Verzengend

Lief, Ik maak het uit, want je richt mij te gronde.

Ik zal nooit de heftigheid vergeten waarmee jij en ik op elkaar reageerden na ons beider bekentenis op een leeg terras in het park over ons seksleven dat de naam niet waard was.

De keer daarop dat we bij jou thuis hadden afgesproken en waarna ik overmand door opgekropte geilheid die nu eindelijk een uitweg vond, je meteen na binnenkomst wild in de gang nam. Zonder voorspel was je kut al drijfnat van de gedachte dat ik zou komen. Mijn reis naar jou toe was in feite één kloppende en druipnatte erectie. In feite was ons voorspel begonnen toen we het terras verlieten en afspraken dat we ons beider openhartigheid over onze wederzijdse gevoelens op ons in zouden laten werken. Maar binnen twaalf uur geilden we elkaar op via heftige e-mailtjes die er op gericht waren jou of mij te shockeren en die tot doel hadden om het ontstane vuur bij de ander verder op te poken. Jij bekende dat je mij al ruim een jaar voor je fantasieën gebruikte als je met jezelf speelde. Mijn eerlijke reactie was dat jij in stilte mijn geliefde en onverzadigbare rukobject was op die momenten dat een man alleen is. Je vertelde me dat als wij samen op een onbewoond eiland waren aangespoeld, je mij besprongen zou hebben. Mijn antwoord was dat je die kans niet zou hebben gehad omdat ik jou voor die tijd al overmeesterd zou hebben om nog in de branding je kleren van je lijf te trekken om je eindelijk compromisloos te neuken en te neuken in dit onverwachte paradijs. En als je had geprotesteerd zou ik je vastgebonden hebben omdat ik mijn verlangen naar jou niet langer weg kon stoppen. Het raakte je niet, in tegendeel de gedachte wond je alleen maar op.

Het verlangen was wederzijds en we hebben het heerlijk omgezet in taboeloze daden de afgelopen maanden. Er ging geen dag voorbij dat ik er niet verlangde om in jouw kut te zijn, waarin ik wild, rusteloos en gepassioneerd heen en weer gleed tot ik je heerlijk ontspannend en heftig bevrijdend kreunend volspoot met grote klodders geil. Mijn gedachten aan jouw heerlijke lippen en handen die mijn kloppende lul omsloten, terwijl je me aankeek en mij zo in jouw geile machtsgreep hield. Die keer dat we zogenaamd op studiereis waren in Duitsland maar drie dagen in een huisje voor de open haard alleen maar met elkaar bezig waren om onze geilheid een uitweg te bieden. Jij bond mij vast op deze geheime en romantische neukplek, maar niet nadat je mij met lichte dwang viagra had laten slikken. En zo werd ik twaalf uur lang jouw gebruiksvoorwerp: in feite niet meer dan een dildo waar een vastgebonden man aan vast zat. Ik liet het mij allemaal gebeuren omdat ik het als heerlijk bevrijdend ervaarde om onderdanig aan jou te zijn. Je keek me toen niet eens aan en ging volledig op in het berijden van mijn stijve lul die je ritmisch heen en weer in je kut liet glijden. Het was een geheime fantasie van jou die je nu eindelijk in de praktijk hebt gebracht en waarmee je en passant mijn grote ego terugbracht tot een voor jouw aanvaardbaar niveau. Jij was de meesteres en ik had maar te volgen.

Lief, Seks met jou heeft mijn leven dan ook een nieuwe dimensie gegeven, het deed mij gevoelens van mijzelf ontdekken waarvan ik niet wist dat ik ze had, waarvan ik niet wist dat ik die wilde ervaren. Jij bent voor mij de eerste vrouw waarmee lust en liefde gelijkwaardig en volledig samen vallen met mijn eigen libido.

En toch maak ik het uit, want onze liefde is te brandend. Ik denk aan niets anders meer, mijn werk lijdt eronder en ik loop dan ook regelrecht de afgrond in. We worden in ons beider omgeving allebei gezien als moralisten, maar ons overspel heeft ons eindelijk losgemaakt van die moraal en bevrijdend immoreel gemaakt. Ons beider partners hebben nog steeds niets door en liggen rustig naast ons in bed te slapen zoals dat al jaren gaat. We zijn huwelijkstrouw in onze gedachten allang voorbij. Jij vingert jezelf zachtjes klaar terwijl jouw Harry naast je snurkt en terwijl naast mij Els in een rustig ritme ademhaalt ruk ik mezelf volgens afspraak met jou af en denk terug aan onze laatste heerlijke escapade.

Maar lief, Je moet weten, ook ik snurk en als ik zwaar getafeld heb dan krijg je mijn scheten er gratis bij. Ik wil, ik kan en ik moet de feiten niet verbloemen, ik moet argumenten aandragen om ruimte tussen jou en mij te scheppen. Ons overspel is nu zo heftig en zo mooi omdat onze opgekropte verlangens eindelijk een uitweg hebben gevonden, maar over een tijdje treedt zoals bij alles ongetwijfeld de gewenning op. Ik wil echter dat je voor altijd mijn geheime verlangen blijft in plaats van dat je een partner wordt met wie ik routineus neuk. Daarom, nogmaals, het is over en uit. Ik kan me alleen maar losmaken door je te kwetsen en te zeggen dat je mij te gronde richt met je immorele gedrag. Je was een intieme vriendin, maar hebt je als een overspelige hoer gedragen om mij in jouw val te lokken. Ik schrik van mijn eigen woorden waarmee ik je nu wil kwetsen. Diep in mijn hart smeek ik je dan ook om ze niet te accepteren. Verras me, negeer me, bind me vast, dwing me tot nederigheid en scheld terug vanwege dit laffe besluit. Alsjeblieft, onderwerp me, en bevrijd nieuwe energie in ons verzengende keurslijf van genot.

Lief, Ik had me toen ik aan deze brief begon voorgenomen om sterk te zijn. Maar je bent heerlijke lichaam en je geile uitstraling blijven mijn gedachten domineren. Als je deze brief gelezen hebt. Ik smeek je bel me op. Kleed je uit, en lig wijdbeens om me te wachten zoals laatst. Straf mijn twijfels onmiddellijk af met jou zelf als wapen, ik zal je onderdanig beffen tot ik de kramp op mijn tong heb en daarna zal ik je wilder neuken dan ooit tevoren.

© Flux

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Verzengend

  1. 28 december 2006 at 19:42

    Zonder hinderlijke taalfoutjes had je hoger gescoord, waarde Flux

  2. 29 december 2006 at 15:05

    Goed verhaal. In deze vorm vallen de kleine taalfouten en slordigheden des te meer op.

Geef een reactie