hot teens tube shemale jizzed by group.

Voor wat hoort wat

Ik was negentien en ging voor het eerst op kamers wonen in Amsterdam. Van een gezellig en vertrouwd dorpje waar iedereen elkaar kende ineens naar de grote, anonieme stad. In het begin had ik het er best wel moeilijk mee, ik kende tenslotte niemand en de meesten woonden nog gewoon bij hun ouders thuis. Ik keek mijn ogen uit en vond alles spannend en nieuw en wou alles zien. In een paar weken had ik al een paar leuke mensen ontmoet op mijn school en in de vele studentenkroegjes die Amsterdam rijk is.

Het studiejaar verliep voorspoedig. Ik begon steeds meer mensen te kennen, ik kon de studie goed volgen en de eerste tentamens was ik goed doorgekomen. In het tweede semester kwam er een meisje naar me toe om te vragen of ik haar kon helpen met het vak Informatica. Het vak bestond voor een gedeelte uit saaie theorie en een gedeelte uit het schrijven van een programma, en daar lag de moeilijkheid. Naast het schrijven van een programma moesten ook een verslag en allerlei schema's gemaakt worden. We hadden een afspraak dat zolang ik haar hielp, zij mijn appartement zou schoonmaken en zou koken.

Zo gezegd, zo gedaan. Bij de eerste opdracht gingen we beiden vrolijk aan de slag. Ze had in een uurtje mijn appartement blinkend schoongemaakt, terwijl ik nog wel wat werk had te doen. Ik gaf haar wat geld om te eten te kopen zodat ze alvast kon gaan koken en daar had ik geen spijt van. Het kostte me moeite om niet afgeleid te worden door de lekkere geur die door mijn appartement zweefde. Toen het eten klaar was riep ze me dat het eten op tafel stond en ik ging de keuken in. 'Dat ziet er goed uit, Elles', zei ik tegen haar, en keek naar de lekkere pasta met salade die op tafel stond. 'Dat heb je wel verdiend', zei ze. Tijdens het eten hadden we het over van alles en nog wat en was het hartstikke gezellig. Na een uurtje waren de pannen leeg en gingen we weer aan het werk. Na een half uurtje waren we beiden klaar en had ik haar verslag uitgeprint en alles op een diskette opgeslagen. Mijn keuken was gepoetst en alle afwas was gedaan. Toen ze mijn kamer binnenliep haalde ik de diskette uit mijn PC en rekte me uit. 'Een beetje last van stijve schouders van dat achter een PC zitten' zei ik tegen Elles. 'Wacht maar' zei Elles en ze kwam achter me staan en begon mijn schouders te kneden. Heerlijk was dat en ik zei tegen Elles dat ze dat wel uren mocht gaan doen. 'Ik heb nog wel even hoor' zei Elles, 'maar het is dan beter dat je op je bed gaat liggen. Dan kan ik je rug ook nog doen.'

Ik wist niet wat ik hoorde en stond op naar mijn bed te lopen. Toen ik wou gaan liggen begon ze te lachen. Ik keek een beetje beduusd en Elles zei:'Zo kan ik je toch niet masseren? Doe niet zo preuts en trek je overhemd uit!' Ze kwam naar me toe en hielp me met mijn overhemd uit te doen door de knoopjes los te maken. Ik deed het uit en wou op bed gaan liggen. 'Hé, je moet je hemd ook nog uit doen' zei Elles. Ik deed mijn armen omhoog en ze trok mijn hemd over mijn hoofd. 'Ga maar op je buik liggen' zei Elles. Toen ik op bed ging liggen liep Elles even mijn kamer uit en kwam terug met een flesje bodylotion uit de douchecel. Ze zei dat het beter kneedde en ze ging schrijlings over mijn billen zitten. Ze deed wat bodylotion in haar handen en begon met mijn schouders. Ik ontspande mij helemaal en ze wist een goede combinatie te krijgen tussen hard en zacht. Na mijn schouders was mijn rug aan de beurt en ook mijn armen werden niet overgeslagen. Aan mijn goedkeurend gekreun en gebrom kon ze merken dat ze het heel goed deed, want voor de rest spraken we nauwelijks. Ik lag echt te genieten.

'Zal ik je benen ook even doen?' vroeg Elles. Ik bromde goedkeurend. 'Dan moet je even je riem en de knoop van je broek losmaken'. Ik ging met mijn heupen wat omhoog en maakte alles los. Ik wist toen niet of Elles het expres deed, maar ze nam gelijk mijn boxershort mee toen ze mijn broek van me af stroopte. Ach, het kon me allemaal niet schelen en ik liet haar lekker haar gang gaan. Ik schaamde me wel een beetje dat ik poedelnaakt op mijn bed lag, maar toen ze mijn benen ging masseren was dat snel vergeten. Toch schrok ik toen ze spontaan zei 'Draai je even om dan kan ik de voorkant ook doen'. Langzaam draaide ik me om en was allang blij dat ik geen stijve lul had van al die verwennerij. Ze kwam weer op me zitten en begon weer met mijn schouders, toen mijn armen en daarna mijn borstkas. 'Je gaat zeker naar een sportschool, je bent lekker stevig om te masseren. Ik kan je spieren goed voelen' zei Elles. Ze masseerde mijn borstkas en buikspieren stevig en af en toe bleef er een nagel achter mijn tepels hangen. Het begon me toch wel op te winden en er begon beweging in mijn lul te komen. Elles deed alsof ze niets zag en begon mijn benen te masseren. Af en toe en 'per ongeluk' raakte ze met haar handen mijn lul of mijn kloten aan, waardoor hij nog stijver werd dan dat-ie al was. Toen ze mijn voeten had gemasseerd nam ze nog wat bodylotion in haar handen en zei 'Ik ben nog één plekje vergeten'. Heel liefdevol en zacht nam ze mijn pik onderhanden. Ze vergat mijn kloten niet. Ik moest mijn best doen om niet meteen klaar te komen en begon te schokken. In plaats van te stoppen voerde ze het tempo op en liet me meteen klaarkomen. Met grote klodders sperma over haar handen bleef ze mijn lul en kloten kneden totdat ze zeker wist dat alle druppels eruit gekneed waren. Ze pakte mijn hemd van de vloer en veegde haar handen schoon en daarna mijn buik en borstkas, want daar had ik ook mijn geil gespoten.

