Vreemdgaan

Ik was 10 jaar getrouwd en liep al een tijdje met de fantasie om eens door een ander dan mijn man geneukt te worden. Ons seksleven was wel goed maar werd een beetje eentonig. Ik wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. Ik kon moeilijk zo de straat opgaan en de eerste de beste man aanhouden en vragen of hij me wilde neuken. Ik fantaseerde daar wel eens over maar wist dat het zo niet mogelijk was.

Op een dag keek ik eens even op internet en kwam via een link terecht op een sekssite waar contactadvertenties stonden. Ik was meteen geïnteresseerd daarin. Er waren heel wat advertenties van mannen die een avontuurtje zochten, maar de meeste advertenties vond ik een beetje plat. Het was niet mijn bedoeling om even snel te neuken en dan dag zeggen.

Toen ik de moed bijna opgaf zag ik een advertentie staan van een jongen van 21 die graag ontmaagd wilde worden door een wat oudere vrouw het liefst met een rubensfiguur. Ik las verder en zag dat hij niet eens zo ver bij me weg woonde. Ik stuurde meteen een mail naar hem toe en wachtte af.

De volgende dag had ik tot mijn verbazing al antwoord. Hij wilde graag een foto van me zien en had van zichzelf een meegestuurd. Hij zag er echt lekker uit. Ik was zelf toen 35 maar dat was voor hem geen probleem. Hij wilde graag door mij ontmaagd worden. Hij had zijn hotmail-adres in de mail gezet en ik voegde hem meteen toe. Gelukkig was hij ook nog online. We begonnen wat te chatten en ik had het gevoel dat het wel klikte tussen ons. Dat vond hij ook maar hij wilde toch wel een foto van me zien. Mijn man en ik hadden eens in een gekke bui allemaal erotische foto’s van elkaar gemaakt. Ik stuurde eerst een gewone en die stond hem al aan. Toen hij om meer vroeg stuurde ik de meest geile en mooie die ik had. Ik zat daar op een stoel met mijn benen wijd en mijn borsten tussen de spijlen door.

Toen hij de foto had was zijn reactie dat hij een stijve van me kreeg en of ik dat wilde zien. Ik had niet zoveel verstand van computers en vroeg hem dus hoe hij dat dan wilde doen. Bleek dus dat hij een webcam had die hij voor me aanzette. Hij had inderdaad een heerlijke grote pik die stijf naar voren stond. Het begon meteen te kriebelen en ik voelde dat mijn kutje lekker nat werd. Ik zei dat tegen hem en meteen zei hij dat ik wel langs mocht komen. Hij woonde alleen en was de hele dag vrij. Ik hoefde niet lang na te denken. Toen hij zijn adres doorgaf zat ik al in mijn auto.

Het was een minuut of 10 rijden maar het duurde me toch al te lang. Eindelijk was ik dan op het goede adres. Ik belde met knikkende knieën aan en ja daar stond hij. Ik zag meteen dat hij nog een heerlijke paal in zijn broek had. Toen hij door had dat ik daar naar keek kreeg hij even een kleur. Hij herstelde zich snel en stelde voor eerst koffie te drinken. Ik stemde maar toe omdat ik hem moeilijk meteen kon bespringen.

Hij was echt zo zenuwachtig. Ik stelde hem op zijn gemak door gewoon over van alles en nog wat te praten. Ik vergat daardoor dat ik zelf ook best zenuwachtig was. Toen we tegenover elkaar zaten aan de koffie viel het gesprek even stil. Dit moest niet gebeuren bedacht ik en dacht snel na wat ik kon doen zodat zijn zenuwen niet terug kwamen.

Ik zag al snel dat hij moeite deed om niet naar mijn borsten te kijken. Ik had een bloes aan met een lekkere diepe v-hals zodat hij lekker inkijk had. Maar hij durfde dus nog niet te kijken. Als ik niets deed dan gebeurde er voor mijn gevoel ook niets.

Ik deed onder de tafel mijn schoenen uit en bewoog langzaam mijn voet bij zijn benen langs. Daar kreunde hij al zachtjes van en keek me lachend aan. Dat was voor mij een teken dat ik door kon gaan. Al snel kwam mijn voet bij zijn kruis terecht en langzaam bewoog ik hem terwijl ik hem geil aan bleef kijken. Ik voelde zijn lul groeien onder mijn voet. Hij genoot er zichtbaar van.

