hot teens tube shemale jizzed by group.

Trio – mijn fantasie kwam uit

Eigenlijk ben ik best gelukkig. 32 jaar, samenwonend. Goed figuur en een lekker seksleven. Mijn vriend is goed in bed kan mij heerlijk bevredigen.
Af en toe als ik in bad zit fantaseer ik over een trio. Niet met de bedoeling dit ook een keer echt te doen natuurlijk.

Op een avond lagen mijn vriend en ik naakt in bed. We hadden heerlijk geneukt en genoten beide nog na. Hij streelde mijn borst en kriebelde in mijn schaamhaarstreepje. Mijn kut was nog steeds nat van de opwinding. Het voelde lekker als hij me daar aanraakte.
Opeens zei hij: 'Ik droom wel eens, dat je met een andere man neukt'.
Ik schrok me wild en verklaarde hem voor gek.
'Ik ga heus niet vreemd hoor', was mijn antwoord.
'Nee, dat weet ik wel, maar als ik er bij ben, een soort trio. Lijkt me vreselijk opwindend'
'Met wie dan?' vroeg ik.
'Een man bij mij op de sportclub.'
'Ik weet niet' antwoordde ik. We gingen slapen.

Een paar dagen later: Nou, heb je er al over nagedacht?' Ik had geen idee wat hij bedoelde.
'Ik weet het niet', reageerde ik. 'Ik heb eigenlijk genoeg aan jou' Het wond me echter vreselijk op, dat mijn seksfantasie misschien zou gebeuren.

In bad die avond nam ik de badborstel en ik schoof de mooie ronde kunststofsteel in mijn vagina. Met mijn ene hand masseerde ik mijn klit terwijl ik me met de steel van de borstel neukte. Het voelde veel heftiger dan anders. Ik moest oppassen niet te veel geluid te maken anders hoorde mijn vriend me. In mijn gedachten zag ik die onbekende man, die me heftig nam. Hij had een prachtig figuur en kende alle plekjes van mijn lichaam. Ik kwam heerlijk klaar.

Slechts gekleed in mijn badjas ging ik naar beneden, ging gespreid op schoot van mijn vriend zitten, opende mijn badjas en duwde zijn hoofd tussen mijn borsten. Bijna direct vond zijn mond een van mijn tepels en zijn rechter hand ging naar mijn kut. Wat was dat een heerlijk gevoel. Ik was zo vreselijk geil. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en haalde zijn lul uit de broek. Als een professional pijpte ik hem. Steeds harder werd hij. Na een poosje merkte ik dat hij ging klaarkomen. Hij duwde mijn hoofd op zijn lul en spoot zijn sperma in mijn mond. Mijn vriend vindt het fantastisch dat ik dit doe, ik vind het minder..
' Ik wil zien dat je het doorslikt' zei hij. Ik opende mijn mond om te laten zien dat zijn lading in mijn mond zat. Snel slikte ik het goedje door. 'Wat ben je toch een heerlijk wijf. Wat kun je toch goed pijpen!'

Toch begon mijn vriend enkele dagen later weer over dat hij een trio wilde. Onder de douche in de sportclub ging het gesprek daarover. Die andere man had mijn vriend gevraagd of hij wel eens een trio gedaan had.
'Hij is van onze leeftijd en heeft een erg goed figuur' zei mijn vriend om me over te halen. 'Kom op, je bent toch niet preuts, of wel'.
Nee preuts ben ik niet, maar het is voor mij toch wel een groet stap. Een seksfantasie moet een fantasie blijven, was mijn mening. De volgende avond ging mijn vriend naar zijn wekelijkse sportavond. Toen hij terugkwam, bleek hij die man al zo'n beetje gevraagd te hebben. Ik reageerde verbaasd.
'Hij vroeg hij je eruit zag.”
'Nou, wat heb je gezegd?'
'Ik heb hem verteld dat je een goed figuur hebt. Ongeveer 1,70 groot Mooie stevige borsten, een strak kutje met een mooi streepje haar, lange benen en dat je als de beste pijpt.'
Ik was tevreden met mijn beschrijving.
'Hij vroeg om een naaktfoto van je, die had ik niet wel een pasfoto. Vind je het goed dat ik hem zaterdagavond uitnodig?' Zuchtend stemde ik in. Als ik het niet zag zitten deed ik het toch niet.

Zenuwachtig zat ik die zaterdagavond in de kamer. Mijn vriend vond me er prachtig uitzien. Ik droeg een rokje tot ruim boven mijn knie en een mooie witte blouse. Daaronder een bh waarin ik een prachtig decolleté had. Een zwarte string onder mijn rok.

Het was een leuke vent om te zien. Hij stelde zich voor en ging zitten. Hij heette Jim. Een ietwat donkere man We dronken wat. Jim vond me erg mooi, zei hij. Mijn hart kopte in mijn keel. Zou ik het durven, zou ik het lekker vinden? Mijn vriend zette muziek aan en Jim vroeg me ten dans. Al snel gleden zijn handen naar mijn billen. Ik kon het niet weerstaan en liet hem zijn gang gaan. Hij schoof mijn rok omhoog en kneedde mijn naakte billen. Ik legde mijn armen over zijn schouders. Hij kuste me. Onze tongen ontmoetten elkaar.

