Waar gebeurd: Mijn vrouw en ik (deel 3): weer thuis

Vroeger dan gewoonlijk op een dinsdag fiets ik naar huis van mijn werk. Ik heb er al weer ruim een week werken opzitten na onze vakantie. Ik denk aan Lars, onze lifter die we vanuit Frankrijk hadden meegenomen en die Barbara zo in extase heeft kunnen brengen, dat we samen het afgelopen weekend heftiger als ooit hebben gevreeën. Vanavond komt Lars langs om zijn motorkoffers en tent op te halen. Wij hebben die voor hem mee naar huis genomen omdat hij het laatste stuk naar het noorden van Nederland vanuit onze woonplaats met de trein heeft afgelegd.

Als ik thuis ben loop ik achterom en zie de kinderen voor de TV zitten.
“Waar is mama, vraag ik aan ze?” Zoals gebruikelijk als de kinderen tv kijken krijg ik een kort antwoord: “even naar de winkel”.
Ik loop naar boven om mij te ontdoen van mijn stropdas en pak en me even op te frissen op de badkamer. Als ik daar in mijn ondergoed binnenkom, zie ik aan de beslagen ramen en tegels dat er iemand gedoucht heeft. Automatisch ga ik er vanuit dat één van de kinderen wel vies geweest zal zijn. Terug op onze kamer zie ik dat het Barbara het geweest moet zijn. De natte handdoek ligt nog op bed en de kast lade met haar ondergoed staat nog open. Opvallend, want ze doucht elke morgen en bijna nooit overdag, laat staan dat ze zich omkleed.
Ik denk aan wat ze gezegd had over het bezoek van Lars vanavond:
“ik wil niets laten gebeuren hoor, de vakantie is voorbij en bovendien wil ik niet het risico lopen dat één van de kinderen wakker wordt”.
Zo herkende ik haar weer in al haar degelijkheid en strikte normen en waarden over het leven. Waarom had ze dan gedoucht en van ondergoed gewisseld, vlak voor het avondeten, vraag ik me zinnenprikkelend af. Mijn pik voel ik groeien als ik constateer dat haar enige pikante lingerie-setje tussen de witte sloggy-slips en bh’s ontbreekt. Nergens zie ik het fel roze, met fluwelen kantjes afgewerkte half-doorzichtige setje liggen.

Veel tijd om verder na te denken heb ik niet want ik hoor aan het gejoel van de kinderen dat “mama” gesignaleerd is. Ik trek mijn korte broek en T-shirt aan en loop de trap af. Onderweg besluit ik niets te laten merken van mijn ontdekking. Bij binnenkomst zie ik Barbara stralen,
“Nu al thuis”?
Ik bevestig dat met een kusje op haar mond en pak haar even vast. Ik heb al gezien dat mijn vermoeden klopt, want haar tepels tekenen zich als fiere puntjes af onder de stof van het witte strakke Mexx-bloesje. Barbara draagt altijd een bh, dus dit moet komen door de dunne stof van het roze setje.
“Wat zie je er leuk uit” zeg ik zo onschuldig mogelijk terwijl ik kijk naar haar strakke spijkerbroek, haar lichtjes opgemaakte lippen en de bloemetjes oorbellen. “En dat op een doordeweekse dag!”, voeg ik er plagend aan toe.
We eten vroeg en om half acht brengen we de kindjes naar bed. Om acht uur gaat de bel al. Ik sluip zachtjes naar beneden en gebaar Lars dat hij zachtjes moet praten omdat de jongste van de twee nog niet slaapt. Ik laat hem de woonkamer binnen en zeg dat we bijna klaar zijn met de kindjes. Ik sluip weer naar boven.
Op de overloop komt Barbara net de kamer van de jongste uit en fluistert: “zo die slaapt ook.”

De avond is al ver gevorderd en het is buiten donker geworden. Lars heeft zijn motorkoffers al in de auto van zijn vader gezet. En na een paar glazen goede bourgogne is het gezellig toeven. Ik zie aan de blosjes van Barbara en de manier waarop ze soms hardop lacht, dat ze licht aangeschoten is van de twee glazen wijn die ze gedronken heeft. Het is al laat maar niemand maakt aanstalten de avond af te ronden, alsof iedereen voelt dat het nog niet af is. Noch Barbara noch Lars heeft gezinspeeld op het seksuele deel van onze vakantie ervaringen samen of gewaagde opmerkingen gemaakt.

