hot teens tube shemale jizzed by group.

Vakantiegroet

Lieve Joeri,

Eindelijk een internetcafé gevonden, zodat ik je mijn vurige kusjes van verlangen kan overbrengen. Oh, ik mis je zo verschrikkelijk. Nog zeven dagen, nog zeven hele dagen en nachten zonder jou, en dan ben ik weer terug, helemaal voor jou. Ik word al week bij de gedachte en jij, kun jij dan je dorstige meisje alles weer geven? Bewaar alles goed voor me, in die lekkere donkere zak van je. O…, als ik eraan denk!… Annie zit naast me en schrijft tegelijk een briefje aan Wesley….

Vlak naast me zit me Alejandro en hij kan weer eens niet met zijn handen van me afblijven. Moeilijk om me zo te concentreren! Ik geef hem een tikje op zijn vingers, maar hij lacht alleen maar vriendelijk. “You so hot baby!”, fluistert hij. Hij vindt mij altijd hot. Veel meer Engels kan hij niet, de schat, maar op andere manieren communiceren we heel goed. Hij heeft nog zeven hele dagen en zeven hele nachten, maar toch kan hij het niet laten om zijn hand onder mijn rokje te steken om mijn coña te zoeken, mijn blonde kutje…

De eerste twee dagen hebben we op het strand gelegen en geluierd. Ja, toch wel topless, zoals je op de foto’s kunt zien. Ik weet dat je daar een hekel aan hebt als jij er niet bij bent, maar iedereen doet het en niemand kijkt er naar om. Het is heel gewoon, dus maak je daar niet druk om. We kunnen ons al aardig redden met Spaans hoor! We drinken 's avonds een vino en we gaan naar de tienda voor de comestibles….

Alejandro heeft mijn concha gevonden. Ik kijk schichtig om me heen. Het kán en ik open mijn benen. Op het strand topless en onder mijn rokje bottomless, zodat we altijd fuckie fuckie of cogida kunnen doen als we córneo zijn…, en geil zijn we constante.

Je moet niet zo jaloers zijn hoor. We lopen echt niet in zeven sloten tegelijk. Als we eerder verliefd waren geworden – gek eigenlijk dat het zo lang heeft geduurd, want we kennen elkaar via Annie toch al járen – had ik het niet gedaan, dat weet je heel goed, maar de reis was in januari geboekt en ik kon mijn beste vriendin toen écht niet meer in de steek laten. Trouwens, Annie is je eigen zus en die vertrouw je toch wel? Ze let heus wel op me. Niet dat dat nodig is, want er is geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om mijn kersverse liefde te bedriegen. Natuurlijk niet. We hebben er ook helemaal geen behoefte aan om ons in het nachtleven te storten of zo. Je weet hoe Annie is, die houdt daar helemaal niet van….

O mijn god, ik kom klaar. Ik pers mijn lippen op elkaar. Sterren en gekleurde ballen flitsen voor mijn ogen en ik doe net of ik me verslik in mijn glaasje sangria als ik het gekreun niet meer binnen kan houden. Alejandro grijnst en likt zijn vingers af die uit mijn geile poes zijn gekomen. “Rico!” Ja, hij vindt de sapjes uit mijn cunejo heel lekker… O, mi querido, ¿usted desea cogerme? Ja, ik weet dat je me wilt neuken, je wilt me altijd neuken, maar je pene erguido moet echt nog even in je broek blijven nu…. Als je éven geduld hebt, ben ik zo klaar…

We hebben hier satelliettelevisie en kunnen dus ’s avonds gewoon naar de Nederlandse programma’s kijken. Lekker op bed met een drankje. Rond elf uur gaan we altijd naar bed, vaste prik, want ’s morgens is het altijd vroeg dag.

Daar komt Annie binnen met haar Hernando. Ze straalt. “Wat een heerlijke geile beer”, zucht ze in mijn nek als ze leest hoe ver ik gekomen ben. “Weet je waar we het gedaan hebben? Hier net om de hoek, in dat steegje bij die pizzeria, weet je wel?” “Geile sloerie”, lach ik, “gewoon op straat?” “Ja waarom niet?” Ze kirt. “En jij, ben jij het afgelopen uur nog aan je trekken gekomen?” “Ja net”, bevestig ik, “hij heeft me hier zitten vingeren, de rotzak…” “Waauw!” Ze tikt Alejandro op zijn vingers. “Let me smell, naughty boy!”. Hij begrijpt het eerst niet, maar als ze zijn hand pakt en naar haar neus brengt breekt een brede lach door. “Ah oler chumino, sí!” Wat hebben ze toch heerlijk veel woorden voor kut! “Kút”, corrigeert Annie bestraffend. “You know, we say kút!”. Ze snuffelt overdreven. “O ja, ik ruik je!”, giechelt ze. Dan draait ze zich tot Hernando. “You want smell too, Carla’s kút!?” Ze hebben tot in den treure geoefend op dat woord, maar kunnen het nog steeds niet goed uitspreken. “Yes… good koét!”, knikt Hernando als Annie Alejandro's vingers zowat in zijn neus propt. “Maak er nou snel een eind aan!”, tikt Annie me tegen mijn wang, “dan kunnen we gaan kwartetten!” Ik schud mijn hoofd. “Je moet zelf ook nog schrijven aan Wesley, hiér, dat laat ik Joeri net weten!” “Fúck!”, zegt ze hartgrondig, maar loopt dan toch naar de beschikbare computer een eindje verderop.

De derde dag hebben we de omgeving zo’n beetje verkend. In een busje met de gids van het reisbureau. We waren met een man of tien en hebben genoten van het prachtige natuurschoon. Dat was weer eens wat anders dan alleen op dat strand bakken.

Ja, het was heel wat anders. Op de tweede dag waren we door Alejandro en Hernando op het strand gespot en na enkele keren op en neer gelopen te hebben om er zeker van te zijn dat we alleen waren, waren ze resoluut op ons afgestapt. Twee prachtige, diepgebruinde lijven in een schandalig klein heupbroekje, zodat we meteen konden zien wat ze te bieden hadden. Wij hadden de mooiste tits van de playa en verdienden daarom el mejor que España puede ofrecer. Hoewel we er geen bal van verstonden, begrepen we het maar al te goed. Tegen hun kunstige vleierijen waren we geen van tweeën opgewassen en een uurtje later al mochten ze ons insmeren met aceite del tan del sol en niet alleen la parte posteriora, maar na enig giechelend overleg ook el frente. Een heerlijke massage die ons allebei espinillas del ganso bezorgde. Verrukkelijk die Spanjaarden met hun obsessie voor muchachas extranjeras, vooral als die buitenlandse meisjes ook nog rubio zijn: blond, zoals wij. Wat wilden ze graag weten of we dat entre las piernas ook waren, en dus lichtten ze onder het inwrijven ook even het broekje op om zich daarvan te vergewissen. Muchachos traviesos! Later uit eten en en naar de disco. “Ik denk niet dat ik maagd blijf”, had Annie in mijn oor gesmoesd, nadat ze even met Hernando een luchtje was gaan scheppen. “En jij!?” Wat was ik haar daar dankbaar voor geweest! “En Joeri dan?”, had ik voor alle zekerheid nog gevraagd. Haar antwoord was alleszeggend: “Wélke Joeri?” Wat kwam het nu goed uit dat we een 4-persoonsappartement hadden! Ja, sorry, had het meisje van het reisbureau gezegd, dat is het enige dat nog vrij is rond die tijd. Twee slaapkamers met allebei een tweepersoonsbed. Iets duurder, maar alla. Terwijl Alejandro nog maar net mijn guardapolvos líquido voor zijn verrukte ogen bloot had gelegd, had ik in de belendende kamer Annie al horen knetteren van plezier. “They quick fuck!”, had hij opgewonden gegrijnsd. “But we slow and long yes?” O yes! Lóng was het geweest, maar slów allerminst. Nadat hij eenmaal zijn vorstelijke stang naar binnen had geschroefd – ik was wel humido, maar ook estrecho, constateerde hij opgetogen – was het al snel crescendo gegaan. Annie en Hernando waren nieuwsgierig komen kijken toen ik na een uur nog steeds orgasmes lag uit te schreeuwen. Wat een nacht! Als vanzelf hadden we stuivertje gewisseld, want Annie wilde die geweldenaar ook wel eens in haar hebben en toen had Hernando zich ook van zijn beste kant laten zien, en toen, en toen… Die derde dag waren we er met zijn vieren op uitgetrokken, inderdaad in een busje. En van het natuurschoon hadden we genoten. Zeker! De hele dag allevier naakt op een plekkie waar nooit iemand kwam hadden we geneukt, geneukt, geneukt…. En om de jongens steeds weer op te hitsen hadden Annie en ik laten zien hoe wij met elkaar plezier konden hebben. Alleen jammer dat we onze voorbinddildo niet bij ons hadden, maar die omissie was de vierde dag hersteld…

Het beviel ons zo goed, dat we ook de vierde dag met een uitstapje mee zijn geweest. Het eiland is groter dan je zou denken, en hartstikke leuke, romantische dorpjes. We hebben er enkele leuke foto’s van gemaakt, maar die moeten nog ontwikkeld worden.

Helaas zal ik later moeten zeggen dat de foto’s mislukt waren…. Wat niet mislukt was, was de video die de jongens maakten terwijl Annie en ik elkaar om beurten neukten met de rubberen joekel, op de rand van de afgrond… Wat waren we geil geweest! Er moest een tweede videobandje aan te pas komen om daarna het woeste neuken met de jongens vast te leggen. En later in ons appartement helemaal af gekeken. Daar voor het eerst tegelijk in kut en kont geneukt. Een ervaring om nooit te vergeten!

En nu, de vijfde dag, hebben we dus eindelijk dit internetcafé gevonden, maar het ligt nogal ver van ons appartement, zodat we niet iedere dag kunnen mailen. Tot over een dag of drie, denk ik. En dan is het nog maar vier dagen. Het gaat toch sneller dan je denkt. Mijn allerliefste, ik mis je enorm. Ik vlieg meteen met je naar bed als ik je zie, en dan mag je álles met je doen wat je wilt. Beloofd! Ik hou van je, ik hou van je…..

je eigenste, trouwe Carla.

© Carla

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “Vakantiegroet

 1. 30 april 2007 at 09:12

  Zo geraffineerd, zo doordacht, zo smeuïg, zo'n heerlijk verhaal. Toppie!

 2. 1 mei 2007 at 11:20

  Een mooi in elkaar gestoken verhaal dat komisch speelt met het contrast tussen de trouw belijdende email en de woeste avonturen. Prima gebruik van het perspectief, dat al deze wisseling van plaats en tijd toe staat, vlot geschreven, veel sfeertoevoeging door gebruik van Spaanse vaktermen. Goed en origineel.

 3. 1 mei 2007 at 23:27

  goed geschreven, opwindend, ondeugend .. heerlijk !

 4. 4 mei 2007 at 07:41

  Geweldig

 5. 4 mei 2007 at 13:09

  Wat een magnifiek, scabreus verhaal. Je zou bijna medelijden krijgen met 'Joeri'!

 6. 4 mei 2007 at 14:58

  Wat een verdomd geraffineerd, perfect verhaal!

 7. 26 november 2009 at 12:56

  en joeri maar alles bewaren voor zijn "trouwe"carla

 8. 11 oktober 2012 at 22:05

  Getipt door PaulX als kanjer van de maand. En hoe terecht! Heerlijk, vals en geil tegelijk, met de vakantie-email als geraffineerd stijlmiddel. Zoals Engelsen zeggen, ‘unputdownable’!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world