Verloren liefde

En toen hadden we elkaar opnieuw innig en lang gezoend. We hadden elkaar na enkele maanden opnieuw teruggezien op de jaarlijkse studentenfuif van de faculteit waar je werkte. Romantische spanningen uit het verleden hadden al gauw plaats gemaakt voor de vreugde elkaar terug te zien. We praatten veel en lachten en dansten. Enkele uren later bleek dat we eigenlijk alleen oog hadden gehad voor elkaar en dat onze andere vrienden al lang naar huis vertrokken waren. Je zei me dat ze zo stilletjes aan ook huiswaarts wilde gaan en gezien we toch een eind dezelfde richting uit moesten, besloot ik haar te vergezellen. Onderweg babbelden we verder op de fiets, maar het gesprek stokte regelmatig in een geladen zwijgen. Op het kruispunt waar we elk ons weegs moesten gaan, stopten we om afscheid te nemen. Je vertelde me dat je het erg fijn had gevonden me weer 'ns te ontmoeten, wat ik enthousiast beaamde, en je boog zich naar me toe om me te zoenen. Alsof het onvermijdelijk was, zochten onze lippen elkaar opnieuw zoals ze dat een jaar geleden op een zoele zomeravond ook al 'ns een enkele keer hadden gedaan, terwijl we elkaar onze liefde bekenden. Toen was jij de dag erop echter al op je woorden teruggekomen, je herinnerde je dat je al met iemand samen was en die relatie niet verder wilde hypothekeren. De innige zoenen en omhelzingen die tweede nachtelijke keer leken iets anders te verhalen, maar toch hield je vol dat je niet van plan was je lief – een boerse kerel van niets – te verlaten. 

De volgende dag hing je aan de telefoon met de boodschap dat je me wilde terugzien, dat je me niet in je leven kon missen – tegelijk wilde je ook je relatie niet beëindigen. Ik, die de liefde al lange tijd niet meer had gekend en hopeloos verliefd op je was, ging naïef in je verhaal mee, begreep je volkomen. We spraken af, spraken onze liefde voor elkaar ten tweeden male uit, we streelden en zoenden, vonden troost en warmte in elkaars armen. Wekenlang zagen we elkaar op die manier, tersluiks kussend in stadsparkjes, je vroeg me eens te eten bij je thuis toen je alleen was, ik inviteerde je terug en bij die gelegenheid voelde ik hoe je me aanporde om verder te gaan. Ik ging zacht met m'n handen over je bovenlichaam, ervoer de tedere welvingen van je kleine borsten. Je tilde je topje hoger, deed het uiteindelijk uit, samen met je bustehouder, en drukte m'n lippen op je dieproze tepels. Ik verwende ze met overgave, nam je spitse tietjes in m'n handen en kneedde ze naar best vermogen. Een traan liep langs je wang terwijl je fluisterde dat je vriend dit nooit bij je deed. Ik aaide je troostvol en begreep niet hoe iemand die dit wonderlijke lijfje mocht beminnen zo onachtzaam kon zijn. Er schoot me een beeld voor de ogen waarbij hij snel en ruw tussen je benen penetreerde tot hij z'n leeggespoten lul terugtrok zonder zich verder om je mismeesterde lichaam te bekommeren. We gingen die dag niet verder en zoals steeds namen we rond half zes afscheid zodat je tijdig thuis kon zijn.  

Tijdens de Gentse Feesten enkele weken later sloot de universiteit en had je vrijaf. We dwaalden hele dagen door de straten en ook 's nachts vonden we elkaar, te midden van onze groep gemeenschappelijke vrienden. Ongemerkt zonderden we ons op een avond in de vroege uurtjes af van de anderen en warmbloedig gemaakt door de feestvreugde om ons heen en de rijkelijk vloeiende jenever vleiden we ons neer op het grasperk van het Baudelopark, waar we in elkaars armen liggend mekaar overlaadden met zoenen en strelingen. Je vinnige tongetje danste onophoudelijk en vol overgave in m'n mond en ik beet je en likte je in je hals terwijl je kirde en zuchtte. Je bleef me zoenen en drukte je lijf tegen me aan en ik voelde dat je meer wilde. Ik liet m'n handen op verkenning gaan over je rug, je zij, je heupen, je buik, je dijen. Ik ging onder je truitje en nam je verstijvende tepels tussen m'n vingers.

