hot teens tube shemale jizzed by group.

Vader -zoonweekend (2)

Na weer een lange avond bij het kampvuur vol drank en boven het vuur verbrand vlees heeft iedereen, laat in de nacht, zijn slaapzak op gezocht. Zelf heb ik rustig aan gedaan met de rijkelijk vloeiende drank. Joyce had me in bedekte termen, er voor zorgend dat niemand het hoorde,  gevraagd haar op te zoeken deze nacht. Robert zat flink met Karin aan te pappen en bij elke schunnige opmerking zat ze als een schoolmeisje te giechelen. Om hun heen werd er niet vaak mee gelachen, al snel had de rest zich afgekeerd en al snel  begonnen verhalen van toen ze zelf bij de verkenners waren.

Nu lig ik hier, wakker gehouden door het luide gesnurk en beelden van een ontbloot en bezweet vrouwenlichaam, de blote borsten, een zwarte string. Door die beelden voel ik mijn pik hard worden, ook de uitnodiging spookt door mijn gedachte. Afwegend  of, en hoe ik dit ga aanpakken besluit ik dat ik wil niet in deze herrie blijf liggen en trek mijn slaapzak en matje uit de tent. Als ik even mijn zaklamp aanknip zie ik dat een andere slaapplek, die van Robert, leeg is. Buiten zie ik dat een flap van de tent van de vrouwen openhangt. Een bang voorgevoel bekruipt me. Ik draag de spullen naar het smeulende kampvuur. Minpuntje voor de scouting, ze hebben het vuur niet uitgemaakt, denk ik. Het matje en de zak drop ik aan de zijde dat het kampvuur tussen mij en de tenten in ligt, zo ver mogelijk van de herrie af. Met een droog blok pook ik de gloeiende kooltjes op tot het blok vlam vat. Boven me fonkelen sterren aan een nachtblauwe hemel. Het is toch koeler dan ik dacht. Ik kruip in mijn slaapzak met de warme gloed van het kampvuur in mijn rug. Geluiden uit de bossen, het zacht ruisen van de rivier, het knetteren van het vuur achter me. Vanuit de richting van de blokhut hoor ik gekreun. Bang om enig geluid te maken, kruip ik uit mijn slaapzak en sluip ik met een luid bonzend hart naar het gebouwtje. Omgeven door insecten brandt boven de deur naar het sanitair een stallamp. Het beestachtig gekreun komt vanuit de doucheruimte. Het gekerm klinkt niet bekend en ook veel luider dan deze middag. Tot mijn opluchting zie ik in de deuropening een scoutingblouse met “Karin” boven het borstzakje genaaid liggen. Ik kan wel raden door wie ze op het moment geneukt wordt.

Hier hoef ik geen getuige van te zijn en opgelucht ga ik weer terug naar mijn slaapzak. Boven het kampvuur hangt een dikke wolk rook, veroorzaakt door een paar dikke houtblokken. Door de rook heen lopend zie ik een silhouet afsteken in mijn slaapzak. Een wolk donker krullend haar steekt er bovenuit. Als ik de open geritste zijde optil merk ik dat er twee zakken aan elkaar zijn gemaakt. Snel kruip ik in de slaapzak. Een blote rug en twee even blote billen. Terwijl ik op mijn plek kruip worden de billen naar achteren gedrukt. Een hand reikt naar achteren en grijpt mijn hand vast. Ik wordt naar voren geleid en op een blote borst gedrukt. Door deze wonderlijke begroeting wordt mijn pik alweer hard en drukt stijf tegen de heerlijke billen.

‘Ik zag dat je hier ging liggen. Eerst hoorde ik Karin wegsluipen en toen nog iemand. Ik was al bang dat jij dat was. Gelukkig zag ik dat het die eikel was. Ik heb de hele tijd wakker gelegen, wachtend of je zou komen. Met nat hout heb ik een rookgordijn aangelegd’, klinkt het zacht. ‘Ik merk dat je blij bent dat ik hier ben?’
‘Hm hm’, bevestig ik.
Snel maak ik me los om mijn T-shirt en boxershort uit te trekken. Ik leg mijn hand weer op haar borst en masseer die zacht. Haar tepel drukt weer stijf in mijn hand. Mijn andere arm steek ik onder haar door en leg die op haar buik. Ik druk haar naar achteren met haar kont tegen mijn harde pik aan. Met mijn heupen druk ik mijn onderlichaam harder tegen haar aan. Met een beweging van haar heupen begint ze met haar billen tegen mijn kruis aan te rijden. De harde paal wordt in haar bilnaad gedrukt. Ze tilt een been op en zet haar voet neer. Met haar hand reikt ze tussen haar been naar achteren en drukt mijn pik tegen haar poesje aan. Ik volg haar arm een naar beneden. Een streepje stugge haartjes. Mijn pik nat van het voorvocht. Ik vind haar hand op mijn staaf en druk haar vingers steviger om de harde schacht. Onze vingers verstrengeld om elkaar om de paal geslagen. Heen en weer bewegend. Met haar heupen maakt ze tegengestelde bewegingen. In de slaapzak loopt de temperatuur aardig op. Dan houdt ze haar hand en heupen stil en drukt mijn eikel tegen haar lipjes en met een diepe zucht drukt ze zich over me heen. De harde schacht diep in haar strakke, natte warme grotje opnemend.

‘Hm, lekker groot en dik,’kreunt ze hees in mijn oor, ‘zo diep mogelijk, ja. Ja’, gromt ze zacht.
Langzaam ga ik in haar op en neer. Elke keer als ik diep in haar binnen dring duwt ze haar onderlichaam harder naar beneden en als ik terug ga moet ik opletten dat ik er niet uit schiet. Zacht kreunend en hijgend genieten we van elkaars lichaam. Ze heeft haar kant van de slaapzak open geritst en ik voel de koele buitenlucht op mijn verhit lichaam. Net bezig met de neerbeweging me klaar makend voor een volgende stoot als zij ook van me weg beweegt, waardoor mijn pik uit haar schiet. In een ogenblik heeft ze zich omgedraaid, drukt mij tegen de grond en neemt plaats boven mijn gezicht. Ze buigt zich voorover en neemt me in haar mond. Ze zuigt aan mijn eikel. Haar hand gaat langzaam op en neer. Ik voel haar tong traag rondjes draaien. Dan neemt ze me dieper in haar mond. Het voelt heerlijk.

Boven mijn gezicht tekent zich tegen de nachtelijke hemel de vorm van haar kont af. Ik buig mijn hoofd er naar toe en druk haar geile natte kut in mijn gezicht. Ik lik het gekmakende sap op uit haar opengesperde schaamlippen, over het inmiddels opgerichte, gevoelige knobbeltje. Mijn neus beroert haar sterretje. Even laat ik mijn tong over het kontgaatje gaan. Ik wil overal tegelijk zijn, elk plekje aanraken, en dit heerlijke geile vrouwenlichaam bezitten. Elk stukje huid registreren, elke geur in mijn geheugen griffen en haar proeven, proeven…

Met mijn vingers trek ik haar billen verder uit elkaar. Mijn tong steek ik diep tussen haar lipjes. Haar vocht druipt van mijn kin.  Mijn ademhaling heb ik niet meer onder controle. Weer haal ik mijn tong over haar kontgaatje, met mijn handen haar billen van elkaar houdend. Een geile siddering trekt door haar heen. Dan richt ze zich op en draait zich een halve slag om. Ze pakt mijn pik weer vast en lijdt die voor haar smachtende grotje.

Ze drukt haar mond op de mijne en weer proef ik mezelf, door de flarden van haar die mijn smaakpapillen omhullen. Speeksel, haar vocht en dat van mij worden door onze ronddraaiende tongen vermengd. Ze richt zich op als ik mijn heupen omhoog duw om diep in haar te stoten. Een geile kreun. Ik voel haar met haar spieren knijpen in mijn harde paal alsof ze aan het melken is om er zo meteen alles uit te knijpen wat er in zit. Met beide handen omvat ik haar grote borsten, haar tepels hard overeind. Ik rol ze stevig tussen mijn vingers, ze kreunt zacht.

Dan laat ik mijn handen naar haar heupen glijden over haar billen naar achteren. Al snel heb ik haar kontgaatje alweer gevonden. Even maak ik mijn vingertoppen nat aan mijn glibberende pik en dring terwijl ik weer diep in haar stoot met mijn vinger in haar kont. Weer een diepe grom uit haar keel. Terwijl ze haar billen ontspant neem ik meer bezit van haar. Van opwinding trekt ze haar spieren weer samen. Terwijl ze zich huiverend om mijn pik knijpt schiet ik mijn sperma diep in haar. Nu grom ik zelf. Sterren schieten aan de nachtelijke hemel voorbij, ik zie ze zelfs met mijn ogen dicht. Vuurwerk achter mijn oogleden. Huiverend spuit ik de ene klodder na de andere in haar. Nahijgend laat ze zich op mijn borst zakken. Zo blijven we even liggen. Tenslotte trekt ze de slaapzak over ons heen.

Vroeg in de ochtend word ik wakker. Onze slaapzakken zijn klam van de dauw en dicht geritst. Zo te zien is het hele kamp nog in diepe rust. Rook kringelt nog op een enkele plek uit het kampvuur. Ik sla de slaapzak open en kijk naar het heerlijke naakte en geile lichaam naast me. Ik maak haar wakker en vlug trekt ze haar hemd en slipje aan. Even geniet ik van het aanblik als ze zich alleen in haar string gekleed bukt om het hemdje op te rapen. Haar volle borsten bloot in de ochtendlucht. Een vlugge kus op mijn mond. Met een: ‘het was erg lekker’, verdwijnt ze in haar tent. Geholpen door karton en wat droge takjes uit een kist pook ik het vuur op en zet wat koffie. Genietend van de koffie en de gedachte aan vannacht begint de laatste dag.

Lees vervolg

© Paulj70

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world