hot teens tube shemale jizzed by group.

Uitverkoop (2)

Het verdere verloop van die dag werd gekenmerkt door een verwarrende herinnering aan wat die ochtend was geweest. Ik zocht afleiding door te proberen te studeren. Maar op de een of andere manier kwamen de beelden van de kleedcabine in Ilum’s steeds terug in mijn geest. De geilheid in zijn ogen die mij van onder zijn wenkbrauwen aankeken. Zijn lippen die zich rond de schacht van mijn harde pik stulpten. De uitdrukking op zijn gezicht nadat hij mijn zaad had doorgeslikt.

Iets anders waar mijn geest onweerstaanbaar mee werd bezig gehouden was het verzinnen van redenen waarom ik de plastic boodschappentas, het schrijfblok, mijn agenda en mijn pen gewoon kon laten waar ze waren. Tegen de avond belandde ik in de keuken van het studentenhuis dat ik met nog vijf anderen bewoon. In gezelschap van Ricky en Anders bleef ik rond etenstijd een flinke poos bij Cartoon Network en onze vrijblijvend vrolijke meligheid hangen. Totdat ik de behoefte voelde die weer te ontsnappen. Ik stond mijmerend uit het raam van mijn kamer te kijken toen de dingen voor een tweede keer die dag door elkaar werden gegooid.

Het was Ricky die op mijn deur klopte en meldde dat er iemand naar me vroeg aan de voordeur. Als door een waas nam ik waar dat Ricky’s magere postuur zich uit de deuropening verwijderde en vervolgens mijn bezoeker op de drempel verscheen. In zijn hand zag ik het gele plastic met de zwarte opdruk. Hij kwam me mijn vergeten eigendommen terugbrengen. Hij vroeg geen toestemming om binnen te mogen komen. Hij deed gewoon een stap mijn kamer in en sloot zacht maar resoluut de deur. Vanonder zijn wenkbrauwen keek hij me vorsend aan. Hij was weergaloos mooi. Zijn kleren van die ochtend had hij verruild voor een strakke verwassen spijkerbroek en een zwart T-shirt dat als een tweede huid rond zijn torso sloot. Hij had zich geschoren, zijn roofdier-aura droeg ook de kruidige zoetheid van een eau-de-toilette mee. Ik slikte en merkte dat ik weer werd gegrepen door dezelfde wonderlijke fascinatie als vanochtend. Alleen werd die fascinatie, verontrustend prettig, nog verder versterkt door de herinnering van datgene dat volgde op die eerste uitwisseling van blikken. Het was een herinnering van mijn onderlichaam en daarom juist onweerstaanbaar.

Ik keek ademloos toe en zag hoe hij de gele plastic tas met een achteloos gebaar op het versleten tweezitbankje tegenover mijn tv gooide. Hij deed een stap naar voren zodat hij nu midden in mijn kamer stond, ongeveer een meter bij me vandaan. Weer verried zijn blik geen emotie, nog steeds zweeg hij. Ik keek ademloos toe en zag hoe zijn handen nu langzaam naar zijn broeksband gingen. Zijn vingers schoten de bovenste knoop van zijn jeans los. Even wachtte hij. Toen trok hij de knopen van zijn gulp open en schoof hij de broek van zijn smalle heupen. Hij gunde me een blik op de onderste rand van zijn T-shirt, waar aan weerzijden van zijn torso ter hoogte van de heupbeenderen twee spierlagen onder vandaan de richting naar zijn liezen wezen. Van onder het zwarte katoen liep, vanwaar zijn navel zat, een streepje donkere haartjes naar omlaag. Zijn broek reikte nu tot net boven zijn knieën – ik kon de spieren van zijn bovenbenen onder de dunne glanzend lichtgebruinde huid zien zitten. Ertussen in prijkte zijn geslacht, traag omlaag iets naar rechts gekromd pulseerde het bijna onmerkbaar heen en weer, waar het bijna tot eenderde van zijn dijen reikte. Hij stond daar volmaakt ontspannen terwijl ik zijn ontblote mannelijkheid in me opnam.

De aanblik van die prachtige penis wond me op. Wederom voelde ik bloed naar mijn hoofd stromen – en naar mijn eigen geslacht dat al snel bekneld raakt in mijn broek. Ik verlustigde me regelrecht aan zijn lijf, mijn blikken streelden het nog slappe lid, de korte schaamharen die de schacht omkransten, de spieren en aderen die onder zijn fluwelen huid zichtbaar waren. Ik kon zien dat hem dat opwond, want heel geleidelijk richtte zijn geslacht zich op. Zijn hand gleed rond de schacht en traag er langs op en neer zodat het strak overeind kwam staan.

Onze blikken ontmoetten elkaar, hij trok een wenkbrauw op, een uitnodiging. De geluiden om ons heen bereikten me slechts als door een deken van mist. En dat terwijl de stralen van de ondergaande junizon door het stoffige raam naar binnen schenen om door de oude passpiegel naast het voeteneinde van mijn bed te worden weerkaatst. Mijn adem stokte in mijn keel toen ik zag hoe hij nog een pas naar voren deed zodat hij reikwijdte van me kwam. Toen draaide hij zich traag om, om zich tegen me aan te leunen. Hij pakte mijn rechter hand en legde die rond de schacht van zijn nu keiharde geslacht.

Ik was als gehypnotiseerd. Ik kon de warmte van zijn harde lijf door zijn kleren voelen stralen. Hij rook zalig, een wonderlijke mengeling van de eau-de-toilette die ik al eerder had bemerkt en de geur van zijn lijf die ik pas waar kon nemen nu hij zo dicht bij me was. Onwillekeurig gleed mijn linker hand over zijn blote bil. Het was alsof het me moeite kostte om bewust aandacht te schenken aan dat wonderlijke ding waar de vingers van mijn rechter hand omheen sloten. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik een ander geslacht aanraakte dan het exemplaar dat ik nu al bijna 24 jaar met mij meedraag.