Ondertussen bleef je zuigen op m'n tong en zachtjes ging je harder kreunen. Van de mensen rondom ons die her en der nog verspreid zaten in het park en met gelijkaardige activiteiten bezig waren, trokken we ons niets aan. Aangevuurd door je geilheid besloot ik nog een stap verder te gaan en ik legde m'n hand vol tussen je benen. Ik streelde je daar en je liet me begaan. Je duwde je kruis omhoog om de pressie te verhogen en toen dat onvoldoende bleek, drukte je met je eigen hand mijn hand dicht tegen je kut aan. Ik voelde de vochtigheid van je vrouwelijkheid door het linnen van je wikkelrok heen en nu kon ik me niet langer bedwingen om de hitte tussen je benen te voelen. Ik ging onder je omhooggetrokken rok, deed je slip opzij en bracht m'n vingers in je natte poesje. Voor het eerst voelde ik de weelde van je sensuele onderlijf. Ik woelde door je donkere bosje schaamhaar en proefde de honing van je spleet aan de toppen van m'n vingers. Zo lagen we lange tijd tot het tenslotte tijd was op naar huis te gaan. Onvervuld namen we afscheid. Thuis spoot ik m'n zaad herhaaldelijk in het beddegoed terwijl ik je naam zei. Je vertelde me later dat je jezelf onder de douche had klaargemaakt, terwijl je je voorstelde hoe m'n pik in je kutje zou voelen.  

Hetzelfde scenario herhaalde zich twee nachten later. Ter hoogte van de weide nabij de Sint-Baafsabdij probeerden we elkaars verliefde verlangens te stillen met intiem zoenen en niet aflatend strelen. Opnieuw keerden we echter onbevredigd en heet naar elkander lijf huiswaarts. Overdag spraken we met tedere woorden en je leek steeds meer voor me te vallen. Je verklapte me hoe je van plan was bij je vriend weg te gaan, je zou hem verlaten en elders gaan wonen, onze liefde zou een echte kans krijgen. Je zei me hoe je op zoek was naar een nieuwe thuis en al langs geweest was in te huur staande huizen en appartementen. Ik bood je aan voorlopig in mijn huisje te logeren, terwijl ik dan zelf bij vrienden ofzo zou gaan, maar je wilde dit niet van me aannemen. We stuurden elkaar – wanneer het niet mogelijk was om af te spreken – talloze mailtjes waaruit onze verliefdheid tomeloos sprak en die ook onze lust verraadden. Midden in de nacht telefoneerde je me, met tranen in de ogen, om me te verzekeren hoe zeer je me miste, hoe je naar me verlangde, hoe je weg wilde uit de relatie waarin je zat, weg uit een situatie die je als verstikkend aanvoelde. Ik probeerde je te troosten, stelde je betere tijden in het verschiet, sprak je moed in, poogde je op te beuren, een lach op je gezicht te toveren. Uren hingen we zo samen aan de lijn, met onze gedeelde verdrietige vreugde.  

Een volgende avond trad ik met een vriend op in een cafeetje, nog steeds op de veelgeroemde Gentse Feesten. Je had me beloofd dat je je uiterste best zou doen om te komen kijken. Je hield je woord. Terwijl we al even aan het spelen waren, zag ik je verschijnen, je had een vriendin meegebracht en jullie installeerden je ergens achteraan het stemmige terras. Na afloop van onze set kwam ik naar je toe en we hadden samen een gezellige avond, ook met enkele vrienden die eveneens komen kijken waren. Toen kwam opnieuw het moment om afscheid te nemen, het café was zo goed als verlaten en ook de kameraden stapten op. Ik liep met je mee naar je fiets en je vroeg of het goed was als je me nog even mee naar huis, vlakbij gelegen, wandelde. Vijf minuutjes later waren we aan het steegje waar ik woonde, en zonder dat jij of ik iets tegen mekaar zeiden, wandelde je gewoon verder mee naar m'n huisje. Daar aangekomen deed ik de deur voor je open, we gingen in stilte de trap op en boven gekomen, gingen we zitten in de zetel zoals we al vaker gedaan hadden.  

