hot teens tube shemale jizzed by group.

Waar een hond al niet goed voor is

Het was een mooie zonnige zondagmiddag in mei en ik was met mijn vriendin op familiebezoek bij mijn ouders. We hadden de hond ook meegenomen en aangezien deze al een tijdje moeilijk naar me zat te kijken besloot ik om 'm mee naar buiten te nemen en een rondje te gaan lopen. Marleen, mijn vriendin, zat kennelijk te lekker in 't zonnetje en sloeg mijn aanbod vriendelijk af.

Max is een makkelijke hond en ik liet 'm dus al snel los lopen. Ik volgde een mooie route langs het water, de polder in. Het was druk met fietsers en ik moest Max regelmatig bij me roepen omdat er anders ongetwijfeld fietsers in het water zouden belanden.

Plotseling hoorde ik een stem achter me 'Hee Wilko, wat doe jij hier !?, ik heb jou een tijd niet gezien zeg!'. Ik draaide me om en keek in het stralende gezicht van Chantal. Chantal was mijn vroegere buurmeisje en ondanks dat het leeftijdsverschil 8 jaar bedroeg konden we het vroeger goed met elkaar vinden. Haar ouders waren streng gereformeerd en ze mocht dan ook niet veel. Omdat ik vaak met haar praatte in die tijd vroeg ze mij ook dingen die meisjes op die leeftijd (een jaar of 13, 14) bezighouden. Zo kwam het er van dat ik haar ook min of meer seksuele voorlichting had gegeven. Dit was indertijd gepaard gegaan met 'vieze' boekjes die ik onder mijn matras bewaarde. Ondanks dat dit ons beiden uiteraard danig in staat van opwinding bracht is het toen nooit verder gegaan dan dat.

En nu stond ze weer voor me. Ze moest 19 of 20 jaar oud zijn. Ze had nog steeds dezelfde kinderlijke uitstraling. Grote ogen, wipneusje met hier en daar wat sproeten, een aanstekelijke, altijd aanwezige, lach en prachtig lang blond haar. Ze legde een hand in mijn nek, trok mijn hoofd omlaag en kuste me enthousiast op beide wangen. Ik begroette haar even enthousiast terug en vertelde dat ik op familiebezoek was bij mijn ouders.

Vrolijk kletste ze er op los en terwijl we bij praatten kon ik niet nalaten om haar figuur te bekijken. Ze was er bepaald niet lelijker op geworden. Ze had gebleekte jeans aan die zo strak om haar benen en billen heen zat dat bukken me haast onmogelijk leek. Verder droeg ze een rood mouwloos shirt dat haar lichaam zoveel mogelijk accentueerde met als gevolg dat haar woorden langs me heen gingen en ik alleen maar kon fantaseren wat voor een heerlijke borsten er onder schuil zouden gaan.

Ik liep in een korte sportbroek en er begon zich in hoog tempo een enorme bult in te vormen. Snel deed ik zo onopvallend mogelijk een hand in mijn zak en probeerde ongezien mijn enorme erectie netjes langs mijn lichaam te leggen.

'Ik loop wel even met je mee, dan kunnen we gezellig verder praten oke?' zei ze en opgelucht stemde ik in. Blijkbaar had ze niets opgemerkt.

We sloegen een pad in weg van het water, de polder in. Vier jaar geleden toen ik ging verhuizen hadden ze hier een 'bos' aangeplant en inmiddels begon het er aardig op te lijken. Op een gegeven moment boog het pad af en Chantal zei 'Laten we hier doorsteken dan komen we verder op weer op het pad terecht. Dit pad ligt even verderop namelijk nog onder water door de hevige regenval van afgelopen vrijdag.' Dat bevreemde mij enigszins aangezien het er overal kurkdroog uitzag, maar dacht er verder niet bij na.