Dan kondigt Lars aan dat hij dadelijk toch echt een keer moet opstappen en verdwijnt naar het toilet. Er valt een lange stilte en Barbara staart een beetje afwezig voor zich uit, alsof het onverwachte afscheid van Lars haar uit held veld heeft geslagen. Ik pak haar hand en streel haar zacht. Ik breng mijn mond naar haar oor en fluister;
“Wil je zijn pik nog een laatste keer in je voelen lieve schat”?
“Doe niet”, zegt ze, “de vakantie is voorbij, dat had ik al gezegd”.
Een beetje gemeen zeg ik: “je wilt toch niet zeggen dat je je voor niets zo lekker hebt gedoucht en omgekleed om vier uur ‘s middags?” Ze wordt een beetje rood, alsof ze zich betrapt voelt. “En volgens mij heb je speciaal je roze bh aangetrokken, zeg ik terwijl ik de bovenste twee knopen van haar bloesje open maak”.
Mijn hand glijdt soepel naar binnen en ik streel zachtjes haar borsten.
“Zie je wel”, zeg ik, en voel haar tepels door de stof van haar bh heen hard voel worden. Ze geeft geen antwoord, meer. Ik knijp in haar tepel en hoor haar ademhaling iets versnellen.

Plots duwt ze mijn handen weg en zegt streng:
“Het kan niet, het is te gevaarlijk, stel dat één van de kinderen naar beneden komt”.
Blij dat het nu over praktische zaken gaat zeg ik: “Heb ik al opgelost. Het  traphekje boven heb ik zo strak afgesteld, dat het nooit door kinderhandjes te openen valt.
“Met voorbedachten rade”, zegt Barbara op gespeeld gemene toon.
“Moet jij zeggen”, antwoord ik gevat, “jij hebt vanmiddag je uitgebreid gedoucht, opgemaakt en je enige gekleurde setje aangetrokken, dat al een jaar in de kast lag met de prijskaartjes er nog aan. Zeker zonder voorbedachte rade?”
“Sssst,” sist ze want Lars komt weer binnen. Hij wordt rood als hij de bovenste knoopjes van Barbara’s  bloes open ziet staan. Barbara trouwens ook. Een bh bandje en de sierlijke roze bovenrand van de cups zijn duidelijk zichtbaar. Lars neemt plaats in zijn stoel en ik zie hoe de toch al niet geringe bobbel in zijn broek iets groter is geworden.

“Zo Lars”, zeg ik op plechtige toon. “Je wilt dadelijk afscheid van ons nemen begrijp ik”, mijn toespraak vervolgend. “Als je afscheidszoentjes net zo lang zijn als je nachtzoentjes tijdens onze vakantie, kun je maar beter vast beginnen”.
Ik sta op en maak een hoffelijk gebaar ten teken dat hij mijn plek op de bank mag innemen. Lars staat op en gaat naast Barbara zitten die met een vuurrood hoofd op de bank zit. Barbara kijkt hem verlegen aan. Lars schuift een beetje zenuwachtig heen en weer, pakt dan haar hand vast en streelt die onwennig. Langzaam brengt hij zijn lippen naar die van Barbara. Het lijkt eeuwen te duren voordat hun lippen elkaar raken, mijn hart bonst in mijn keel. Tot  mijn opluchting zie ik hoe Barbara haar lippen opent en zijn zoen beantwoordt: eerst onzeker,  aarzelend, al snel gewillig, verlangend. Barbara houdt haar ogen gesloten. Lars stopt met zoenen en kijkt met grote ogen naar haar stevige borsten, alsof hij ze voor het eerst ziet.  

Zo te zien heeft Lars deze laatste keer dat hij mijn vrouw bemint geen aanmoediging meer nodig. Gehaast maakt hij de andere knopen van haar bloesje los en helpt haar vakkundig met het uittrekken ervan. Verlekkerd kijkt hij naar de roze bh en naar haar borsten en tepels die strak door de half-doorzichtige stof heen priemen. Hij zuigt aan haar tepels, door de stof van de bh heen. Barbara kreunt en kromt haar rug zodat haar borsten nog verder naar voren priemen. Lars reikt achter haar langs en maakt in één vloeiende beweging de sluiting van de bh los en trekt hem over haar armen uit. Wow,  wat een tempo vandaag. Even voel ik weer die jaloezie in mijn onderbuik, dit is niet het romantische erotische tempo van in de tent, dit is pure geilheid die ik bij hun allebei zie. Barbara gaat zelfs al gewillig achterover liggen op de bank, als Lars voor de derde keer deze zomer haar lekkere borsten in zijn mond neemt. Haar tepels zijn nu keihard en ze kreunt zachtjes.