'Kleed je eens uit en kom bij me liggen' vroeg ik Elles, en tot mijn verbazing deed ze het ook nog. Ze kwam half op me liggen en begon me te kussen. Heel zacht en teder ontmoetten onze lippen elkaar en ik streelde haar hoofd en haar rug. Ik voelde een natte plek op mijn been waar ze haar grotje tegen mijn been hield en dacht dat ik veel verder zou kunnen gaan dan alleen zoenen. Toen ik Elles omdraaide en op haar rug legde keek ze me veelbetekenend aan. Ik had nu één hand vrij om op ontdekkingstocht te gaan, want dat was het voor mij. Ik had wel eens een meisje gezoend, maar er echt aanzitten was er nog nooit van gekomen. Nu lag het paradijs voor me! Gelukkig had ik van mijn ouders een boek sexuele voorlichting gekregen en tijdens het snuffelen in hun klerenkast had ik een boek gevonden die wat verder daar in ging. Nu moest ik alles in praktijk brengen, maar ik liet me niet kennen. Ik streelde haar en ging langzaam naar haar borsten die ik met mijn vingertoppen streelde. Ik kneep in haar tepels en die werden harder. Op het moment dat ik dacht 'Het werkt, het werkt!' kreunde ze dat ik iets zachter moest knijpen. Daarom besloot ik maar haar borsten te kussen. Ik overlaadde ze met kussen en zoog zachtjes op een tepel terwijl ik de andere borst teder bevoelde. Elles zuchtte en kreunde diep en duwde af toe haar borsten in de richting van mijn hoofd. Ik kreeg wat meer moed en ging met een hand naar haar kutje toe. Ik streelde haar venusheuvel terwijl ik met mijn vingers haar schaamlippen verkende. Eigenlijk voordat ik het wist zat ik met een vinger in haar kutje en voelde hoe vochtig ze was. Ik ging door met wat ik deed en af en toe duwde ze haar bekken omhoog. 'Lik me lieverd, je bent geweldig' zei Elles. Ik ging voor haar liggen en keek recht haar kut in. Ik likte haar schaamlippen, gebruikte mijn vingers en deed alles wat ik op dat moment kon bedenken. Toen ik haar schaamlippen iets uit elkaar trok zag ik haar klitje, net zoals in de boeken die ik gelezen had. Ik beroerde het met het puntje van mijn tong en zag dat er een soort stroomstoot door Elles heen ging. Wauw, dacht ik, dat is te gek. Ik begon haar klitje nu wat fanatieker onderhanden te nemen en ze kreunde en krioelde onder me. Binnen een paar minuten begon ze vreselijk klaar te komen en ik ging net zolang door totdat ze me aan mijn haren op zich trok. 'Wat doe je dit vreselijk lekker Daan' zei Elles nog nahijgend 'nu wil ik nog even lekker met je naar bed'. Ze plaatste mijn lul voor haar kut en trok me aan mijn billen naar binnen. Ik begon langzaam te bewegen en had het idee in de zevende hemel te zijn. Ik steunde op mijn armen zodat Elles mijn borstkas, buik en tepels kon strelen. Af en toe trok ze mijn hoofd naar beneden om me lekker te zoenen. 'Kom op Daan, diep en hard' zei Elles op een gegeven moment. Ze klemde zich om mijn rug en ik gaf haar de volle laag. 'Ah, aaah, ja, jaa, lekker, hard, kom op' moedigde Elles mij aan. En Elles kwam weer klaar. Ik voelde haar kut trekken om mijn lul en ze begon ongecontroleerd te stoten. Ik stootte flink door en net nadat ze klaar was spoot ik mijn geil in haar kut. Met nog een paar harde stoten had ik mijn lading in haar gespoten en kwam ik uitgeput op haar liggen. Ze kuste me weer, draaide me op mijn rug en kwam op me liggen.

Toen we beiden weer wat waren bijgekomen zei ik tegen Elles: 'Wat is dit lekker zeg, dat had ik nooit gedacht.' 'Is dit dan je eerste keer' vroeg Elles. 'Ja' zei ik en ik voelde me rood worden. Ze moest lachten en kuste me teder. 'Je deed het lekker, dat had ik echt niet van je verwacht.'

© Daan

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world