haar manier te doen, maar dat maakte mij weinig of niets uit, want ik genoot altijd intens van de sex met haar.
“Klaar om op te stijgen, Paul?” vroeg ze.
“Ik heb m'n landingsgestel al lang ingetrokken, hoor.” grinnikte ik.
“Nee, dat staat nog keihard uit, want dat zit in mijn kut.” lachte ze.
“Dat is mijn stuurknuppel, schat.” pareerde ik met een grijns.
“Oké, dan vlieg ik je nu naar de zevende hemel.”
“Je gaat toch wel mee, hoop ik.” vroeg ik.
“Natuurlijk, schat. Wat moet jij daar nu zonder mij?”
Ze begon mij kalm te berijden en elke keer voelde ik haar kutspier.
“Ik zou het niet weten.” zei ik, en begon me met haar heerlijke borsten te vermaken. “En als ik het wel wist, dan zou ik het nog niet willen.”
Sharon lachte blij en gelukkig, bereed me als de ervaren amazone, die ze was, en masseerde mijn borst. Met elke beweging die ze maakte, voelde ik hoe ze haar kutspieren aanspande en elke keer kreunde ik hijgend van intens genot. Als ze op deze manier doorging, en ik kon aan haar knappe gezicht zien dat ze dat van plan was, zou ik het niet lang volhouden. Niet dat ik dat erg vond, want we hadden drie lange dagen voor ons tweeën, en ik wist dat we van plan waren die ten volle uit te buiten.
En toen gebeurde het. Ik zag aan haar gezicht dat ze intens klaarkwam, op het moment dat mijn ballen ontploften en ik ze met grote kracht leegschoot diep haar zuigende en soppende kut in. Ik schreeuwde het uit van genot, en stoorde me er niet aan dat we buiten onze kamer gehoord konden worden. Dat deed Sharon even min. Terwijl ze mijn zaad in haar kut voelde komen, slaakte ze een gil en begon krampachtig aan mijn lul te trekken, om al het zaad er uit te krijgen. Ze zette haar nagels in mijn borst en maakte rode striemen. Het deed pijn, maar die was te verdragen en ik genoot ervan, al was het alleen maar doordat het Sharon was, die me op deze, haar eigen manier liet genieten.

Zwaar hijgend strekte ze haar lange, slanke benen naar achteren en liet zich op me vallen, zodat haar volle gewicht op mij rustte. Ze bedekte mijn gezicht met hete kussen en lachte van geilheid en geluk.
“Je mag nog niet uit me, hoor, want we zijn nog lang niet klaar.” fluisterde ze met een hese stem in mijn oor. “Ik heb jou geneukt, straks mag jij mij nemen. Hoor je?”
“Ja mevrouw, ik doe alles voor u, mevrouw.” zei ik braaf, genietend van haar naakte lichaam op het mijne.
Ze lachte en ik voelde haar kutspieren om mijn lul, die nu even lag uit te rusten. Ik had mijn armen om haar heen geslagen en wreef en masseerde haar rug met mijn handen, vooral het midden ervan, want ik wist dat ze dat zo heerlijk vond, dat het haar deed huiveren van genot. Soms kietelde ik plagend haar zijden, want ik wist ook dat ze niet tegen kietelen kon, maar dat ze dat op die plaatsen toch ook lekker vond. Voor haar was dit een kwestie van hoeveel ze kon verdragen.
Maar plotseling zag ik een paar tranen uit haar mooie ogen komen.
“Waarom huil je nou?” vroeg ik verrast.
“Omdat ik zo gelukkig ben, sukkel.” lachte ze door haar tranen heen. “Ik hou van je, zie je dat dan niet?”
Ik wist heel goed dat we meer dan buitengewoon op elkaar gesteld waren, maar dat het bij Sharon zo diep zat, verraste me heel aangenaam. Ik keek haar nog eens goed aan en toen wist ik het zeker.
“Ik hou ook van jou, schat.” zei ik toen langzaam. Ik had nooit verwacht dat ik dat nog eens zou zeggen, omdat ik nu eenmaal niet van mooie en hoogdravende woorden houd, maar Sharon kreeg het voor elkaar.
Ze keek me met grote, stralende ogen aan en begon me opnieuw overal te kussen. Ze rolde om en nam mij in die beweging mee, zodat ik even later op haar lag, met mijn lul nog steeds in haar warme kut. Dat was iets waar zij goed in was.
“Dat is voor het eerst, dat ik je dat hoor zeggen.” lachte ze blij, terwijl haar geilheid nu ook weer toenam.
“Op de eerstvolgende vlucht schreeuw ik het over de intercom.” beloofde ik haar, “Dan weten alle passagiers het ook.”
Ze schoot in de lach bij de gedachte alleen al, liet me haar kutspieren voelen en zei zacht:
“Neem me, Paul, en breng me naar de toppen van het genot.”

Eén van Sharons specialiteiten zijn haar kutspieren. Daarmee kan ze van een slap worstje weer een keiharde lul maken zonder de rest van haar lichaam te bewegen. En dat was precies wat ze nu bij mij deed. Het was om waanzinnig van te worden, zó overweldigend heerlijk als ze mijn lul bewerkte, die in no-time weer paraat was.
“Als je echt van me houdt, dan moet ik dat kunnen merken aan de manier, waarop je me nu gaat neuken.” zei ze zacht, met een onmiskenbaar verlangen in haar stem.
Ik wist dat ik haar daar niet van hoefde te overtuigen, en ik begon haar eerst lekker rustig te neuken. Ze hield er vaak het meest van dat we rustig begonnen en dat, naarmate onze opwinding toenam, ik haar steeds sneller en dieper neukte. Maar soms kon ze tijdens de sex ook zo maar ineens van gedachten veranderen en besluiten dat haar kut gevuld moest worden met zaad. Voor mij was dat geen probleem, want ik hield wel van verrassingen. Ik genoot altijd van Sharons heerlijke, slanke en rijpe lichaam.
Nadat ik haar een klein tijdje rustig had geneukt, verhoogde ik het tempo en kwam zij me bij elke stoot in haar natte kut tegemoet, waarbij ze mijn lul met haar getrainde kutspieren bewerkte. Daaraan merkte ik dat ze mijn zaad wilde hebben en daarom verhoogde ik het tempo nog meer. Ik stampte nu in haar kut op en neer en zag haar borsten heerlijk op het ritme meebewegen. Dat vind ik altijd een prachtig, geil gezicht, want dat zie je niet met plastic tieten. En die van Sharon zijn echt, puur natuur.
“Paul?” hijgde ze onder mijn stoten.
“Ja, schat?”
“Zullen we maar gaan landen?”
“Zullen we dat maar doen?” grinnikte ik.
Ik neukte haar nu snel en diep, en Sharon streelde mij op alle plaatsen, waarvan ze wist dat ik daar gevoelig was. Het versnelde mijn climax, en dat was precies haar bedoeling. Ze streelde ook mijn billen, liet er een vinger tussendoor glijden en duwde die een eindje naar binnen. Intussen kuste ze mij en speelde haar tong een opwindend spel met de mijne.
“Ik ga zo spuiten, hoor.” kreunde ik even later met een zware stem.
“Kom maar, schat. Je hebt toestemming om te landen.” moedigde ze mij aan en trok met haar kutspieren aan mijn in- en uitschuivende lul.
Toen ik mijn zaad omhoog voelde komen, sloeg ze haar armen om me heen, perste me tegen zich aan, waarbij haar borsten zo ongeveer werden geplet, en kwam gesmoord gillend klaar. Ze trommelde met haar hielen op mijn billen en toen kon ik het niet meer tegenhouden. Met een hese kreet schoot ik mijn zaad met grote kracht in haar zuigende en soppende kut en ik bleef haar rammen tot ik niets meer uit mijn ballen kon krijgen.
Zwaar hijgend van opwinding liet ik me op haar zakken, terwijl ze zacht kreunend zei:
“Blijf nog even in me, Paul. Je bent zo heerlijk, jongen.”
Ik voldeed graag aan haar verzoek, genoot van haar lichaam en van haar slanke armen om me heen. We lagen zo een minuut of wat na te genieten en kusten elkaar voortdurend.
“Je moet me nog veel vaker neuken, Paul.” zei Sharon zacht, “Ik kan niet meer zonder je, en ik wil het ook niet.”
“Dat hoeft ook niet, meid.” stelde ik haar gerust. “Ik vlieg nooit weer zonder jou.”
Ze porde me in mijn zij en zei:”Dat bedoel ik niet, sukkel. Ik bedoel, buiten het werk om.”
“Dan ga ik met jou de lucht in om nooit meer te landen. We vliegen regelrecht de hemel in.”
“Paul, kunnen we éven serieus praten, alsjeblieft?”
“Oké schat.” Ik wist dat ik grapjes niet te lang moest volhouden, want dan vond ze het niet leuk meer en kon ze nogal kwaad worden. “Ik wil al een hele tijd niet meer zonder jou.”
Ze lachte breed en gelukkig.
“Zullen we nog een keer?” zei ze, terwijl ze mijn lul al weer aan het klaarstomen was.
“Heb ik een keus?” vroeg ik.
“Nee.”
Ik schoot in de lach, voelde mijn lul al weer groeien en begon haar kalm te neuken. Maar daar was Sharon niet van gediend. Ze was behalve gelukkig ook nog steeds geil en wilde resultaten zien, en voelen natuurlijk. Ze haalde alles uit de kast om mij in de hoogste staat van paraatheid te krijgen, en dat bleef natuurlijk niet zonder gevolgen. Mijn lul groeide in recordtijd naar een keiharde paal, die als vanouds weer heerlijk in en uit haar kletsnatte kut gleed.
Maar plotseling duwde ze mij van zich af, ging op handen en knieën en commandeerde:
“Neem me van achteren, Paul. En vergeet niet dat ik ook nog een paar borsten heb, die je aandacht willen.”
Ik wilde mijn lul weer in haar kut steken, maar veranderde ineens van mening, liet een kwak speeksel op haar bruine ster vallen en wreef dat in, waarbij ik ook wat naar binnen duwde.
“O, ga je me in mijn kont neuken?” riep ze verheugd uit, “Heerlijk, ga je gang, jongen.”
Langzaam maar zeker duwde ik mijn paal in haar malse kont, maar dat ging haar niet snel genoeg. Met één beweging ramde ze haar bekken naar achteren, zodat ik tot aan mijn ballen in haar zat.
“Ooeeehhh!!! Aaááácchhh!!!” schreeuwde ze ongegeneerd, zonder zich iets van de andere hotelgasten aan te trekken.
“'Schreeuw niet zo, gek!” siste ik bijna, “Moet heel Manilla je horen?”
“Daar neuken ze ook, toch?” hijgde ze adrem, “Anders was het niet zo'n grote stad.”

Lachend begon ik haar in haar kont te neuken. Sharon kon haar kut laten aanvoelen als die van een jonge maagd van zestien, en hoe ze het deed weet ik niet, maar haar kont voelde nog strakker aan. Die gaf me echt het gevoel dat ik in een bankschroef zat, die flink was aangedraaid. Maar de druk versoepelde wat, toen ze een keer aan mijn aanwezigheid was gewend, en toen begon een overweldigende neukpartij.
Sharon vond zelf blijkbaar ook, dat ze wel wat erg hard had geschreeuwd, en ze beperkte zich nu tot een hees gegrom en een gesmoord gejammer van genot. Ik boog me voorover en begon haar volle borsten te kneden. Natuurlijk vergat ik ook haar tepels niet, waar zij hypergevoelig was. Ik rolde en kneep ze, en trok er lekker aan. Mijn lieve, mooie en bloedgeile Sharon jammerde van genot, toen ze weer eens heftig klaarkwam en ze kwam me nog steeds bij elke stoot tegemoet. En toen voelde ik mijn ballen borrelen.
“Sharon, ik ga zo komen. Jij bent zo heet, dat ik het niet meer houd!”
Ondanks haar eigen geilheid lachte ze gevleid en riep ze:
“Kom maar, schat. Spuit mijn kont maar lekker vol. Die lul van jou is trouwens ook gloeiend heet, hoor.”
Nog terwijl ze praatte kwam de ontlading. Met een onderdrukt gegrom schoot ik mijn ballen leeg in haar hete, knellende kont en ik kneep haar borsten bijna fijn van genot. Sharon jammerde van opwinding, toen ze mijn zaad in haar darm voelde komen. Toen ze merkte dat mijn ballen volkomen leeg waren, draaide ze zich naar me om, waarbij mijn lul uit haar kont gleed, en liet zich op haar rug vallen.
“En nu wil ik een lange, diepe en vooral heel lieve kus van je.” Ze hijgde nog van opwinding en haar borsten rezen heerlijk mee op en neer. Vijf minuten later sliepen we.

Na voor mijn gevoel nog maar even te hebben geslapen werd ik echter weer wakker en zat mezelf nogal in de weg, terwijl Sharon diep in slaap was. Nu schijn ik niet stil te kunnen liggen als ik wakker ben, dus van mijn gewoel en gedraai werd ze na een tijdje ook wakker.
“Kun je niet slapen?” vroeg ze, nogal suf.
“Nee.” zei ik, en toen wist ik ineens waardoor ik niet kon slapen. “Wil je met me trouwen?”
“Hm? Ja.” Volgens mij was ze nog half in dromenland, en ik wilde wel zeker weten dat ze wist waarover ik het had. Dus schudde ik haar aan haar arm en zei:
“Hé troela, hoor je wel wat ik zeg?”
“Ja.”
“O. En wat zei ik dan?”
“Of ik met je wil trouwen.”
“En daar zeg jij ja op?”
“Ja.”
Ik kuste haar en sliep op bijna hetzelfde moment als een baby in de armen van zijn moeder.

Toen ik de volgende morgen wakker werd, lag Sharon niet meer naast mij. Daardoor werd ik pas echt wakker, want ik was nog steeds, of al weer geil. Ik liep de kamer door naar een gangetje, waar de wastafel en het toilet waren. Daar zag ik haar, naakt voor de spiegel, met een glas water in de hand. Ik bleef even in de deuropening staan, genietend van haar slanke figuur en haar malse billen. Wat was ik trots op haar. Het leek wel alsof ze ineens het gevoel kreeg dat er iemand naar haar stond te kijken, want ze verschoof een beetje en keek me in de spiegel aan.
“Vind jij het gek dat een man niet van je af kan blijven?” vroeg ik haar.
Ze lachte gevleid, kwam naar me toe en kuste me.
“Goeiemorgen, schat.” zei ze warm, “Lekker geslapen?”
“In tweede instantie wel, ja. Het begin was niet zo geweldig.”
“Ondanks de heerlijke sex, die we hebben gehad?”
“Die kán weliswaar helpen om lekker te slapen, maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.” zei ik.
Ze lachte, nam mijn lul losjes in haar hand, kuste me weer en zei:
“Je klinkt als een belegginsadviseur. Heb je misschien zin om in mij te beleggen?”
“Ja, en daarna vliegen we samen naar de hemel.”
“Dat komt nog wel, Paul.” glimlachte ze lief, me even lekker in mijn lul knijpend, die natuurlijk direct reageerde. “Je mag hier op aarde ook van mij genieten, hoor.”
Ik nam haar in mijn armen, voelde mijn lul zich al tussen haar benen duwen, en vroeg:
“Weet je nog wel waar we het vannacht over hebben gehad?”
Ze lachte warm, nestelde zich behaaglijk tegen me aan en zei:
“Ja, zeker weet ik dat nog wel. Ik vergeet niet zo maar iets, hoor. Weet jij nog wel wat je mij vroeg?”
“O jawel, zeker wel.”
“Wat vroeg je dan?” wilde ze weten, terwijl ze zachtjes mijn rug streelde.
“Of je met me wilt trouwen.”
“En wat zei ik toen?”
“Jij zei ja, tot twee keer toe.”
Sharon lachte weer, allercharmantst, en zei:
“Je bent geslaagd voor je geheugentest, Paul. Je mag met me trouwen. Zullen we dat even lekker gaan vieren?”
“Hoe had je je dat voorgesteld?” grinnikte ik.
In plaats van antwoord te geven keek ze me met een zwoele blik in haar mooie donkere ogen aan en zakte al strelend doorhaar knieën, totdat die de vloer raakten. Ze nam mijn groeiende lul in haar warme hand, die toen nog veel sneller groeide, kust de eikel en liet haar sensuele lippen er overheen glijden, tot ze me achter in haar keel voelde. Daarna begon ze op de eikel te zuigen en te sabbelen, terwijl ze mijn paal heerlijk masseerde en in hoog tempo in opperste staat van paraatheid bracht.

Het heerlijke van Sharon was dat haar mond net zo lekker en opwindend aanvoelde als haar kut en van beide weet ze, als de ervaren vrouw die ze is, heel goed wat ze ermee kan doen. En wat de sex met haar helemaal geweldig maakt, is dat ze mij door en door kent en precies weet wat ze moet doen om mij het ultieme genot te brengen.
Het zal dan ook niemand verbazen dat ze mij op een fantastische manier pijpte, die mijn ballen al snel aan de kook bracht. Als ze me dit in de cockpit zou doen, dan zouden we gegarandeerd neerstorten, en ik zag de koppen in de kranten al: “Vliegtuig neergestort door geile piloot”. Maar ik kon zelf wel neerstorten, want Sharon pijpte me zo goddelijk, dat ik mijn knieën week voelde worden.
Ze voelde aan mijn ballen dat ik er aan stond te komen en stimuleerde me door extra sterk aan mijn op springen staande lul te zuigen en bovendien mijn ballen te kietelen. En toen kreeg ze wat ze zo graag wilde: een overvloedige stroom warm zaad, die in grote golven haar zuigende mond in stroomde, en waaraan geen einde leek te komen. Tijdens deze storm zat ik met mijn hoofd in de wolken, en toen die storm eindelijk ging liggen, begon ik voorzichtig aan de landing.
Sharon liet mijn nu verslappende lul uit haar mond glijden, liet me met een gelukzalige glimlach mijn zaad in haar mond zien, en slikte het toen genietend door, alsof het een goddelijke nectar was. Ik stond zwaar tegen de muur te hijgen van opwinding en kon maar moeilijk tot bedaren komen. Tevreden glimlachend kwam Sharon weer omhoog en vleide haar naakte lichaam tegen me aan.
“Ben je zó moe, jongetje?” lispelde ze met een poeslief stemmetje.
“Meid, jij wordt m'n dood nog 'es.”
“Dan mag je in mijn armen sterven, schat.” lachte ze, sloeg haar armen om me heen en kuste me.
“Zullen we eerst maar even ontbijten?” stelde ik voor.
“Eigenlijk heb ik mijn ontbijt daarnet al van jou gehad, maar hoe heerlijk dat ook was, ik vrees dat het niet voedzaam genoeg was. Dus laten we eerst maar even ontbijten, ja.”
“En dan? Welke plannen heb je nog meer?”
“Straks gaan we de stad in. Aangezien jij hier al vaker bent geweest, en ik nog nooit, mag jij me daar iets van laten zien.”
“Ik ken hier alleen maar de kroegen en de bordelen.” probeerde ik met een pokergezicht te zeggen.
Maar Sharon liet zich door dat gezicht niet misleiden en antwoordde:
“Je zegt zelf dat je op zijn minst 24 uur voor een vlucht niet meer wilt drinken, dus de kroegen kun je al vergeten. En in de bordelen mag je niet komen, want je mag alleen mij nog maar neuken.”
“Dat laatste móet.”
“Inderdaad.” lachte ze, en gaf me direct een tik op mijn vingers, omdat ik haar tepels begon te rollen. “Maar niet nu, geile beer van me. We gaan ontbijten . . . “
“Naakt?” gooide ik er tussen door.
“Natuurlijk. We gaan naakt ontbijten, dan gaan we douchen en dat doen we ná elkaar. Want als we samen gaan, dan doe jij niets anders dan aan mij zitten, en dat laat je voorlopig maar even. Na het douchen kleden we ons aan en dan ga jij me de stad laten zien, met uitzondering van kroegen en bordelen. Oké?”
“Heb ik nog een keus dan?”
“Nu even niet.” Sharon glimlachte en meende er troostend aan te moeten toevoegen: “Maak je geen zorgen, schat. Misschien krijg je nog wel meer van mij dan je aan kunt.”
“Hé, denk je er aan dat ik overmorgen nog een kist naar huis moet vliegen?”
“Ja, schat. En daar zit ik ook in.”

We plaagden elkaar nog wat, gingen toen onder de douche – inderdaad, zeer tegen mijn zin, ná elkaar en namen een licht ontbijt. Daarna gingen we de stad in, waar ik Sharon een aantal dingen liet zien, waarvan ik dacht dat zij ze wel interessant zou vinden. We lunchten in een sjiek restaurant en discussieerden vervolgens over de vraag wie de rekening moest betalen. Ik stond erop om dat te doen, maar Sharon was even vastbesloten om voor ons beiden te betalen, en ik had al geleerd dat, als zij een keer iets in haar mooie hoofd heeft, tegenspartelen weinig zin heeft. Dat was één van de redenen, waarom ik zo dol op haar was: ze hield er een duidelijk eigen mening op na, en daar ging ze voor.

's Avonds namen we in ons hotel nog een paar afzakkertjes, bestelden roomservice voor de volgende morgen en gingen naar onze kamer. We waren beiden nogal moe, maar daar was ik gauw over heen toen Sharon zich langzaam en uitdagend begon uit te kleden. Eerst ging haar bloesje uit, daarna haar rok. Met alleen een slipje en een beha was ze al een sexy verschijning. Ik ging naar haar toe, stak mijn handen onder haar armen door en maakte de sluiting van haar beha los. Terwijl ik haar daarvan af hielp, zag ik het verlangen in haar ogen.
Ik zakte door mijn knieën, schoof langzaam haar slipje over haar slanke heupen naar haar enkels en liet haar er uit stappen, zodat ze nu weer heerlijk naakt was. Ik keek voor me en zag haar kut vlak voor mijn neus, die me uitnodigend leek aan te kijken. Ze nam mijn hoofd en duwde dat tegen haar buik. Het was duidelijk dat ze even lekker gelikt wilde worden en ik zag haar klit al voorzichtig tevoorschijn komen. Met mijn tong woelde ik door haar donkere schaamhaar en liet toen het puntje over haar klit fladderen.

Ze slaakte een diepe zucht, en terwijl ik me uit mijn kleren probeerde te wurmen zonder mijn mond van haar heerlijke kut te halen, bewerkte ik haar klit.
“Lik me klaar, Paul.” steunde ze met een zware stem, “Laat me even lekker klaarkomen, daarna zal ik jou eens lekker verwennen.”
Ik stak mijn tong nu en dan diep in haar kut, dan zoog en sabbelde ik weer aan haar erecte klit. Ze kreunde en hijgde steeds luider en duwde mijn hoofd steviger tegen haar platte buik. Terwijl ik haar heerlijk befte, legde ik mijn handen op haar malse billen en masseerde en kneedde die. Zo nu en dan liet ik een vinger er tussendoor glijden, waarbij ik plagend haar bruine sterretje beroerde, want ik wist dat ze daar hypergevoelig was.
“O jémig, wat is dit lekker!” hijgde ze opgewonden en perste mijn hoofd nu echt tegen haar buik aan. Ik ging onverdroten door met haar kut te likken, terwijl ik een vinger op haar bruine ster plaatste en die zo ver mogelijk naar binnen duwde, waarna ik die rustig heen en weer schoof.
Sharon begon zwaarder en sneller te hijgen en te kreunen, waardoor ik wist dat ze ging klaarkomen. Ik bereidde me al voor op de komst van een vloed heerlijk smakend kutsap en bleef haar kut likken en aan haar klit sabbelen. Dat laatste had nu een elektriserend effect en met een hese, dierlijke grom, die diep uit haar keel kwam, kwam ze heftig klaar. Ze trakteerde mij op een overvloedige hoeveelheid liefdessap, die ze regelrecht mijn mond in spoot. Ik had inmiddels al geleerd hoe ik die moest opvangen zonder het contact met haar krampende kut te verbreken, liet mijn mond vollopen met haar sap en slikte door zonder mijn mond dicht te doen, zodat ik niets van haar kostelijke vocht verloren hoefde te laten gaan. Ik bedacht ineens dat voor alles een tijd is, maar op dit moment had ik liever een glas van Sharons kutsap dan een lekker biertje. Ze gromde en hijgde terwijl ze mijn mond volspoot en zorgde er voor dat mijn mond tegen haar kut gedrukt bleef.

Het leek wel alsof ze blééf komen, nog nooit had ik haar zo zien klaarkomen als ze nu deed. Ze stootte rauwe, hese klanken uit en schokte met haar kut tegen mijn mond. Ik moest echt slikken wat ik slikken kon om alles binnen te krijgen. Zodra ik een lading had doorgeslikt werd mijn mond opnieuw gevuld met haar heerlijke kutsap. Intussen probeerde ik ook nog het puntje van mijn tong op haar klit te houden. Toen verminderde de druk van haar handen op mijn hoofd en kon ik even vrij ademhalen.
Sharon keek me aan met ogen, die bijna troebel waren van geilheid, glimlachte en zei hees:
“Allemachtig Paul, je hebt me nog nooit zo laten klaarkomen als nu. Ik dacht dat ik dood ging.”
Ik grinnikte tevreden, blij dat ze het zo naar haar zin had, slikte haar laatste kutsap door en zei:
“Ik kan me wel een minder prettige dood voostellen.”
Lachend trok ze me overeind en leidde me naar het bed, waar ze me achterover duwde.
'Je hebt me zo gigantisch laten klaarkomen, dat ik je nu eenvoudig in mijn kut móet hebben, of we dat nu willen of niet.”
“O, maar ik wil wel, hoor.” lachte ik, terwijl ze al schrijlings over me heen kwam.

Mijn lul was nu natuurlijk door haar geilheid keihard geworden. Ze nam hem in haar hand, hield hem voor de ingang van haar nog steeds druipende kut, waarvan de schaamlippen wijd open stonden, en liet zich met een gelukzalige uitdrukking op haar knappe, bezwete gezicht zakken. Ik vond het een geil gezicht om te zien hoe mijn paal in haar buik werd opgenomen en voelde hem nog wat harder worden.
Sharon nam mijn handen en legde die op haar heerlijke, volle borsten. Als zij mij neukte, dan wilde ze altijd dat ik haar borsten verwende, en dat deed ik natuurlijk maar al te graag, want ik genoot van haar zachte en toch stevige vlees. Terwijl ik dat kneedde, kneep ik nu en dan in haar tepels, rolde die en trok er aan. Daar werd ze bloedgeil van, en daarvoor bedankte ze me dan met een intensieve bewerking van mijn lul met haar sterke kutspieren. Ondanks haar geilheid merkte ik dat ze moe begon te worden, en dat vond ik na zo'n lange, aktieve dag niet zo vreemd. Maar ik kende haar en wist dat ze door zou zetten, want ze wilde de totale bevrediging.
En die liet niet lang meer op zich wachten. Nadat ze zelf nog een paar keer was klaargekomen op mijn dikke, harde lul, stootte ik ineens een schorre kreet uit en explodeerde ik. Met ongekende kracht schoot ik mijn zaad diep haar zuigende en trekkende kut in. Ook aan mijn orgasme leek geen einde te komen. Het duurde zo lang, dat ik me al begon af te vragen hoe lang het nog zou duren. Sharon bleef met haar kutspieren maar aan mijn spuitende lul trekken, tot ze merkte dat ik haar voor dat moment echt niets meer te geven had.
Toen bleef ze stil op mijn benen zitten, mijn lul nog in haar kut, en keek me zwoel lachend aan.
“Allemensen, Paul.” hijgde ze nagenietend, “Dit was héérlijk, ongekend gewoon!”
“Zeg dat wel, meid.” Ik kneedde nog even genietend haar borsten, maar toen ik haar tepels weer rolde, zei ze, terwijl ze mijn handen vasthield:
“Laat ze nu maar even met rust, schat. Voorlopig heb je me meer dan genoeg gegeven.”
Ik wist wat ze bedoelde en dat ze gelijk had. Toch kon ik het even niet laten om glimlachend te zeggen:
“Ik heb nog veel meer voor je, hoor.”
Gelukkig lachend liet ze zich op mijn borst zakken, kuste me en zei zacht:
“Dat weet ik, schat. Ik weet dat je nog veel meer voor me hebt, dat je alles voor me hebt. We kunnen nog genoeg van elkaar genieten, maar alles op zijn tijd. Vind je ook niet?”
“Weet ik, Sharon.” antwoordde ik, haar naakte rug strelend. “Maar met jou is het net als met lekker eten: het is zo moeilijk om op tijd te stoppen.”
Ze lachte verliefd naar me en bedekte mijn hele gezicht met hete, natte kussen, terwijl ze ook haar tong liet meespelen.
“Ik hou van je, Paul.” fluisterde ze even later in mijn oor, “En daarom kunnen we samen op veel meer manieren genieten.”
“Zodra we weer aan boord zijn, schreeuw ik het over de intercom.” beloofde ik.
Sharon lachte en zei:
“Als je het maar laat.”
“Hoezo? De hele wereld mag weten dat wij gaan trouwen.”
“Als je het maar laat, Paul.” Ze kuste me en voegde er glimlachend aan toe: “Ga nu maar lief slapen, ja?”
Ik wist dat Sharon altijd naakt sliep. Zelf had ik altijd een kort broekje aan, maar sinds we samen sliepen vond ik het een stuk prettiger om lekker naakt tegen haar aan te kruipen, want dan sliep ik als een roos. En zeker in de laatste nacht voor een lange vlucht kon ik dat goed gebruiken.

