hot teens tube shemale jizzed by group.

Volle borsten

Opgewekt loop ik via de keuken het huis in; het is vrijdagmiddag en heb zin in een lekker weekend. “Hallo schoonheid, ik ben thuis” roep ik naar mijn vrouw Renate. Als ik doorloop naar de zitkamer zie ik haar zitten op de bank, en tot mijn verrassing is ook Tanja aanwezig. “Hoi schatten; hee Tanja, wat leuk dat je weer eens langs bent gekomen”, zeg ik goedgehumeurd tegen de dames. Tanja is een goede vriendin van ons, ze is sinds een half jaar moeder van een prachtig zoontje. Eigenlijk hebben we haar al een hele tijd niet meer gezien.

Mijn vrouw Renate vertelt dat Tanja vanavond bij ons blijft logeren, zodat ze morgen op tijd bij een congres kan zijn hier in de buurt. “O, gezellig, dan pak ik alvast een wijntje, jullie ook?”, en zonder een echt antwoord af te wachten loop ik naar de keuken voor de glazen en een fles witte wijn.

Als ik terugkom bekijk ik Tanja nog eens goed: ze ziet er goed uit, de zwangerschap heeft geen overduidelijke sporen achtergelaten. Behalve dan haar borsten, want die zijn nog steeds voller dan ooit! Tanja was al ruim bedeeld, maar doordat ze nog steeds borstvoeding geeft passen haar tieten maar net in het strakke truitje dat ze draagt. Een vrij strakke spijkerbroek met brede riem laat zien dat ze inderdaad weer haar heerlijke figuurtje terugheeft.

We drinken en eten wat, kletsen gezellig over van alles en nog wat.Ook de babypraat van een jonge moeder komt uiteraard aan bod; en Tanja floept er eigenlijk tussen neus en lippen uit dat er maar een nadeel aan het moederschap zit: “sinds de bevalling heeft Marc me met geen vinger meer aangeraakt, het lijkt wel of hij me nog uitsluitend als moeder ziet en niet meer als minnaar”. Ze schrikt zelf een beetje van haar bekentenis en krijgt een vuurrood hoofd.

“Ach Tanja, dat komt toch wel weer, maak je daarover maar geen zorgen” zegt mijn vrouw Renate. “Je ziet er prachtig uit, en hij zal je echt wel weer gaan beminnen, wat denk jij Gaulois?”.

Zonder na te denken flap ook ik nu er maar wat uit en zeg stellig: “Absoluut, ik zou het wel weten Tanja, hij is gek dat ie je negeert, je ziet er heerlijker dan ooit uit”, en kijk daarbij ook nog eens iets te nadrukkelijk naar haar forse boezem….

Uit mijn ooghoeken zie ik Renate een beetje ondeugend naar mij kijken, en terwijl ze langzaam haar blik opTanja richt zegt ze zachtjes “Tanja, jij hebt dus al zes maanden geen vrijpartij meer gehad..? Tjee, dan heb je onderhand toch wel eens zin in een lekker verzetje, hmm?”.

Nu kijken Renate en ik beiden vragend naar Tanja, die een beetje ongemakkelijk op haar stoel draait, “ja, natuurlijk heb ik zin in een verzetje, sterker nog, ik heb gewoon zin om weer eens goed gepakt te worden”, zegt ze. Ze kijkt nu zonder schaamte naar ons, en maakt afwisselend oogcontact met Renate en mij. “Wat denken jullie dan, jullie weten net zo goed als ik dat ik een vurige ben, ik mis de sex enorm, ik vinger me al maanden suf maar dat is niet voldoende….”

Tanja windt er nu geen doekjes meer om, gooit de schaamte van zich af en geeft overduidelijk aan dat ze nu meteen zin in sex heeft, met ons!

Ik kijk Renate aan, sta op en pak haar bij de hand. Renate strekt haar hand naar Tanja, en trekt haar zachtjes de stoel uit. “Kom lieverds, we gaan naar boven” fluistert Renate. “We gaan pret maken, en Tanja's brand blussen…”. En zwijgend lopen we met z'n allen naar de slaapkamer.

