hot teens tube shemale jizzed by group.

Verrassing!

Ik kom laat thuis die avond na een urenlange, stomvervelende afspraak bij een ontevreden klant. Op de terugweg ook nog kilometerslang van de ene file in de andere gehobbeld, dus ik ben er goed klaar mee tegen de tijd dat ik thuis kom. Gelukkig heb ik onderweg al een bijzonder gezonde en voedzame maaltijd bij dat restaurant met een grote, gele M als logo gehad.

 

Als ik thuis kom is het huis al donker, alleen op de slaapkamer brandt nog licht. Waarschijnlijk lig je nog te lezen ofzo. Ik loop direct door naar boven, stap even snel onder de douche, droog me af en loop rechtstreeks door naar de zolder waar onze slaapkamer is. Ik loop de slaapkamer binnen en zie dat je inderdaad nog wakker bent en een spelletje op je iPad aan het spelen bent. Niet aan het lezen dus. Je legt hem direct weg als ik naast je kruip en tegen je aan ga liggen. We zoenen en praten wat over koetjes en kalfjes. Geleidelijk wordt het zoenen inniger en ik trek je dichter tegen me aan.

 

Opeens stop je en kijk je me met een mysterieuze glimlach aan. “Ik heb een verrassing voor je,” zeg je met een grote grijns op je gezicht. Ik kijk je vragend aan. Verrassing is niets nieuws: ook na dik tien jaar weet je altijd wel iets spannends te verzinnen. De ene keer heb je ergens speeltjes gekocht, dan is het een spannend filmpje of vind ik opeens een dusdanig geil verhaal in mijn mailbox dat ik me de hele dag verder nauwelijks op mijn werk kan concentreren. De ontlading ’s avonds is er nooit minder om.

 

“Ik ga je handen vastbinden,” zeg je tegen me.

“Lekker,” is het enige dat ik daar op kan zeggen.

“Wacht jij maar af, je weet niet half hoe lekker,” zeg je en je zoent me weer. Terwijl we zoenen pak je twee paar handboeien waar we vaker mee spelen, klikt ze allebei aan één pols en maakt ze vast aan de spijlen van het bed boven mijn hoofd. Je komt schuin over me liggen en we zoenen verder. Ik ben ondertussen zo opgewonden dat het door het dekbed heen zichtbaar is. Toch maak je geen enkele aanstalten om je aandacht op dat deel van mijn lichaam te richten. Opeens stop je en rommel je wat in het nachtkastje aan jouw kant van het bed. Je draait je om met een oogkapje in je hand dat ik ooit van één van de vele vliegreizen die ik maak heb meegenomen en die je nog wel eens gebruikt als je hoofdpijn hebt en niet kunt slapen. “Ik ga je ook blinddoeken,” leg je uit. Ik had al een vaag vermoeden.

 

Je lacht naar me terwijl je de kap over mijn ogen schuift en zoent me weer. Onze tongen spelen hun opwindende spel tussen onze monden in. Met één hand streel je mijn gezicht, terwijl je andere arm boven mijn hoofd op het kussen ligt. Terwijl we zo liggen voel ik opeens hoe het dekbed wat verschuift en mijn linkerbeen gestreeld wordt. Abrupt stop ik met zoenen en “kijk” je verbaasd aan. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen, maar je legt een vinger over mijn lippen en zegt: “sst, niets zeggen, alleen maar genieten. Als je praat is het voorbij.” En met een laatste zoen rol je van me af, hoewel ik volgens mij nog wel je warmte naast me voel. Toch vreemd hoe makkelijk ander zintuigen de regie overnemen zodra er één wegvalt.

 

Ondertussen wordt mijn linkerbeen aan de binnenkant teder gestreeld. De onbekende hand gaat van halverwege mijn onderbeen, via mijn knie richting mijn lies, maar ruim voordat die hand mijn schaamstreek zou bereiken glijdt hij weer naar beneden. Ik voel een slanke hand met lange vingers en volgens mij voel ik aan twee vingers een ring. Ook voel ik lange nagels als deze in mijn vel gezet worden en langzaam naar beneden getrokken worden. Ik kreun zacht. Kreunen zal toch wel mogen? Als het van genot is…? 

 

Het bed beweegt iets als de onbekende eigenaresse klaarblijkelijk anders gaat zitten. Vlak daarna voel ik twee handen die allebei mijn benen strelen. Ik zeg eigenaresse, maar dat weet ik natuurlijk helemaal niet, ik ga er gemakshalve vanuit maar met jou weet ik het nooit. Ik geniet van de behandeling van mijn benen en merk dat de onbekende handen steeds hoger komen en af en toe subtiel langs mijn ballen strelen, wat me iedere keer een kreun ontlokt. Nooit gedacht dat je zo totaal over moeten geven aan de grillen van een ander zo opwindend zou kunnen zijn. De handen worden steeds brutaler en terwijl één hand mijn rechterbeen blijft strelen pakt de ander nu mijn ballen vast en wordt er zachtjes met ze gespeeld. Ze worden langzaam door de verwennende handen gerold, soms wordt er zachtjes aan mijn zak getrokken en af en toe glijdt er een hand langs mijn keiharde erectie. Ik lig plat op mijn rug te genieten en laat dat merken door ongegeneerd te kreunen en te hijgen.

 

De ene hand blijft met mijn ballen spelen, terwijl de andere mijn geslacht vastpakt en daar nu mee gaat spelen. Langzaam en teder word ik afgetrokken en wordt het opborrelende voorvocht met een duim over mijn eikel uitgewreven. Het tempo van het aftrekken blijft erg laag, maar dat maakt het niet minder lekker of opwindend. Ik ben zelfs bang dat ik pardoes klaar kom als het tempo ook maar iets opgevoerd wordt en dat wil ik niet, want ik wil hier zo lang mogelijk van genieten. Opeens realiseer ik me dat ik me nog helemaal niet afgevraagd heb door wie ik nu zo verwend wordt. Dat jij het niet bent weet ik: de handen voelen anders en doen andere dingen met me en buiten dat hoor ik je naast me zachtjes kreunen. Aangezien ik de matras aan die kant voel bewegen ga ik er vanuit dat je jezelf aan het verwennen bent terwijl je toekijkt hoe ik verwend word.

 

De handen stoppen met hun heerlijke werk. Ik laat met een korte zucht mijn teleurstelling merken. De handen vervolgen hun weg echter naar boven en strelen nu mijn buik en borstkas. Wederom voel ik lange nagels over mijn huid krassen. Eén hand gaat verder omhoog en de vingertoppen strelen mijn gezicht. Opeens voel ik lippen die op de mijn gedrukt worden. Ik beantwoord de zoen en open mijn mond als daar een tong langs streelt. Subtiel raken onze tongen elkaar en spelen een voorzichtig, verkennend spel met elkaar. Langzaam worden beide brutaler en al gauw ontaard deze tongzoen in een heftig verstrengeld zijn van twee tongen. Abrupt stopt dit ook weer. Ik hoor iemand zacht hijgen van opwinding. Een manier van hijgen die ik niet direct herken. Het bed beweegt weer: mijn onbekende verwenster gaat duidelijk weer anders zitten. Even gebeurt er niets en dan wordt er opeens met een harde tepel over mijn lippen gestreeld. Ik verwelkom dit hartelijk, open mijn mond en lik aan de tepel. Ik hoor een kreun vlakbij me. Ik blijf eraan likken en zuig zo nu en dan de tepel in mijn mond. Het kreunen gaat weer over in hijgen en ik pijnig mijn hersenen om er achter te komen of ik dit eerder gehoord heb. Ik geloof het niet en dat betekent vooral dat het geen vrouw is met wie ik het eerder gedaan heb. Nou is het ook een tijd geleden dat ik het met een andere vrouw gedaan heb.

 

De tepel wordt uit mijn mond gehaald en haar mond neemt die plaats in. We zoenen kort maar hevig en ze glijdt met haar mond langs mijn kaak, via mijn hals naar mijn borst kas, waar ze elke vierkante centimeter af lijkt te likken en te zoenen en zo nu en dan zacht in één van mijn tepels bijt. Ondertussen heeft één van haar handen mijn lul weer vastgepakt en wordt deze weer langzaam maar stevig afgetrokken. Ze zakt verder af met haar mond en glijdt zoenend en likkend via mijn navel verder omlaag. Bij mijn kruis aangekomen zoent ze iedere millimeter rondom mijn geslacht zonder deze zelf ook maar aan te raken. De hand die deze net nog zo lekker verwende is verdwenen. Waarschijnlijk steun je er op. Ik voel lange haren over mijn bovenbenen strijken, dus het lijkt erop dat je over me heen hangt. Dan gaat ze opeens met haar tong langs mijn hele schacht omhoog en hap ze in één keer mijn eikel naar binnen. Ik hap naar adem en dit wordt nog erger als ze in die heerlijke warme mond ook nog met haar tong over mijn eikel gaat. Ik word gek van genot. Het likken stopt en ze neemt beetje bij beetje mijn hele lul in haar mond. Langzaam laat ze zich naar beneden zakken en even langzaam komt ze ook weer omhoog. Dit langzame tempo houdt ze lang vol en dat is wederom maar goed ook, sneller had ik gezien mijn opwinding waarschijnlijk niet aangekund. Terwijl ze met haar mond mijn pik verwend, spelen er weer handen met mijn ballen. Hoe lekker de seks met mijn vrouw ook is, ik kan me niet herinneren dat het ooit zo opwindend geweest is. Heeft waarschijnlijk ook te maken met het mysterieuze: ik heb nog steeds geen flauw idee wie dit is. Ik voel aan alles dat ze langer en slanker is dan jij, ongeveer even lang haar heeft en net zo lekker ruikt. Maar veel verder kom ik niet, ik heb echt geen idee door wie ik hier zo hemels verwend wordt. En dat maakt het nog extra spannend.

 

Ze pijpt me lang, diep en heel langzaam. En iedere keer dat ik het gevoel heb dat ik ga bezwijken stopt ze. Ik hoef niets te zeggen of bewust te laten merken: ze voelt het gewoon aan. Na iedere adempauze gaat ze onverdroten in hetzelfde trage maar heerlijke tempo door en voel ik de spanning bij mezelf weer oplopen.

 

En dan stopt ze opeens helemaal. In wat een eeuwigheid lijkt gebeurt er helemaal niets. Het lijkt een eeuwigheid, maar zal in de praktijk niet meer dan een paar seconden geweest zijn. Dan voel ik hoe er een condoom over mijn lul afgerold wordt. Jammer, maar ik kan er niet minder opgewonden van worden. Zelf gebruiken we die dingen al jaren niet meer, het is wel weer even wennen. Veel tijd om hier over na te denken krijg ik niet: ik voel dat er twee knieën naast me op het bed gezet worden en mijn erectie wordt weer vastgepakt. Hij wordt iets verschoven en langzaam schuift ze over me heen. De adem wordt me weer benomen door het heerlijke, warme gevoel dat me overspoeld. Ze is heerlijk nat, warm en nauw en ik geniet als ze langzaam begint te bewegen nadat ze even stil heeft gezeten om ons allebei te laten wennen. Ze zet haar handen op mijn borstkas en ik voel weer die lange nagels in mijn vel verdwijnen bij iedere beweging die we allebei maken. Ik probeer het ritme te bepalen, maar ze maakt me heel duidelijk dat ik hier niets te bepalen heb: iedere keer als ik het tempo probeer op te voeren, stopt ze met bewegen en klinkt er een afkeurend geluid boven me. Ik pas me aan en laat ook dat laatste beetje controle varen. Ik geef me totaal over.

 

Ik zit dichtbij een orgasme en probeer die zo lang mogelijk uit te stellen. Ik denk aan regen, mijn schoonmoeder en de belastingaangifte die nog de deur uit moet, maar het lukt met niet. Heel langzaam voert ze het tempo waarmee ze me berijdt op en bij iedere stoot kom ik dichter bij de climax. Ik niet alleen volgens mij, aangezien de bewegingen schokkeriger en ongecontroleerder worden. Ze kreunt gesmoord maar duidelijk en ook duidelijk sneller dan voorheen. Dan neemt het schokken opeens toe en komt ze met een hoog kreetje klaar. Meer heb ik niet nodig: kreunend en dierlijk grommend kom ik klaar en spuit ik dikke stralen zaad in het condoom.

 

Zo blijven we even zitten. Naast me hoor ik jouw ademhaling ook steeds sneller en harder gaan en uiteindelijk hoor ik jou ook klaar komen. Mijn verwenster heeft zich inmiddels ook met haar bovenlichaam over me heen laten zakken en ze ligt nu boven op me. Terwijl ik mezelf in haar voel verslappen zoenen we elkaar weer. Zacht en teder vinden onze tongen elkaar nu terwijl je met de vingertoppen van één hand mijn gezicht streelt. We gloeien allebei van de opwinding en de inspanning. Dan trekt ze haar tong terug, zoent me nog één keer plat op mijn mond en stapt dan van me af. Ik voel dat ze van het bed stapt en hoor dan haar voetstappen op de zoldertrap. Ik voel het bed weer bewegen en hoor meer stappen op de trap: je bent ook naar beneden gelopen. Alleen lig ik geblinddoekt en vastgebonden op bed. Ik hoor jullie zachtjes praten, maar kan ook nu de stem niet thuisbrengen. De douche wordt aangezet en een minuut of tien later hoor ik de voordeur in het slot vallen.

 

Dan kom je naar boven en maakt me los. Langzaam komt er weer bloed in mijn vingers. Je doet de oogkap af en voordat ik zelf iets kan zeggen zeg je heel beslist: “beloof me één ding: vraag me nooit wie het was.”

“OK, maar één vraag dan: ken ik haar?”

“O ja, heel goed zelfs”, zeg je lachend, mij verder in verwarring latend. 

 

Ik geef je niet de kans om meer te zeggen, ik zoen je vol op je mond, rol je om zodat je op je rug komt te liggen en verwen je zoals je nog nooit verwend bent. We vrijen de hele nacht. Gelukkig is het weekend.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “Verrassing!

 1. 20 december 2012 at 21:26

  heel breedvoerig wordt de vrijpartij tot in de kleinste details beschreven. Onder het lezen vroeg ik me steeds meer af hoe de ontmoeting tot stand was gekomen (hoe ik dat zelf zou moeten aanleggen). Maar ach, de schrijver laat dat, het moeilijkste onderdeel van het verhaal, in het midden. En dan blijft er niet veel over om te waarderen.

 2. 22 december 2012 at 00:06

  Eigenlijk niet meer dan een lange vrijpartij, met een mysterieuze derde partij. Deze wordt echter zonder enige inleiding of aanleiding geïntroduceerd, waardoor het verhaal niet bepaald geloofwaardig is. Een te krap broekje levert het mij in ieder geval niet op. Verder vind ik het een buitengewone prestatie dat de hoofdfiguur kan vaststellen dat de mysterieuze minnares ‘nat’ is, terwijl hij een condoom om heeft. Nee, te mager in mijn ogen dit verhaal.

 3. 22 december 2012 at 19:50

  Een heerlijk verhaal en zeker geen fantasie die alleen aan mannen is voorbehouden. Heerlijk om te ondergaan of te laten beleven.

 4. 28 december 2012 at 10:15

  Je zou maar zo thuiskomen! Wat een heerlijk avontuur ik heb er van genoten.

 5. 28 december 2012 at 15:18

  Niet slecht gedaan, zo’n verrassing die dan toch weer niet nieuw is, omdat de ‘ik’ figuur in het verhaal gewoon is aan verrassingen. Het lijkt contradictorisch, maar het geeft hier m.i. aan dat er geen sleur zit op de seksuele relatie van het koppel.
  De verrassing op zich, is wel leuk. De omkadering vind ik in dit verhaal voldoende, het is duidelijk dat het de vrouw van de hoofdfiguur is die hem wil verwennen. En dat doet ze goed. De instemming van beiden met een derde persoon in het ‘spel’ is tussen de regels door heel duidelijk.
  Misschien net iets te gedetailleerd, hoewel het me niet zo stoort. Het is om de seks te doen, dat begin van dat weekend, dus dat mag dan wel.
  En maar één taalfout (voor zover ik ontdekt heb) : het gevoel dat me overspoelt (niet met d achteraan).
  Het is één van de weinige verhalen die zonder al teveel omkadering toch lekker genoeg lezen.

 6. 30 december 2012 at 17:11

  Vijf lezers gaven dit verhaal samen 11 sterren. Dat levert een ledenstem van 2 sterren op.

 7. 5 januari 2013 at 19:06

  Ik heb de indruk dat dit verhaal is geschreven en meteen, zonder herlezen, is ingestuurd. Eropodium stelt niet alleen eisen aan de inhoud van het verhaal, maar ook aan de kwaliteit van schrijven. Met herlezen (en schrappen) voorkom je o.a. spel- en taalfouten, slecht lopende zinnen, dubbel woordgebruik (bijv. 3x ‘ik loop’, 2x ‘eeuwigheid’) en dubbele of overbodige informatie. Wat maakt het uit waar de slaapkamer is? Het heeft geen zin te vertellen dat je vrouw niet leest, als je al hebt gezegd dat ze een spelletje speelt. Een grijns is iets anders dan een mysterieuze glimlach. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Niet eropodium waardig. 0*

 8. 6 januari 2013 at 19:19

  Gut, dit is wel interessant, die commentaren achteraf. Eerst waren er 2 heren die het een matigjes verhaal vonden. Vervolgens 2 dames die het verhaal beiden als ‘heerlijk’ ervoeren. Dan kwam er een vrouw met voorzichtige bedenkingen, vervolgens Fanny die het geheel neersabelde tot 0. Hier zitten discrepanties en eigenlijk vind ik dat bij beoordelingen wel okee. Toch hecht ik nu aan Fanny: wat er bij dit verhaal vooral rammelt is het taaltechnische! Gaarne raad ik HeervanWalbeeck aan om ‘Verrassing!’ in analyse te gooien. Met enig doordacht en zorgvuldiger taalgebruik kan dit vele male beter man!
  Hoe dan ook, succes. Murielle.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world