We zoenden elkaar. Het voelde heerlijk je hongerige lippen te smaken, onze tongen dartelden in elkaars mondholte. Je streelde me over m'n hele lijf en ik legde m'n handen stevig op je strakke ronde billen. Terwijl je me aankeek deed je je bloesje uit en je maakte je BH los, die ik gewillig van je schouders plukte. Ik bewonderde de ontstellende schoonheid van je bovenlijf, je borsten trokken me geweldig aan. Je legde m'n handen vol op je parmantig gezwollen tepelhoven. We spraken geen woord. We verkenden elkaars lijf nu voluit, geen toeschouwers zoals voorheen die tot toch enige discretie aanzetten. Je stelde voor om op de dubbele matras op de grond te gaan liggen, het geïmproviseerde bed van enkele buitenlandse gasten die voor een paar dagen elders te lande vertoefden. Daar gezeten kleedde jij je verder uit. Je ontdeed je van je rok en stroopte je slipje af, je gaf zelf heel spontaan en in alle eenvoud bloot. Wonderlijk mooi en naakt lag je nu bij me en ik verlangde zo ongelooflijk erg naar je. Op mijn beurt trok ik al m'n kleren uit en ik zag je kijken naar m'n al harde lid. Ik ging bij je liggen en we voelden elkaars naakte lijf, m'n stijve raakte je buik, ik gleed met m'n vingers door je natte poesje. Je zuchtte en zei me dat je dit al lange tijd had moeten missen. Je ging op je rug liggen, helemaal klaar voor me. Ik gleed met m'n mond naar je onderbuik en likte je zoete vulva met m'n tong en lippen. Je spreidde je benen wijd om me betere toegang te geven en je kreunde zachtjes je handen door m'n haar woelend. Je vroeg me of ik condooms liggen had, wat helaas niet het geval was, en je vertelde dat je zelf ook niets bij had en niet aan de pil was, dat je bovendien in je vruchtbare dagen zat. Er was niets aan te doen, ook vannacht zouden we elkaars diepste en hevigste verlangen niet vervullen.    

Het zoenen van je miraculeuze muisje maakte je je echter zo gek dat je niet kon weerstaan, dat je je ratio aan de kant schoof en voluit in verliefde verdwazing voor het versmelten van onze lijven koos. Je vroeg me zacht: 'Wil je niet even in mij komen ?'. Ik wierp tegen dat we geen van beiden voorzorgen genomen hadden, maar je stelde voor om net voor het klaarkomen uit je te gaan. Dit aanbod je te gaan bezitten kon ik niet weigeren, ik was immers nog maagd en wilde doodgraag de jouwe zijn. Jij was ervaren, dat wist ik. Je was zo ongelooflijk werelds in m'n ogen. Je vrijde al jaren en voor jou was het de evidentie zelve om geïnspireerd door lust of liefde je lichaam te geven, om gemeenschap te hebben met de mannen die je wilde. Ik was een laatbloeier, had nog maar één keer een liefje gehad, jij daarentegen had al geslapen met verschillende – voor zover ik wist zeker vijf – jongens, waaronder enkele van m'n vrienden. Jaren geleden in een tent had ik je al horen neuken, terwijl je je onbeschaamd gaf aan je toenmalige bronstige lief, je niets aantrekkend van de tien slapende mensen om je heen. Nu ging je voor mij op je zij liggen met je rug naar me toe. Lepeltje lepeltje wilde je genomen worden. Ik kroop tegen je aan, stak m'n stijve tussen je benen langs je lekkere billen en probeerde bij je binnen te komen. Je hielp me, maar het ging stuntelig en uiteindelijk won de nervositeit het van m'n begeerte. Je vond me schattig en lachte lief.  