We liepen de berm in en baanden ons een weg tussen de bomen door. Halverwege kwamen we op een met gras begroeide open plek en we zagen Max zeer geïnteresseerd staan snuffelen. Plotseling schoot Chantal in de lach. 'Haha! Max heeft een gebruikt condoom gevonden'. Terwijl ik Max bij het condoom wegtrok zag ik uit m'n ooghoeken Chantal naar me kijken en het viel me gelijk op hoe haar tepels door het shirt priemden. 'Mijn god, dat lekkere ding draagt geen BH' dacht ik en blijkbaar is ze opgewonden geraakt van dat condoom.

' 't is ook wel een ideale plek voor een stiekeme vrijpartij zo tussen bomen en struiken' grapte ze nog na. 'Vind je ook niet Wilko?'en ze keek me onschuldig aan. 'Eh ja, 't is lekker afgelegen inderdaad' zei ik hakkelend.

Ik maakte aanstalten om weer door te lopen, maar Chantal deed een stap opzij en stond in mijn pad. 'Ja mannetje, zo makkelijk kom je er niet van af hoor' zei ze met een ietwat hese stem, 'Je dacht zeker dat ik niet gezien had dat je met je hand in je broek zat te woelen, ik ben toch zo benieuwd wat je nou eigenlijk aan 't doen was.' Langzaam stapte ze op me af en ik zag dat haar hals rood bevlekt was van opwinding. Ze pakte de rand van m'n broek vast en liet langzaam haar hand naar binnen glijden terwijl ze me met een ondeugende glimlach aan bleef kijken. Ik wist dat ik haar moest tegenhouden, ik had tenslotte een vriendin! In plaats daarvan keek ik gelaten toe hoe haar hand verder mijn broek in verdween.

Toen haar hand mijn inmiddels steigerende pik omsloot deed ze verrast haar wenkbrauwen omhoog en kirde opgetogen dat het een pracht exemplaar moest zijn. Snel zakte ze op haar hurken en trok mijn broek in 1 beweging tot op mijn enkels. Ze liet zich op haar knieën zakken en bewoog haar gezicht naar mijn fier omhoogstaande lul. Met haar rechterhand omvatte ze mijn balzak en kneedde deze zachtjes terwijl ze met haar wipneusje de geur van mijn penis op leek te snuiven. 'Het is geen glas wijn hoor' zei ik, inmiddels genietend van hetgeen er gebeurde. 'Nee, nog veel lekkerder' glimlachte ze en daarmee was blijkbaar het startschot gegeven.

Langzaam gleed ze met het puntje van haar tong over mijn eikel en mijn lul reageerde heftig schokkend. 'Hier blijven jij!' kirde ze en sloot haar lippen om mijn eikel en liet 'm tot diep in haar keel naar binnen glijden. Ik begon zachtjes in haar mond te stoten terwijl Chantal m'n eikel bleef bewerken met haar zalige tong. Al na een minuut voelde ik de spanning in mijn kruis stijgen en waarschuwde Chantal dat ik bijna klaarkwam, niet van plan zijnde om te vroeg klaar te komen en een vroegtijdig einde aan dit avontuurje te laten komen. Ik wilde mijn lul terugtrekken, maar Chantal, die mijn balzak nog steeds vast hield, slaagde er in om haar mond om mijn pik te houden en begon op een goddelijke manier met haar tong bij de aanhechting van mijn voorhuid te spelen. M'n kruis verkrampte en ik voelde een heerlijke warme golf door m'n pik heen trekken waarna ik mijn warme zaad diep in Chantals mondje spoot. Heftig slikkend hield ze alles binnen. Even floepte m'n pik uit haar mond maar snel hapte ze weer toe om hem enthousiast schoon te likken en er zeker van te zijn dat er geen druppel van het kostbare vocht verloren zou gaan.

Alhoewel een teleurgesteld gevoel in mij opborrelde dat ik zo snel klaar gekomen was viel het me opeens op dat mijn lul geen aanstalten maakte om z'n koppie te laten hangen. Blijkbaar was de uitgebreide likbeurt direct na mijn orgasme genoeg geweest om hem nieuw leven in te blazen.

