Verjaardag

Het was weer een opwindende dag. Leve de zomer! Een verjaardagsfeestje bij kennissen. We kennen niemand. Het is mooi weer dus we zitten in de tuin. Er staan stoelen tot achter in de tuin. Het lijkt wel grote tietendag vandaag. Bijna alle aanwezige vrouwen hebben grote borsten, gehuld in topjes of T-shirt met flink decolleté. Ik kijk mijn ogen verlekkerd uit. 
Zoals altijd ga ik met mijn ogen het hele rijtje af. Achter in de tuin zit een vrouw van begin dertig. Meteen valt me haar prachtige zwarte haar op. Stijl, tot op de schouders. Ze heeft een wit katoenen jurkje aan tot op de enkels. Geen decolleté maar keurig kuis tot het een na laatste knoopje gesloten. Ondanks alle aanwezige grote tieten blijft deze vrouw me fascineren. Ik zie dat ze behalve erg mooi haar ook erg mooie ogen heeft. Ik zie ook dat ze naar mij kijkt. Als ik even later weer naar haar zit te staren kijkt ze weer. Shit! Betrapt. Ik moet oppassen want mijn gestaar begint op te vallen. Quasie toevallig kijk ik af en toe haar kant op. Telkens zie ik dat zij ook naar mij kijkt. Vindt ze me leuk? Of denkt ze van wat een rare snuiter is dat? 

Opeens is ze weg, naar binnen. Mijn vrouw en ik zitten nog buiten tussen alle vreemde mensen die elkaar allemaal kennen maar die ons links laten liggen. Tot een gesprek met anderen komt het niet en we voelen ons allebei erg opgelaten. Als mijn jongste honger krijgt gaat mijn vrouw naar binnen om een flesje te maken. Ik krijg de baby op schoot. De baby is erg onrustig en ik grijp die gelegenheid aan om ook naar binnen te gaan. Als ik naar binnenloop zie ik de vrouw met het zwarte haar op de zes persoons hoekbank zitten. Ze is bezig een driewieler in elkaar te zetten die ze de jarige Job kado heeft gedaan. Haar jurk is opgekropen tot net onder de knieën en als ik voorbij loop gaat ze opeens voorover zitten en spreidt ze opeens haar benen waardoor ik vol zicht krijg op haar slipje. Zo blijft ze zitten terwijl ze druk bezig is met de handleiding van de driewieler. Ik blijf staan (er staan nog meer mensen in de kamer) en kijk uitgebreid naar haar. Ze heeft een paar prachtige benen. Gebruind, volkomen glad en heerlijk stevig, precies zoals ik het lekker vind. Ze heeft een witte katoenen slip aan. 
Ik vraag me af of ze zich bewust is van de gigantische inkijk die ze heeft maar ze lijkt te zeer op te gaan in haar werk. Het flesje is klaar en ik bied aan om hem te geven. Natuurlijk is de beste plaats om dit te doen op de bank dus ik ga met mijn zoontje in de rechterhoek van de zeszitter zitten. De vrouw zit naast me in de andere hoek. 
Ik kan het niet laten om telkens naar rechts te kijken waar de vrouwzit. De jurk zit nu tot halverwege haar benen, die nu niet meer gespreid zijn. Wat een goddelijke benen!! Ik voel me een beetje in paniek raken want het begint nu wel heel erg op te vallen dat ik naar haar kijk. Maar ik kan er niets aan doen……
Veel te vaak en veel te lang kijk ik naar haar. Ze MOET het doorhebben! Het valt veel te veel op maar ik MOET gewoon kijken, ondanks dat het opvalt. Nog nooit heb ik zo graag naar een vrouw willen kijken en het is zo erg dat, als ik mijn hoofd wegdraai omdat het te gek wordt, ik mijn hoofd meteen weer terugdraai om toch maar weer te kijken. Mijn ademhaling gaat zwaar en ik lijk mezelf niet meer in de hand te hebben. Ik zou niets liever willen dan mijn hoofd tussen haar benen steken om die heerlijke dijen te knuffelen. De vrouw moet af en toe een schroefje pakken of de handleiding en gaat telkens een beetje meer naar rechts. Aangezien ze in de hoek zat, zit ze dus uiteindelijk weer haaks op me. Dan buigt ze weer voorover en spreidt daarbij weer haar benen. Weer heb ik vol zicht op haar prachtige, sexy dijen en slip. Mijn hart slaat over als ik zie dat er een natte plek in haar slip zit. 
Mijn zoontje drinkt zijn fles, de vrouw is druk met schroeven in de weer en ik kijk mijn ogen uit… 
Opeens legt de vrouw de schroeven neer en leunt achterover. De benen blijven gespreid. Als ik weer kijk zie ik dat ze me aankijkt. We staren elkaar even aan en dan, terwijl we elkaar blijven aankijken, legt ze haar hand op haar knie. De hand begint zich langzaam aan naar boven te bewegen, strelend over de binnenkant van haar knie, haar dijen en tenslotte haar kruis. Ze wrijft een poosje over haar slip en breng dan haar hand via de zijkant onder de stof. Al die tijd kijkt ze me doordringend aan. In haar slip begint haar hand zich ritmisch op en neer te bewegen. Haar mond begint een beetje open te staan en te ademt zwaar. Ze kijkt me nog steeds aan en een keer zie ik dat haar blik afdwaalt naar mijn kruis alwaar zich een grote bobbel bevindt. 
Haar hand beweegt zich nu sneller en ze plaatst haar voeten op de zitting van de bank. Ze heeft nu maximale toegang tot haar kut. 
“Vind je dit geil?” vraagt ze opeens hijgend.” 
“Ik ben nog nooit zo geil geweest” antwoord ik. 
Haar hand gaat nu als een bezetene tekeer en ze hijgt als een paard. Even later werpt ze haar hoofd achterover en begint te kreunen. Haar benen openen en sluiten zich ritmisch om haar hand en haar billen komen daarbij van de bank. 
Ik denk dat ik gek word, mijn zoontje heeft zijn fles bijna op en de vrouw komt heerlijk klaar. 
Wát een situatie!! Het orgasme ebt weg en langzaamaan herstelt ze zich. De benen sluiten zich weer en het jurkje gaat weer over de knieën. Nog één schroefje en de driewieler is klaar. De vrouw staat op en gaat de driewieler aan de jarige Job geven. De fles is ook op en we gaan terug naar buiten. 
Even later gaan we naar huis.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie