hot teens tube shemale jizzed by group.

Vlucht

Ik dacht gelijk aan die de enige braziliaan die ik ooit ontmoette, in het vliegtuig op weg terug van Curacao. ’s Ochtends had ik nog heerlijk in zee gezwommen en voor de laatste keer gezond en ’s avonds in het vliegtuig werd ik bijna ter plekke versierd door de knapste vent die ik in tijden had gezien. Ik zat bij het raam en had wel door dat er een knappe vent in het gangpad liep: goed gekleed, heerlijk bruin, mooi lang en gespierd. Maar toen ik merkte dat hij in de stoel naast me ging zitten, deed ik toch snel alsof ik alsof ik naar buiten aan het kijken was. Ik had me net heerlijk met boek en bladen in mijn hoekje bij het raam genesteld. Met lekkere broek en dikke wollen sokken aan was ik er helemaal klaar voor.

Hij sprak hij mij aan in het engels en toen ik me omdraaide, zag ik echt de mooiste ogen die ik ooit gezien had. Ik was gelijk zo afgeleid dat ik z’n vraag niet goed begreep en antwoordde met ‘No problem’.
Hij zette een prachtige lach op en zei ‘Good evening again!’ en ‘Why would that be a problem ? ‘.
Ondanks m’n leeftijd zat ik als een puber te blozen en wist gewoon geen normaal woord meer uit te brengen.
“Don’t worry, I am just teasing you’. ‘I am Joao, pleased to meet you’ en stak z’n hand uit.

‘Esther’, zei ik en pakte z’n hand. Na een licht geschud, hield hij m’n hand net iets langer vast dan ik verwachtte.
Mij recht in mijn ogen aankijkend zei hij: 'You have beautiful green eyes too’. Weer voelde ik het bloed naar mijn wangen stromen en kreeg klamme handen.
Inderdaad, jij ook ja.
‘Thanks’, ze ik, glimlachde terug en zei dat ik ging kijken of er nog leuke films waren. Hij zette z’n trendy koptelefoon op en pakte z’n iPod.

Ik moest echt een paar keer onopvallend diep zuchten voordat ik weer mezelf was. De filmtitels zeiden me weinig en ik koos er één met Penelope Cruz die zich in Rome afspeelde. Af en toe keek ik voorzichtig naar mijn buurman die lag ontspannen met zijn hoofd rustend op de stoel en met zijn ogen gesloten. Waarschijnlijk heerlijk muziek te luisteren of anders in slaap gevallen. Wel was het echt een onwijs aantrekkelijke kerel. Mooie handen ook.

Na het eten werden al gauw de lichten gedimd en werd het rustig in het vliegtuig. Joao was naar het toilet gegaan en nadat hij terugkwam vroeg hij hoe de film was. Ik antwoordde dat ik het leuk was om Rome weer eens te zien en hij vroeg me of hij even mocht meekijken.

Alhoewel ik erg verbaasd was, gaf ik een klein knikje maar echt begrijpen deed ik het niet. Dit vraag je niet toch niet aan vreemde ? , dacht ik. Zonder te vragen klapte hij de armleuning omhoog en schoof tegen me aan. Het effect was overdonderend. Na tien dagen alleen te zijn geweest, voelde ik nu gewoon weer een lijf tegen me aan. Ik was blij dat ik de KLM deken om mijn schouders had geslagen anders hadden onze blote armen elkaar ook nog geraakt.

Ik was nog niet bekomen van de eerste schrik, toen hij het beeldscherm iets naar het midden draaide en vervolgens z’n rechterhand op de mijne legde. Hij kneep er licht in, keek me aan en vroeg of ik de film weer wilde starten. In verwarring pakte ik de afstandbediening van het tafeltje en drukde op play. Joao pakte een klein plugje waar twee koptelefoons in konden en het werkte ook nog, alsof het gepland was….

De spanning die ik voelde was onvoorstelbaar. Ik kon de film compleet niet meer volgen en vroeg me alleen nog af wat ik met de situatie aanmoest. Hand in hand met een knappe maar vreemde vent en ik doe niets.
Eigenlijk wilde ik ook niets doen want het voelde gewoon fijn en eigenlijk ook niet bedreigend of vervelend.

In plaats van naar het scherm keek ik lichtjes opzij en naar beneden. Het is een vertrouwd beeld van geliefden. Alleen is dit niet mijn man, die met bovenarmen en dijen tegen mij aan zat en mijn hand vasthield maar een compleet vreemde. Tegelijkertijd is het gewoon té spannend. Mijn keel voelt droog en mijn hartslag gaat onregelmatig en af en toe met sprongen omhoog. Ik adem een paar keer diep in en probeer de lucht weer langzaam te laten ontsnappen maar ontspannen lukt niet.

Het volgende moment zie ik Joao’s linkerhand naar het scherm wijzennen met aan zijn duim een brede roestvrijstalen ring. Hij wijst naar een prachtige avondshot van Rome in een warm oranje licht en vervolgens legt hij dezelfde hand op mijn onderarm. Er gaat weer een schok gaat door me heen. Ik laat mijn hoofd tegen de stoel rusten en doe mijn ogen dicht. Ik verzamel al m’n moed en terwijl ik zijn hand wil pakken om hem duidelijk te maken dat de grens is bereikt, voel ik de hand onder de deken glijden en al strelend langs mijn arm naar boven gaan.

De rillingen trekken door mijn lijf en ik voel een vreemde knoop in mijn buik. In een reflex doe in mijn benen bij elkaar en knijp in zijn andere hand die me nog steeds vasthoudt. Hij kijkt me aan en ik schud mijn hoofd om aan te geven dat dit niet klopt en dat hij moet stoppen. Zijn hand gaat nu weer, oh zo zachtjes naar beneden en zijn vingertoppen aaien de binnenkant van mijn bovenarm. Kippenvel glijdt over mijn hele lijf en een ik geef een diepe zucht en schud nogmaals nee, terwijl ik in zijn prachtige ogen kijkt.

Eigenlijk wil ik niets liever dan gestreeld en geaaid te worden en op dit moment voelt mijn mijn hoofd als een flipperkast vol chaos waar alle emoties door elkaar heen vliegen met veel kabaal en lichtflitsen die vechten om plaats in de finale. Mijn lijf wil de hoofdprijs met een ontlading als bonus en mijn hoofd roept luidkeels om een onmiddellijk ‘game over’. De hand ligt nu stil op mijn bovenarm en er ontstaat een wapenstilte. De chaos in mijn hoofd wordt minder maar ik ben nog steeds tot niets in staat. Het lijkt wel of ik wordt overvallen door een soort verlamming die past bij de stand van onze ledematen, we verroeren ons niet.

Mijn benen, nog steeds stijf tegen elkaar gedrukt, voelen zwaar, loodzwaar. Als ik ze eindelijk ontspan voel ik een andere spanning opkomen, alsof er gelijk meer bloed naar toestroomt. Dit gevoel ken ik uit duizenden; een gevoel dat altijd de kop opsteekt tijdens een opwindende massage of een geile sexfilm met een soort lustgevoel dat alles buitensluit en alleen maar heviger en heviger wordt. Ik raak opgewonden….en nat.

João laat mijn hand los en gaat met de zijne langzaam langs de binnenkant mijn dij naar beneden en laat hem daar rusten. Hij buigt naar voren en ik zie het mooie gezicht naar mij toekomen . Ik sluit mijn ogen en voel zijn lippen op mijn mond en geef me over. Ik hoop dat dit mij wordt vergeven, schiet er door mijn hoofd. De kus is licht en zijn tong likt heel even over mijn lippen.

De hand gaat weer door met het strelen van min bovenarm en steekt dan over naar mijn lijf. De linkerhand gaat op verkenningstocht onder de deken en hij glijdt eerst langs mijn zij omlaag richting mijn buik. De rechterhand, die nog steeds tegen de binnenkant van mijn linkerdij ligt, duwt mijn been naar buiten en houdt hem zacht knijpend op zijn plaats. Ik voel mijzelf natter worden. Mijn armen liggen roerloos naast mijn lijf en lijken zich te hebben overgegeven. Ik voel nu tergend langzaam zijn hand richting mijn onderbuik gaan. Dan houdt hij stil en kan ik weer eventjes op adem komen en probeer ik mijn hartslag onder controle krijgen.

De opwinding die ik voel, is nu zo hevig en allesoverheersend dat de spieren in mijn kruis continue onwillekeurige samentrekkende bewegingen maken. Oh Jesus, wat ben ik geil ! Als hij nu nog verder gaat, verraad ik mezelf, schiet er door mijn hoofd. Ik weet dat ik nu niet alleen drijfnat ben maar ik moet nu ook bloedheet zijn tussen mijn benen.

Als zijn vingers vervolgens de zoektocht voortzetten en tergend langzaam onder mijn rode jogging broek glijden, geef ik een lichte kreun. Oh nee, ze glijden nu onder mijn zwarte broekje. Ik wil kijken maar weet ook dat het nog veel spannender is om dit niet te doen. De vingers glijden over mijn gladgeschoren huid naar beneden en de ring aan zijn duim trekt een streep in mijn huid.

Als hij zijn hoofd op mijn borst legt, zijn de vingers bij mijn clitoris aangekomen. Ze houden even pauze maar niet veel later gaan ze weer verder en voel ik twee vingers aan weerszijden langzaam plagend op en neergaande bewegingen maken. De opwinding is nu zo groot dat het lijkt alsof er stappen worden overgeslagen. Er is nu geen sprake meer van opbouw maar mijn lijf wil gelijk naar de laatste ronde gaan met de finish in zicht. Een derde vinger voegt zich bij de anderen en gedrieën gaan ze in één beweging naar beneden over mijn gezwollen lippen en stoppen wanneer mijn hele kutje bedekt is.

‘Oh…. you are so wet’.
Hij maakt trillende bewegingen met zijn vingers en duwt ze daarna alle drie langzaam tegen mijn opening.
‘I wanna feel your pussy Esther. Please let me feel inside your pussy. I promise that I will give you one of the best orgasm you have ever had,’ fluistert hij in mijn oor.

Mijn kutje wil ze nu wel naar binnen trekken! Het gevoel is zo hevig dat ik mijn bekken kantel om de vingers naar binnen te laten gaan. Ik moet ze in mijn binnenste voelen, nu ! Diep, héél diep. Met drie vingers tegelijk gaat hij naar binnen. Ik voel hoe mijn gezwollen lippen langzaam opzij worden geduwd en zijn lange vingers bij mij naar binnen gaan. Ze glijden moeiteloos verder en verder tot ze niet meer verder kunnen. Dan houdt hij pas stil. Het gevoel van helemaal gevuld zijn is hemels en het wordt zelfs een beetje licht in mijn hoofd. Op dat moment voel ik weer zijn lippen met een dwingende kus gevolgd door een heerlijke tongzoen.

Als hij dichter tegen me aankomt liggen voel ik zijn erectie tegen mijn been en zonder schroom ga ik met mijn linkerhand naar hem toe om hem te voelen. Eerst voel ik zijn bovenbeen maar als ik mijn hand omhoog laat gaan heb ik hem snel gevonden. Al zoenend hoor ik hem diep zuchten. Ik voel hoe groot hij is, veel groter dan ik gewend ben, sluit mijn hand erom knijp er zachtjes in. Dan breekt hij de zoen af en kijkt me aan met een geile blik in zijn ogen en zegt:
‘Oh yeah, feel me honey. Feel my cock. It’s all yours baby.’ Hij buigt weer naar voren en steekt zijn tong weer in mijn mond. De zoenen zijn gewoon fantastisch en worden natter en natter en de opwinding wordt nu ondraaglijk.

Joao voelt de opwinding en spanning in mijn lijf en richt zijn bovenlijf op, zet zijn rechterarm gestrekt tegen de zijkant van mijn stoel en trekt eerst zijn vingers terug tot ze bijna uit me zijn en duwt ze dan weer naar binnen. Eerst is de beweging traag en lang maar al snel worden het kortere stoten en wordt het tempo opgevoerd.

Ooh, dit gevoel mag eeuwig duren, het is gewoon te geil, te fijn, te goed. Dan glijdt opeens de nat geworden middelvinger uit mijn kutje en voel ik hem tussen mijn billen glijden. Daar rust hij nu op mijn gevoelige gaatje en als hij de vinger langzaam kromt en met het topje een lichte druk zet, voel ik mijn orgasme opkomen en weet ik dat er geen weg terug meer is.

Joao gaat nu rechtop zitten en legt zijn andere hand op mijn onderbuik, plaatst zijn duim vlak boven mijn gezwollen en hard geworden clitoris en trekt tegelijkertijd de huid strak naar achteren met zijn vingers. Ik duw nu mijn hoofd naar achteren tegen de hoofdleuning en mijn onderlichaam omhoog om zijn penetrerende vingers nog verder te voelen.
Op het moment dat zijn ringvinger van achteren bij me naar binnen glijdt en de twee vingers ritmisch in mij heen en weer gaan, voel ik de ring van z’n duim over het meest gevoelige plekje van mijn clitoris gaan en kom ik kreunend klaar.

In mij ooghoeken zie ik de aftiteling lopen en besef me dat deze vlucht nog acht uur duurt.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “Vlucht

 1. 13 december 2012 at 11:59

  Een origineel verhaal, en geil!

 2. 13 december 2012 at 23:11

  Hitsig gerommel onder de deken op grote hoogte, daar kan best een opwindend verhaal omheen gesponnen worden. Maar dat vind ik deze verhandeling helaas niet. Ten eerste zitten er te veel spellingsfouten en verkeerde woordkeuzes/volgorden in het verhaal, om gegarandeerd te zijn van ongestoord leesplezier. Verder rammelt de interpunctie, zodat er stroef lopende en te lange zinnen ontstaan.

  Nog afgezien van de behoorlijke mate van ongeloofwaardigheid(de 2 hoofdpersonen lijken zich alleen in het vliegtuig te bevinden, en kunnen ongestoord hun gang gaan), is de Engelse conversatie tijdens de vrijpartij tenenkrommend en funest voor een lustbeleving. Ik word op geen enkel moment meegezogen in het verhaal.

  Al met al is de intentie van de schrijfster sympathiek, maar laat de uitvoering behoorlijk te wensen over. Het kon mij niet bekoren.

 3. 15 december 2012 at 23:27

  Een vraag die automatisch in me opkomt is: wat doet een vrouw alleen in Curacao? Wat me verder opvalt is dat er geen enkele opmerking wordt gemaakt over medereizigers of de cabin crew. In een vliegtuig ben je nooit alleen, dus dit erotische spelletje moet toch op meer dan 1 manier spanning opleveren? Het ontbreken van deze achtergrondinformatie maakt het verhaal in mijn ogen nog ongeloofwaardiger, naast het onwaarschijnlijke scenario dat Mr Perfect uitgerekend naast jou (met joggingbroek en dikke sokken?) komt zitten en je vrijwel onmiddellijk overstag gaat. Het soortgelijke verhaal van Beverly is wat mij betreft beduidend beter. Tip: probeer je de volgende keer beter in te leven in de situatie.

 4. 16 december 2012 at 10:29

  Een lekker verhaal, heerlijke fantasie, wie zou het niet willen meemaken. Doch naar mijn mening een beetje te uitgerekt beschreven, zelfs als het je alleen daarom te doen was. Het neemt de spanning weg uit het verhaal en daardoor leest het een stuk minder vlot.
  Toch vind ik het een mooie poging om zo’n situatie waarvan iedereen wel eens fantaseert, neer te zetten.

 5. 17 december 2012 at 07:59

  Als debuutverhaal prima Willie. Er valt ook van alles over te zeggen. Mijn advies heeft te maken met aandacht. Ga je inleven om de context en de hoofdfiguren te onderzoeken. Kijk lang en vaak om je heen als je de setting eenmaal voor ogen hebt. Hoe gedetailleerder en zorgvuldiger je kunt beschrijven wat je ziet, des te overtuigender worden jouw verhalen. Ik kijk er naar uit.

 6. 26 december 2012 at 11:53

  Reisverhalen, fantasie die ontstaat als je urenlang weinig anders kunt doen dan lezen, filmpje kijken of je vervelen.
  Leuke fantasie hoor, maar tenzij je business class reist, zit je normaal gesproken met minstens 3 personen op een rij. En mensen die elkaar net tegenkomen en dan gelijk gaan seksen, ja hoor dat kan maar het wordt in dit verhaal nog niet zo aannemelijk gemaakt. Ik mis ook de spanning van het ‘betrapt’ kunnen worden.

 7. 28 december 2012 at 10:12

  WillE je schrijft een lekker sensueel debuut verhaal. Maar ik mis een beetje de geloofwaardigheid. Dat doet wel afbreuk aan het verhaal wat je verder toch zinderend vertelt. Maar welkom op het eropodium en ik hoop nog meer van je te lezen.

 8. 30 december 2012 at 17:31

  Slechts vier lezers beoordeelden dit verhaal. Geen ledenstem dus.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world