Ultieme droom?

Het was warm, de zon viel in mijn bed precies over me heen. Ik had zo’n gevoel in mijn maag alsof ik voor een zwaar examen stond, alleen nu met een uitstraling naar mijn lendenen. Ik stond op en liep naar het balkon en naakt keek ik over de bergen en de kalme zee. Dat ik hier naakt stond deerde niemand. Het “huisje” van mijn ouders lag vrij hoog in de bergen met een fraai uitzicht over de baai. Mijn slaapkamer lag op het oosten en zodoende werd ik gewekt door de opkomende zon.

’s Avonds worden we altijd weer verrast door de schoonheid van de zonsondergang. Het enige huis wat zichtbaar was vanaf mijn balkon werd bewoond door een Zweeds echtpaar en die waren zo te zien ook niet echt preuts.
Waarom heb ik het zo warm? Gloei ik nog na van gisteren?
Terwijl ik de cd van Los Panchos opzet dwalen mijn gedachten naar de afgelopen tijd.
Axelle noemde je jezelf op de site. Jong en altijd in voor een gezellige chat. Geen cybersex!!! Je klikte me privé aan toen we wat hadden gebabbeld.
“Of ik altijd zo clichéachtig was?”
“Mijn eerste keer uberhaubt in een chatbox,” was mijn antwoord.
Er kwam een gesprek op gang en we wisselde wat gegevens uit.
Axelle>Inmaturo : Kastanje roodachtig haar
Inmaturo>Axelle : Groene ogen met gouden sterretjes?
Axelle>Inmaturo : Hoe weet jij dat???
Ik kreeg de smaak te pakken om een gokje te wagen. Toen bleek dat je een vriend had, vroeg ik
hem te beschrijven zodat ik je kon inschatten.
Axelle>Inmaturo : Hij is 179 cm lang en slank, studeert in Delft.
Inmaturo>Axelle : Dan ben jij 173 cm.
Axelle>Inmaturo : Bijna 1,72.
Inmaturo>Axelle : Stevig?
Axelle>Inmaturo : Nee.
Inmaturo>Axelle : Dik? !
Axelle>Inmaturo : Neen, hoe kom je daar nu bij?
Inmaturo>Axelle : Je duwt zo zwaar op je toetsen!
Axelle>Inmaturo : ????
Axelle>Inmaturo : Ha,ha,ha.
Axelle>Inmaturo : Ik ben 53 kg en zie er goed uit in bikini. Al zeg ik het zelf.
Inmaturo>Axelle : Hmmm, roodachtig, groene ogen en ziet er goed uit in bikini!!
Inmaturo>Axelle : Zeker weten geen Cybersex??
Inmaturo>Axelle : Geintje!!!
Axelle>Inmaturo : Nee, zelfs niet met jou.
Axelle>Inmaturo : Ohhh, hij is inderdaad wat traag die site.
En zo was het allemaal begonnen. Nee, geen cybersex. Gelukkig maar, dat ongelukkige verzin en met nog maar de vraag of het wel een vrouw is en niet een “Cyberiaans verklede gozer”.
‘Voy a perder mi cabeza por tu amor’; ik ga mijn hoofd verliezen door jouw liefde.

Los Panchos zingen rustig door op de achtergrond. De verkoelende zeebries kan mijn opwinding niet doen verminderen. De warmte in mijn lichaam neemt niet af. Ik besluit om te gaan douchen. Terwijl het warme water over mijn lichaam loopt en het schuim op plekken komt waarvan ik hoop dat je lippen eens dat voorbeeld zullen volgen, denk ik aan de eerste keer dat we elkaar ontmoetten. Cafeetje in de binnenstad tegen alle regels in. Ik herkende je gelijk. Mijn hart bonsde in mijn keel toen je me een hand gaf. Een heerlijk koele hand, als ik daar nu zo aan terug denk met mijn verhitte gedachten. Zo kwam het dat je nu bij mij op bezoek bent, je relatie ging stuk en je was radeloos. Ik was hier in het vakantiehuis van mijn ouders. Alleen, want mijn ouders zijn zakelijk en sociaal “goed” bezig en hebben dus geen tijd, maar wel onder de beschermende vleugels van mijn beeldschone “tante” uit het dorpje beneden, die mij tot in de puntjes verzorgt. Letterlijk en figuurlijk, want zij heeft ook een gedeelte van mijn erotische leven verzorgd. Zij is één van de vier vrouwen waarmee ik naar bed ben geweest. Zij heeft mij respect bijgebracht voor vrouwen en hun lichaam.
Je ouders hadden geen bezwaar tegen je komst als je maar uit je dip kwam.
Nu ben je hier al een paar dagen en het doet pijn.

‘Que no te dado cuenta de le mucho que me questa de ser tu amigo’, je hebt geen idee wat het
me kost om je vriend te zijn. We hebben lol, maar er is meer tussen ons, een soort magie. Gisteren liepen we hand in hand en hielden we elkaars handen net iets te lang vast voor alleen maar vrienden. Onze lichamen passen te goed in elkaar als we met elkaar dansen. Je kuste me
goedenacht, niet op mijn wang, niet op mijn mond maar net iets ertussenin. Is dat ook onze relatie? Net ertussenin?

Ik denk er over om je ontbijt op bed te brengen en zal ik nog iets aantrekken onder mijn ochtendjas. De hitte doet zijn werk en ik besluit om het niet te doen.
Verse sinasappelsap, wat fruit, verse vijgen uit de tuin y una torstada.
Klop op je deur, geen reactie. Slaap je nog? Voorzichtig doe ik de deur open.
Verstild door de schoonheid sta ik in de deuropening. De zon valt over je heen en doet je rode haar gloeien. Het lijkt of niet alleen mijn hart en lichaam in brand staat. Langzaam zakt mijn blik naar beneden. De lakens liggen zo om je huid of ze je tegen mijn brutale blik wilt beschermen. Plotseling realiseer ik me dat ze niet alles bedekken en me een glimp gunnen van de ronding van je bil. Mijn ochtendjas wordt plaatselijk te krap. Ik moet iets doen! Dan pas merk ik, in de spiegel aan de andere zijde van het bed, dat je me in de gaten houdt via die lange wimpers. Ik ga naast je zitten op het bed.

“Goedemorgen.” zeg ik moeizaam.
“Hi.”
Met schrik constateer ik dat je geen slipje aan hebt. De kort geknipte donker rode haren steken mooi af tegen je witte dijen.
“Ik dacht dat het alleen gold voor baby’s.” Shit, wat zeg ik nu?
“Hoe bedoel je?”
“Abrikozenbilletjes.” terwijl ik ze zacht streel.
Je glimlacht en zegt: “pas maar op dat het niet pruimen op sap worden.”
Bijna ongemerkt open je je benen een beetje.
“Ik neem een bijtje.” zeg ik en bijt heel zachtjes in je bil.
Je billen spannen zich, schrik, opwinding of wil je je billen stevig doen lijken?
“Voorzichtig, het is hier al zo warm?” Mijn hand gaat bijna automatisch op je bil.
“Zo warm, voel je niet?”
“Als je zo door gaat wel.”
Ik aarzel, moeten we onze vriendschap op spel zetten? Je leest mijn gedachten.
“We voelen ons tot elkaar aangetrokken, we hebben respect voor elkaar. Daar komt niets tussen!” Zachtjes kus en bijt ik je rondingen, knijp en masseer. Je zucht.