De volgende morgen werd ik wakker en voelde iets warms in mijn kruis. Langzaam deed ik mijn ogen open en keek schuin tegen Sharons malse billen aan, die net bezig was mijn lul in haar mond te nemen.
“Jemig, wat ben jij een geile tante, zeg! Ik ben nog moe van gisteravond.” bracht ik uit.
“Troost je, lieverd.” hoorde ik haar glimlachend van tussen mijn benen zeggen. “je hoeft niet aan het werk, hoor. Ik wil alleen maar graag een portie zaad van je, en dan gaan we andere dingen doen.”
“Ga je gang, meid.” zuchtte ik, toch wel opgewonden.
Ik voelde haar warme, vochtige mond weer om mijn lul, die nu snel begon te groeien. Soms wist ik echt niet wat ik lekkerder vond: haar kut of haar mond, want met beide kon zij toveren. Ik liet haar dus lekker haar gang gaan, maar lag intussen wel tegen haar verleidelijke kut aan te kijken. Zag ik daar een beetje voorpret? Als Sharon graag een portie zaad als ontbijt wilde, dacht ik dat ik het wel met een portie van haar overheerlijke kutsap kon doen.
Ik wurmde mijn hoofd tussen haar sterke benen en trok haar kut naar me toe. Meestal was ik 's morgens sexueel niet zo heel erg actief, en Sharon juist wel. Maar door haar behandeling kon ik er niets tegen doen, dat ik weer geil werd. En aangezien ik haar kut heerlijk vond om mee te spelen, vermaakte ik me daar wel even mee. Terwijl ze genietend aan mijn lul zoog, sabbelde en likte, liet ze haar bekken zakken tot ze haar kut, die al wat vochtig was geworden, op mijn mond voelde.

Ik genoot al direct van de frisse smaak van haar kutvlees en stak mijn tong er diep in, terwijl ik met mijn vingers haar klit even bewerkte. Maar Sharon verschoof iets en maakte me zo duidelijk dat ze haar klit in mijn mond wilde hebben. Dat deed ik maar al te graag, want ik begon er steeds meer zin in te krijgen om haar heerlijke kutsap weer te drinken. En daar hoefde ik niet lang op te wachten. Als Sharon een sperma-ontbijt wilde, dan betekende dat alleen maar dat ze bloedgeil was en dus heel gemakkelijk en heel snel klaar kon komen.
Met mijn harde lul in haar mond begon ze te kreunen en wist ik dat ze er aan lag te komen. Nog een paar keer sabbelen aan haar klit, en ze spoot mijn mond vol. Ik voelde aan haar lichaam, dat iets van tevoren al begon te schokken, dat ze kwam, zodat ik me erop kon voorbereiden. Voor mij waren Sharons kutsappen op dat moment net zo goed als een bak koffie, waar ik 's morgens bijna altijd ook zin in had. Met mijn lul, die nu zo ongeveer op springen stond, in haar warme natte mond en haar heerlijke kutsappen in de mijne, genoot ik intens en slikte alles door.
Toen ze even ophield met spuiten, dacht ik dat ze klaar was. Maar ze drukte haar kletsnatte kut steviger op mijn mond en maakte daarmee duidelijk, dat ze nog een keer wilde klaarkomen. Dat verbaasde me niets, dus ging ik lekker door met haar kut te verwennen en aan haar erecte klit te sabbelen en te zuigen. Gek kon ze daarvan worden, en dat liet ze al gauw merken.
In haar bekken begon ze zacht te trillen en ik bereidde me al voor op een nieuwe traktatie uit haar druipende kut. Ze schokte en verkrampte, en toen kwam de tweede vloedgolf, uitgerekend op het moment dat ik zelf op knappen stond. Terwijl ik nog maar net begonnen was met het verwerken van haar overvloedige kutsap, ontplofte ik en spoot haar hete, zuigende mond met grote kracht vol met mijn zaad. Nadat ze alles met een gelukzalig gezicht had geproefd en doorgeslikt, likte ze mijn lul nog even schoon en zei toen geil lachend:
“Zo, ik heb mijn ontbijt gehad, Paul. En jij?”
“Ik kan van de liefde wel leven.” zei ik met een effen gezicht, maar begon al snel te lachen. Ik trok haar gezicht naar me toe en kuste haar.

De volgende dag bleek dat de helft van onze oorspronkelijke bemanning al weer gepland stond voor een vlucht rechtstreeks naar Amsterdam, zodat Sharon en ik nieuwe mensen zouden krijgen. Van een goede vriend op de planning hoorde ik dat wij de dag daarop in alle vroegte naar Los Angeles zouden vertrekken, waar we maar een paar uur zouden blijven. Daarna zouden ook wij naar Amsterdam vliegen, zodat de bemanning na die vlucht naar huis kom. Toen ik mijn vriend vroeg hoe lang Sharon nog deel van mijn bemanning zou uitmaken, grinnikte hij en zei:
“Paul, beste jongen, ik weet dat jij zonder haar niet kunt vliegen. Dus zij blijft op zijn minst tot Amsterdam bij je.”
“Daar doe je me een groot plezier mee, Evert. Bedankt.”
Toen ik Sharon het nieuws vertelde, keek ze me blij aan en kuste me vol op de mond. Ze droeg een dun vrijetijds bloesje en een kort rokje, en natuurlijk kon ik het even niet laten mijn handen op haar heerlijke borsten te leggen.
“Gaan we dan vandaag nog even lekker van elkaar genieten, of wil je in de stad nog iets doen?” vroeg ze.
“Ik heb de stad wel gezien, schat.” zei ik, “Dus laten we dat eerste maar doen. Maar ik stel voor dat we kalm aan doen, want het is morgen vroeg dag, en ik wil uitgerust en fit zijn voor de vlucht.”
“Gelijk heb je. Jouw idee van 24 uur voor de vlucht geen sex meer, spreekt me wel aan, ook al is het niet altijd gemakkelijk.”
“Nou ja, helemaal geen sex . . . ” glimlachte ik, “Zo nu en dan een vluggertje kan volgens mij geen kwaad. Maar ik wil geen last van slaap krijgen voordat we de kist aan de reserve-bemanning overdragen.”
“Dat kan ik me voorstellen. Voordat ik ga slapen, wil ik ook weten welke stewardessen we aan boord hebben. Bovendien moeten wij er ook nog keurig uitzien, en liefst stralend, als je begrijpt wat ik bedoel.”
“Natuurlijk begrijp ik dat. Wat dat betreft hebben wij het in de cockpit nog gemakkelijk, vergeleken met jullie. Ons krijgt bijna niemand te zien.”
“Ja, soms denk ik ook wel eens: was ik maar piloot geworden. Want het is soms best wel vermoeiend hoor, om altijd maar vriendelijk en beleefd te zijn, en er constant goed uit te zien.”
“Ja meid,” grinnikte ik, heel goed begrijpend wat ze bedoelde, “jullie zijn nu eenmaal het visitekaartje van de maatschappij.”
“Ja, inderdaad.” Sharon zweeg even en begon toen ineens te lachen. “Maar ik ben wel een mooi visitekaartje, hè?”
“Jij bent het mooiste, knapste en geilste visitekaartje van de hele wereld.”
“Paul, zullen we nog een keertje? Voordat we gaan slapen?” bedelde ze met een poeslief stemmetje.
“Kijk, dat bedoel ik nu. Zo lief als je dat vraagt, dat is gewoon niet eerlijk meer. Dan móet ik toch wel? En ik ben al zo moe.”
“Geeft niet, schat, ik help je wel, hoor.”
“Geile tante die je bent.”
Ze lachte en zei, terwijl haarhand al masserend over mijn borst en buik naar beneden gleed:
“Ik ga jou zo geil maken, dat je in staat bent mij te verkrachten.”
“En dat vind jij maar wat leuk.”
“Wel als jij het doet.”
Ze nam mijn lul, die nu nog in ruste op mijn buik lag, in haar hand en kneep er lekker in.
“Nog één lekkere beurt, Paul? Daarna mag je slapen, hoor.” lispelde ze in mijn oor, terwijl ze me begon te masseren.
“Verleidelijke duivelin.” zei ik kwasi-mopperend, “Dit is gewoon niet eerlijk.”
Ze kroop zwoel lachend over me heen, kuste me en wreef met haar venusheuvel over mijn lul, die al direct in opstand kwam.
“Ik weet wel hoe ik je moet verleiden.” zei ze met een tevreden glimlach.
“Ja, en daarom is het zo oneerlijk. Als man ben je dan toch gewoon machteloos?”
“Ach gut,” klonk het onaangedaan uit haar mond, “ga je nu zielig doen?”
“Ik dóe niet zielig.”
“O, je bént het? Nou, daar zal ik je dan wel even gauw van af helpen.”
Ze lachte en begon nu doelgericht met haar kut over mijn lul te wrijven, terwijl ik haar langs haar zijden over haar rug en haar billen streelde. Dat kon haar rillingen van genot geven, en daarom deed ik het zo graag. Met haar bovenlichaam kwam ze iets omhoog en zei:
“Sabbel eens lekker aan mijn tepels, Paul, zoals alleen jij dat kunt.”
Natuurlijk voldeed ik maar al te graag aan haar verzoek. Ik nam haar borsten in beide handen en duwde ze naar mijn mond. Terwijl ik ze verlekkerd begon te kneden nam ik beurtelings een tepel in mijn mond. Ik zoog en sabbelde erop en nu en dan beet ik er zachtjes in. Haar tepels waren nu zo groot, dat het wel kleine piemeltjes leken, wat erop wees dat ze bloedgeil was geworden.