Ik trok Chantal weer in staande positie en kuste haar op de mond. Onze tongen verstrengelden zich en ik genoot met volle teugen zodat ik niet eens in de gaten had dat onze beide tongen in mijn eigen spermaresten rond dartelden. 'Ik ga dat goddelijke lichaam van je neuken Chantal' zei ik hees van geilheid. 'Ik verwacht niet anders lekkere dekhengst van me'. Chantal trok in 1 beweging haar shirt uit en daar kwamen de meest geweldige borsten tevoorschijn die ik ooit had mogen aanschouwen. Een hand vol borst, parmantig en stevig met kleine roze tepels die fier in de lucht priemden.

Voor ik aanstalten kon maken om aan te vallen was ze al bezig om haar jeans uit te trekken. Ook dat was een verrassing want ze bleek ook geen slipje te dragen. Toen ze in volle naakte glorie voor me stond, zag ik dat ze haar kutje geschoren had en er slechts een heel dun streepje schaamhaar was overgebleven. Haar lipjes staken ietwat naar buiten en ik kon zien dat ze dropen van het vocht.

Nadat ik mij ook ontdaan had van resterende kledingstukken vonden onze monden elkaar weer en kneedde ik haar zalige borsten. Zachtjes duwde ik haar uiteindelijk op haar rug in het gras en begon al zoenend bij haar hals de weg naar beneden. Bij haar borsten aangekomen zoog ik een tepel in mijn mond en toen ik daar geen reactie op voelde of hoorde besloot ik zachtjes met mijn tanden in dat heerlijke roze stukje vlees te bijten. 'Oh god ja, bijt er maar lekker in! Ik ben zo geil!' Na haar borsten heerlijk verwend te hebben zakte ik verder af langs haar navel richting venusheuvel. Al zoenend volgde ik de glooiende heuvel en net voor de hemelpoort week ik af naar de binnenkant van de linkerdij. Ik liet mijn tong van de binnenkant van haar knie langzaam omhoog glijden en beroerde lichtelijk de buitenkant van haar schaamlippen. Een siddering trok door haar lichaam en ik besloot haar niet langer te plagen, mede daar ik mijzelf tegelijkertijd ook plaagde!

Langzaam stak ik mijn tong tussen haar lipjes en liet hem langzaam omhoog glijden. Bij haar clitoris aangekomen zoog ik deze stevig naar binnen. 'Jaaaa, harder, bijt er op!' zei ze tussen op elkaar geklemde tanden door en duwde met haar handen m'n gezicht tegen haar kletsnatte grotje aan.

Ik zoog alsof mijn leven er vanaf hing en liet haar klitje regelmatig tussen mijn tanden door rollen terwijl ik er af en toe zachtjes op beet. Toen ik ook nog 2 vingers in en uit haar grotje heen en weer haalde was haar hoogtepunt snel bereikt. Heftig schokkend draaide ze zich op haar buik en met haar gezicht in het gras gilde ze het uit van genot.

Uithijgend bleef ze op haar buik liggen. Doordat haar benen gespreid lagen zag ik haar van vocht glinsterende kutje tussen haar billen aanlokkelijk naar me knipogen. Ik liet me tussen haar benen zakken en leidde mijn neukstaaf tussen haar billen. Ik wist niet of Chantal er al klaar voor was, maar ineens voelde ik haar kontje omhoogkomen waardoor ik zonder moeite mijn eikel tussen haar schaamlipjes kon plaatsen. Zachtjes schoof ik hem naar binnen en begon rustige, pompende bewegingen te maken. Kreunend lag ze onder me en na een tweetal minuutjes vroeg ze me het tempo te verhogen. Ik trok haar op haar knieën zodat ik op z'n hondjes makkelijker harder kon stoten. Onderwijl kneep ik flink in haar borsten, want ik had inmiddels in de gaten dat dit zo onschuldig ogende meisje van ruwe harde sex hield.

Toen haar opgevoerde gekreun dit bevestigde besloot ik nog een stapje verder te gaan. Terwijl ik met m'n lul hard op haar in beukte en m'n ballen tegen haar kut aansloegen, gaf ik haar met een vlakke hand een tik op haar billen. 'Aaaaawjaah nog een keer!' gilde ze 't uit. Iedere keer als ik haar een tik gaf, slaakte ze een verrukte kreet. Nog geen 4 tikken later kwam ze weer heftig klaar en liet zich weer kermend in het gras vallen. Nadat ik haar nog even lekker doorneukte kwam ook ik heftig klaar en spoot weer een golf sperma, dit keer in haar kletsnatte liefdesgrot.

We bleven zo een paar minuten liggen, waarna ik van haar afrolde. Dit keer was mijn pik wel slap geworden, maar dat kon ook haast niet anders na 2 bijzonder heftige orgasmes.

Een minuutje later kwam er weer beweging in Chantal en ze draaide haar hoofdje naar me toe. 'Allemachtig Wilko, dit was echt geweldig! M'n kutje verkrampt nu nog en m'n billen branden helemaal!' zei ze giechelend. 'Ik kan nog steeds niet geloven dat jij dat zelfde onschuldige meisje bent Chantal, wat ben jij een geil wijf zeg' zei ik lachend. Op handen en knieën kroop ze naar me toe en ging op mijn buik zitten terwijl ze met haar tietjes boven mijn gezicht hing. 'Ik wil nog wel een keertje, wat vind jij er van?' vroeg ze weer met die ondeugende glimlach. 'Ik zou wel willen, maar voorlopig zit er absoluut nog geen leven in mijn gereedschap.' zei ik terwijl ik haar borsten streelde.

Zonder aarzeling kroop ze weer van me af en boog zich over mijn wel ineengeschrompelde pik heen. 'Wat een kleintje heb je nou zeg' lachte ze en opeens voelde ik het puntje van haar tong tussen mijn voorvelletje de kop van mijn eikel beroeren. 'Ik zal 'm wel even wat groter maken terwijl ik hem gelijk schoon lik' en ging druk aan de slag. Al snel verdwenen alle restjes sperma en kutsappen in haar knappe mondje en dit wond mij zo op dat er langzaam weer leven in mijn pik begon te komen.

'Zo nu is jouw pikkie weer schoon en ik vind dat je mijn poesje ook wel even schoon mag maken' en terwijl ze het zei ging ze over me heen zitten zodat we in standje 69 verder gingen.

Haar van geil en sperma druipende poesje hing voor mijn gezicht en ik was zo ontzettend geil van dit ongeremde grietje dat ik gewoon toehapte. Alhoewel ik pure kutsappen toch prefereer vond ik het zo geil dat ik er ontzettend van genoot om haar grotje helemaal schoon te likken en alles door te slikken.

Al likkende viel mijn oog op dat piepkleine gaatje boven haar poesje. Ik trok haar kont een klein beetje dichterbij zodat ik ook daar goed bij kon. Haar anus was ook nat van allerlei sappen en ik besloot ook dat gaatje eens flink onder handen te nemen. Mijn tong gleed door haar bilnaad en op het moment dat ik haar anus beroerde slaakte ze een kreetje en kneep haar billen even toe, waarna deze weer opende. Ik speelde met m'n tong langs haar poepgaatje wat zo nu en dan naar me knipoogde van genot.

Mijn pik stond inmiddels weer fier overeind en Chantal kwam over me heen zitten. Ze pakte mijn lul beet en hield hem omhoog terwijl ze zich er zachtjes over heen liet zakken. Ik hield haar heupen vast en begon mijn pik weer op en neer in haar poesje te schuiven, onderwijl mijn mond weer vastzuigend op de hare. Na een paar minuutjes draaide Chantal zich, zonder m'n pik te laten ontsnappen, om en begon nu in hoog tempo met haar kont op en neer te bewegen. Ik keek nu heerlijk tegen haar kont aan en zag m'n pik diep in haar kutje verdwijnen. Terwijl ik zo tegen haar kont aankeek, kon ik me niet langer inhouden en duwde haar van mij af. 'Op z'n hondjes' zei ik hees. Ik stak m'n pik weer in haar kut en bewoog met lange halen in en uit, soms zelfs helemaal haar poes verlatend om daarna weer hard toe te stoten. Ik stopte mijn vinger samen met m'n lul in haar poesje en haalde hem er vochtig weer uit. Al stotend masseerde ik nu met mijn vinger haar kontgaatje en werd bedankt door een geil gekerm uit Chantal's mond. Nog wat extra vocht verzamelend bleef ik haar gaatje masseren en duwde af en toe tegen de opening aan. Na een paar keer geduwd te hebben vond ik het nu tijd om door te duwen en liet mijn wijsvinger in een keer naar binnen glijden, wat door Chantal met een geile kreet werd beantwoord. Ik haalde mijn vinger heen en weer en stak er na verloop van tijd een tweede bij. Chantal was inmiddels voor de 3e keer klaar aan het komen en hing schokkend aan mijn lul en vingers.

Aangezien ik zelf ook bijna klaar kwam liet ik mijn lul uit haar kutje glijden en ging wijdbeens over haar kont heen staan. Ik plaatste mijn eikel tegen haar anus en begon langzaam te duwen. 'Oh ja, dit is zo geil! Neuk me in m'n kont Wilko! Neuk me in m'n kont!' Ze liet haar gezicht in het gras zakken en gebruikte beide handen om haar billen uit elkaar te trekken. Het hielp en opeens schoot m'n lul haar darmkanaal binnen wat weer een bloedgeile kreet aan Chantal onttrok.

Langzaam begon ik mijn pik heen en weer te halen in haar nauwe anus. Het was een geweldige sensatie. Chantal gebruikte ondertussen 1 hand om haar clitoris te masseren en ik begon langzaam het tempo weer op te voeren. Na een tijdje ramde ik m'n pik met volle kracht in en uit haar kont en sloeg haar ferm op de billen. Chantal gilde het uit met haar hand voor de mond (Mensen moeten ons wel gehoord hebben, maar niemand durfde blijkbaar te komen kijken) en ik spoot tenslotte mijn laatste restje zaad in haar darmkanaal. Niet lang daarna kwam ook Chantal voor de laatste keer.

Toen we weer bijgekomen waren kleedden we ons aan. 'Zo, dit kan ik schrappen van mijn lijstje NOG TE DOEN' zei ze voldaan. 'Wat bedoel je?' vroeg ik verbaasd. 'Over 2 maanden verhuis ik naar de States en ik heb een lijstje met dingen die ik voor die tijd nog gedaan moet hebben. Nu sta jij niet echt op dat lijstje natuurlijk, maar je hebt eigenlijk altijd al op m'n lijstje gestaan' zei ze met een knipoog.

Danig teleurgesteld omdat dit dus waarschijnlijk de eerste en de laatste keer was dat ik haar zou neuken namen we afscheid van elkaar. Max had ik snel weer gevonden want die gaat nooit ver bij mij vandaan en een smoes verzinnend voor de wel heel lange wandeling liep ik weer richting ouderlijk huis.

Uiteindelijk heb ik haar ongeveer een week voordat ze zou vertrekken nog ontmoet en hebben we na een gezellig etentje uiteraard nog een heerlijke partij seks gehad.

© Wilko

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Waar een hond al niet goed voor is

  1. 24 januari 2007 at 18:41

    Net dat tikkeltje te "macho" geschreven en bovendien een aantal storende taal/tikfouten … 1,5 ster.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world