Heel voorzichtig liet ik mijn vingers langs de schacht glijden, in de richting van de korte schaamharen. Tastend vonden ze hun weg langs zijn heerlijke onderlijf. Ik voelde zijn zak, de strakke huid was wonderbaarlijk kaal en zacht. Ik voelde de stralende warmte van zijn liezen. En toen belandden mijn vingers weer bij zijn lid, ze streelden de dikke aderen die vlak onder de fluweligzachte huid lagen. En voor het eerst werd ik me bewust van het opwindend wonderbaarlijke van het mannelijk geslacht: de wonderlijke combinatie van het zachte van de huid en de hardheid van het tot berstens toe met bloed gevulde weefsel eronder. Ik kon de verleiding niet weerstaan om even met mijn vuist in zijn lid te knijpen. En toen voer ik mijn vingertoppen weer genietend langs de zachte warme huid. Al die tijd stonden we met gesloten ogen tegen elkaar aan geleund, hij en ik. Het enige geluid in de kamer dat hoorbaar was, was het steeds nadrukkelijker worden van zijn ademhaling. Ik slikte, mijn hart bonsde in mijn keel. Toen deed hij iets onverwachts.

Hij pakte de hand die rond zijn stijve lid sloot en bracht hem naar zijn mond. Ik hoorde en voelde hoe hij een paar keer in mijn handpalm spuugde. Daarna bracht hij mijn hand terug, sloot de vingers weer rond de schacht en bewoog mijn ontspannen hand langzaam op en neer, de schacht bevochtigend. Zijn bestemde bewegingen maakten me volmaakt duidelijk wat hij wilde. Hij trok zijn hand terug, de mijne met zijn langzame pompende beweging langs de glibberige schacht alleen latend. Zijn hand reikte omhoog, waar hij zich in mijn nek legde en mijn hoofd vlak bij zijn oor op zijn schouder vleide. Hij liet een genietende zucht horen terwijl mijn hand zich ritmisch langs zijn geslacht bewoog.

Voorzichtig ging mijn vrije hand langs zijn flank omhoog. Ik strekte mijn vingers uit naar zijn borst, vond zijn strakke linker tepel en bewoog ze er langs heen en weer. Ik voelde hoe zijn hoofd achterover kantelde tot het zich tegen mijn hals wiegde. Zijn adem werd steeds nadrukkelijker. Hij wreef zijn lijf wellustig traag tegen me aan, zijn blote billen vlak tegen mijn eigen erectie. Mijn glibberige hand liet niet na, ik liet hem dan weer langzamer dan weer sneller langs zijn geslacht bewegen en soms schudde ik de zware, stijve penis op en neer, iets waar hij bijzonder van scheen te genieten. Totdat het moment kwam dat hij zijn bekken naar voren drukte en ik de spieren in heel zijn lichaam voelde spannen. Met opeen geperste lippen steunend onderging hij hoe zijn ontlading zich een weg baande naar de oppervlakte van zijn genot. Plotseling de ontspanning, ik voelde hoe vlak bij mijn oor zijn tanden knarsten en hoorde hoe zijn lippen een wezenloze klank vormden. Ik voelde in mijn hand hoe zijn geslacht zich scheen te willen oprichten om zich meteen daarop te ontspannen en in dat zelfde moment nam de huid van mijn wijsvinger bij zijn gezwollen eikel een vloeistof waar van een andere consistentie dan het speeksel tevoren. De penis spande en ontspande zich nog drie keer in mijn hand. Toen voelde ik zijn vingers zacht maar dwingend op de rug van mijn hand – een teken dat hij ten diepste tevreden was.

Hijgend bleven we tegen elkaar aanstaan. Mijn hand lag ontspannen tegen zijn schaambeen, hij streelde zachtjes mijn nek. Zijn geslacht verslapte langzaam op het ritme van zijn bewogen hartslag. De buitenwereld keerde heel langzaam weer terug in mijn kamer: een blaffende hond in het plantsoen achter het huis, harde hiphopmuziek ergens, vermoedelijk uit de kamer van Anders. De zon was uit de spiegel verdwenen. Iemand op de verdieping boven ons gooide een deur dicht. Ik voelde hoe zijn hand uit mijn nek gleed en zijn lijf zich van het mijne losmaakte. Hij maakte zich gereed om weg te gaan. Toen hij bij de deur was, draaide hij zich om en keek me aan. Weer die fijne, bijna triomfantelijke glimlach rond zijn mond. Hij vormde met zijn mond een kusje. Toen verliet hij de kamer, maar zijn geur was nog in mijn neus.

Ik sloot mijn ogen en voelde de begeerte in mijn lendenen. Mijn handen voeren langs mijn geslacht dat keihard kloppend in mijn boxershort achter de gulp van mijn broek lag. Maar ik beheerste me. Ik vestigde mijn aandacht op de gele Netto-boodschappentas en haalde er mijn eigendommen uit. Schrijfblok, balpen, uit mijn agenda stak een kleine strook papier. Ik viste het er koortsachtig uit en las een adres, een datum en een tijd. Even plotseling als heftig steeg de geilheid naar mijn hoofd. Ik draaide me om en opende mijn broek. Ik fixeerde mijn geslacht in de spiegel naast het voeteneinde van mijn bed terwijl ik de hand aan mezelf sloeg.

Lees:  deel 3

© Graaf Tell

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world