Toen ik hier genoeg van kreeg ging ik overeind en liep langzaam naar hem toe. Hij draaide zijn stoel een beetje om zodat ik goed zicht op zijn kruis had. Langzaam begon ik zijn broek los te maken en bleef hem ondertussen strelen. Ik had al door dat hij er gevoelig voor was als ik zijn bovenbenen en liezen streelde. Toen ik zijn broek uit had haalde ik zijn eikel tevoorschijn. Ik liet zijn slip nog aan. Ik begon heel zacht aan zijn eikel te likken en toen ik even op keek zag ik dat hij met zijn ogen dicht zat te genieten. Ik trok zijn slip ook uit en likte iedere centimeter van zijn lul en ballen. Hij kreunde van genot. Ik kreeg zin om hem te gaan pijpen tot hij in mijn mond klaar zou komen. Ik zei dat niet ik ging gewoon door. Diep nam ik zijn lul in mijn mond en zoog er stevig aan. Jan, dat was zijn naam, gaf zich helemaal aan me over en maakte steeds meer geluid. Ik genoot ervan hoe hij van mij genoot. Wat ik al verwacht had gebeurde. Hij kwam met een luide schreeuw klaar en probeerde zijn lul terug te trekken. Ik was niet van plan hem los te laten. Toen hield hij het niet meer. Ik voelde zijn hete zaad diep in mijn keel spuiten. Ik had er moeite mee om alles door te slikken maar ik kreeg het toch voor elkaar.

Jan zat uit te puffen en bedankte me voor dit heerlijke gevoel. Hij was wel eerder gepijpt maar nog nooit tot het eind. Ik lachte een beetje en zei dat ik nu wel aan de beurt was. Hij wilde zijn slip en broek weer aantrekken maar dat hield ik tegen. Ik vroeg hem juist helemaal uit de kleren te gaan. Dit leek hem ook wel geiler. Toen hij voor me stond zag ik dat zijn pik even kleiner was geworden maar ik wist zeker dat ik hem wel weer omhoog kon krijgen. Toen Jan naakt was kwam hij bij me staan. Hij durfde nog steeds niet zelf het initiatief te nemen. Ik vond dit wel wat hebben. Ik trok hem tegen me aan en begon hem te tongzoenen. Al snel deed hij met me mee en hij begon aan mijn kleren te trekken. Ik fluisterde in zijn oor of hij mij ook naakt wilde zien. Dat wilde hij graag. Ik liet hem zijn gang gaan en in no time had hij mijn kleren uit.

Nu stonden we naakt voor elkaar en ik voelde dat zijn lul alweer op volle grootte was. Hij duwde er heerlijk mee tegen mijn klitje aan. Ik werd nu echt bloedgeil en heerlijk nat. Ik fluisterde Jan in zijn oor of hij me wilde likken. Hij bekende met een kleur dat hij dat nog nooit had gedaan. Des te beter zei ik, dan kan ik je leren wat een vrouw lekker vind.

Dit was niet echt nodig. Hij voelde zelf heel goed aan wat ik lekker vond en wat niet. Hij heeft me echt heerlijk gebeft. Ik kreunde het uit van genot. Ik voelde het geil bij mijn benen langslopen en zelfs dat likte hij eraf.

Na een tijdje, ik was toen al 2 keer klaargekomen op zijn tong, vroeg Jan of hij me mocht neuken. Zijn pik was zo stijf dat het pijn deed. Natuurlijk stemde ik meteen toe. Ik stelde voor dat hij me op de tafel zou nemen. Hij kon er dan makkelijk bij en ik zou hem lekker diep in me voelen. Ik ging op de tafel liggen zodat mijn billen eroverheen hingen. Jan kwam voor me staan en pakte me eerst lekker bij mijn tieten beet. Hij zoog aan mijn tepels en ondertussen voelde ik zijn eikel tegen mijn lipjes aan. Ik deed mijn benen wat verder uit elkaar zodat hij er makkelijk bij kon. Ik hielp hem een beetje toen hij zijn paal in me wilde duwen. Toen hij erin zat bleven we eerst beiden stil liggen om van het moment te genieten. Al snel begon Jan me heerlijk te neuken. Hij ging zo tekeer dat ik zijn ballen tegen mijn kont voelde kletsen. Hij bleef ondertussen aan mijn tepels trekken. Dit was echt een heerlijk geil gevoel. Het duurde dan ook niet lang of ik voelde een orgasme opkomen. Ik voelde dat dit een superlekkere ging worden en spoorde Jan aan me nog harder te neuken en zijn zaad lekker in me te spuiten. Hij had niet veel tijd meer nodig. Hij kwam met een luide schreeuw klaar, ik voelde zijn zaad diep in me spuiten en op datzelfde moment kwam ik superlekker klaar. Ik schreeuwde het echt uit. Dit was zo geil lekker.

We bleven nog even zo liggen en genoten nog van elkaars naakte lichaam. Toen we weer aangekleed waren vroeg Jan me of ik vaker bij hem langs wilde komen, hoe kon ik daar nee tegen zeggen.J

 

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Vreemdgaan

 1. WB
  2 december 2006 at 20:44

  Helaas, er zit geen enkele erotische spanning in dit verhaal. Het doet wat machinaal aan.

 2. 3 december 2006 at 10:05

  iets te vaak het woord heerlijk en lekker in het verhaal. Dusdanig dat het storend gaat worden, Daaraast ontbreken er een aantal keer woorden.

 3. 3 december 2006 at 17:12

  Je volhardendheid is in ieder geval bewonderenswaardig Hot Lady….

Geef een reactie