hot teens tube shemale jizzed by group.

Vliegreis

Het gebeurde afgelopen zomer in het vliegtuig op weg naar Turkije en het is echt gebeurd.

Het vliegtuig vertrok 's nachts van Zestienhoven. Remy wilde persé bij het raampje zitten, waardoor ik tussen hem en een andere man kwam te zitten, die was met een vriend, die aan de andere kant van het gangpad zat. Na een uurtje zat bijna iedereen in het vliegtuig al te pitten, behalve ik, want dat kan ik nooit in een vliegtuig, en de man naast me was ook wakker. Je zit in een vliegtuig altijd dicht op elkaar gepropt en al een paar keer was zijn been tegen het mijne aangekomen. Daar had ik niets achter gezocht omdat hij het ook steeds weer terughaalde, maar toen hij merkte dat Remy diep in slaap was deed hij het weer en trok niet terug. Ik verveelde me stierlijk en vond het wel spannend om een beetje te flirten, dus trok ik mijn been ook niet terug. Hij drukte nu wat steviger en ik drukte terug. Toen wist hij dat het goed zat en kwam even later zijn hand in het spel. Remy lag half van ons afgedraaid, zodat dat wel kon.

Hij legde zijn hand op mijn knie en daar kreeg ik de eerste kriebeltjes van in mijn buik. Gelukkig had ik op het laatste moment nog besloten een rok aan te trekken in plaats van een spijkerbroek, zodat hij contact kon maken met mijn blote huid, want kousen droeg ik ook niet. Ik ging wat achteruit liggen, voor zover dat mogelijk was en deed mijn benen uit elkaar om hem te laten weten dat ik het spelletje mee wilde spelen. Zijn hand gleed strelend over het blote stukje boven mijn knieën en piepte toen onder de zoom door. Het was heerlijk spannend en ik liet hem verder en verder kruipen tot zijn vingertoppen mijn broekje konden raken. Het begon daar al aardig te gisten, maar als we verder wilden gaan moest mijn broekje uit, anders kon hij er niet goed bij. Het was link, maar juist des te spannender. Hij begreep het toen ik allebei mijn handen onder mijn rok wurmde en trok zich even terug. Het gevoel dat door me heen trok bij het uitdoen van mijn slipje, wetend dat hij nieuwsgierig toekeek en dat Remy zomaar wakker zou kunnen worden en me betrappen, is bijna niet te beschrijven. De rillingen van genot joegen door me heen en de vlammen van begeerte laaiden helemaal op toen de man zich gedienstig voorover bukte om me bij het laatste stukje behulpzaam te zijn. Zo kon ik zelf blijven zitten terwijl hij het broekje over mijn schoenen uit wurmde. Snel wipte ik mijn billen nog omhoog om mijn rok er onder vandaan te trekken. Mijn hart klopte als een razende in mijn keel toen Remy naast me onrustig begon te bewegen. Ik hield me muisstil en ook de man naast me wachtte gespannen af. Remy mompelde wat en draaide zich tot mijn opluchting nog meer met zijn rug naar me toe. Nu was de kust vrij en ik keek voor het eerst de man naast me aan. Hij knipoogde en ik glimlachte.

Toen kwam opnieuw zijn hand. Ik spreidde mijn benen zo ver mogelijk en beet op mijn lippen toen hij linea recta naar mijn kut ging. Het topje van een van zijn vingers vond gemakkelijk mijn klitje en terwijl een andere vinger helemaal naar binnen schoof begon hij dat te masseren. Het duurde niet lang voordat ik klaar kwam. Ik greep zijn pols beet en zette mijn nagels erin. Gelukkig begreep hij het: als hij verder zou zijn gegaan terwijl ik alle moeite deed om mijn genotskreetjes te onderdrukken zou het uit de hand zijn gelopen.

Hij liet me rustig tot bedaren komen en fluisterde daarna in mijn oor dat hij nu iets anders in mijn kut wilde steken. Dat begreep ik wel, maar hoe zou dat moeten?

'Ik ga naar de w.c. achterin en dan moet je me volgen', stelde hij voor.

'Te gevaarlijk', fluisterde ik. 'Als Remy wakker wordt en hij ziet twee lege stoelen naast zich, dat is verdacht!'

Maar daar had hij wel een oplossing voor! Zijn vriend zou zo lang zijn plaats innemen, dan was het net of ik alleen weg was als Remy wakker werd. Ik keek even rond. Het was te doen. De twee stewardessen zaten helemaal voorin en wij zaten vlakbij de toiletten. De meeste mensen waren aan het slapen en de rest zou het niet merken. Intussen roerde hij nog steeds met een vinger in mijn kut en dat maakte me geil genoeg om ermee in te stemmen.

'Goed dan', zei ik, 'doe maar.'

De man ging op zijn hurken naast de andere man aan de andere kant van het gangpad zitten en begon hem wakker te schudden. Ik keek verder maar niet meer, maar toen hij terugkwam zei hij dat het geregeld was. 'Ik ga zo meteen naar het herentoilet', zei hij, 'en dan komt mijn vriend hier zitten. Wacht dan nog een minuutje en kom achter me aan. Klop even op de deur en ik laat je binnen.'

Het bloed klopte in mijn oren. Dit was het gewaagdste wat ik ooit had gedaan. Hij liet me verder geen tijd voor nadenken en verdween naar achteren. Zijn vriend kwam meteen naast me zitten en daardoor voelde ik me wel wat opgelaten. Dat werd nog erger toen ik met knikkende knieën opstond om naar achteren te gaan, want terwijl ik lang hem heen schuifelde, fluisterde hij 'veel plezier'. Het bloed steeg naar mijn hoofd en ik haastte me weg. De twee toiletten, een voor dames en een voor heren, waren door een gordijn afgescheiden van de cabine en ik haalde diep adem toen ik het achter me had gesloten. Ik was ineens niet meer zo zeker van mijn zaak. Misschien zou ik het toch wel niet hebben gedurfd, als de deur niet zelf was opengedaan door de man, die me zeker had horen aankomen. Toen was er geen weg meer terug en ik stapte zenuwachtig naar binnen.

Er was nauwelijks ruimte voor twee mensen in het benauwde hokje en we stonden meteen dicht tegen elkaar aan. 'Asjeblieft snel', smeekte ik toen hij mijn rok omhoog trok. 'Geen zorgen kindje', zei hij. Hij trok de rits van zijn broek naar beneden en voordat ik iets kon zeggen had hij hem er al in. Terwijl hij me tegen de wand begon te neuken maakte hij mijn bloes open. Ik wilde dat eigenlijk niet, maar daar trok hij zich niets van aan. Hij schoof mijn beha naar boven en begon toen harder te stoten. 'Schiet maar op', steunde ik in zijn oor, 'doe het snel asjeblieft, asjeblieft!' Zelf klaarkomen zat er onder deze omstandigheden voor mij toch niet in. Hij greep mijn billen in zijn handen en plaatste als een razende nog een stoot of tien voordat hij kwam. Gelukkig, dat was voorbij…., dacht ik.

Maar zo was het niet. Terwijl hij zijn broek dicht ritste, zei hij dat ik nu op zijn vriend moest wachten. Ik schrok me kapot. 'Dat is part of the deal', gromde hij, nu helemaal niet zo vriendelijk meer, 'tenzij je wilt dat ik je vriendje hierheen haal?' Ik was perplex en hij liet me geen tijd meer om nog iets in het midden te brengen. Hij deed de deur open en verdween.

Ik had met in een afschuwelijk wespennest gestoken en ik wist niets anders te doen dan maar afwachten. De vriend liet trouwens niet lang op zich wachten. Met het zweet in mijn handen opende ik de deur na een kort klopje. 'Alles is veilig', was het eerste wat hij zei, 'je man slaapt als een os.'

Ik trilde op mijn benen, van mijn flirterig gedrag was niets meer over en ik liet hem vertwijfeld begaan….

De rest van de reis, nog een uur, was een bezoeking, met de eerste neuker naast me en de tweede aan de andere kant van het gangpad. Pas vlak voor de landing werd Remy wakker.

'Heb je helemaal niet geslapen?', vroeg hij.

'Een beetje', loog ik beschaamd.

Toen we waren geland en Remy de handbagage uit het rek boven ons haalde, voelde ik de hand van de man weer. Hij propte iets in mijn vuist: mijn broekje……….

© Beverly

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Vliegreis

  1. 2 december 2007 at 21:56

    Wat een heerlijk stout verhaal! 2,5*

  2. Anoniem
    28 maart 2011 at 21:25

    PaulX beval het aan. Ondeugend, samen met haar man, schreef hij. Niet dus, manlief slaapt en het hele verhaal gaf mij alleen maar een gevoel van afschuw. Sex onder dwang? Drie sterren? Zoiets heet verkrachting toch? Hoort hier voor mijn gevoel absoluut niet thuis.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world