Voor wat hoort wat

Rien is de vader van mijn vriendin. Ik ken hem al mijn hele leven eigenlijk. Kwam daar al over de vloer toen ik nog op de lagere school zat. Het was er altijd een vrolijke boel. Alles kon. Rien en zijn vrouw waren schattige mensen. Behalve Ilse hadden ze nog een zoon met wie ik nog een paar maandjes verkering heb gehad. Ilse trouwde, ik ook, maar we zijn altijd vriendinnen gebleven. Nu is Rien al opa en past regelmatig op zijn kleindochter op wie hij dol is. Rien doet dat alleen, want zijn vrouw leeft niet meer. Zelf heb ik een zoontje en nu spelen onze kinderen ook weer met elkaar. Ik ben inmiddels 31 en sinds twee jaar gescheiden.

Een halfjaartje geleden ben ik weer gaan werken. Op sommige dagen kan ik niet op tijd thuis zijn om mijn zoontje van school te halen. Het was Ilses idee om haar vader in te schakelen. Net zoals haar dochter zou hij best ook mijn zoon even willen opvangen zei ze. Ik durfde het niet te vragen, maar op een dag vertelde Ilse dat zij het al had gedaan en dat het geen enkel probleem was. Sindsdien kom ik weer regelmatig bij Rien over de vloer. Het is er nog altijd even gezellig. Hij is heel wat grijzer geworden, maar die jongensachtige blik in zijn ogen heeft hij nog altijd.

Een week of vier geleden was ik onverwacht eerder vrij dan gedacht. Ik besloot op weg naar huis even langs Rien te fietsen om te vertellen dat hij mijn zoontje niet hoefde op te halen. Zoals altijd ging ik door de achterpoort en de tuin, al jaren de manier waarop ik het gewend was. Rien heeft kantoor aan huis en heeft er een hekel aan om steeds maar weer naar de voordeur te lopen als er iemand langs komt. De achterdeur was gewoon open, maar in het kantoortje was hij niet en ook niet in de kamer. Ik nam aan dat hij op de w.c. zat en liep terug naar het kantoortje. Zijn computer stond zoals altijd aan. Ik kreeg een schok van jewelste toen ik zag wat er op het scherm stond: een foto van een geile, naakte meid die zich op haar hurken met een vertrokken gezicht aan het klaarmaken was met een enorme dildo.

Snel wilde ik het kantoortje weer uitlopen, net doen alsof ik niks had gezien, maar toen ging in de hal de w.c.-deur open en kwam Rien naar buiten. Hij zag me meteen en wist uiteraard dat ik het gezien had. We hadden allebei een kop als vuur. Hij kwam wat verlegen naar me toe lopen. 'Sorry Leida', zei hij hakkelend en zette snel de computer uit. Ik haalde mijn schouders op. 'Nou ja', probeerde ik luchtig te doen. 'Iedere man zal wel eens naar zulke plaatjes kijken…'

Hij grinnikte schaapachtig. 'Denk je?'

Ik knikte en meende het nog ook. Hij leek wat opgeluchter en mompelde iets van het vlees dat soms zwakker is dan de wil en dat het na jaren onthouding wel eens te veel wordt. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat hij nu al zoveel jaar zonder vrouw was. Bij mensen boven de 50 denk je ook niet meteen aan seks, gek eigenlijk, want Rien was nog best een vitale kerel. En ik flapte het eruit voor ik er erg in had: 'Heb je na Martha nooit meer een vrouw gehad?'

Zo gek was die vraag eigenlijk ook weer niet, want er werd bij Ilse thuis altijd nogal openlijk over seks gepraat, maar nu ik alleen met Rien was leek het ineens toch anders. Hij schudde zijn hoofd. 'Nee, nooit.'

'Dan kunnen we elkaar een handje geven', zei ik.

Hij keek me verrast aan. 'Wil je zeggen dat jij na je scheiding ook niet meer he….'

'Nee, nooit meer….' Dat het al maanden vóór onze scheiding ook naatje was, liet ik nu maar onbesproken Hij keek me ongelovig aan. 'Zijn ze gek die jongens hier? Zo'n knappe meid als jij…'

'Ach', schudde ik mijn koppie, 'ze proberen het wel, maar ze zijn meestal getrouwd en anders zijn het van die jonge gastjes. Daar voel ik niks voor.'

'Of ze zijn te oud', vulde hij aan. 'Zoals ik…'

Ineens was de sfeer anders; ik denk dat hij dat ook voelde. En ik zei: 'Nee, jij zou niet te oud zijn…' Al die tijd hadden we tegenover elkaar gestaan en nu zakte hij verrast op zijn bureaustoel.

'Meen je dat nou?', vroeg hij met een hese stem. Ja, ik meende het, al stond ik versteld van mezelf. 'Misschien is dit wel de beste manier om iets terug te doen…', zei ik onnozel.

'Iets terugdoen?'