Je was niet ontgoocheld, maar ging opnieuw rechtop zitten en duwde me tegen de grond. Je knielde naast me, zoende m'n borst en buik en nam m'n harde lid in je handen. Je lippen zoenden m'n eikel, je nam 'm op in je warme mond, je zoog m'n paal en je likte m'n ballen. Je deed het lang, eindeloos en het voelde heerlijk – het was de eerste keer dat een meisje me afzoog. Je pijpende mond was een lust voor het oog en ik streelde je bruine haren, streelde je overal waar ik kon komen. M'n pik zwol opnieuw in je mond, je nam m'n ballen tussen je vingers en voelde hoe strak ze waren, strak gespannen van het zaad dat wilde schieten. Je liet m'n lid tenslotte uit je mond glippen, je ging opnieuw naast me liggen, duwde je billen verleidelijk tegen m'n harde geslacht. Ik zei na een poosje dat ik nu wel bij je kon binnendringen en je kwam gespreid over me heen zitten. Je manoeuvreerde je poes boven m'n paal, die je met je handen naar je schaamlippen bracht. Het klemmen van je donzige dijen voelde overweldigend, je geweldige borsten hingen nu boven me, maar heerlijker nog was het toen m'n eikel bij je binnengleed, in de fluwelen vochtigheid van je verhitte vagina. Je zakte helemaal over me heen, deed me diep doordringen in je intiemste binnenste. Ik kreunde en jij kreunde, je bereed me als de ervaren amazone die je was. Aan je gesmoorde geluidjes zag ik dat je genoot, je stootte afwisselend zacht en dan weer heel diep, je leek m'n pik doorheen je kut recht in je baarmoeder te willen trekken. Ik gaf al snel aan dat het sperma vanuit m'n ballen omhoog kwam en je ging van me af, je schaamhaar en onderbuik tegen m'n pik aanwrijvend. Als de stuwing van m'n zaad geweken was, gingen we weer verder en penetreerde ik je terug. Je legde m'n handen op je heupen zodat ik je echt over m'n stijve kon halen, terwijl jij met je kutje m'n lul masseerde en tintelend lekker knelde. Nu kon ik het niet langer houden, ik wilde en moest spuiten in je buik. Maar ik wist: we vreeën onbeschermd en er was het risico dat ik je zou bevruchten, dus ik kon alleen buiten je kronkelende lijfje klaarkomen. Ik deed je teken, maar het voelde te lekker voor je en voor je het wist straalde m'n sperma bij je binnen. Drie dikke stralen schoten omhoog je buik in, voor je van me afging en het resterende zaad je melkwitte venusheuvel besproeide. Je lachte, streelde met je vingers door je kut, bracht ze naar je tong en neus, en smaakte m'n witte zilte vocht.  

We knuffelden en streelden nog, maar dan was, diep in de nacht, toch het moment gekomen om opnieuw afscheid te nemen. Je bleef niet bij me slapen en zou ook nooit bij me blijven slapen. Je keerde naar huis terug en zou dat blijven doen. We consumeerden onze liefde en zouden dat nog verschillende keren doen, waarbij ik nu wel – voorzien van condoom – diep en ongestoord tussen je benen zou klaarkomen. We beleefden die heerlijke zomerse weken samen en je leerde me hoe warm en teder de liefde kan zijn. Uiteindelijk zou ik je echter kennen als een kille vrouw. Je speelde met m'n hart, dat nu ten eeuwigen dage voor je gesloten blijven moet.

© Oerwoudt

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Verloren liefde

  1. WB
    23 juni 2007 at 15:35

    Tja, een toch wel mooi geschreven verhaal met een plotselinge kilte aan het eind. Ben alleen niet zo'n liefhebber van die grote blokken tekst. (Daar krijg ik stijve oogspieren van

  2. 3 juli 2007 at 11:47

    het klinkt meer als een opsomming van feiten, dan een echt verhaal. Misschien kun je proberen minder lange zinnen te maken. En meer gebruik maken van alinea's, dat maakt je verhaal ook krachtiger. Nu wordt het een moeilijk leesbare brij van woorden op mijn scherm.

Geef een reactie