Van kind tot vrouw

Zestien jaar was ik toen ik een verhouding kreeg met William. Hij was pas gescheiden, 35 jaar, en de kinderen, een meisje en een jongen, waren aan hem toegewezen. Via zijn zus werd ik de babysit. Ik vond hem meteen heel aantrekkelijk met zijn lange haar, zijn donkere ogen en zijn relaxte manier van doen. Ik wist dat hij een vriendin had, wat zeg ik: hij had er twee, de ene een Engelse, die ik nog nooit had gezien, de andere een gescheiden vrouwtje uit Rotterdam. Zelf had ik trouwens ook een vriendje, maar dat alles weerhield me er niet van te proberen hem voor mij te winnen. Ik besefte best dat mijn leeftijd voor hem een belemmering zou kunnen zijn, maar al zeg ik het zelf: ik zag er goed uit. Ik kon best doorgaan voor 18 of 19. Dat had ik vaak genoeg gehoord van andere mannen die minder scrupules hadden: mijn buurman en de badmeester om precies te zijn, ook allebei ruim boven de 30. De ervaring met de eerste was niet om over naar huis te schrijven, maar de kortstondige affaire met de badmeester was andere koek. Hij had lustgevoelens in me opgeroepen die ik nog niet eerder had ervaren. Ordinair gezegd: hij had me geneukt zoals ik nog nooit was geneukt en dat smaakte naar meer. Bij mijn vriendje van 17 hoefde ik dat niet te verwachten; die kwam al klaar als hij zijn eikel tegen mijn kutje drukte… En ook daarom had ik mijn zinnen op William gezet.

Hij was al getrouwd geweest en had volgens zijn zuster ontelbare vriendinnen gehad. Hij moest er dus wel wat van kunnen…. Een keer in de week, op vrijdagavond, ging William hij naar de schaakvereniging. Op die avonden paste ik op zijn kinderen. Met enige moeite had ik thuis voor elkaar gekregen dat ik 's nachts kon blijven slapen als het erg laat werd. Mijn vader vond het maar niks, maar mijn moeder was een stuk gemakkelijker. Lieve mams. Ik vraag me nog wel eens af of ze niet wist wat haar dochter in de zin had. Wat dat betreft valt de appel niet ver van de boom; ze was zelf nog maar 17 toen ze moest trouwen.

De eerste keer dat ik bleef slapen herinner ik me nog goed. William had de gewoonte om na afloop van de schaakwedstrijd nog met een paar mensen te gaan kaarten in een café, gokken was het eigenlijk, en dan kon het laat worden. Ik lag in de logeerkamer en had mezelf geil gemaakt door te denken aan wat er zou kunnen gebeuren. Ik was helemaal naakt en had me al twee, drie keer klaar gevingerd toen ik de garagedeur hoorde. Vliegensvlug zette ik de kamerdeur open en kroop met kloppend hart onder de dekens. Het leek een eeuwigheid te duren voor hij naar boven kwam. Ik verbeeldde me dat hij op de overloop even aarzelde voordat hij zijn eigen slaapkamer binnenging. Hij kwam dus niet. De gedachte dat hij in de kamer naast me lag, misschien ook wel naakt, wond me vreselijk op en ik begon opnieuw met mijn kutje te spelen. Met mijn hoofd in het kussen kwam ik voor de zoveelste keer klaar. Ik hunkerde vreselijk naar hem, maar durfde niet zelf het initiatief te nemen.

De volgende ochtend waren de kinderen er al vroeg bij. In alleen mijn nachthemdje zorgde ik voor hun ontbijt. William kwam een uur later naar beneden in zijn ochtendjas en we dronken samen koffie. Met de kinderen in de buurt moest ik oppassen, maar het lukte me toch zijn aandacht te vangen toen ik tegenover hem op de bank mijn benen onder me trok. Even, heel even had ik zo de gelegenheid hem een blik te gunnen op mijn blote kutje en hoewel het zich allemaal in een fractie van een seconde afspeelde merkte ik dat het hem niet was ontgaan. Het begin was gemaakt!

