hot teens tube shemale jizzed by group.

Vaardige vingers

Rinette augustus 2001 – maart 2002:

De eerste ontmoeting – augustus.

Ik heb Rinette ontmoet via een contactadvertentie in een seksblaadje. De advertentie ging als volgt : Rustige man (33) zoekt vrouw voor tantra studie – stijlvol en discreet – g.s.m. nr. …

Rinette had een boodschap op mijn voicemail ingesproken en ik belde haar terug. Zij nam op en vroeg me om informatie omtrent de advertentie. Zij vroeg me wat precies de bedoeling was, waarop ik omstandig uitlegde dat ik iemand zocht die samen met mij de tantra techniek wou bestuderen. In het tantrisme zoekt men en gebruikt men de seksuele energie die in het lichaam aanwezig is. Ik vertelde dat ik tantrische massages geef, een massage die naakt gegeven wordt en die in tegenstelling tot de gewone massages ook de geslachtsorganen bij de massage betrekt. Het is hierbij de bedoeling om echt alle plekken van het lichaam te ontdekken, alle erogene zones op te sporen en uiteindelijk kan er indien de partners akkoord gaan gevreeën worden.

“Is dat mogelijk ?”, vroeg ze na mijn uitleg, waarop ik antwoordde “Ja natuurlijk”.

We hebben onmiddellijk een afspraak gemaakt voor diezelfde avond. Zij woonde toen in Knokke, dus ik die avond naar Knokke, gewapend met een flesje massageolie en een borsteltje. Na een beetje zoeken, ik ken Knokke een beetje maar toch, de zenuwen waarschijnlijk, had ik haar appartement gevonden.

Bonzend hart bij het aanbellen, parlofoon : ”Kom maar binnen, derde verdieping !”. Alleen in de lift, kijkend in de spiegel …

De ontmoeting was leuk. Rinette was net wat huishoudelijk werk aan het doen in de woonkamer, zij was duidelijk ook een beetje zenuwachtig. Rinette was een stijlvolle dame. Gestreept t-shirt, lange beige rok. Een vrouw van achteraan de veertig, kort grijs haar, rond gezicht en een vol figuur. Ik mocht gaan zitten en kreeg iets te drinken. Ik vond het leuk dat onder het t-shirt van Rinette haar tepels zich langzaam begonnen af te tekenen.

Na een beetje smalltalk vroeg Rinette : “En wat denk je?” Want ik had vooraf aan de telefoon gezegd dat we misschien eerst moesten afwachten of het wel klikte, of er een fysieke aantrekkingskracht was. Dus vroeg ze of ik er zin in had. Waarop ik “ja” antwoordde en vroeg : “Jij ook ?” Zij had er ook zin in.

We gingen naar de slaapkamer, Rinette bracht de bedden in orde, legde de bedovertrekken opzij en ik begon mij uit te kleden. Toen ik helemaal naakt was, kwam Rinette topless binnen. Ik stapte op haar toe en begon langzaam en zacht haar borsten te strelen, ik kuste haar op de mond. Zij kuste terug, maar maakte zich los met de zin :”Het is wel goed bedoeld, maar ik kan niet wachten om mijn kleren uit te doen”.

Aldus geschiedde, ik wachtte op bed tot de werken afgelopen waren. Naakt kwam Rinette bij mij op bed zitten. Ik zat op mijn knieën met mijn erectie vooruit en Rinette kwam met haar buik tegen mijn erectie aan zitten. We kusten opnieuw, onze lichamen raakten elkaar heel weinig aan. Ik liet mijn handen onder haar gespreide benen over het bed glijden, zodanig dat ik haar schaamstreek indirect met mijn onderarm beroerde. Zij was ondertussen mijn eikel met twee vingers en mijn vers geschoren balzak met de volle hand aan het verkennen.

Na enkele minuten maakte ik Rinette duidelijk dat ik gekomen was om haar te masseren. Ik vroeg om op haar buik te gaan liggen. Zij ging liggen op een van de tegen elkaar geschoven éénpersoonsbedden, het waren comfortabele bedden waar men niet te diep in weg zakt.

Ik begon de massage met een borsteltje, het is zeer ontspannend om een zacht borsteltje over je huid te voelen strijken, vooral op de rug, de schouderbladen, de binnenkant van de billen, de billen, de anus… Na het borsteltje komt de olie, de olie werd vooraf een beetje opgewarmd au bain marie. Ik begon met de achterkant van Rinette in te oliën. Ik weet uit eigen ervaring dat dit een zeer aangenaam moment is, je voelt je lichaam langzaam bedekt worden met olie die iets warmer is dan je eigen lichaam, heerlijk! Vervolgens begint de massage: de schouders, de rug, de billen, de bovenbenen, de onderbenen, de voeten, … en telkens probeer ik de bewegingen langzaam en gelijkmatig te laten verlopen, symmetrie vind ik zeer belangrijk. Ik probeer om zoveel als mogelijk met mijn eigen lichaam het lichaam van de gemasseerde te raken.

Ik ga terug omhoog om via de rug de zijkanten van het lichaam te strelen, vandaar ga ik langzaam naar de anus en probeer of ik daar enige tegenstand voel. Rinette reageert eerder enthousiast, ik doe haar benen een beetje verder uit elkaar en ik breng zachtjes een kleine vinger naar binnen. Na een beetje heen en weer bewegen breng ik mijn duim naar binnen, alweer heerlijk gesteun van Rinette.

Ondertussen is Rinettes hoofd en gezicht zwaar rood aangelopen, het voelt ook zeer warm aan, van de opwinding zal ze achteraf zeggen, dit merk ik wanneer ik voor haar op het bed ga zitten om haar gezicht, hoofd en nek te masseren. Dit ook om mijn penis in de buurt van haar gezicht te brengen, om haar de kans te geven mij te pijpen, maar dit vertikt zij echter, zij blijft heel rustig liggen. Ik ga opnieuw naar de achterkant van het bed en ga zachtjes bovenop Rinette liggen. Het is een heerlijk gevoel om met de olie te spelen, alles glijd en alles geurt lekker. Wanneer ik helemaal op Rinette lig begin ik heel zachtjes naar voor en naar achter te bewegen.

Ik heb nu echt zin om te neuken, ik heb al gevoeld dat Rinette ook opgewonden geraakt is en breng mijn penis langs achter bij haar naar binnen. Dit brengt een zacht protest van Rinette te weeg, die mij vraagt om een condoom aan te doen. Ik trek me terug en doe een condoom aan. Na de montage breng ik mijn penis opnieuw naar binnen en beweeg heel traag naar voor en naar achter, er telkens voor zorgend dat de penis helemaal buitenkomt en dan opnieuw helemaal naar binnen schuift. Ik hou dit een aantal minuten vol, trek me terug en verwijder het condoom. Ik veeg de overtollige olie van Rinettes rug en laat haar eventjes uitrusten. Ik stel vervolgens voor aan Rinette om op haar rug te gaan liggen. Rinette gaat met opgetrokken knieën op haar rug liggen. Ik krijg nu zicht op de geweldige rondingen van haar lichaam, op de vooruitstekende buik die de schaamstreek een beetje verstopt en op de kleine borsten met de qua kleur bijna onzichtbare tepels, een zeer zuinig restje schaamhaar. Door die hellende vlakken kom ik op het idee om het oliën pesterig te laten verlopen. Ik laat de olie in dunne straaltjes van boven naar beneden lopen, van de hals naar de borsten, van de buik naar de schaamstreek, van de knieën naar de binnenkat van de dijen. Wanneer de olie beneden is verdeel ik deze voorzichtig over de huid. Ik draag er goed zorg voor dat ik de clitoris niet rechtstreeks aanraak, de opwinding stijgt bij ons beiden. Ik ga in kniezit tussen Rinettes benen zitten en begin aan de massage. Het hoofd, de schouders, de bovenarmen, de onderarmen, de handen, de vingers, tussendoor wordt er heftig gekust. Ik werk stilaan naar beneden toe, de borsten, de tepels worden met de behaarde kin, de tong en de lippen bewerkt, de voorkant van de benen, de knieën, de voeten, alle tenen, alle ruimtes tussen de tenen worden door mijn vingers gekneed.

Stilaan is het niet meer uit te houden en ga ik de schaamstreek te lijf, ik begin met een koel luchtje op de clitoris te blazen, daarna warme uitgeademde lucht, en vervolgens laat ik mijn tong contact maken. Ik ga niet echt beffen maar ik breng tegelijk een vinger naar binnen en blijf likken en vingeren.

Het moment van penetratie is nu gekomen en ik doe een condoom om. Rinette blijft gespannen afwachten, ik doe haar benen nu verder de lucht in zodat ik vrij makkelijk bij haar naar binnen kan schuiven. Door de opwinding kunnen we direct beginnen neuken, en dat doen we dan ook hard. Heftig komen we beiden klaar, ik weet niet meer wie het eerst klaar was.

Redelijk uitgeput gaan we naast elkaar liggen en blazen uit. De eerst woorden die Rinette met haar Nederlandse tongval zegt zijn: “Je hebt vaardige handen”. Ik zeg “echt ?”, waarop zij weer: “dat weet je zelf ook”, gelach alom.

We blazen nog even uit. Rinette gaat een drankje halen en we blijven op bed nog even iets drinken. Ik neem een flinke douche in de badkamer, mijn penis is een beetje geïrriteerd van het harde neuken, ik doe mijn kleren aan en neem afscheid van Rinette. Niet zonder afgesproken te hebben om snel nog eens af te spreken. Wanneer ik weg rij staat Rinette aan haar raam in ochtendjas hard te zwaaien.

© Wojtilla

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Vaardige vingers

  1. 9 oktober 2006 at 15:08

    Nogal steriele manier van vertellen

  2. 22 oktober 2006 at 11:23

    Ik heb het gevoel dat het begrip "tantra" hier bijgesleurd wordt en voor zover mijn kennis van deze techniek reikt het slechts een dekmantel is om een potje "ordinair" vrijen een extra dimensie te geven. Mij komt het dus niet geloofwaardig over. Meer dan 1 ster heb ik er niet voor over.

  3. 22 oktober 2006 at 14:52

    Die plotselinge tijdsovergang weerhoudt me van een ster

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world