Vreemdgaan voor beginners

Marja had billen om in te knijpen. Marja had borsten die er om klaar voor waren om zachtjes gekneed te worden. Op Marja’s borsten stonden tepeltjes die gewoon om zuigende lippen vroegen. En tussen Marja’s benen zat een broeierig plekje dat hunkerde naar een tong, vingers of een stijve lul.

Ze zag er goed uit. Marja was een breed gebouwde vrouw van 1 meter 72, mooie gebruinde huid, goed gekleed en ze had een vrolijk, blond kopje.

Helaas zag Bert dat niet. Na een vlammende passionele start van de relatie van Marja en Bert was die, sinds er kinderen waren, in een zeer kabbelende fase gekomen. Marja hunkerde, maar Bert was te druk met zijn werk en het bridgen.

Vriendinnen pochten wel eens wat ze allemaal meemaakten, maar het lukte Marja niet om ook eens iets spectaculairs nieuws te bedenken. Verder dan een musical van onze Joop en een leuk, pas geopend restaurantje kwam ze eigenlijk niet.

Op een morgen zat ze met een kopje koffie te surfen om ideetjes op te doen, maar toevallig (of toch niet) kwam ze op een site met erotische verhalen. Tijdens het clicken en scrollen belandde al snel haar hand tussen haar benen. En weer enige tijd later knoopte zij haar broek los om de verhalen nog intenser te beleven. Bij haar orgasme gleed ze bijna van haar stoel. Ze schrok van zichzelf en toen ze even later haar handen waste zag ze haar verwilderde blik in haar ogen.

Toen ze de computer af ging sluiten, mailde ze eerst nog even een dankberichtje naar de schrijver van het verhaal. Dit was het begin van een opwindende correspondentie. Verrassend hoe open onbekenden via de mail kunnen zijn. De schrijver bleek een gebonden man te zijn van in de veertig, maar zijn ideeën waren erg interessant. Na een paar keer op en neer gemaild te hebben, mocht ze beschrijven hoe ze zijn verhaal had beleefd. Ze vertelde over haar verlangen, het nat worden van haar kutje, het vingeren op de stoel het orgasme en de bijna val van de stoel.

Geleidelijk werden er meer en meer erotische fantasieën uitgewisseld. Na enkele weken werden dit meer opdrachten. Ze spraken bijvoorbeeld af om op een vast moment tegelijk te masturberen. Beiden geheel naakt liggend op de bank in de woonkamer. Direct daarna mailden ze elkaar om de ervaring te delen.

Een andere opdracht voor Marja was het maken van een digitale naaktfoto van haar zelf. Deze mocht ze in 12 stukjes knippen en bij elk mailtje zou ze dan een stukje bij sluiten. De volgorde mocht ze geheel zelf bepalen, maar haar mailpartner wenste niet meer te reageren als er niet een stukje foto van Marja bij zat. Een week had ze rond gelopen met de gedachte “ik doe het wel – ik doe het niet – ik doe het wel”. De gedachte wond haar erg op, en ze speelde die week vaker met zichzelf dan de afgelopen twee jaar bij elkaar.

Op een dinsdagochtend liet ze de gordijnen van de woonkamer dicht. Zette het statief neer met de camera en met behulp van de zelfontspanner maakte ze een aantal foto’s van zichzelf terwijl ze zich wijdbeens zat te vingeren. Ze schrok niet alleen van de foto’s, maar vooral van zichzelf. Eerst had ze kritisch gekeken en het maar niks gevonden, maar na een tijdje begon ze van haar eigen foto’s te genieten. Ze zag er toch nog goed uit: een leuk koppie, gebruind lijf, lange benen, stevige tietjes met grote donkere tepels, parmantige schaamlipjes die een vochtig roze plekje omsloten. Wie had dat kunnen denken: brave Marja wordt ondeugende Marja. Op het eerste plaatje dat ze mailde was alleen haar linkervoet zichtbaar. Marja’s schrijver reageerde enthousiast en de correspondentie werd heviger en heviger. Niet alleen kreeg ze meer opdrachten (dingen die ze zelf nooit zomaar zou doen, maar wel met een verrassende opwindende uitwerking). En uiteindelijk kwam het mailtje om een afspraak te maken. Iets wat natuurlijk niet eenvoudig te doen is zonder argwaan te wekken van het thuisfront. Met een smoes om eens een mooie interieurwinkel te gaan bekijken in Amsterdam, kon ze op een donderdag weg. Om 9.30 had ze afgesproken bij de ingang van Artis. Met kriebels in haar buik stond ze te wachten op haar onbekende schrijver die haar zo bekend was.

“De 12 stukken maken samen een mooi stuk” zei een knappe veertiger en hij gaf haar een zoen op haar wang. “Gelukkig, je bent gekomen” reageerde Marja opgelucht. Hij bekende dat hij haar al 10 minuten had staan observeren en had gezien hoe ze nerveus om zich heen keek. Hij had al kaartjes en samen gingen zij hand in hand naar de aquaria. In deze broeierige lucht vonden hun lippen elkaar en zijn beide handen masseerden haar billen. Ze voelde zijn harde geslacht tegen haar onderlichaam en de broeierigheid steeg verder. Bijna kwam ze leunend tegen het aquarium van de longvis klaar, maar ze werden gestoord door een bezoeker. “Ga hierboven naar het toilet, trek je panty en onderbroek uit en trek deze kousen aan. Het slipje wil ik hebben. Ik zie je straks in het restaurant”. Marja ging enthousiast naar het toilet, ze voelde zich weer 17 en heel erg opgewonden. Haar slip was nat en ze kon het niet laten om even met haar handen haar kutje te beroeren. Bijna had ze zich op het toilet gevingerd, maar dat zou te snel zijn. De kousen zaten perfect, ze deed haar rok weer aan en ging naar de afgesproken plaats.

Het restaurant was niet druk. Haar schrijver zat in een hoekje en zag haar reeds aankomen. Ze wou aan het tafeltje gaan zitten, maar dit werd haar verboden. “Nog niet, eerst wil ik van het uitzicht op je genotszone genieten. Neem daar wijdbeens plaats en als ik mijn koffie weer neer zet, mag je mij weer komen vergezellen”. Marja gaf hem haar broekje, dat hij in zijn hand vouwde.

Haar kutje was de laatste jaren meer een plasgaatje geworden en een zone met periodieke lastigheden, maar zijn blik bracht bij beiden weer duidelijk het besef dat haar kutje een lustplek was. Eerst aarzelend, maar geleidelijk zelfverzekerder opende ze haar benen en ze zag zijn ondeugende glimlach. Hij liet zijn koffielepeltje op de grond vallen zodat hij zich kon buigen om een betere blik op haar openstaande schaamlipjes te hebben. Zij zag hem aan haar onderbroekje ruiken en bijna voelde ze zijn adem tussen haar benen. Toen hij zijn koffie had neergezet en Marja aan zijn tafel plaatsnam fluisterde hij ”je bent het zondigen meer dan waard”.

De schrijver pakte zijn mobieltje en belde een hotelletje in de buurt. Gearmd wandelden ze er naar toe. Rustig van buiten, maar inwendig zo geil als boter. Door een heer op leeftijd werden ze naar hun kamer gebracht. Hij had de kamer nog niet verlaten of Marja voelde haar schrijver achter zich staan en zijn handen gingen via haar heupen naar haar borsten. Een lichte aanraking van haar tepels zorgde voor twee stevige knoppen die door haar blouse prikten. Haar blouse werd open geknoopt en zijn warme handen omklemden al snel haar borsten. Het effect was op haar hele lichaam te merken. Ze sloot haar ogen en maakte haar lippen nat. In haar buik voelde ze tintelingen en ze zette haar voeten iets wijder uit elkaar. Haar schaamlipjes, die al een tijdje van de vrije ruimte genoten, namen afscheid van elkaar en haar roze kutje werd vochtig. Marja voelde zijn stijve lid tegen haar ronde billen wrijven.

Heftig zoenend vielen ze op bed vielen en rukten ze elkaars resterende kleren van het lijf . Marja kreeg waar ze op gewacht had. Nadat hun tongen elkaar gevonden hadden, ging zijn tong op zoek naar haar klitje. Met omtrekkende bewegingen werd ze gek gemaakt en terwijl te hevig met haar heupen lag te draaien maakte zijn tong lange halen tussen haar lipjes. Het duurde even voordat hij echt haar kittelaar beroerde, maar enkele seconden later kwam ze heftig klaar. Ze kreeg even rust terwijl hij haar billen kneedde. Toen ze weer bijgekomen was voelden hun tongen elkaar weer. Toen ze hem weer kuste proefde ze haar eigen geil. Hij draaide zich op zijn rug. Marja klom op hem en zijn stijve lid penetreerde haar. Hij bewoog zich nauwelijks en Marja reed op hem en hun schaamstreken wreven over elkaar. Hij kwam klaar en enkele momenten erna beleefde Marja haar tweede orgasme van die dag.

Het bleef nog lang gezellig op de hotelkamer. Er werd nog veel gelikt en gemasseerd, gezoend en gepenetreerd, en er werd gelachen en klaargekomen.

Deze dag streelde hij niet alleen haar lichaam, hij streelde vooral haar ego. Ze had weer energie voor een hele poos en dit zondigen was de moeite meer dan waard. De Liefkozer

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Vreemdgaan voor beginners

 1. 14 november 2006 at 20:21

  De kwaliteit van de inleiding helaas niet vastgehouden

 2. 15 november 2006 at 15:52

  Bijna klaarkomen bij een longvis vond ik wel een goeie, en deze schrijver heeft zeker capaciteiten voor een inhoudelijk boeiender verhaal

 3. 17 november 2006 at 02:52

  Aardig verhaal.

 4. 20 november 2006 at 20:12

  Leuk verhaal, maar zou best wat verder uigewerkt mogen worden.

 5. 28 november 2006 at 18:15

  Origineel verhaal. Soms wat kort door de bocht geschreven, heb ik de indruk. Ook wat taalslordigheidjes. 2 sterren-verhaal dat mits iets meer nalezing en uitwerking meer was waard geweest.

Geef een reactie