Thom, de afwas en ik

 

 

Het laminaat stuurt kou mijn benen in, ik ril en trippel naar de ramen. Ik doe de gordijnen open en laat het bleke licht van de winterochtend binnen. Ik kijk rond door mijn huiskamer. Jarenlang heb ik het gehaat om hier te wonen, in dit rijtjeshuis, in deze buurt, met deze aftandse meubeltjes en de inrichting die het allemaal net niet is. Leven op de rand, bijstandsmoeder, gescheiden vrouw, alleenstaande moeder. Noem het hoe je wilt, maar het is zwaar en moeilijk. Maar dit jaar is goed geweest voor me, ik zit beter in mijn vel, voel me goed met mezelf, tevreden met mijn leven, ja, soms ben ik zelfs gelukkig. Ik leg mijn hoofd op mijn linkerschouder, snuif diep de lucht in die uit je overhemd komt. Ik glimlach en loop naar de keuken. Eerst maar eens een afwasje.

 

“Hoi Lot” “Hee Conny, hoe izzet?” “Prima, hoor. Zeg…euh…die nieuwe jongen bij de kaas,…euh…wie is dat?” Lotte, vroeger mijn buurmeisje en nu mijn favoriete kassameisje bij de super, grijnst haar moddervette grijns. “Thom heet ‘ie, met een h na de T, hij studeert en 12 uur per week verkoopt hij onze kaas. Mooie jongen, hé?” Ik bloos. “Euh…ja…best wel.” Snel pak ik mijn boodschappen in en loop weg. “Je hebt trouwens best veel kaas gekocht, zie ik.” Lottes schaterlach achtervolgt me tot bij mijn fiets.

 

Glazen gedaan, bestek gedaan, borden gedaan. Nu de pannen nog. Ik neurie en schuur de hardnekkig aangekoekte lasagnesaus uit de hapjespan. Boven hoor ik gestommel. Mijn hart maakt een sprongetje. Ik hoor je de trap afkomen, mijn schuurbewegingen worden langzamer en houden dan op. Je komt de keuken in, ik hoor je blote voeten op het laminaat. Ik weet dat je naakt bent. Ik voel een kronkel bewegen ergens in mijn onderlichaam, mijn tepels richten zich op. Je staat vlak achter me, je rechterhand komt in mijn gezichtsveld en rustig leg je een condoom op het aanrecht. Durex Ambassador Glyder lees ik op de verpakking. Dan sla je je armen om me heen, je grote sterke armen. Ik voel je machtige lijf tegen me aan, van de toppen van mijn tenen tot aan het topje van mijn kruin.

 

“Thom, wil jij even met mevrouw Engelshoven naar haar fiets lopen?”, vraagt Lotte met poeslieve stem, “ik denk dat drie tassen echt te veel is.” “Ja hoor.” Een beheerste stem, sonoor, mooi. Ik kijk naar Lotte. Ze knipoogt Zesendertig minuten hebben we bij mijn fiets gestaan. Engelse Taal en Literatuur deed je, je was bijna klaar, over rollenpatronen bij George Eliot zou je scriptie gaan. Nee, je had geen verkering. Je hield van bergwandelen, van de zomer zou je met Atze naar de Pennines in Engeland gaan. Op je linkerhand schreef ik mijn telefoonnummer, ik weet nog hoe je huid gloeide en brandde in de mijne. “Thom heet ik trouwens, met een h na de T.” “Ja, dat weet ik.”

 

 

Je begraaft je gezicht in mijn haar. Je ruikt. Je handen gaan omhoog, over het hemd en over mijn borsten, je nagels krabben over mijn tepels die door de stof prikken. Ik kreun en laat het genot van je handen door mijn lichaam stromen. Ik voel je tong over mijn linkeroor glijden, lange natte halen, het puntje speurend in de oorschelp, dan langs mijn wang. Ik draai mijn gezicht naar links en open mijn lippen. Ik voel je tong langzaam naar binnen glijden, nat, dik en langzaam. Ik grom, geef me over en laat me zwaar in je armen hangen. Niemand, geen enkele man, zoent zo lekker als jij. Zoekend, speurend, ontdekkend, soms krachtig, soms zacht elke millimeter van mijn mond liefkozend. Ik proef mezelf op je tong, ik proef jou, mijn vocht, mijn zweet, jouw vocht, jouw zweet.

Hijgend laten onze monden elkaar los. Je handen gaan terug naar beneden, onder het hemd, mijn bovenbenen strelend, voorzichtig naar boven, je rechterhand over het kruisje van de string, dan zachte cirkels makend over mijn buik, je middelvinger mijn navel kriebelend. Je linkerhand haalt het stringetje weg voor mijn geslacht, je rechtervinger komt naar beneden en begint een langzame afdaling door mijn spleetje. Loom naar beneden, langs het knopje, zoekend tussen de lippen, verder naar beneden, mijn sterretje liefkozend. Dan terug naar boven, terug naar mijn knopje en langzaam begin je te masseren. Niemand, geen enkele man, vingert zo lekker als jij. Een gestaag loom eindeloos oneindig liefkozen met de top van je vinger. Ik hijg, ik grom, ik kreun, mijn onderlijf schokt en pulseert. Ik draai me naar links en fluister hijgend iets in je oor.

 

“Wil je vannacht blijven?” vroeg ik opeens. De laatste kaars flakkerde al, het gebruikte servies was opgestapeld, de afwas uitgesteld. Het eten was goed geweest, de avond lang en gezellig. We liepen hand in hand de trap op naar mijn slaapkamer. Alle spanning in mij was weggevallen. Ik hoopte niets, verwachtte niets. Ik wist alleen dat ik jou wilde bezitten, al was het maar voor vanavond. Twee jaar en drie maanden zonder man in mijn bed had ik geleefd. Ik was een furie voor je, die nacht. Ik bereed je als een bezeten amazone, vies en obsceen bood ik je al mijn openingen aan, ik slikte je zaad, ik zoog je ballen, lange halen maakte mijn hand over je geslacht, ik keek door je heen toen ik klaarkwam, ik was nat en klam van jou, van je tong, van je zaad, van je zweet. Rood en rauw was het tussen mijn benen. Rood en rauw was het tussen jouw benen. Je was de man die ik nodig had.

 

Voorzichtig druk je me voorover, ik voel het hemd nat worden van het sop. Je legt mijn beide handen aan weerszijden van de kraan. Je pakt de theedoek en met twee lussen bind je mijn handen aan de kraan. Je pakt mijn benen en plaatst ze naar achteren en uit elkaar. Dan pak je de zoom van het hemd en legt het omhoog, op mijn onderrug. Ik voel een vinger de string een stukje oplichten, je buigt voorover en ik hoor je diep snuiven. Ik weet dat je neus, je gezicht nu cirkels maken rondom mijn geslacht. Ik kreun van opwinding. Voorzichtig leg je de string weer voor mijn opening. Dan voel ik je beide handen op mijn billen, ik voel je naar voren komen, je eikel licht de string op en ik voel je erectie onder de stof in mijn bilspleet glijden. Wat voelt dit verschrikkelijk lekker! Machteloos vastgebonden onderga ik de duizend graden van je pik die massief in mijn bilnaad rust. Ik maak bewegingen met mijn bekken, probeer met spleet en string een hand te maken, om goed voor je te zijn. Kom”, kreun ik. Je glijdt tussen mijn billen vandaan. Met krachtige hand trek je kruisje en draadjes naar links, weer pak je mijn benen, nog verder naar achteren sta ik nu, nog meer gespreid zijn mijn billen nu, nog obscener priemt mijn onderlichaam naar boven nu. Ik voel je blik op mijn openingen branden. “Kom nu”, hijg ik. Ik hoor het zakje van het condoom scheuren en het rubber uitrollen over je pik. Weer voel ik je handen, je grote sterke machtige handen, branden op mijn billen. Dan, met een lange lome beweging kom je in me. We grommen gelijktijdig. Soepel begin je me te nemen, met lange stoten gaat je geslacht in en uit het mijne. Stromen van genot schieten met elke stoot mijn lichaam in en verzamelen zich daar. Nu al voel ik stromen en stroompjes bij elkaar komen. “Harder, Thom”, fluister ik.

Je legt je linkerhand in mijn nek en met kracht duw je mijn gezicht tegen mijn geboeide handen aan. Ik geniet van de kracht, van de machteloosheid, van de overgave. Je rechterhand klemt zich om de kraan, terwijl je lijf zich buigt over het mijne. Je tilt me letterlijk van de grond met je pik, mijn borsten drijven inmiddels in het sop. Dan worden je stoten nog langer, nog krachtiger. Ik geniet verschrikkelijk, de stromen van genot zijn inmiddels plakken, cirkels, vierkanten. Ik voel de warmwaterknop van de kraan zich in mijn wang boren, terwijl je me neemt, en neemt en neemt. Dan val ik in het luchtledige, ik hijg, kreun, huil bijna en terwijl ik klaarkom, kijk ik naar de pulserende spieren in je rechteronderarm die de kraan omklemd houdt.

 

Ik hijg nog na als je me losmaakt, je trekt me omhoog en kijkt me ernstig aan. Dan glimlach je. Onze monden en tongen vinden elkaar, een paar minuten blijf ik uitgeput in je armen hangen en laat de naweeën van mijn orgasme uit me stromen. “Wat wil je?” vraag ik dan. Je fluistert in mijn oor. Ik doe mijn string uit, nat en klam van geil en zeepsop en ga op mijn hurken voor je zitten. Als bij een heuse Miss Wet T-shirt hangen mijn borsten zwaar in het natte hemd. Voorzichtig doe ik het condoom af. Langzaam haalt mijn hand je voorhuid naar achteren en ik kijk naar je eikel; rood, fier en gloeiend. Ik snuif en ruik onze seks. Ik ga met mijn mond naar je buik en voorzichtig pakken mijn tanden een plukje van je schaamhaar. Voorzichtig trek ik eraan. Glimlachend hoor ik je kreunen. Dan pak ik – heel voorzichtig, ik voel je angst – je ballen in mijn mond, een voor een, zacht zuigend en genietend van de prikkelende haartjes op mijn tong. Ondertussen maakt mijn hand lange halen over je pik. Ik voel je opwinding groeien, je onderlijf, dat machtige mannelijke deel van jou, schokt en schudt meer en meer.

“Nu?” vraag ik. Boven, ver boven me, zie ik je knikken. Ik zie je opwinding en ik zie de komende explosie. Ik pak de string van de vloer en leg hem tussen je billen, ik liefkoos je spleet en je ballen met de klamme stof. Dan open ik mijn mond en laat je in me. Je plaatst je handen aan weerszijden van mijn hoofd. Je bewegingen zijn meteen zwaar en hard, ik concentreer me op spieren en ademhaling. Je bekken stoot en stoot. Ik adem zwaar door mijn neusgaten. Door het kruisje van de string vindt mijn vinger je anus, langzaam stuw ik mijn vinger door de stof naar binnen. Ik hoor je grommen, kreunen. Dan slaan je ballen voor de laatste keer tegen mijn kin en keel, ik hoor de schreeuw van je orgasme en als een oester glijdt je zaad mijn keel in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  17 comments for “Thom, de afwas en ik

 1. 30 december 2009 at 16:09

  Jeetje, Judith, wat een ontzettend lekker verhaal van je weer! Vooral het multifunctionele van een string verraste en verbaasde me…. Goed gedaan meid en leuk dat je er weer bent!

 2. 30 december 2009 at 18:28

  Pats, boem! Raak. Goed!

 3. 31 december 2009 at 15:02

  Oeh, wat een genotvolle beschrijving. Ik ben benieuwd of het nieuwe jaar nog meer van zulke momenten voor je in petto heeft. Laat ons vooral meegenieten

 4. 31 december 2009 at 18:19

  Wow , wat een heerlijk opwindend verhaal , er kriebelde iets in mijn buik tijdens het lezen ..
  Echt top , je houd de erotiek erin , mijn compliments .

 5. 1 januari 2010 at 17:02

  voel precies wat je bedoelt… heerlijk beschreven Toppie

 6. 3 januari 2010 at 09:48

  Fantastisch verhaal. Judith zoals Judith is. Bescheiden en lief, intens en geil. Alles wat een vrouw zo mooi maakt, verenigt zich in dit verhaal. Genietend van het goede in het leven. Judith…. !!!

 7. 3 januari 2010 at 22:08

  Stuwend, dat is het woord. Voor je proza en voor de seks. Hard, maar met mededogen. Mooi!

 8. 4 januari 2010 at 09:43

  Je verhaal scoort hoog op het ‘rode oortjes-gehalte’, Judith. Vooral het gebruik van de slip vond ik bijzonder origineel gevonden en tijdens het lezen trachtte ik mij voor te stellen hoe dat zou aanvoelen. Onder meer daarvoor krijg je van mij een hoge beoordeling.

 9. 5 januari 2010 at 19:10

  Een heerlijk erotisch verhaal. Wegdromen met de sensuele erotiek van deze twee mensen.
  Een hartverwarmend verhaal in deze koude winterdagen. Zo lees ik ze graag.

 10. 10 januari 2010 at 21:16

  Judith, je schrijft fantastisch !

 11. 10 januari 2010 at 21:50

  Ik vind het iedere keer weer zo ‘cool’ en zo ‘van jezelf’ hoe jij je liefdes met jongere mannen beschrijft. Het is voor mij een prachtige mix van heftige erotiek en diepe ontroering.

 12. 11 januari 2010 at 17:12

  Judith, alweer een beauty. Iets korter maar alles zit er weer op en aan. Origineel en misschien met iets "ruwere" inhoud maar "er niet over". Net genoeg zoals we van je gewoon zijn. Ook het "parallelvertellen" maakt het origineel

 13. 12 januari 2010 at 02:44

  Ik heb genoten Judith, het is weer geweldig! Misschien moet ik de vaatwasser maar eens een tijdje rust geven…..

 14. 16 januari 2010 at 10:37

  Bedankt allemaal, voor jullie lieve commentaren!

 15. 16 januari 2010 at 16:54

  Elf leden gaven tesamen 30 sterren aan dit verhaal. Dit betekent een ledenstem van 3 sterren

 16. 29 januari 2010 at 09:55

  Heerlijk verhaal. Er behoefde niet veel verleid te worden, men had er allebei goed zin in Fijn geschreven

 17. 30 januari 2010 at 10:08

  Wat een heerlijk verhaal. Ik zit hier nu meteen nat te wezen. Heerlijk

Geef een reactie