Mijn hart moet hoorbaar voor je zijn, zo hard klopt hij. Mijn ochtendjas wordt beneden opzij geduwd. Ik ga naast je liggen. Bijt ondertussen wat harder en kietel je rug. Mijn tong glijdt tussen je bilspleet. Mijn hand houdt zich bezig met de overgang van rug naar je fantastische billen. Mijn tong zoekt zich een weg tussen de plooien van je lichaam en blijft hangen tussen je bil en dij en zuigt en bijt. Je ligt stil, bijna apathisch. Geniet je? Ik ga met mijn tong omhoog langs je ruggegraat. Zachtjes kussend, bijtend en zuigend. Mijn rechterhand streelt je billen en knijpt met volle hand in wat hij tegenkomt. Zachtjes gaat hij via je bilspleet naar je schaamlippen. Je schokt. Ga ik te ver? Je doet je benen wat verder van elkaar. Je billen iets omhoog m.a.w. ga je gang. Met mijn andere hand grijp ik je in je haren en trek zachtjes je hoofd naar achter. Ik kus je oren, nek en kin, bijt in je schouders.
“Er zit nog iets tussen ons,” zeg je zachtjes en je kijkt naar mijn ochtendjas die niet veel meer bedekt laat. Je draait je om. De zonnestralen vallen over je borsten en lijken je tepels te willen kussen en betasten. Ik ben ze voor. In mijn mond voel ik ze verder verharden zodat ik mijn lippen er omheen kan sluiten. Mijn tong omkrult ze. Je kreunt. Met mijn andere hand knijp ik zacht in de andere tepel. Mijn handpalm stuwt je borsten omhoog. Je pakt mijn hoofd en duwt hem naar beneden. Mijn handen blijven je borsten strelen en mijn lippen vervolgen hun weg naar beneden. Onderweg komen ze de zachtste en mooiste dingen tegen. De overgang van je borsten naar je ribben, je navel. Mijn tong draait even een rondje in dat zachte gaatje.

Plotseling merk ik hoe lekker je ruikt. Het is of al mijn zintuigen sterker gaan reageren. Via je heupen ga ik naar je liezen. Mijn neus kietelt een beetje door je haartjes.
Ik geef een kusje op je klitje. Vervolg mijn weg naar de binnenkant van je dijen. Bijt en zuig aan de binnenkant van je knieën en benen. Sla je benen over mijn schouders. Mijn handen sluit ik om je billen en kus je op je schaamlippen. Mijn rechterhand leg ik op je kutje en masseer met mijn wijs- en ringvinger de buitenkant van je lippen met mijn middelvinger ertussen duwend. Zachtjes dringt mijn vinger in je vochtig geworden spleet.

“Kom je in me?” vraag je en je draait je om. Ik ga op je liggen en schuif mijn opwinding
tussen je billen. Ondertussen trek ik weer aan je haar. Je gaat op je knieën zitten en duwt je billen omhoog. Je spreidt je benen. Je volle borsten wiebelen zachtjes heen en weer. Ik trek je aan je haar iets meer naar achter. Je houdt je vast aan het bed. Mijn hand omvat je borst en mijn duim en vinger masseren je harde tepel. Met mijn andere hand geleid ik mijn penis en zachtjes dring ik bij je binnen. Je stoot met je billen naar achter. Mijn schaamharen vermengen zich met die van jou. Met mijn hand stimuleer ik je klitje, mijn andere nog om je borst gevat.
Je gooit je hoofd achteruit en draait je gezicht naar mij toe. We kussen elkaar. De eerste keer dat we elkaar kussen.
Ik had onze eerste kus anders voorgesteld, op deze manier alleen in mijn ultieme droom.

© Groene Ogen

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Ultieme droom?

 1. 11 april 2007 at 10:07

  Zacht verhaal, erotisch. De schrijver weet hier en daar een mooie intensiteit neer te zetten. Zijn schriftuur bevat hier en daar wat onzorgvuldigheden (jammer van die afko . . . ) De contextbeschrijving vind ik een beetje halfjes.

 2. 11 april 2007 at 21:34

  Goed verhaal voor een romatische bui. 2**
  Past daarom beter in de categorie romantiek.

 3. 19 april 2007 at 17:05

  Kon me een behoorlijk eind bekoren, maar niet tot het eind, en dat is jammer, want de potentie is er wel.

Geef een reactie