Stond ik daar te vrijen met een onbekende en werd er door de spanning van wat er nog misschien ging komen nog geil van ook. Terwijl hij me aankeek knoopte hij mijn bloes los schoof die over mijn schouders en liet de bloes op de vloer vallen. Snel trok hij zijn shirt uit. Daarna deed hij mijn rok uit. Daar stond ik, in mijn ondergoed. Jim haalde een borst uit de bh een begon de tepel te zoenen. Wat wond me dat op! Ik voelde zijn hand op mijn andere borst. We tongden lekker en ik voelde hoe hij mijn andere borst ook uit mijn bh haalde. Hij speelde heerlijk met mijn borsten en ze floepten lekker naar voren toen hij mijn bh afdeed. Bewonderend kijk hij naar mijn borsten en nam ze in zijn handen. Mijn vriend stond met een camera er glimlachend naast.

Nu was het tijd voor mij. Ik knoopte zijn broek los en voelde door de stof van zijn boxershort een enorme lul. Met een geile blik keek ik hem aan terwijl ik zachtjes in zijn lul kneep. De boxershort ging uit en ik zag een mooie lul, met een grote paarse eikel. Zachtjes duwde ik hem op de bank en knielde voor hem. Ik speelde wat met zijn lul en deed het gevaarte in mijn mond. Ondertussen zat mijn vriend naast hem; hij had zich razend snel uitgekleed en had een enorme stijve. Nu werd het pas echt een trio. In mijn linker hand de lul van Jim en in mijn rechter die van mijn vriend. Dan weer pijpte ik Jim en dan weer even mijn vriend. Jim stond op en knielde achter me. Deed mijn string opzij en betaste mijn kut. Kletsnat was ik geworden. Ik voelde zijn vingers over mijn schaamlippen en zachtjes ertussen. Opgewonden moest ik stoppen de lul van mijn vriend te pijpen. Ik keek hem aan en zag dat hij net zo genoot als ik. Jim schoof twee vingers naar binnen en vingerneukte me zachtjes.

Ik duwde Jim zachtjes weg.
'Ik wil je zien als je me neemt' zei ik en ging wijdbeens op de bank zitten. Maar Jim had eerst andere plannen. Hij kuste m'n klitje en zoog aan mijn schaamlippen. Schoof weer twee vingers naar binnen en bewerkte mijn klitje met zijn tong. Mijn vriend streelde mijn borsten en kneep zachtjes in mijn tepels. Dit was echt het geilste dat ik ooit had meegemaakt. Met een schreeuw kwam ik klaar en kneep per ongeluk het hoofd van Jim tussen mijn benen.

Nog naschokkend van dit ongelofelijke orgasme ontspande ik me. Jim gunde me geen rust, zette z'n lul tussen mijn schaamlippen en schoof langzaam naar binnen. Ondertussen keek ik naar hem en zag zijn concentratie. Het was maar goed dat ik zo nat was anders had zijn lul niet naar binnen gekund. Hij neukte me geweldig. Ik ving zijn stoten op met mijn heupen. Toen hij even stopte duwde mijn vriend hem weg en voordat ik het wist neukte hij me. Jim stond te kijken terwijl hij wat dronk.
'Draai je eens om.' Toen werd ik op z'n hondjes door Jim en mijn vriend geneukt. Op een gegeven moment wist ik niet meer wie me nu neukte, Jim of mijn vriend.
'Even rusten' smeekte ik.

We schonken alle drie wat in en zaten zwijgen naast elkaar op de bank, ik in het midden. Jim kuste me en streelde mijn borst. Mijn vriend had al weer een vinger bij me naar binnen. Ze gunden me geen tijd om even bij te komen. Ik moest op mijn zij gaan liggen en Jim kwam van achter in mij. Hij streelde mijn borst en neukte me heerlijk. Ondertussen pijpte ik mijn vriend. Jim moest af en toe stoppen om te voorkomen dan hij klaarkwam. Mijn vriend nam dan dankbaar zijn plaats in en ik pijpte dan Jim.