Mijn jaloezie maakt weer plaats voor spanning en opwinding: heerlijk hoe mijn vrouw hier zonder remmingen ligt te vrijen met deze mooie jonge jongen. Zijn rankheid bovenop de mij zo vertrouwde ronde vormen van mijn vrouw, haar ontblote borsten, haar buik met de ronde randjes die de leeftijd en het moederschap met zich mee hebben gebracht. Lars richt zich even op om haar te bekijken. Ze ligt met haar ogen dicht op haar rug en lijkt geduldig af te wachten. Haar blote bovenlijf op het rode leer van de bank en haar benen gehuld in de strakke spijkerstof, de bruine leren riem duidelijk de grens markerend tussen bloot en bedekt. Een geil gezicht om mijn vrouw hier zo uitnodigend te zien liggen. Lars blijft naar haar kijken. Langzaam maakt hij  gesp van haar riem open. Met zijn vingers opent hij de knoop van haar broek. Verleidelijk, bijna tergend langzaam ritst hij haar spijkerbroek open. Hij kust zacht de roze stof van haar slipje terwijl hij haar spijkerbroek naar beneden stroopt. Barbara helpt hem daarbij door haar kont omhoog te duwen. Dan gaat ze zitten en doet het zelfde bij hem: Ze gespt zijn riem open en helpt hem uit zijn broek en T-shirt. Hij staat daar voor haar als een slungelachtige puber en stroopt onhandig zijn onderbroek naar beneden. Lars is nu helemaal naakt. Zijn forse pik staat fier overeind. Barbara heeft alleen haar roze slipje nog aan. Haar kroeshaartjes en schaamlippen zijn duidelijk zichtbaar door de doorzichtige,  vochtig geworden voorkant van haar slipje. Lars duwt haar knieën uit elkaar en gaat op haar liggen. Hij zoent haar weer. Zijn mond is overal: haar nek, schouders, steeds kreunt ze je als zijn tong en lippen haar tepels even beroeren. Barbara spreidt haar benen steeds meer en zet een voet op de grond naast de bank. Ik kan zien hoe Lars de top van zijn pik een stukje tussen haar schaamlippen duwt, de dunne stof van haar broekje daarbij mee naar binnen duwend. Ze kreunt en kronkelt als hij dat doet.

Ik besef me dat ik actie moet ondernemen als ik nog mee wil doen vanavond, tot nu toe lijkt Barbara mijn aanwezigheid geheel te zijn vergeten. Ik trek snel mijn kleren uit en kruip over het kleed naar de bank. Als ik met mijn gezicht vlak bij Barbara ben opent ze even haar ogen, kijkt me wazig aan en kreunt zacht. Ik druk mijn mond op de hare en onze tongen vinden elkaar. Lars zuigt in tussen haar tepels. Ik voel haar opgewonden ademhaling en kreuntjes in mijn mond. God wat is dit lekker. Ik stop met zoenen en lik haar tepel die nog nat is van de mond van Lars. Barbara wordt steeds geiler. Ik schuif mijn hand tussen hun buiken in naar beneden, ik glij met mijn hand onder haar slipje en mijn vinger vindt haar natheid. Boven op mijn hand voel ik de pik van Lars duwen en denk “nog even geduld jongen, ik doe ook nog mee”, terwijl ik Barbara begin te vingeren.
Ze zegt steunend “ooh lekker”. Ik zoen haar weer, nu ruwer. Mijn vinger beweegt heen en weer in haar kutje.
Ik fluister in haar oor: “Is je kut klaar voor zijn lekkere pik Barbara”
“Ja ”zegt ze direct.
“Wil je hem in je voelen?”
“Ja” kreunt ze zwoel.
“Zeg het tegen hem, Barbara” zeg ik op gebiedende toon.
“Ik wil je”zegt  ze zacht.
“Duidelijker ”zeg ik streng.
“Ik wil je pik voelen Lars,” zegt ze nu op hardere, haast smekende toon .
“Je hoort het Lars ”zeg ik terwijl ik de slip van Barbara naar beneden stroop, “deze 41 jarige moeder is eraan toe om stevig genomen te worden door jouw jonge pik”.

Als de ik de slip van Barbara over haar enkels heb uitgedaan, spreidt ze direct haar benen. Lars duwt zijn forse penis langzaam helemaal  bij haar naar binnen en begint haar te neuken. Ik zoen Barbara weer en streel haar borsten. Al zoenend voel ik bij elke stoot van Lars Barbara’s hoofd bewegen. Ik voel hoe zijn bewegingen versnellen en hij zijn pik steeds dieper in mijn vrouw stoot. Dan hoor ik hoe deze twaalf jaar jongere jongen kreunend zijn zaad in haar spuit.
Ik geef hem weinig tijd om bij te komen en zeg streng tegen hem:
“Lik haar, lik haar kut Lars”
Ze lijkt voor de tweede keer te schrikken als zijn tong in haar kut verdwijnt, ze slaakt zelfs een kreetje. Met haar hand duwt ze zijn hoofd stevig in haar schoot begint zelfs heftig mee te bewegen met haar bekken, haar kut tegen zijn tong rijdend.
Ik voel hoe mijn zaad uit mijn pik op de grond vloeit, gelukkig net naast het kleed. Ik had niet eens gemerkt dat ik aan mezelf was begonnen. Steeds wilder rijdt Barbara haar kut tegen zijn mond en tong en haar ademhaling gaat over in een hijgend gekreun. Ik hoor aan haar dat ze bijna klaar gaat komen.  Geil roep ik uit:
“Pak haar Lars, pak haar kut”.
“Oooooh ik kom klaar” kreunt Barbara, mijn naam noemend.
Snel duw ik ruw mijn tong in haar mond. Haar orgasme lijkt eindeloos te duren evenals haar harde, gesmoorde kreunen die, al zoenend,   lijken te versmelten met onze tongen.

 

Deel 1   Deel 2   Deel4

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie