hot teens tube shemale jizzed by group.

Vader-zoonweekend (1)

‘Oké, de indeling is als volgt’, zegt Robert, de stafleider van de scoutinggroep, ‘voor de activiteiten van het vader-zoonweekend delen we de groep in drieën. Per groep twee stafleden, zes welpen en vier vaders. De laatste groep heeft vijf welpen.’
Om het kampvuur zitten zes stafleden, vier mannen, twee vrouwen, 17 jongens tussen de zeven en tien jaar en twaalf vaders. Dit weekend zijn we te gast bij een Belgische scouting in de uitlopers van de Ardennen op een steenworp van Leuven. Rondom de blokhut liggen, verspreid in een heuvelachtige, bosrijke omgeving, een tiental kampeerplekken met een mogelijkheid om een kampvuur te bouwen. Hout mag uit de omliggende bossen worden gesprokkeld. Onze kampeerplaats direct aan een riviertje gelegen.

Ik word samen met mijn zoon ingedeeld bij de laatste groep samen met de leider en Joyce, één van de vrouwelijke stafleden. Een aantrekkelijke, goed gevormde jongedame met donker krullend haar tot op haar schouders, die vorige week in de blokhut haar 24e verjaardag heeft gevierd. Uit verhalen van mijn zoon Robin heb ik opgemaakt dat ze heel erg geliefd is bij alle jongens van de groep. Meer dan Karin, het andere vrouwelijke staflid, stevige meid, ook in de twintig, die wat snauwerig overkomt.

In een rap tempo hebben de zes samen met een aantal vaders, die een scoutingverleden hebben en al vaker een vader-zoonweekend hebben meegemaakt, de zeven tenten, de kookplek en het kampvuur opgezet. De tenten van de jongens hebben alle drie een ander gekleurd vlaggetje op de voorste tentstok. De vlaggetjes corresponderen met een lusje met dezelfde kleur om hun das. Ook de stafleden hebben zo’n zelfde kleur lusje om hun das, Robert en Joyce hebben een geel lusje, hetzelfde als Robin. De kleuren geven het nest aan waar de welpen zijn ingedeeld.

‘Vanavond gaan we na een balspel barbecueën, daarna gaat iedereen jonger dan twintig (gejoel en boegeroep) tandenpoetsen en naar hun tent, na tien minuten is het dan stil. Morgen na het ontbijt gaan we opruimen, hout sprokkelen en ons klaarmaken voor een vossenjacht. Twee groten gaan dan, met een voorsprong van een half uur, een spoor uitzetten en zich verstoppen. De rest van de groep gaat ze zoeken. Zondag gaan we na het ontbijt opruimen en opbreken. Alles in de aanhanger en spullen die we nodig hebben in waterdichte zakken. We gaan met vlotten en kano’s de rivier afzakken.’
Er klinkt gejuich van de jongens.

Bij de introductie aan het begin van het seizoen zijn we door de scoutingleiding al voorbereid dat als Joyce mee gaat er altijd wel iets kan gebeuren. Dat ze wel eens met kleren vol met modder thuis kunnen komen. En ja hoor, het is wel eens gebeurt dat ik Robin besmeurd mee naar huis nam. Vol trots vertelde hij dat ook Joyce de volle laag had gekregen. Zij lag ook languit in de modder. Een andere keer waren een aantal kinderen met (afwasbare) stift vol gestreept en ook Joyce had “indianenstrepen” in haar gezicht.

Tijdens het balspel zijn de drie groepen verspiedt over het terrein aan het lummelen. Dit om de ‘nieuwe vaders’ wat beter te leren kennen en ze te laten wennen aan de scouting. Al snel wordt het een lomp spelletje, de jongens laten zich niet kennen en hangen al snel her en der aan armen en benen. De vaders zijn als eerste de lummel en natuurlijk willen we ons niet laten kennen. De ballen zijn al snel van de kinderen verovert. Moeilijker is het om de groten de bal afhandig te maken. Als Joyce voor me staat met de bal in haar handen geklemd draait ze zich plots om en komt achterwaarts op me in gelopen. Haar achterste tegen me aanduwend. Ik sla mijn armen om haar heen in een poging de bal te pakken. En natuurlijk grijp ik mis. In plaats van de bal heb ik haar borst vast. Ik kan niet zeggen dat ik kleine handen heb maar nu is hij toch wel helemaal gevuld. Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen en verontschuldig me mompelend.
‘Ach, joh, dat geeft toch niet’, me ondertussen met haar billen naar achteren duwend. Ze doet geen moeite om mijn hand van haar borst te krijgen. Ik probeer het en ja hoor ik sta nog steeds met mijn hand vol borst.
‘Ahum, we gaan verder’, roept Robert. Ik schiet uit mijn trance en laat haar borst los. Met een rood hoofd ga ik verder met het spel, Joyce een beetje ontwijkend.

Even later zijn de rollen omgedraaid en sta ik met de bal tegenover haar. Opeens maakt ze, met een twinkeling in haar ogen, een handbeweging in de richting van mijn kruis. Als eerste reactie laat ik de bal los terwijl één van de jongens er meteen bovenop duikt. Een ogenblik lijkt alles om ons heen stil te staan als ze mijnkruis aanraakt. Uit de richting van het kampvuur wordt geroepen dat de eerste stukken vlees klaar zijn. Ik maak mijn ogen van Joyce los en zij haar hand van mij. Terwijl we naar het kampvuur lopen voel ik me nagestaard door Robert.

Na het eten duiken de jongens hun tent in om hun tandenborstels te pakken. In een mum van tijd zijn de tanden gepoetst en liggen ze in hun tenten te kletsen. Robert loopt naar het water en haalt een touw naar binnen. Aan het uiteinde van het touw hangt een net met blikjes bier en twee flessen wijn. ‘Ah, heerlijk gekoeld, Joyce speciaal voor jou wijn’, zegt hij met een knipoog.

Joyce ploft naast me op een dikke boomstam, er voor zorgend dat ze niet in de buurt van Robert zit.
‘Dat doet hij nou elke keer. Nadat ik me een keer heb laten ontvallen dat ik na een paar glazen wijn zin in seks krijg, komt hij bij elke gelegenheid met een fles aanzetten. Alsof ik met hem seks zou willen hebben. Volgens de verhalen heeft hij al elk vrouwelijk lid geneukt. Vorig jaar was Karin aan de beurt. Ik heb niet de behoefte om op zijn lijstje voor te komen.’
‘Ik drink wel met je mee’, stel ik haar gerust, ‘de rest drinkt toch allemaal bier. Blijf maar hier zitten dat houdt hem wel weg.’
Iets in mijn achterhoofd zegt me dat ze niet op zijn lijstje gaat komen. “Not on my watch”, denk ik stoer.

Later op de avond begint de alcohol te werken, de vaders die vroeger ook bij de verkennerij zijn geweest diepen het ene na het andere sterke verhaal op. Hoe meer bier hoe ongeloofwaardiger ze worden. Eén vader is weggewandeld waarvan ik denk dat hij zich al in een tent heeft teruggetrokken. Robert is, na de hele avond toespelingen naar Joyce te maken, met een flink stuk in zijn kraag achterover gevallen en ligt in een alcoholroes te snurken. Dat wordt vannacht nog wat in de tenten. Ik kan niet echt met de mannen meepraten en ben in een leuk gesprek met Joyce verwikkelt. Ze verteld me dat ze doordeweeks juf van groep één en twee is en het weekend aan de scouting besteedt. Ik vertel haar, ondertussen haar geëmailleerde beker bijvullend met het laatste restje van de tweede fles, dat ze een leuke band heeft met de jongens, en dat Robin het vaak over haar heeft.
‘Robin is echt een schatje een hele leuke jongen heel vrolijk en spontaan.’ Ze legt haar hand op mijn arm en fluistert: ‘…en ik zie nou van wie hij dat heeft.’
Een twinkeling in haar ogen en haar ietwat hese stem geeft me plots een heerlijk gevoel in mijn onderlichaam. ‘Ik wil met jou morgen wel het spoor uitzetten tijdens de vossenjacht…’

Na het ontbijt krijgen alle vossen, één ouder en een staflid, een gecamoufleerde overall toebedeeld en wordt elk groepje een andere kant op gestuurd. Joyce en ik worden naar het oosten gestuurd, de heuvels in. Alle vossen duiken hun tenten in om de overalls aan te trekken. Het beloofd een warme dag te worden dus ik besluit onder de overall alleen mijn boxer aan te houden. Gelukkig is het een ruimzittend pak. Snel knoop ik mijn hiker-schoenen dicht en ga weer bij onze groep staan. Joyce komt haar tent uit en even stokt mijn adem in mijn keel. Haar overall zit als gegoten en haar welgevormde lichaam met mooie, vrouwelijke rondingen tekent zich er duidelijk in af. Strak gespannen om haar flinke borsten, de rits tot halverwege opgetrokken.
‘Nog even wat strepen in je gezicht.’
Uit een potje smeert ze strepen op onze gezichten.

Met een stevige pas trekken over de heuvel dieper de bossen in, om de afgesproken afstand een markering achter te laten. Na een uur rondgetrokken te hebben besluiten we een rustpauze in te lassen. We gaan van het pad af, kruipend door het struikgewas. Terwijl ze voor me uit kruipt biedt ze me een heerlijk uitzicht op haar mooie achterste. Ik voel een geheimzinnige spanning in het bos hangen. We vinden een kom, beschut door het struikgewas. We gaan even zitten en nemen een slok uit de veldfles die Joyce heeft meegenomen. Ik verwacht water te drinken, maar tot mijn verbazing neem ik een flinke slok koele witte wijn.
Joyce laat haar blik over mijn lichaam dwalen en kijkt me aan met een ondeugende glimlach: ‘ik had zelf ook wijn meegenomen.’ Meteen moet ik denken aan wat ze me gisteravond bij het kampvuur had toevertrouwd. Het lijkt alsof de temperatuur in het bos een paar graden toeneemt.

Op het hoger gelegen pad klinken plots stemmen. Ik herken de stem van Robin: ‘ik heb mijn vader zo gevonden, makkie!’ Wij maken ons in onze schuilplek zo klein mogelijk. Joyce kruipt tegen me aan. Ik voel haar warme lichaam tegen mijn arm aandrukken. Een licht vleugje van een redelijk opwindend parfum dringt in mijn neus. Ze verschuift wat en met haar borst schuurt ze langs mijn arm. Ik kijk opzij, door de verplaatsing is de rits van haar overall verder opengeschoven en ik kijk diep in haar decolleté. Door het aanblik gaat een heerlijke tinteling door mijn kruis.
‘Als ze zo meteen zijn doorgelopen, gaan we achter ze langs de andere kant op fluistert ze in mijn oor. Haar stem klinkt heerlijk zwoel, ik voel haar adem zachtjes in mijn oorschelp blazen.
‘Oké, ik volg je wel’, fluister ik terug.

Als ze terugdraait blijft haar openhangende overall achter de knoop van een zakje op mijn arm haken. Daardoor is haar volle borst ontbloot, ze draagt geen BH. Wat een heerlijk aanzicht. Het geile gevoel in mijn kruis is meteen terug. Joyce kijkt naar beneden en zonder blikken of blozen stopt ze langzaam haar borst terug terwijl ze weer haar blik over mijn lichaam laat gaan, één bepaald punt vasthoudend. Vervolgens pakt ze mijn hand.
‘Kom’, zegt ze, me omhoogtrekkend. Met een flinke bobbel in mijn overall sluip ik achter de heerlijk opwindende jonge vrouw door het struikgewas. Stil rennen we op het pad aangekomen in tegenovergestelde richting van de groep die ons aan het zoeken is.