Boven laten we er geen gras over groeien: Renate en ik kleden ons razendsnel uit, terwijl Tanja achterover op het bed leunt en ons bekijkt, “Oh wat heb ik zin om gepakt te worden door jullie”lispelt ze zachtjes, “Kom bij me liggen en voel eens hoe nat ik al ben”. Zelf begint ze al haar spijkerbroek los te knopen, en Renate schuift naast haar en helpt met de laatste knopen. Tanja tilt haar billen wat op, en samen stropen ze de broek naar beneden, Renate gooit hem achteloos op de grond, en trekt meteen haar slip van Tanja's billen. Tanja gaat rechtop zitten en strekt haar armen in de lucht, haar borsten steken fors naar voren, de tepels prikken door het truitje. Ik pak de rand vast en in een soepele beweging gooi ik het truitje bij de spijkerbroek en slipje. Meteen vliegt de BH er achteraan, en nu kunnen Renate en ik haar naakte lichaam goed bekijken: prachtige volle borsten, gezwollen tepelhoven en dikke tepels; strak buikje, en een keurig kaal geschoren poes. Tanja spreidt licht haar benen, zodat haar schaamlippen prachtig zichtbaar zijn…

Betoverd door deze schoonheid staren we naar haar lijf. “Kom op, waar wachten jullie nog op?” kirt Tanja ongeduldig, “ik kan nauwelijks wachten….”.

En dan laat ze een vinger over haar tepel gaan, veegt een druppel weg en stopt de vinger in haar mond. “Eigenlijk moet ik nog melk afkolven…maar die tijd gun ik me niet meer, proeven jullie eens hoe heerlijk zoet en warm mijn melk is”, zegt Tanja dromerig.

“Kom, geneer je niet, het is echt heerlijk om die melk te proeven, ik doe het zelf ook regelmatig en wordt er knotsgeil van”. Meer aansporing hebben Renate en ik niet meer nodig; mijn pik klopt keihard tegen mijn buik, en aan de vurige blosjes van Renate zie ik dat ook zij superheet is. Tegelijk kruipen we tegen Tanja aan, die nog steeds op haar rug ligt, en nemen ieder een dikke tepel in de mond.

“Au, een beetje voorzichtig” steunt Tanja, “…erg gevoelig daar, zuig mijn spenen maar leeg…aah”. Vol overgave sabbelen we aan haar tepels, ik voel de warme vloeistof op mijn tong. Een nieuwe maar erg opwindende smaak, dit is echt geil!

Met mijn handen om haar linkerborst zuig, lik en bijt ik me vast op haar speen; naast me doet Renate hetzelfde met de rechtertiet. Tanja ligt steunend en hijgend tussen ons in, en laat een hand tussen haar benen verdwijnen. Terwijl wij smakkend aan haar volle tieten liggen, laat ze zelf haar poesje soppen; slurpende geluiden maken de situatie steeds hitsiger.

Na een tijdje duwt Tanja mij op mijn rug, en strijkt met een hand langs mijn gezwollen staaf. Met haar duim streelt ze rondjes over mijn eikel. Dan zwaait ze een been over me heen, met een luide plop verlaat haar rechter-tepel Renate's mond, en ze gaat op mijn buik zitten. Ze maakt schurende bewegingen, van boven naar beneden, raakt steeds mijn eikel en maakt me knettergek. “Kom Tanja, kom, laat die kut over mijn paal zakken”,hijg ik.Met een hand stuurt ze mijn lul tussen haar schaamlippen, draait wat met haar heupen en laat zich met een diepe zucht over me heen zakken. “Aaah, dit is lekker Gaulois, eindelijk een paal in mijn brandende kut….hmmmm, neuk me maar, ik rij me klaar op je neuker” zegt ze met schorre stem.

Ze buigt haar lichaam naar voren, zodat haar borsten mijn bovenlijf raken; melk lekt uit haar stijve tepels, en ze smeert het uit over mij… Een heet en geil gevoel, het wordt een plakboel, en de zoete lucht van de melk dringt diep in mijn neus. Een geur om nooit te vergeten…

Ondertussen is Renate achter Tanja gaan zitten en ik voel hoe ze haar wijsvinger langs mijn staaf in de kletsnatte poes van Tanja brengt. “Even smeren schatten, dan pak ik je zo in je kontje Tanja”, zegt ze met onduidelijke stem. De vinger verdwijnt uit de spleet, en even later merk ik aan Tanja's reactie dat ie in haar kont wordt geduwd. “Aaah, Renate, jaaa, vinger mijn aarsje, neuk me ook daar, lekkerrrrrr…” kraamt Tanja uit.

Renate trekt de vinger langzaam terug, en stoot meteen weer toe met wijs- en middelvinger. Ze rekt het nauwe aarsje lekker op, en ik voel de vingers binnen op en neer glijden. Tanja begint nu weer actief te rijden op mijn pik, en ik voel de aanwezigheid van de vingers door het dunne wandje heen…Tanja steunt en kreunt, ze hijgt hard en laat haar tieten schokkend voor me dansen…de melk druppelt er nog steeds uit, en ik richt me iets op zodat ik een tepel in mijn mond kan vangen. Zuigend laat ik de melk in mijn mond stromen, en slik en slik…

Renate schuift wat dichter naar Tanja, en laat haar eigen duim over haar klitje bewegen. Met haar onderlijf stoot ze op Tanja in: ze vingerneukt Tanja steeds sneller, en rijdt zich tegelijkertijd klaar op de duim. Ook ik hou het niet meer, en begin voor zover mogelijk omhoog te stoten in Tanja's kut….snelle korte stoten. Tanja beantwoordt iedere opgaande stoot van mij met een neerwaartse beweging, en beukt zo haar kut dieper en dieper over mijn paal…Renate versnelt de stoten in haar kont, ik in haar kut, en Tanja zelf ramt en wrikt zich steeds vaster op de vingers en lul….Luid schreeuwend komt Renate als eerste klaar, en op het moment dat ze ploppend haar vingers uit Tanja's kont trekt, voel ik Tanja's kut krampende bewegingen maken. Met een gierende hoge uithaal komt ze klaar, en ik voel extra straaltjes melk in mijn mond spuiten. Door haar heftig schokkende bewegingen floept de tepel uit mijn mond, en wordt mijn gezicht ondergesproeid met de hete zoete melk…Ik heb nog een krachtige snelle serie stoten in Tanja's kut nodig om briesend klaar te komen. Ik klem haar stevig vast op mijn lul, en voel mijn sperma diep in haar warme poes spuiten…..

Nagenietend in een heerlijke zoete sexlucht realiseer ik me dat dit een ervaring is die ik nooit zal vergeten. De ongekende geilheid van Tanja's volle melkborsten zullen me altijd bijblijven. En ik kan iedereen aanraden om een dergelijke ervaring op te doen, als de gelegenheid zich voordoet…..

© Gaulois 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Volle borsten

 1. 24 juli 2007 at 10:48

  beetje abrupt einde, maar voor de rest lekker verhaal.

 2. 16 augustus 2007 at 20:43

  Het ligt misschien aan mij, maar ik heb er altijd moeite mee als zwangere en zogende vrouwen als lustobject worden neergezet. En moedermelk is voor de baby, niet voor een of andere geilaard. Direct gevolg is dat het kind de volgende voeding genoegen moet nemen met namaak uit een flesje.
  Kortom: ik krijg een wrange nasmaak bij dit verhaal. Noem me kortzichtig. Ik kan het niet helpen. Ik ben zelf moeder.

 3. 29 augustus 2007 at 14:04

  Ook in dit geval nauwelijks een verhaal, maar wel een goede beschrijving. En laat vrouwen alsjeblieft niet "kirren".

 4. 29 augustus 2007 at 16:42

  Volle borsten is ook niet alles….

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world