Plotseling kwam ze met haar bekken iets omhoog, greep naar mijn lul, die al hard was geworden, en hield hem voor de ingang van haar vochtige kut. Daarna duwde ze haar bekken met kracht weer naar beneden, waardoor mijn lul in één keer tot aan mijn ballen in haar kut zat. Ze concentreerde zich nu op het neuken en daardoor kon ik met mijn mond niet meer goed bij haar tepels komen. Maar met mijn handen lukte dat des te beter, en ook zo wist ik wel hoe ik haar maximaal genot kon geven.
Als ik haar borsten, die ik echt heerlijk vond, kneedde en aan haar tepels sabbelde en zoog, dan genoten we daar samen van. Ik vond het heerlijk om te doen, en zij om mijn behandeling te ondergaan. Om dezelfde reden genoot zij ervan om mijn lul te bewerken, het stimuleerde haar zelfs als ze mijn reactie zag op wat ze bij me deed. Ze lette ook vaak op mijn gezicht als ze haar kutspieren om mijn lul spande, want ze wist dat ik daardoor in alle staten kon raken.
Dat deed ze nu ook weer, en ik voelde haar overduidelijk aan mijn lul trekken, die daar echt keihard van werd. Ze schoof met haar bekken op en neer, zorgde ervoor dat ze zelf ook klaarkwam en werkte mij naar een hoogtepunt. Ik zag aan haar gezicht dat haar opwinding snel toenam en voelde dat we onze climax niet lang meer tegen zouden kunnen houden.
Maar dat was Sharons bedoeling ook niet. Terwijl ze me zinneprikkelend kuste en tongde, bewoog ze haar heupen niet alleen op en neer, maar maakte ze ook een draaiende beweging. Het was om gek van te worden, zo geil was dit. En toen kwam het.
Ik begon ineens zwaar te hijgen en te kreunen van intens genot, waardoor Sharon wist dat ik op het punt stond haar te geven waar ze zo naar verlangde: het volspuiten van haar drijfnatte en hete kut. Ik schreeuwde het uit toen mijn ballen overkookten en mijn keiharde en gloeiend hete lul tot uitbarsting kwam en haar overheerlijke liefdeshol vulde met een grote portie warm zaad. Op dat moment slaakte ook Sharon een rauwe, bijna dierlijke kreet, toen ze nog eens op mijn in- en uitschuivende lul heftig en zinderend klaarkwam.
Even later liet ze zich op mij vallen en lagen we samen zwaar uit te hijgen en volop na te genieten.
“Lieve, lieve schat.” lachte ze hijgend en zeer voldaan. “Wat doe je toch met me? Dit was wel zó heerlijk!”
“Wat doe ik me jou?” lachte ik, “Wat doe jij met mij! Je vermoordt me op de lekkerste manier, die een man zich maar kan wensen.”
“Dan vermoord ik jou in het vervolg elke dag.” lachte ze stralend.
Tien minuten later sliepen we, lekker naakt en in elkaars armen.

De volgende dag deden we niet zo heel veel. We maakten in de loop van de dag kennis met de rest van de bemanning, die met ons naar Los Angeles zou vliegen, en vandaar naar Amsterdam. Mijn co-piloot was een Nederlander, die zich voorstelde als Jacques. Met hem besprak ik kort even wat we te doen hadden, terwijl Sharon met de aanwezige stewardessen beraadslaagde. Zij had weer de leiding over het bedienend personeel en wilde, liefst voor de vlucht al, graag even kennismaken. Dat deden we meestal tijdens een gezamenlijk diner.
In de loop van die dag deden sommigen van de nieuw aangekomenen nog gauw even een paar aankopen in de stad, en 's avonds wilden ze nog even wat drinken. Ik vroeg hen het alcoholgebruik wat te beperken, omdat we de volgende morgen vroeg op moesten en een lange vlucht voor de boeg hadden. De meesten begrepen dat en hielden zich eraan.
Die avond lag ik vroeg in bed, en Sharon zelfs nog eerder. Toen ik naast haar onder het dekbed kroop, zag ik dat ze als gewoonlijk naakt was en ik kon het niet laten om me even te verlustigen aan de aanblik van haar prachtige lichaam. Ik dacht dat ze sliep, maar ze opende haar ogen en zei:
“Kom maar dicht tegen me aan liggen, Paul. Dan gaan we lekker slapen.”
Binnen twee minuten sliep ik als een roos, mijn linker arm over haar heen en mijn hand op haar borst, mijn rechter arm onder haar door en mijn hand tussen haar lange, slanke benen, vlakbij haar kut. Zo lag zij het liefste, en ik ook.

Op de laatste vrije dag vóór een lange vlucht doe ik nooit veel, dat wil zeggen niet aan toeristische activiteiten en dat soort zaken. Meestal hou ik de weerberichten in de gaten en bestudeer ik op internet de weerkaarten van onze trajecten. Ook probeer ik kennis te maken met nieuwe bemanningsleden, die in hetzelfde hotel logeerden, zodat we aan boord niet meteen als vreemden tegenover elkaar zouden staan.
Het was misschien gek, met een vrouw als Sharon in de buurt, maar aan sex deden we die dag ook niet zo heel veel. In de loop van dag maakte ik een grapje, dat ik zin had in een kopje kutsap. Toen zei zij, dat ik dat wel kon krijgen, maar dat ik het zelf moest tappen. En ineens stond ze naast me, haar rokje omhoog en ik keek zo tegen haar kut aan.
Met een brede grijns legde ik mijn boek opzij en mijn handen op haar billen. Ik trok haar kut tegen mijn mond en duwde mijn tong eerst diep naar binnen, terwijl Sharon geil lachend op me neer keek. Toen begon ik haar te likken en vooral haar klit te bewerken, terwijl zij haar kut over mijn mond probeerde te wrijven, wat voor mij een teken was dat ze geil was.
“Jááá, lekker Paul, ga zo nog maar even door.” hijgde ze.
Ik glimlachte tevreden en ging door met haar kut te likken, die al vochtig begon te worden. Eigenlijk hoefde ik haar niet eens te likken, want ze wreef met haar kut constant over mijn mond. Maar voor het precisiewerk gebruikte ik toch maar het puntje van mijn tong, waarmee ik haar erekte klit bewerkte. Dat Sharon echt geil was, bleek even later wel. Ze begon hees te kreunen en te grommen, en spoot mijn mond zó vol met haar heerlijke kutsap, dat ik onmogelijk alles kon opvangen. Ik slikte wat ik kon, maar toch ging er het nodige bij langs.
Ze perste mijn gezicht nog even tegen haar kut aan, maar voelde toch iets warms langs haar benen lopen.
“Foei, je hebt gemorst!” zei ze bestraffend, “Kijk eens naar mijn benen: Helemaal nat.”
“Ja, dat is uw eigen sap, mevrouw.” antwoordde ik.
“Ja, dat weet ik ook wel. Maar jij vroeg erom, en nu heb je me er helemaal onder gemorst. Maak dat eens even schoon, ik heb het je niet voor niets gegeven.”
“Nou, daar heb ik anders wel hard voor gewerkt, hoor.”
“Hard gewerkt? Laat me niet lachen. Je vroeg erom, dus zijn de konsekwenties voor jou. Kom op, lik mijn benen eens schoon, helemaal graag.”
“Ja, mevrouw.” knikte ik braaf en begon haar benen zonder tegenzin schoon te likken.
“En haal je vingers maar uit mijn kut, want voorlopig heb je wel genoeg gehad.”
Ik likte haar benen van beneden naar boven en kwam steeds dichter bij haar kroonjuweel.
“Je hoeft mijn kut niet te doen, die doe ik zelf wel. Anders beginnen je weer van voren af aan.”

Ik had kunnen en moeten weten dat Sharon door zou hebben wat ik van plan was, want als iemand mij kent, dan is zij het wel. Toen ik naar mijn mening klaar was, keek ik op en zei:
“Ziezo, klaar. Kan ik je nu een kopje warm sperma aanbieden?”
“Jawel,” antwoordde Sharon, met moeite haar lachen inhoudend, “maar op mijn tijd, en dat is niet nu.”
“Maar het is goed voor je, want het is gezond.” probeerde ik nog, maar toen deed ze niet meer haar best om haar lachen nog in te houden.
“Vertel mij niet wat gezond is, Paul. Dat weet ik beter dan jij. Maar je bent wel een arme stakker, hoor, want hoe moet jij nu aan je gerief komen?”
“Ach, ik accepteer mijn lot.”
“Gut, wat zijn we weer zielig, hè?” Lachend gaf ze mij een opwindende kus en ging vervolgens doodgemoedereerd een engelstalige krant zitten lezen.
Ik verdiepte me toen maar weer in mijn lectuur en had niet in de gaten dat ze regelmatig naar me zat te kijken, en dan vooral naar mijn kruis. In gedachten kleedde ze mij uit en zag mijn lul uitnodigend naar haar kijken. Natuurlijk werd ze daar geil van, maar om mij te plagen verzette ze zich daar tegen.

Toen ik al lang weer vergeten was dat ik haar een kopje warm zaad had aangeboden en zij de krant wel had gelezen, legde ze die opzij, keek nog even geil glimlachend naar me en kwam toen op haar knieën voor me zitten. Die duwde ze opzij en terwijl ik haar aankeek begon ze mijn broek los te maken, tergend langzaam. Ze schoof de rits naar beneden en wreef zinneprikkelend over het centrum van haar snel groeiende begeerte.
Natuurlijk reageerde ik daar heel snel op. Ik schoof wat onderuit, zodat ze meer speelruimte had. Glimlachend trok ze mijn broek op mijn enkels, hielp me er uit en gooide het ding opzij, zodat ik nu in mijn blote kont voor haar zat. Mijn lul was door haar toenadering inmiddels in opstand gekomen, want hij stond al half omhoog.
“Heb je nu wel zin in sperma?” vroeg ik zuchtend.
“Dat heb ik al een hele tijd, schat.” grinnikte ze zwoel, “Maar ik kan en wil me nu niet langer bedwingen.”
Sharon nam mijn half stijve lul in haar hand, masseerde die en kuste de eikel, die al knap warm begon te worden. Toen liet ze haar senuele lippen erover heen glijden en nam mijn lul zo diep in haar mond, dat ze die achter in haar keel voelde. Ze bewoog haar hoofd op en neer, waarbij ze mijn snel groeiende lul masseerde met haar warme mond en tong. Allemensen, wat kan die vrouw pijpen, zeg! Ik was ineens zo geil op haar, dat ik niet verwachtte mijn climax lang tegen te kunnen houden en zou haar maar wat graag willen neuken.
Maar ik wist dat ik Sharon haar gang moest laten gaan, want dan hadden we er beiden optimaal plezier van, en dat deed ik dus. Na mijn lul zo een tijdje te hebben gemasseerd en met mijn ballen te hebben gespeeld, voelde ze dat ik er aan zat te komen. Ze zoog nu met verdubbelde kracht, alsof het ding eraf moest, aan mijn keiharde paal en wilde mijn zaad hebben. Ik deed geen moeite het tegen te houden, want ik wist al dat Sharon nog meer in petto had.
En toen kwam ik! Met een hese, dierlijke kreun schoot ik mijn zaad met grote kracht haar hete, zuigende mond in en liet me luidkeels gaan. Ik spoot zo veel, dat ze moeite had om alles op te vangen en op tijd weg te slikken. Maar Sharon is een zeer ervaren vrouw, en het lukte haar om niets van mijn voor haar zo kostbare vocht verloren te laten gaan. Toen ik mijn ballen had leeggespoten, ontspande ik me en liet het aan haar over om te doen wat ze wilde.
Ik zag aan haar dat ze mijn zaad nog in haar mond had, en dat ze het met een verheerlijkt gezicht liet rondtollen. Haar mooie ogen lachten met een geile blik naar me, toen ze het genietend doorslikte.
“Héérlijk!” lachte ze voldaan, “Daar wil ik nog veel meer van hebben, mannetje. Vanavond mag je me trouwens nog een beurt geven, en dan is het weer even einde oefening.”

Helaas kwam er van sex die avond bar weinig terecht, om niet te zeggen helemaal niets. In de loop van de dag kreeg ik een telefoontje van de planning, dat de voor onze vlucht naar Los Angeles geplande reserve-bemanning vertraging had gehad en dus niet op tijd in Manilla zou kunnen zijn. Dat betekende dat we het met de huidige bemanning moesten doen, en dat kan knap vermoeiend zijn. Mijn co-piloot en ik zouden onderweg bij voorbeeld niet kunnen slapen, en voor Sharon en haar stewardessen was daar ook maar weinig gelegenheid voor. In LA zouden we maar even blijven, om de passagiers te laten uitstappen en anderen voor Amsterdam aan boord te laten komen. Daarna zouden we snel weer de lucht in gaan, want elke minuut aan de grond kostte de maatschappij honderden euro's.
Sharon besloot de stewardessen op de hoogte te stellen en hen aan te raden voldoende slaap te pakken. Dat was niet echt nodig, want de dames kenden hun verantwoordelijkheid, maar zij was nu eenmaal verantwoordelijk voor een gesmeerde gang van zaken en ze wilde er zeker van zijn dat iedereen op de hoogte was. Intussen ging ik naar Dave om hem te vertellen dat we een lange rit voor de boeg hadden, maar dat hij in LA een vliegtuig naar Toronto kon krijgen, zodat hij daarna naar huis kon.

Sharon en ik lagen die avond vroeg in bed. We lagen nog even na te praten, beiden naakt zoals we altijd deden, en ze streelde mijn borst.
“Paul?” vroeg ze met haar allerliefste stemmetje.
“Ja?” Inwendig moest ik glimlachen, want als zij op die toon tegen me praatte, dan wist ik wel waar ze op uit was.
“Ik weet dat je graag op tijd wilt slapen, maar zullen we nog even een vluggertje doen?”
“Even een korte rondvlucht?” grinnikte ik.
“Ja. Ik slaap echt beter, Paul, als je me nog even lekker geneukt hebt.” bekende ze, terwijl ze mijn borst streelde.
Glimlachend draaide ik me op mijn zij naar haar toe en legde mijn linker hand op haar borst. Terwijl ik die begon te strelen en licht te kneden, waarbij ik ook haar tepels niet vergat, voelde ik haar hand over mijn borst omlaag glijden, over mijn buik en naar mijn lul, die zich al begon te roeren. Mijn hand gleed even naar haar kut, en ik voelde dat die al vochtig begon te worden. Natuurlijk werd ik daar ook geil van en duwde even een paar vingers naar binnen, wat haar deed zuchten van verlangen.
Ze masseerde mijn lul op een zalige manier, waardoor hij heel snel heel hard werd. Toen ik naar haar mening stijf genoeg was, kuste ze me, duwde haar tong diep naar binnen en trok me intussen over zich heen, waarbij ze mijn keiharde lul naar haar smachtende kut leidde. Ik drong in haar en begon haar rustig te neuken, terwijl zij mijn rug en billen streelde. Sharon had er nooit moeite mee om mij in opperste staat van paraatheid te krijgen, en dat had ze nu dus ook niet.
Ze knelde mijn lul compleet af met haar kutspieren, terwijl ik mij steeds terugtrok uit haar kut om dan weer opnieuw toe te stoten. Daardoor werd mijn eikel intensief door haar kutspieren bewerkt, en dat had tot gevolg dat ik binnen de kortste keren het wilhelmus jubelde.
“Ik kom klaar.” fluisterde ik zwaar hijgend in haar oor.
“Kom maar, schat. Spuit mijn kut maar lekker vol.” kreunde ze zacht, terwijl ik aan haar voelde dat ze zelf ook zacht jammerend klaarkwam.
Toen braken bij mij de sluizen open. Golf na golf schoot ik met grote kracht in haar drijfnatte en soppende kut. Zelfs bij een vluggertje was Sharon nog in staat om mij een enorme hoeveelheid zaad te laten produceren. Ze molk me volkomen leeg, want ze wist dat ze daar voorlopig op zou moeten teren. Toen ze merkte dat ze werkelijk alles uit mijn ballen had getrokken dat er uit te trekken was, bleef ik nog even op haar liggen, want ik wist dat ze het heerlijk vond om samen na te genieten. Ik strekte me languit op haar heerlijke naakte lichaam en ontspande me volkomen.
“Oohh,” riep ik genietend uit, “ik kan zo wel slapen.
“Ja, 't is wel goed met jou.” lachte ze gevleid,
“Maar zo doe ik geen oog dicht. Ik kan wel slapen met je lul in mijn kut, maar niet als je ook nog op me ligt.”
Grinnikend gleed ik van haar af en ging naast haar liggen, met een hand losjes op haar borst. Vijf minuten later sliepen we als kinderen.

Onze vlucht naar Los Angeles was er een om maar gauw weer te vergeten. We hadden slecht weer en bijna de hele reis wind tegen, wat extra brandstofverbruik betekende. Daar kwam bij dat onze stewardessen het extra druk hadden, want het vliegtuig was zo goed als vol, en dat is iets waar elke maatschappij dagelijks van droomt.
Maar niet zo zeer het aantal passagiers was een beetje een onverwacht probleem, er bleken twee mannen te zijn die wat te veel gedronken hadden en in de lucht voor overlast zorgden. Nadat eerst een stewardess had geprobeerd de heren tot rede te brengen, mocht Sharon het proberen. Maar ook haar lukte het maar heel even. De gebruikelijke procedure in zo'n geval is dan dat de senior purser zijn gezag laat gelden, maar zelfs dat haalde niets uit. En in zo'n geval mag als laatste de gezagvoerder het probleem oplossen, ik dus.
Nu heb ik verdraaid weinig geduld met ruziezoekers, die zich in gezelschap niet weten te gedragen. In dit geval ging het om twee Amerikanen, die op weg naar huis waren en vonden dat ze iets te vieren hadden. Ik maakte niet veel woorden aan hen vuil. Als zij zich voor de rest van de reis niet koest hielden, zou ik hen op het dichtstbijzijnde vliegveld van boord laten halen, waar ze zelf voor alle kosten zouden opdraaien, zijnde € 25.000,- per persoon. Ik overdreef dat bedrag wel een beetje, maar niet eens zo heel veel. Dat hielp, de heren hielden zich koest en vielen al gauw in slaap, waarschijnlijk dromend van betere tijden.
Deze dingen bij elkaar zorgden ervoor dat we hondsmoe waren, toen we in Los Angeles eindelijk aan de gate stonden. Voor Dave en mij was de vlucht hiermee wel zo ongeveer afgelopen, maar Sharon en haar meisjes mochten nog een paar honderd keer de passagiers een goede reis wensen en hen bedanken voor het vliegen met onze maatschappij. Daarna hadden ze nog de nodige rommel op te ruimen en hun administratie bij te werken.
Daarom was ieder lid van de bemanning blij, dat we voor een korte tussenstop naar een hotel konden. De volgende morgen zouden we verder vliegen naar Amsterdam, weer een redelijk lange vlucht.

We gingen met taxi's naar het hotel, en vrijwel iedereen zocht meteen zijn kamer op om een paar uur slaap te pakken. Misschien lagen Sharon en ik er wel het eerst in, en het feit dat we geen van beiden zin in sex hadden – een zeer zeldzaam verschijnsel! – geeft wel aan hoe moe we waren. We vielen beiden als een blok in slaap.