De hele avond hebben we zo ongeveer alle standjes uitgeprobeerd; staande, op de rug liggend op de keukentafel; op mijn buik liggend op de grond met een kussen onder mijn heupen. Als Jim me neukte pijpte ik mijn vriend en omgekeerd. Toen ik weer eens onderuitgezakt op de bank zat, met Jim tussen mijn benen, zei hij dat ie wilde klaarkomen. Hij wilde graag ik mijn mond klaarkomen. Mijn vriend knikte en ik zei tegen hem dat het ok was. Hij neukte me ingespannen, hield mijn heupen stevig vast en trok die telkens op het ritme naar zich toe; rimpels kwamen op zijn voorhoofd. Snel trok hij zijn lul uit mijn kut , ik ging rechtop zitten en nam zijn lul in mijn mond. Net op tijd. Met een paar beste kreten spoot hij mijn mond vol . 't Was een beste lading. Ik opende mijn mond, liet het sperma zien en slikte het snel door. Ik nam zijn lul in mijn mond en zoog het laatste restje zaad eruit. Mijn vriend had mijn benen wijd gedaan en neukte me. Heerlijk vond ik het. Een mooie lul in mijn mond en een in mijn kut. Even later spoot mijn vriend mijn kut vol. Uitgeput zaten we op de bank. Wat had ik genoten. Een fantasie, die nu er geen meer was. Ik had er geen spijt van. Jim was een geweldige minnaar en daarbij ook nog erg leuk op te zien.

Samen hebben we nog wat over deze belevenis gepraat . Mij vriend en ik douchten ons, dronken nog wat en gingen slapen, tenminste dat was de bedoeling. We lagen lekker lepeltje lepeltje, naakt. Mijn vriend lag achter me en streelde zacht mijn lichaam. Met wat moeite, het licht was al uit, vond hij mijn kutje en duwde zijn lul van achteren in me. Ik protesteerde voor de vorm. Hij neukte me zachtjes, en streelde mijn borst. Na verloop van tijd vielen we beide in slaap. Ik werd nog even wakker toen zijn lul slap uit me gleed. Tevreden viel ik weer in slaap.

Waarom ik dit opstuur? Ten eerste omdat het lezen me opwind en ten tweede hoop ik dat mijn vriendinnen dit lezen zonder dat ze vermoeden dat ik het ben.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “Trio – mijn fantasie kwam uit

 1. 17 mei 2012 at 08:31

  Af en toe glijdt de spanning er een beetje af maar het verhaal blijft opwindend. Prima debuut Cherry. Ik ben benieuwd welke fantasieën je binnenkort nog meer gaat uit proberen.

 2. 17 mei 2012 at 21:28

  Vele zinnen lijken op elkaar, het lijkt een opsomming van gebeurtenissen. Wat niet wegneemt dat het idee van een trio, de fantasie die vooraf gaat aan het werkelijke gebeuren in het verhaal goed gevonden is. Niet origineel, maar wat dan nog? Met een trio op de proppen komen is allang niet meer origineel natuurlijk. Het origineel in een verhaal gieten is dan weer wat anders. De erotische spanning vond ik helemaal niet terug. Toch zaten er wel elementen in voor een goed verhaal. Misschien niet zo snel op het doel afgaan maar het wat spannender maken door de voorbereiding op het avontuurtje wat meer te beschrijven. De overgangen van het ene naar het andere vind ik te plots, maak de overgangen wat vloeiender.

 3. 18 mei 2012 at 15:12

  het leest lekker weg….ik ga sporten denk ik

 4. 20 mei 2012 at 07:54

  Sisyphusarbeid: haal alle spelfouten uit deze opwindend bedoelde tekst.

 5. 28 mei 2012 at 18:59

  Nou niet overdríjven, Henkbtw! Cherry begint ‘bestwel’ zorgvuldig, Ze kan wel schrijven, te oordelen naar haar start, maar dan weet ze er geen verhaal van te maken. Ze buitelt over zichzelf heen in enkel de poging om het geil te laten klinken. En tsja, dan komen na verloop van tijd de spel- en stijlfouten als vanzelf. Cherry, je moet nog veel leren!

 6. 30 mei 2012 at 11:49

  Ik waardeer je poging maar het werd te chaotisch, te veel moest beschreven, om mij echt iets te doen.

 7. 30 mei 2012 at 17:14

  Recht toe, recht aan porno is niet mijn favoriete stijl maar voor velen juist wel een aangenaam vermaak. Los daarvan had wat meer afwerking niet misstaan maar aldoende leert men. Publiek heb je al

 8. 10 juni 2012 at 14:07

  Hoe een fantasie werkelijkheid werd. Het leest alsof het werkelijk zo is gebeurd en dat de schrijfster de woorden over elkaar heen laat rollen om het verhaal te vertellen. Ze deelt ook met ons dat ze het opwindend vindt om het terug te lezen. Maar die opwinding is haar met het schrijven misschien een beetje in de weg gaan staan. Misschien had ze er goed aan gedaan het verhaal door iemand anders te laten nalezen op foutjes. Maar het is wel een spannende ervaring die ze hier met ons deelt.

 9. 28 juni 2012 at 16:34

  Elf lezers gaven dit verhaal samen 13,5 sterren. De ledenstem komt daarmee uit op 1 ster.

 10. 30 juni 2012 at 13:22

  Cherry, ik ben,achteraf, wel érg hard naar je geweest, hoewel ik het meende. Lees ‘Tips en Trucs’ van PaulX eens, t.a.v. verhalen! Ondertussen heb je wel een ster!
  Voor jou is er ook – vanouds – ‘Bar The Single Star’ op dit forum.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world