Precies een week later. Weer schaakavond dus. Ik had mijn plastic tasje met toiletspullen en nachthemdje weer meegebracht. Tot mijn verrassing zei William dat hij direct na de schaakwedstrijd naar huis zou komen.

'Je hoeft dus niet per se te blijven slapen', zei hij met een blik op mijn tasje.

'Niet per se', die woorden griften zich meteen vast in mijn hersenen.

'O, maar ik vind het helemaal niet erg', probeerde ik nonchalant te antwoorden, terwijl mijn hart bonkte in mijn keel.

De kinderen gingen rond negenen naar bed en ik begon de uren te tellen tot Williams thuiskomst. Meestal was het rond twaalven afgelopen. De gedachte kwam bij me op om mijn nachthemdje aan te trekken en zo op hem te wachten, maar dat durfde ik toch niet. Wel vervloekte ik mezelf omdat ik uitgerekend nu een spijkerbroek had aangetrokken in plaats van een rokje. Als ik een rokje aan had gehad, had ik mijn slipje uit kunnen doen en het tafereeltje van vorige week kunnen herhalen. Een spijkerbroek bood minder mogelijkheden en dat terwijl zich juist nu een uitgelezen gelegenheid voordeed om hem te verleiden! Hoe moest ik het nu aanpakken? Zou ik vroeg naar bed gaan en daar afwachten? Maar nee, besliste ik, stel dat ik hem helemaal niet zou zien! Het enige wat ik kon bedenken was mijn bloesje uit mijn broek halen en dat los laten hangen. Zou ik mijn behaatje ook uitdoen? Nee, want het zou zo heerlijk zijn als hij de sluiting zou vinden, als hij mijn tietjes zou ontbloten. Als, als… Het werd twaalf uur, kwart over twaalf. Zou hij toch naar de kroeg zijn gegaan? Vijf voor halfeen: de garagedeur. Ik was zowat misselijk van de spanning. De achterdeur ging open. Daar was hij! In een uitgelaten stemming. Hij had gewonnen van een van de sterkste schakers. Het interesseerde me geen donder, maar natuurlijk toonde ik belangstelling. Al vertellend liep hij naar de keuken om een flesje bier uit de koelkast te gaan halen.

'O ja', riep hij toen hij al in de keuken was: 'wil je ook iets drinken?'

Ik deed of ik hem niet had verstaan en liep hem achterop. 'Wat zei je?'

En daar stonden we ineens in de keuken, vlakbij elkaar. Een magisch ogenblik, want met grote zekerheid wist ik ineens dat het echt zou gaan gebeuren, dat het nu vanzelf zou gaan.

Hij keek verrast. 'Wat?'

'Ik vroeg wat je zei?'

'O… ja…, wat je wilde…'

Hij stotterde, zo kende ik hem niet. Zelfs nu weet ik nog niet wie het eerst een hand uitstak, hoe het eerste contact precies tot stand kwam, maar ineens lag ik tegen hem aan, zijn handen onhandig om me heen. Ik lichtte mijn hoofd naar hem op.

'Annemarie', stamelde hij.

'Ja', fluisterde ik.

Ja tegen zijn mond, tegen zijn handen, het ja van de bereidheid, van de overgave. En zo verstond hij het gelukkig ook. Onze monden smolten in elkaar. Eindelijk, eindelijk. Ik voelde zijn tastende handen op mijn rug en drukte mijn onderlijf tegen het zijne. Ja asjeblieft, kreunde het in mijn hersenen terwijl onze tongen een hartstochtelijk gevecht aangingen, asjeblieft, zoek mijn blote huid, schuif je handen onder mijn bloesje, doe het, doe het! Toen het inderdaad gebeurde, toen zijn vingers als slangetjes onder mijn bloesje kropen en daar contact maakten met mijn zinderende huid, sloeg ik wild mijn armen om zijn nek. Nu niet meer terugdeinzen, nu doorgaan was mijn boodschap.

Wankelend op onze benen onder de passie van de eerste zoen was ik met mijn rug tegen het aanrecht beland. Terwijl ik nog wild van verlangen mijn schoot tegen hem aankronkelde werd ik ineens opgetild en op het aanrecht gezet. Onze ogen waren nu op gelijke hoogte. Hij moest nu toch zien dat ik er klaar voor was. Zijn donkere ogen fonkelden. Hij was in tweestrijd, dat voelde ik. Nu kon ik het initiatief nemen, nu wel. Mijn bloesje had vier knoopjes. Dat duurde te lang. Ik moest nú iets doen, hem geen tijd geven om na te denken. Dus scheurde ik mijn bloesje open. Ja, echt. Ik rukte het open. De knoopjes sprongen alle kanten op. Dat was van later zorg.

William staarde me ongelovig aan. 'Annemarie'. Voor de tweede keer sprak hij mij naam uit. 'Wat doe je?' '

'Ik wil dat je naar me kijkt, dat je ziet dat ik geen kind meer ben.'

En met die woorden lichtte ik mijn behaatje omhoog. Ik nam zelf zijn hand en legde die op mijn linkerborst. 'Toe!'

En ineens was hij er. De vonk sprong over en hoe! De tweede zoen ging vergezeld van zijn tastende handen op mijn blote tietjes en het was verrukkelijk, hemels! Zonder dat zijn tong mijn mond verliet zette hij me weer op de grond en terwijl we elkaar bleven kussen deed hij mijn bloesje uit en daarna mijn beha. Zijn handen waren die van een ervaren minnaar. Nu hij de grens was overgestoken liet hij die ervaring spreken. Hij kneedde en liefkoosde mijn tepeltjes keihard, eerst met zijn handen, toen met zijn tong, terwijl hij voor me op zijn knieën zonk, zijn tanden zachtjes in de tepelhof en zijn handen al op weg naar het volgende doelwit, strelend over mijn buik en mijn heupen. Ik hijgde toen hij het knoopje van mijn spijkerbroek had gevonden, wipte op de toppen van mijn tenen, geil, geil, geil… Het knoopje sprong open, nu de rits nog en die verdomde broek kon uit. Ik hield mijn buik en mijn adem in.

William vloekte zacht toen hij de rits naar beneden trok. Ik nam zijn hoofd in mijn handen.

'Ja lieverd', steunde ik, 'Doe maar uit…'

Godallemachtig. Daar stond ik in mijn slipje, voor zijn ogen. Hij zat nog op de grond en keek in vervoering naar het zwartzijden broekje, dat doorschijnend was en waarachter hij de blonde vacht op mijn onderbuik kon zien schemeren.

'Hoe vind je me?', vroeg ik hunkerend van verlangen.

'Je ziet er fantastisch uit.' De oprechte bewondering in zijn stem maakte me extatisch van geluk.

'Ik wil het', zei ik simpel, 'ik wil het en als jij mijn broekje nu niet uittrekt doe ik het zelf….'

Zijn antwoord was even simpel. Zijn bedreven handen gleden naar mijn heupen en weer naar beneden met mijn laatste bedekking tussen zijn vingers. Hij gaf me niet de tijd eruit te stapen. Hij lichtte me eenvoudigweg op en droeg me in zijn armen naar de kamer. Onderweg trapte ik mijn slipje en mijn jeans weg. Hoe lang was het geleden dat ik de kamer had verlaten? Vijf minuten, tien? En nu had ik geen draad meer aan mijn lijf! Mijn grootste avontuur kon beginnen.

William legde me op de grond. Goed, want ik wilde languit liggen, alles voelen. En terwijl ik daar lag kleedde hij zich uit. Ik keek naar hem en spreidde alvast mijn benen, zo verleidelijk mogelijk, zo geil mogelijk. Hij stond vlak bij me. Ik keek. Kon bijna niet wachten tot hij zijn broek uit deed en begon mezelf in afwachting te strelen tussen mijn dijen. Hij keek, had alleen zijn shorts nog aan en zei: 'Nee.'

Ik hikte van schrik. Wat?

Hij glimlachte. 'Doe je handen weg.'

Ik legde ze in een reflex naast me op de grond.

'Goed.'

Hij deed zijn shorts naar beneden. Een reusachtig apparaat, stijf en trots in de houding, deinde zacht heen en weer terwijl hij zich voorover boog en op zijn knieën zonk. Ik hapte naar adem bij het zien van deze geweldenaar en trok werktuiglijk mijn benen op. Langzaam posteerde hij zich voor mijn kutje. Ik stak mijn hand uit om zijn penis te pakken, maar hij hield me tegen.

'Hij gaat zonder hulp naar binnen of helemaal niet', zei hij zacht, maar dwingend.

Mijn adem stokte in mijn keel en ik voelde me even heel klein. Ik kreeg meteen mijn eerste les en waarschuwing.

'Het is nu zo ver', zei hij terwijl hij langzaam tussen mijn benen naar voren schoof. 'Ik neuk geen kinderen, maar alleen vrouwen. Jij bent een vrouw en een vrouw die wil neuken is nat…'

'Ik ben nat', hijgde ik. Zijn gepraat maakte me gek van geilheid.

'Dan is het goed.' Hij drukte de eikel van zijn paal tegen mijn schaamlippen.

'Natuurlijk ben je een beetje nauw', doceerde hij verder, 'maar als je nat genoeg bent mag het geen probleem zijn.'

Hij duwde en nog eens. In wanhoop trok ik met beide handen mijn benen uit elkaar. En toen ging hij, soepel en zacht naar binnen.

'Zie je wel', glimlachte hij. 'Hij hoeft niet geholpen te worden.'

Er leek geen eind aan te komen. Hij vulde me en vulde me tot hij met zijn ballen tegen mijn kut kwam. Toen richtte hij zich op en haalde tergend langzaam terug, om daarna hard en diep terug te stoten. Alsof er een zwaard in werd gestoken. Een kort, verschrikt kreetje jammerde uit mijn keel. Hij keek me doordringend aan.

'Ik ga je neuken', zei hij. Ik knikte. 'Hard neuken', vervolgde hij. 'En lang neuken, ik ga je helemaal suf neuken. Je kunt er nu nog mee stoppen. Als ik bezig ben niet meer.' Ik schudde mijn hoofd.

'Zeg het', commandeerde hij.

'Neuk me', hakkelde ik. Hij bleef afwachtend kijken.

'Neuk me hard en lang, neuk me suf', zei ik haastig. 'Doe het zoals je wilt…'

De eerste stoten zetten mijn kut in vuur en vlam. Met een precisie als van een chirurg haalde hij steeds zijn lul helemaal naar buiten om vervolgens het gaatje in te duiken. Langzaam en bedachtzaam, alsof hij iets wilde uitproberen. Tien, twaalf keer plompte hij met zijn volle gewicht op mijn buik en tieten tot hij het juiste ritme gevonden leek te hebben. Toen werd het tempo verhoogd. En ik die dacht te weten wat naaien was! Dit was naaien, dit was neuken. Klats, pats, boem, buik op buik, zijn borst tegen mijn tieten, klats, pats boem. Mijn billen klappend op de grond, mijn handen wild maaiend voor houvast. Dan mijn eerste orgasme, vanuit mijn tenen via mijn liezen, vlammend door mijn kut en uitwaaierend door alle hoeken en gaten van mijn neukende lijf. Ik kermde, schreeuwde het uit en hij ging onvermoeibaar door. Harder en sneller. Klats, pats, boem, klats, klats, klats. En nog sneller. Zwetend, hijgend, kermend tot een nieuw hoogtepunt. Dan, terwijl ik wanhopig naar adem snakte, werd ik omgedraaid. Een korte ruk aan mijn heupen om me op mijn knieën te zetten en toen van achteren. Nog nooit was ik zo gepakt. Hij kreunde in mijn oor dat hij zo nog dieper kon en dat was ook zo. Zijn penis leek tot mijn middenrif te stoten. Ik vloekte en tierde als een viswijf mijn derde orgasme uit mijn lijf. En nog ging hij door. Wat badmeester? Dit was pas neuken! Zijn handen klemden zich om mijn tieten toen hij aanzette voor de finale. Hij gromde dat hij me vol zou spuiten en ik snikte terug dat ik niet anders wilde. Samen gingen we ten onder in zijn eindschot. Hij spoot en spoot en spoot….