De dag daarop gingen we na een licht ontbijt met ons allen terug naar het vliegveld, waar we in het vluchtgebouw aan het werk gingen. Daar ontmoette ik mijn co-piloot voor deze vlucht, Evert, met wie ik al eerder had gevlogen. We bekeken samen de passagierslijst, maar die was meer het probleem van Sharon en haar ondergeschikten. De vrachtlijst interesseerde mij veel meer, want het verdelen van de vracht over het vrachtruim van het vliegtuig was van invloed op de balans tijdens de vlucht, en die wilde elke vlieger graag perfect hebben.
Na enig overleg dienden Evert en ik ons vluchtplan in en gingen we aan boord, waar Sharon en haar meisjes al hard aan het werk waren. Terwijl zij de verdeling van drank en levensmiddelen aan boord regelde, gingen Evert en ik naar de cockpit, waar wij ook nog het nodige te doen hadden. Toen we daar een tijdje mee bezig waren geweest, kwam Sharon in de cockpit – zij was de enige aan boord, die de code van de deur wist – om te vragen of we koffie wilden. Toen we die besteld hadden, verliet ze ons weer, even nagekeken door Evert.
“Die ziet er niet slecht uit.” zei hij goedkeurend.
“Je bent niet de eerste, die dat ontdekt.” grinnikte ik, zonder hem te vertellen dat ik een relatie met haar had. Aan boord was ik gewoon de gezagvoerder en Sharon de senior stewardess, die toevallig in hetzelfde vliegtuig werkten. Op die manier hielden we onze relatie aan boord strikt zakelijk, wat ik belangrijk vond. Maar desondanks was ik van plan op deze vlucht even met die regel te breken.

Even later bracht Sharon de koffie, met iets erbij, waarvan ze wist dat ik het lekker vond.
“Dankjewel, meid.” zei ik vriendelijk, “Welkom aan boord, trouwens.”
“Dank je, hetzelfde.” lachte ze vriendelijk. “Mogen de passagiers aan boord komen?”
“Laat ze nog maar even tien minuten wachten. Ik wil eerst nog even om de kist heen lopen.” zei ik, waarmee ik bedoelde dat ik het vliegtuig aan de buitenkant aan een visuele inspectie wilde onderwerpen om er zeker van te zijn, dat alles daar in orde was.
“Oké, je krijgt een kwartier.” knikte ze en verwijderde zich weer.
“Kennen jullie elkaar?” vroeg Evert, toen ze weg was.
“Ik heb vaker met haar gevlogen, en nooit waren er problemen. Behalve op de laatste vlucht tot nu toe, van Manilla hierheen.”
“Wat was er dan?”
“Een paar zatladders, die kennelijk iets te vieren hadden en dat deden op een manier, waar de passagiers niet op gesteld waren. Ze lieten zich niet tot rede brengen, tot ik hen beloofde dat ik hen op het dichtstbijzijnde vliegveld van boord zou laten halen en de kosten op hen zou verhalen.”
“En toen wilden we wel luisteren?” grinnikte hij.
“Jazeker, ze vielen ineens als een blok in slaap. Sharon heeft geen last meer van ze gehad. Maar dat is de enige keer, dat zij een probleem niet kon oplossen. Het is haar eer een beetje te na om hulp in te roepen.”
“Zulke vrouwen zijn goud waard aan boord.” knikte Evert.
“Zeg dat wel.” beaamde ik, “Oké, ik zal even onder de kist door lopen om te kijken of de motoren er niet af vallen.”
“Dat kan ik ook wel even doen.” bood hij aan.
“Ach, ik kan hier nog lang genoeg zitten, dus ik vind het wel prettig om de benen even te strekken. Kunnen, wat jou betreft, de passagiers aan boord komen?”
“Ja hoor, we hebben de brandstof al, en het laden van vracht en bagage is zo goed als klaar.”
“Goed, als ik Sharon zie, dan zal ik het haar zeggen.”

Ik verliet de cockpit en net bij de trap naar het platform kwam ik haar tegen. Ze lachte naar me, en ik zei:
“De passagiers mogen aan boord komen, schat. Gaat het een beetje?”
“Ja hoor, maar ik heb het gevoel dat ik een beetje te kort geslapen heb.”
“Als we straks in de lucht zitten, dan haal je dat maar in mijn cabine in. Dan lig je veel rustiger.”
“Totdat jij bij me komt liggen, want dan is het met mijn rust gedaan.” zei ze lachend.
Ik grinnikte even en zei zacht, omdat er net iemand aankwam:
“Je weet het, hè? Even lekker en liefst heftig klaarkomen, en dan . . .”
“. . . slaap je als een roos.” lachte ze, en voegde er zacht aan toe: “Ik heb zin in je, Paul.”
Lachend daalde ik de trap af en inspecteerde het vliegtuig rondom. Natuurlijk vond ik geen onregelmatigheden en na een minuut of tien zat ik weer in de cockpit, terwijl de passagiers al aan boord kwamen. Sharon was druk bezig om de passagiers van de business class hun plaatsen te wijzen en zag me vanuit haar ooghoeken weer naar mijn plaats gaan.

Blijkbaar had er iemand haast, want een goed half uur later verlieten we de gate en gingen we op weg naar de startbaan. Een half uur later raasden we die af en toen we een minuut van de grond waren, trok ik het landingsgestel in. Tien minuten daarna gingen de lichten “Fasten your seatbelts” uit, wat voor de passagiers het teken was, dat de riemen los mochten. We waren op weg naar Amsterdam.
Terwijl we nog klommen naar de voorgeschreven hoogte voelde ik dat ik naar de wc moest, een slordigheidje waar ik beter op had moeten letten, want normaal verlaten we de cockpit pas als we op kruishoogte zijn aangekomen.
“Ik moet even pissen, Evert.”
“Ga je gang, jongen.” glimlachte hij, “Het is mooi weer buiten en lekker rustig.”

Ik ging naar het toilet, deed wat ik moest doen en keek even naar m'n jonge heer. Ik grinnikte even bij de gedachte, dat die straks waarschijnlijk in de warme, zo niet hete beslotenheid van Sharons begeerlijke kut zou zitten. Op weg terug naar de cockpit kwam ik een van de stewardessen tegen, die in de business class werkte en Alice heette. Ik nam haar even apart en zei zacht tegen haar:
“Ik ga zo een paar mededelingen over de intercom doen. En dan wil ik graag dat jij even op het gezicht van Sharon let. Dan hoor ik daarna wel van je hoe ze gereageerd heeft.”
“Geen probleem, captain.” lachte ze vriendelijk, “Gaat u een grapje uithalen?”
“Nee,” grinnikte ik, “ik heb haar ten huwelijk gevraagd en ze heeft ja gezegd.”
Het gezicht van Alice kreeg een uitdrukking van stralende ondeugendheid. Ze lachte samenzweerderig en zei:
“Nu zal ik zeker op haar letten, captain. Enne, gefeliciteerd al vast.”
“Dankjewel.” lachte ik en ging gauw weer naar de cockpit, omdat Sharon in de buurt kwam., en Alice ging haastig weer aan het werk.
Toen ik weer in mijn stoel in de cockpit zat en de microfoon van de intercom pakte, keek Evert me even verwonderd aan, want dit was niet een gebruikelijk moment om een praatje voor de passagiers te beginnen. Met een grijns zei ik tegen hem:
“Luister maar even niet, want dit is niet een officieel praatje.”
“Wat ben je van plan dan?” vroeg hij lachend.
“Ik denk dat ik Sharon even boos ga maken, dus pak je parachute maar vast.”
Ik dacht een ogenblik na over wat ik zou zeggen en begon toen:
“Dames en heren, hier spreekt uw captain. Ik hoop dat u het bij ons aan boord naar uw zin heeft, en ik kan u verzekeren dat onze stewardessen stralend hun uiterste best voor u doen.” Terwijl ik praatte, zag ik de wenkbrauwen van Evert steeds verder omhoog gaan. “Maar er is één strewardess, die nu extra straalt. Dat komt doordat zij een huwelijksaanzoek heeft gehad, en dat heeft ze geaccepteerd. De gelukkige aanstaande echtgenoot is uw gezagvoerder. Samen bieden wij u een drankje van de maatschappij aan.”

Later hoorde ik van Alice het volgende:
“Ik denk dat ik de enige was, die niet verbaasd was dat u begon te praten. Sharon keek verwonderd naar de speaker en stond even stil om te luisteren. Haar gezicht kreeg een uitdrukking van ongeloof en ontzetting, en toen beende ze richting cockpit. Toen ik haar vroeg wat ze ging doen, zei ze: ik ga even een captain vermoorden.”

Ik had de microfoon nog maar net opgehangen of de cockpitdeur ging open en werd direct weer dichtgeslagen.
“Idioot!” riep Sharon, die boos probeerde te kijken. “Ze moesten jou overboord gooien.” Ze greep me bij de keel en deed alsof ze me wilde wurgen. Maar ik zag de gelukkige pretlichtjes in haar mooie ogen en sloeg een arm om haar middel.
“Geef me maar een kus.” zei ik, “Dat is beter dan me vermoorden, want dan moet Evert alles alleen doen, en dat is niet eerlijk.”
“Wil je dat nóóit weer doen?” riep ze uit, terwijl haar greep al weer verslapte.
“Dat kan ik je beloven.” grijnsde ik, “Want ik ben niet van plan je nog een keer ten huwelijk te vragen.”
“Ik stel voor dat jullie maar even naar de duiventil gaan, dan zal ik de reservebemanning roepen.” zei Evert met een grijns.
“Is het al zo laat?” schrok ik.
“Ja, als jij met duidelijke vlinders in je buik en met je hoofd in de wolken loopt, dan gaat de tijd snel.” lachte hij.
“Oké, dan zal ik mijn aflossing ook even regelen. De helft van de passagiers ligt te slapen, en de andere helft heeft genoeg gehad.” zei Sharon.
Ze verliet de cockpit om haar werk af te maken, en Evert en ik bereidden ons voor om plaats te maken voor de reserve-bemanning, zodat we een paar uur konden slapen.

Toen ik in de slaapcabine kwam, lag Sharon al in bed, met slechts een laken over zich heen. Toen ze mij in de deuropening zag, wachtte ze nog een ogenblik en toen gooide ze met een blik vol verlangen in haar ogen het laken van zich af. Natuurlijk had ik haar al talloze keren naakt gezien, maar de manier waarop ze zich aan mij toonde, met die blik in haar ogen, maakte me elke keer weer opgewonden. En met een brede, wellustige glimlach zag ze de bult in mijn broek groeien.
Ze keek met groeiend verlangen toe hoe ik me snel uitkleedde. Toen ik naakt voor haar stond, zei ik voor de grap:
“Zo, trek me nu maar bij je in bed.”
Lachend greep ze me bij mijn lul, die al half in haar richting wees, en trok me zo naar zich toe. Ze schoof haar sensuele lippen over mijn eikel en nam het grootste deel van mijn lul in haar mond. Hoewel Sharon goddelijk kon pijpen, was ik niet van plan het daarbij te laten. Ik duwde haar achterover op het bed en boog voorzichtig naar haar buik, zonder mijn nu harde lul uit haar mond te trekken. Ze begreep onmiddellijk waar ik op uit was en werkte zo goed mogelijk mee om dat voor elkaar te krijgen.
Toen rook ik de heerlijke frisse geur van haar kut, die me al uitnodigend aankeek. Terwijl Sharon verder ging met mijn lul in haar warme, vochtige mond te bewerken, begroef ik mijn gezicht op haar kut en stak mijn tong zo diep naar binnen als ik kon. Het was niet omdat ik geil was – dat was ik wel, en bloedgeil ook! – en ook niet omdat Sharon de eerste voor mij was – dat was ze beslist niet, en dat wist ze net zo goed als ik wist dat ik niet de eerste voor haar was – maar ik had nog nooit een kut geproefd, die zo lekker fris rook en zo heerlijk smaakte als die van haar. Het was Sharons kut, de vrouw van wie ik hield.

Deze gedachten maakten me nog geiler dan ik al was en ik zou het liefst mijn hele kop in haar kut gestoken hebben, lekker helemaal in haar wegkruipen en nooit weer tevoorschijn komen. Maar ik verlangde ook naar haar sappen en terwijl Sharon mijn lul met haar mond bewerkte, deed ik hetzelfde met haar klit. Ik zoog en sabbelde erop, liet mijn tong er overheen fladderen en beet er zachtjes in.
Sharon moest zich inhouden om het niet uit te schreeuwen van genot. Ze jammerde gesmoord en zoog des te harder aan mijn keiharde lul. Ik wilde klaarkomen en mijn zaad dwars door haar keel rechtstreeks naar haar maag spuiten, maar ik wilde ook haar sappen proeven. Het eerste moest ik aan haar overlaten, het tweede kon ik zelf doen en dat deed ik maar al te graag. Als ze liters in mijn mond kon spuiten, dan zou ik liters gedronken hebben. Als we zo heerlijk van elkaar lagen te genieten zoals nu, dan smaakten haar kutsappen beter dan de beste borrel.
Plotseling begon ze te gillen en te slaan met haar benen, en op dat moment begon ze te spuiten, terwijl haar mond wel een bankschroef leek, die mijn staalharde paal in een klemmende greep hield. Ik hield mijn mond wagenwijd op haar kut gedrukt en slikte wat ik slikken kon, want ik wilde geen druppel van haar overheerlijke nectar verloren laten gaan. En toen ik de laatse golf van haar liefdessappen probeerde te verwerken, ontplofte ik zelf in haar hete, zuigende mond.
Golf na golf spoot ik diep in haar keel en Sharon, die nu door alles heen bloedgeil was, wist precies hoe en wanneer ze moest slikken om elke druppel van mijn zaad in haar mond te houden. Mijn climax was zo heftig, dat het bijna pijn deed. Maar in Sharons mond was het wel een heerlijke, zoete pijn. Toen ze voelde dat mijn ballen leeg waren, duwde ze me van zich af en zei hees:
“Nu moet je in me komen, Paul. Nu direct!”
Ik draaide me om en ze had mijn iets verslappende lul al in haar kut geduwd voor ik goed en wel op haar lag. Ze trok haar benen op en trommelde met haar hielen op mijn kont, alsof ze mij dieper in haar kut wilde timmeren. Zelden had ik deze begeerlijke vrouw zo heftig meegemaakt, en door haar ervaren kutspieren slaagde ze erin mijn lul niet verder te laten verslappen en hem daarentegen weer hard en stijf te krijgen.
Bijna dronken van geilheid begon ik deze godin van de liefde te neuken, en aan haar gezicht te zien leek ze wel in de hogere sferen van genot te verkeren. Terwijl ik haar stevig en diep neukte en haar borsten opwindend meebewogen, belette dat haar niet om mijn lul met haar kutspieren mijn lul te bewerken. Als ze zo doorging zou ik mijn tweede orgasme niet lang kunnen tegenhouden. Maar misschien was dat maar goed ook, want we moesten beslist nog een paar uur slapen.
Het was alsof Sharon aanvoelde wat ik dacht, want plotseling zei ze, zwaar hijgend:
“Ik wil dat je klaarkomt, Paul. Spuit mijn kut vol, en dan gaan we slapen.” Ze was nog niet uitgesproken of ze perste haar sensuele lippen op de mijne, duwde haar tong diep naar binnen en gilde gesmoord van intens genot. Ze kwam weer klaar, en wel zo overvloedig, dat haar kut bijna letterlijk begon te soppen door mijn in- en uitschuivende lul.
En toen hield ik het ook niet meer. Ik voelde mijn orgasme komen en begon in haar kut te rammen.
“Ja, oh jááá!” hijgde ze zwaar, “Kom maar, ik wil je hebben!”
Ik ging nog een paar keer op en neer en toen brak de vloedgolf door. Om haar gegil te smoren begroef Sharon haar gezicht in mijn hals, beetje me zachtjes en kwam voor de derde keer heftig klaar. Toen vermengde mijn sperma zich met haar kutsappen. Het was de beste neukpartij, die ik ooit met haar heb gehad en ik verheugde me er al op, dat er nog vele zouden volgen.
We rolden op onze zij, nog steeds in elkaar en keken elkaar geil en gelukkig aan. We lagen nog een kwartier uit te hijgen en besloten toen te gaan slapen. We waren beiden zo diep in slaap, dat we met een klop op de deur gewekt moesten worden. Sharons ingebouwde wekker had het voor één keer laten afweten.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “The sky is the limit

 1. 19 augustus 2011 at 16:21

  Dit is het helaas niet voor mij. Voor de liefhebber van porno ongetwijfeld prima, maar het doet mij eigenlijk weinig. Het is verzorgd geschreven, dat wel, maar diepgang heeft het niet. Kwestie van smaak? Waarschijnlijk wel.

 2. 21 augustus 2011 at 17:12

  "The sky is the lint" zal de schrijver ook gedacht hebben aan het bepalen van de lengte van het verhaal want dat doet helaas wat afbreuk aan het verhaal. Maar voor de rest is het een feestelijke inkijk in de vele opeenvolgende seksuele escapades van een piloot en een stewardess. "Happy to fly KLM!".

 3. Anoniem
  22 augustus 2011 at 23:45

  Het doet mij goed om te zien, dat mijn hint om deze site te gaan bezoeken je ertoe gebracht heeft om ook een verhaal van je hier te plaatsen. Ik wens je veel succes met je verhaal en dat het goed gewaardeerd mag gaan worden op deze site.

 4. 24 augustus 2011 at 18:59

  Kan iets dat "LEKKER" is, ook teveel worden? Ja, helaas wel. Alle pogingen om het ‘echt’ te doen zijn ten spijt (een wandeling onder de kist wordt nooit overgeslagen), wordt de grote hoeveelheid sex uiteindelijk mij in ieder geval te veel om nog geloofwaardig te blijven. Dat is jammer, want op zich zijn er stukken genoeg die wel goed lezen en voor opwinding kunnen zorgen. Uit het Duits (vast slecht) vertaald: "in de beperking toont zich de meester".
  Tenslotte, nu ik op z’n minst kan vermoeden dat een piloot onderweg met andere zaken bezig kan zijn dan met ‘opletten’, ben ik blij dat de computer meestal het werk doet…

 5. 25 augustus 2011 at 16:25

  Best wel een goed verhaal, heb er van deze auteur al meerdere gelezen.

 6. 6 september 2011 at 15:45

  Dat er een Mile high club zou zijn van passagiers, had ik al eens gehoord. Dat personeel er lid van is, leidt meteen bij mij tot structurele vliegangst. De omgeving van de luchtvaart vond ik interessant. De erotiek echter erg matig en geconstrueerd. ik ben na de landing in Manilla dan ook afgehaakt. ik geloofde het wel, veel te lang. Shit! nu moet ik met de roeiboot terug naar huis.

 7. 17 september 2011 at 16:42

  Wat een debuut verhaal Calimero, daar moet je wel even voor gaan zitten. Je hebt een prettige manier van vertellen. Ik heb een klein inkijkje gehad in het leven van een piloot dat heb je zeer verzorgd gedaan. Toch denk ik dat het verhaal wat te lang is geworden. De spanning ging er hierdoor een beetje vanaf. Misschien heb je wat teveel in het verhaal willen stoppen. Daardoor leek het ook een eindeloze opsomming van seksmomentjes te worden die net niet genoeg spanning bij me opriepen waardoor het niet opwindend genoeg werd naar mijn smaak. Het is niet de kwantiteit maar de kwaliteit. Zo ook hier. Ik zou graag wat meer willen worden meegenomen in hun gevoelswereld in plaats van hun ‘doe’ wereld. Kleinere stapjes zijn vaak spannender maar dan ook wel weer veel moeilijker om te schrijven. Succes! En welkom op de site!

 8. 19 september 2011 at 11:44

  Op zich helemaal niet slecht geschreven. Netjes verzorgd, goede opbouw, achtergrond, oog voor detail, etc.
  Maar helaas geldt voor dit verhaal ook: overdaad schaadt. Net iets te vaak herhaling van dezelfde momenten in seks. Na één keer weet de lezer ook dat hij liever kutsap dan bier drinkt, bijvoorbeeld.
  Zonde … iets meer schrappen en je houdt een sterk verhaal over!

 9. 20 september 2011 at 10:09

  Je kan best wel schrijven. Het is hier alleen net als met alles: overdaad schaadt.

 10. 20 september 2011 at 10:20

  Acht lezers beoordeelden dit verhaal. Samen gaven ze 15 sterrern weg. Dat levert een ledenstem van twee sterren op.

Geef een reactie