'Ja, jij zorgt regelmatig voor Jeroen en wilt er nooit iets voor hebben….'

'Voor wat hoort wat?', vroeg hij zachtjes. 'Bedoel je dat?'

Jee, wat had ik me verkeerd uitgedrukt! Ik kreeg weer een kop als vuur. 'Nee, zo bedoel ik het niet.' Ik begon zelfs te hakkelen.

'Ik bedoel eigenlijk…., eigenlijk dat er niks mis mee is omme… nou ja…..' Ik haalde hulpeloos mijn schouders op.

'Dat er niks mis mee is om van tijd tot tijd met elkaar naar bed te gaan?', schoot hij me te hulp. 'Omdat er nu eenmaal van die gevoelens zijn die je niet kunt onder- drukken?' Ik knikte dankbaar. Zoiets ja!

'Jezus Leida…' Wat leek hij ineens veel jonger dan de 57 jaar die hij moest zijn. Nog nooit had ik een erotische aantrekkingskracht bij hem vermoed, maar nu was die er wel degelijk. Ineens voelde ik weer mijn beha en mijn broekje knellen, een zeker teken dat mijn lichaam reageerde op een erotische prikkel van buiten. Zo voelde het lang geleden als ik me zo heet als de bliksem overgaf aan Koen. Een heet vuur dat de tepels op mijn tieten liet schroeien en mijn kut drassig maakte als drijfzand, hunkerend om een lul op te slokken en hem daarbinnen tekeer te laten gaan als een bezetene.

Ik keek op de klok. Over een uur ging de school uit. 'We hebben nog een uur', mompelde ik, 'voordat jij Kim en ik Jeroen van school moet halen…'

'Ja, nog een uur', antwoordde hij verdwaasd.

'Doe jij de deur op slot dan?'

'Jezus Christus!' Hij stond moeizaam op. 'Weet je het zeker?'

'Ja, echt, toe maar!'

Hij diepte de sleutels uit zijn broekzak en liep naar de achterdeur. Intussen deed ik mijn jasje uit. Bij zijn terugkomst bleef hij ongelovig in de deuropening staan toen hij zag dat ik aan de knoopjes van mijn bloes was begonnen. 'Zullen we niet naar boven gaan?', vroeg hij met verstikte stem.

Daar had ik zelfs nog niet eens bij stilgestaan. Kun je nagaan! Ik had inmiddels mijn bloesje al open en ik zag hem met grote ogen naar mijn behaatje staren. 'Ja, okay, je hebt gelijk', zei ik nu toch wel wat nerveus en in mijn zenuwen deed ik mijn bloesje uit en drapeerde dat over mijn jasje. Pas toen liep ik op hem af. Hij gaf me een hand en zo liepen we samen naar de trap.

Zijn tweepersoonsbed was netjes opgemaakt. Als twee pubers gingen we er hand in hand op af. Hij trok het dekbed terug en ik ging op de rand van het bed zitten. 'Zal ik me uitkleden, of wil jij het doen?', fluisterde ik.

'O god, meisje…. Je weet niet wat dit voor me betekent….' Hij slikte van emotie. 'Als ik het mag doen, graag!'

'Natuurlijk mag jij het doen', zei ik en ik gleed meteen achterover. Zijn handen trilden toen hij over me heen gebogen het knoopje van mijn rok los-maakte.

'Zo lang geleden', fluisterde hij, 'dat ik een vrouw mocht uitkleden, en dan zo'n jonge blom als jij!'

Toen ik mijn billen oplichtte om hem mijn rokje te laten uittrekken had ik niet meer het idee dat ik buiten mijn boekje ging of iets pervers aan het doen was. Helemaal niet zelfs. Het was ook voor mij te lang geleden en ik hunkerde gewoon naar een onstuimige vrijpartij. Aan zijn ogen, zijn houding, zijn bewegingen zag ik dat dit uitkleden hem verschrikkelijk opwond. Jammer vond ik het nu dat ik niet wat pikantere lingerie aan had dan het gewone recht-toe, recht-aan slipje en het dertien in een dozijn-behaatje, maar hem scheen het niet te deren. Hij verwijderde het rokje zorgvuldig en keek in opperste verrukking naar wat hij tot nu toe tevoor-schijn had gebracht.

'Genoeg om een vent stapelgek te maken', zuchtte hij.

'Ga je niet verder?', vroeg ik plagerig toen hij zich oprichtte.

'O ja, schat, o ja', verzekerde hij. 'Maar ik zal eerst zelf eens wat kleren uittrekken voordat ik daar straks niet meer aan toe kom!' Zonder zijn blik van me af te wenden ontdeed hij zich in razend tempo van zijn overhemd, schoenen, sokken en bovenbroek in die volgorde. Tot mijn plezier zag ik een tanig gebruind lichaam dat weinig scheen te hebben geleden van de tand des tijds. Hij grinnikte even toen hij mijn blik opving die naar zijn strak gespannen slip staarde.

'Ik hoop dat ik je niet teleurstel', prevelde hij. Toen haakte hij zijn vingers in het elastiek. Ik weet eigenlijk niet wat ik verwachtte van een man van bijna 60, maar de keiharde paal die zwiepend tegen zijn buik tevoorschijn sprong ontlokte me mijns ondanks een kreetje van bewondering.

'Had je dat niet verwacht van zo'n oude vent?', lachte hij, terwijl hij nu op zijn knieën op het bed klom. Zonder antwoord af te wachten drukte hij een kusje in mijn nek voordat zijn handen onder mijn rug gleden om mijn beha los te maken. Zijn pik begon nog onstuimiger te stuiteren toen hij mijn tietjes bloot legde. 'Jerejezus', kreunde hij, 'wat een pracht!' De tepeltjes op mijn borsten reageerden meteen op zijn keurende vingers. Er sloeg een golf van geilheid door me heen en ik pakte onbeheerst zijn hoofd beet.

'Wacht niet te lang meer', hijgde ik. 'We moeten aan de tijd denken!'

'Okay meisje', zei hij zacht. 'Als je me belooft dat ik later wat meer tijd krijg om je lichaam de eer te bewijzen die het verdient…'

'Ja, ja….., maar trek nu mijn broekje uit en kom in me!'

'Je broekje uittrekken……' Er parelden nu wat zweetdruppeltjes op zijn voor-hoofd. 'Dat alleen al is voldoende om me van mijn verstand te beroven….'

Hij hield letterlijk zijn adem in toen hij mijn broekje beet pakte om die met kracht weer uit te stoten toen hij het omlaag trok. 'Godverdomme Leida, godverdomme!' Zijn ogen bliksemden. 'Wat een prachtig, mooi, lief en nat kutje…..' Hij liet even zijn vingers door mijn blonde haarbosje gaan. Ik had het niet meer.

'Toe, steek hem erin Rien, toe, neuk me, neuk me!', schreeuwde ik bijna. Toen hij tussen mijn benen kroop, zijn penis tegen mijn natte holletje duwde, voorzichtig de mond naar binnen voerde en toen laaaaaaang-uit naar binnen gleed, kon ik wel janken. Zo lekker was het, ja…. Dit had ik jaren voorbij laten gaan. Ik kon me bijna niet meer herinneren dat het zo godsgruwelijk lekker is wanneer een levende, kloppende staaf zo je lijf binnenglijdt. Nee, daar kan geen dildo of wat voor apparaat dan ook tegenop, tegen dit onaards lekker lekkere gevoel. Voor hem was het nog langer geleden, maar het was aan zijn kundigheid niet te merken. Jeeeeeeeeeeetje mina, wat wist hij het te doseren, de manier waarop hij in mijn lijf aan het schaven ging! Ik sloeg meteen mijn benen om zijn nek, omdat ik zo graag ALLES wilde voelen, zijn buik op de mijne, zijn borst op mijn tieten en vooral zijn stang, stotend in mijn ingewanden. O jezus, jezus, wat was dit oor-verdovend lekker en geil. Ik schreeuwde het uit terwijl hij al zijn spieren spande en me naaide, naaide, naaide…….. We begroeven ons in elkaar toen ik als een gek mijn genot uitschreeuwde en me bevend opnieuw aan hem klampte omdat hij maar door bleef gaan. Als hij al die jaren zijn zaad heeft opgespaard, schoot het door me heen, gaat hij direct dwars door me heen spuiten. En die gedachte maakte me opnieuw knettergek. Opgekronkeld als een katje in zijn omhelzing spuwde ik opnieuw een orgasme uit me, zo genadeloos hard dat ik even dacht dat dit het laatste was wat ik ooit zou doen. Tezelfdertijd spoot hij zich leeg, vlammend sproeiend tot in het diepst van mijn ingewanden en met een genotskreet die nu nog na davert in mijn oren.

Samen gingen we even later de kindertjes ophalen. Ik keek nu heel anders tegen hem aan en ik was vast van plan hem nog vaker in me toe te laten. Nou, dat is inmiddels al ettelijke keren gebeurd. Ik moet uit gaan kijken, anders word ik nog verliefd en ik zie Ilse al!

© Leida

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Voor wat hoort wat

 1. 12 februari 2007 at 15:08

  Prachtig beschreven, zonder meer.

 2. 13 februari 2007 at 17:33

  Kan ik me helemaal in inleven.

 3. 15 februari 2007 at 09:32

  De schrijver lijkt zelf wat op gang te moeten komen. Nogal staccato begin met erg (te) veel heel korte zinnen, maar daarna krijgt ze er zin in!

 4. 3 januari 2010 at 19:49

  Deze schrijfster blijf me verrassen met van die lekkere verhalen Ik hoop nog veel van haar te lezen

Geef een reactie