'Nu weet je dus wat ik zei', zei hij terwijl we allebei op de grond lagen uit te puffen.

Ik keek hem niet begrijpend aan.

'Of je iets wilde drinken', lachte hij. 'Je kwam me achterna om te vragen wat ik had gezegd. Dat was het dus: ik vroeg of je iets wilde drinken.'

Toen bekende ik dat ik het wel had verstaan.

'Stout sletje', zei hij.

Het werd vanaf dat moment onze geheimtaal. Als William vroeg of ik iets wilde drinken, bedoelde hij of ik wilde neuken!

'Laat me je nu maar eens goed bekijken', zei hij nadat we een sigaret hadden gerookt.

Hij onderzocht elke vierkante centimeter terwijl hij kort aanwijzingen gaf als 'iets verder', 'benen uit elkaar'. Hij likte en streelde alles, van het topje van mijn neus tot mijn tenen. Het was bovenaards lekker, vooral zijn tong in mijn kutje, waar hij zonder mankeren mijn klitje vond. Beffen, ik had ervan gehoord, maar het was me nog nooit overkomen. Zo werd ik voor het eerst van mijn leven klaargebeft! Daarna was het mijn beurt om hem te verwennen. Zachtjes wreef ik zijn prachtige lul omhoog en proefde over hem heen gebogen huiverend zijn glanzende eikel. Ik had nog maar één keer eerder iemand gepijpt. Mijn vriendje Jacco. Ik had gezegd dat hij niet in mijn mond mocht komen, maar dat deed hij toch, waarna ik kokhalzend over mijn nek ging. Wat hadden we ruzie gehad! William merkte mijn aarzeling.

'Niets tegen je zin doen schat', zei hij zacht. Ik bekende dat ik bang was dat hij zou komen.

'Absoluut niet', verzekerde hij teder.

Dan probeer ik het ook, dacht ik. Heel langzaam gleed de schacht naar binnen tot de eikel mijn keel raakte. Snel trok ik terug om diep adem te halen, maar ik deed het nog eens en nog eens. Het resultaat mocht er zijn: glanzend van mijn speeksel stond hij als een paal op zijn buik.

'Ga erop zitten', fluisterde William, 'laat hem in je kut verdwijnen en neuk me.'

Ook dit was een nieuwe ervaring voor me. Ik wipte mezelf klaar en nog eens. Gek van geilheid riep ik dat ik hem wilde zién spuiten. Ik haalde zijn lul tevoorschijn en trok hem af over mijn tieten en mijn buik. Daarna gingen we in bad en zonder ons af te drogen doken we in Williams bed, waar hij me voor de derde keer naaide.

© Annemarie

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Van kind tot vrouw

 1. 22 september 2006 at 19:49

  Geil verhaal waarin weinig woorden te veel staan. Een prestatie!
  Categorie: Oudere mannen

 2. 24 september 2006 at 12:03

  Categorie Oudere Mannen

 3. 28 september 2006 at 15:27

  Schitterend! Categorie 1 op 1

 4. 28 september 2006 at 20:27

  Categorie 1 op 1

Geef een reactie