Heuvel af komen we in een donker gedeelte van het bos. Hier tussen de heuvels in staan de bomen dichter op elkaar waardoor er maar weinig zonlicht door het bladerdek komt. Joyce loopt van het pad af en duikt weer de struiken in. Ik volg haar van het pad af en na een tijdje ons een pad te banen door het struikgewas komen we aan bij een kleine open plek.

De warme zonnestralen schijnen op een groen stukje met hoog gras, varens en bloemen. Insecten dansen zoemend in het zonlicht. Ik voel een steek aan de binnenkant van mijn been en zie een geel met zwart gestreept insectenlichaam. Met een rake klap sla ik het diertje weg en met mijn schoen verpletter ik de boosdoener.
‘Ik ben door een wesp in mijn been gestoken’, zeg ik.
‘Ik heb geen insectenbeetkit bij me, daarmee had ik zo de angel kunnen verwijderen en er iets opsmeren. Nu zal ik het moeten uitzuigen om niet een al te dikke bult te krijgen’, raadt Joyce aan, ‘je zult je overall uit moeten trekken.’

Een beetje beduusd rits ik mijn overall open en laat hem naar beneden zakken. In mijn boxer sta ik tegenover haar, het camouflagepak om mijn enkels. Een fel rood bultje begint zich op mijn been af te tekenen. Goedkeurend laat ze haar blik over mijn lichaam gaan.
‘Ga zitten’, zegt ze. Ik laat me op een omgevallen boom zakken en hang achterover. Ze buigt zich over mijn andere been en zet zacht haar lippen over het pijnlijke plekje en haar handen erlangs, de huidplooi opduwend. Ik voel haar warme lichaam zacht tegen mijn dijbeen drukken. Ze zuigt hard aan het bultje en even later tuft ze haar inhoud uit haar mond. Ik kijk naar haar handelingen en prijs mezelf gelukkig dat er niemand anders in de buurt is. Haar lichaam tekent zich door de voorover gebukte houding strak af in haar overall. Terwijl ze weer vooroverbuigt wrijven haar borsten zacht tegen mijn been aan. Het tafereel begint me meer en meer op te winden. Binnen luttele seconden is mijn pik zo stijf dat er een flinke tent in mijn boxershort staat, met één stok in het midden. Formaat circustent, met nog net niet met alle uitnodigende verlichting zo van: ‘komt het zien, komt het zien…’ Weer verplaatst ze zich iets waardoor haar borsten zacht over mijn been wrijven.

Blijkbaar laten deze handelingen haar ook niet onberoerd, stijf drukken haar tepels door het stof tegen mijn been. Het gevoel is heerlijk, zonder dat ze het weet maakt ze me helemaal gek. Het lijkt dat de tentstok door het stof heen wil scheuren. De opgerichte paal in mijn boxer duwt tegen haar hand. Ze tilt haar hoofd op en kijkt naar wat ze voelt duwen. Van mijn kruis kijkt ze me ondeugend aan.
‘Ben je daar ook gestoken?’ Ze pakt mijn boxer vast en bevrijdt mijn pik uit zijn benarde positie. Als een duveltje-uit-een-doosje veert hij stijf op. ‘Eens kijken of ik daar ook iets aan kan doen.’
Plagerig likt ze met korte halen over de dik opgezwollen dikke eikel. Met het puntje van haar tong gaat ze over het gevoelige topje. Ze sluit haar vingers om de harde schacht en gaat langzaam op en neer. Ik voel me licht in mijn hoofd worden. Met haar andere hand pakt ze mijn ballen vast en kneed ze zacht.

Ik streel met een hand haar lichaam. De rits van haar overall was al half geopend. Ik ga met mijn hand in het kledingstuk en voel aan haar lekkere borst. Haar stijve tepel drukt in mijn handpalm. Ik bevrijd haar borst en schuif de overall van haar schouder. Ze trekt snel haar arm uit de mouw en vervolgens haar andere. Een mooi gebruinde rug komt tevoorschijn en haar flinke borsten hangen vrij in de warme buitenlucht. Onder het afgestroopte pak zie ik een glimp van een dun zwartkanten bandje. Ze drukt haar lippen op mijn eikel. Ik sidder van opwinding als haar tong het gevoelige plekje beroerd. Als in een vertraagde film zie ik de dikgeaderde, harde schacht in haar mond verdwijnen. Langzaam beweegt ze haar hoofd op en neer. Mijn harde paal glinstert vochtig in de zon, nat van haar speeksel.

Met een trillende hand ga ik op onderzoek uit onder haar overall. Het eerst voel ik een dun elastisch bandje en daarna een blote bil. Een kleine stoffen driehoek. Het derde bandje verdwijnt tussen haar billen. Hmm, een string, helemaal opwindend. Met één hand probeer ik vlug haar overall over haar billen te stropen. Mijn hand gaat over haar billen naar beneden. Ze zet haar benen wat uit elkaar om me wat meer ruimte te geven. Ik voel een natte plek in haar broekje. Zo deze dame is ook aardig opgewonden. Ik wrijf over het natte stof en voel haar schelpje opengaan onder de druk van mijn vingers. Dan haal ik mijn hand weer naar boven naar het begin van de driehoek en volg het bandje naar beneden. Met drie over elkaar geslagen vingers volg ik het reepje stof naar beneden de billen uit elkaar duwend. Een rilling trekt door haar lichaam als ik haar sterretje beroer. Mijn middelvinger glijdt samen met het bandje tussen haar lipjes. Een zachte goedkeurende zucht klinkt ter hoogte van mijn kruis.

Weer ga ik een stukje omhoog. Iets harder drukkend. Als mijn vinger over haar sterretje gaat klinkt uit haar keel zacht een diepe grom. Ik voer de druk met mijn wijsvinger een beetje op en het topje gaat een beetje naar binnen. Met mijn wijsvinger ga ik weer lager en druk die tussen haar lipjes. Weer een goedkeurende grom en ik duw mijn ringvinger ook naar binnen. Het bandje tussen mijn vingers. Langzaam beweeg ik de twee vingers in en uit haar. Ze kantelt haar bekken waardoor haar bilspieren iets ontspannen. Hierdoor dring ik dieper in haar kontgaatje. Even haal ik mijn vingers uit haar natte kutje om het bandje tussen mijn vingers uit te wurmen. Ik vervang mijn wijsvinger voor mijn duim en op het moment dat ze haar billen weer ontspant schiet mijn duim tot aan het eerste kootje in haar kontgaatje. Met drie vingers dring ik in haar openstaande grotje. Kreunend Beweegt ze haar hoofd met horten en stoten over mijn harde paal. Onze ademhaling wordt hoe langer hoe meer onregelmatiger. Ik voel dat mijn zaad in mijn ballen begint te borrelen en dat het moment dat ik me helemaal leeg spuit begint te naderen. Ook haar bewegingen worden steeds meer ongecontroleerd.

Ik voel haar schokkend met haar spieren in mijn vingers knijpen. Op dat moment houd ik het niet meer en het is net alsof mijn lul in haar mond explodeert. Sterren schieten voor mijn ogen als ik in haar mond klaar kom. Diep schiet ik klodders zaad in haar keel. Haar onderlichaam schokt over mijn vingers en ze duwt zichzelf harder over mijn vingers. Ik hoor haar in een poging mijn sperma weg te slikken. Schokkend duwt ze kreunend tegen mijn hand. Dan laat ze mijn verslappende pik uit haar mond glijden en drukt haar mond op de mijne. Haar glibberige tong dringt in mijn mond en ik proef mezelf. Wild slingert ze haar tong om de mijne, gulzig mijn tong in haar mond zuigend. Stevig drukt ze haar nasidderend lichaam tegen me aan. Mijn handen dwalen over haar heerlijke lichaam.

In de verte hoor ik stemmen en uit een roes ontwakend wijken we van elkaar. Snel fatsoeneren we onze kleding, ze trekt haar rits wat hoger op dan voorheen. Joyce neemt een slok uit de veldfles en veegt haar mond aan haar mouw. Ik stroop mijn broekspijp op tot boven de rode plek.
‘Ja hier zijn ze, gevonden!’, juichen de jongens als ze de open plek hebben gevonden. Robert sluit de rij en achterdochtig neemt hij de situatie op zie ik aan zijn strakke blik. Ik denk dat hij wel een idee heeft wat hier zojuist mogelijk heeft afgespeeld. De andere twee vaders houden zich verre van de gespannen sfeer die plotseling over ons drieën neerdaalt.
‘Ik ben gestoken door een wesp’, leg ik uit, wijzend op mijn been, ‘heb jij iets bij?’
Lichtelijk geïrriteerd gooit hij zijn rugzak op de grond.
‘Een kit met zalf zit in het voorvak, zit daar de angel er nog in?’, ondertussen op mijn been wijzend.
Naar de aangewezen plek kijkend, zie ik, terwijl ik voel dat ik het erg warm krijg, dat zich op mijn been een aantal rode vlekken zijn overgebleven waar Joyce in mijn huid heeft geknepen.
‘Die moest er natuurlijk wel uit, ik zal er nog wat zalf op smeren’, breng ik stamelend uit. Ik smeer een dikke laag van de verkoelende naar munt ruikende crème op mijn been. Alsof we gevangen zijn worden we omringd door de groep afgevoerd naar het kamp. Robert loopt met een lang gezicht voor de groep uit. Zijn dag is duidelijk verpest.

Lees vervolg

© Paulj70

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Vader-zoonweekend (1)

 1. 17 november 2011 at 13:38

  Mooi verhaal met een hoog droom-gehalte. Een droom van een ideale vrouw en een geschiedenis die zich op ideale wijze ontvouwt. Maar dat is een genre op zich en dat mag. Een idylle.

 2. 2 december 2011 at 14:03

  Waar het verenigingsleven allemaal niet toe kan leiden maar seks zal het zeker worden, lijkt het Leitmotiv te zijn voor dit (te lang) verhaal. Dit keer is het scouting die de eer gegund is. Ik vond helaas nog te voorspelbaar en daarom niet zo boeiend. Gelukkig werd het geen ‘geile hopman’ verhaal. Maar het verhaal is technisch goed geschreven dus de schrijver kan nog beter, lijkt mij

 3. 11 december 2011 at 20:18

  Leuke fantasie Paul die je naar een redelijk voorspel verloop en einde hebt geschreven. Kom op, geef je fantasie nu eens echt de ruimte en zak af naar je aller, aller stoutste dromen. Wat ga je dan meemaken, wat ga je uit proberen? Ik ben er nieuwsgierig genoeg naar.

 4. 15 december 2011 at 11:30

  Zes lezers beoordeelden dit verhaal. Samen gaven ze 12,5 sterren weg. Dat betekent een ledenstem van twee sterren.

 5. 15 december 2011 at 18:33

  Ook hier mijn dank voor het geleverde commentaar. Ik weet dat ik ik hrt nirt iedereen naar zijn of haar zin kan maken. Ik laat jullie in mijn dromen, fantasie en waarheden toe. Ook ik lees verhalen op EP wat ik achteraf ‘waste of time’ vind, kan toch? Even goeie vrienden.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world