Waar gebeurd: Mijn vrouw en ik (deel 4: slot): een paar jaar later.

Ik heb er van genoten om onze waargebeurde belevenissen van een paar jaar geleden op te schrijven. Het heeft me geïnspireerd om binnenkort nog meer te schrijven, maar dan fantasieën in plaats van echte belevenissen. Hoewel je nooit weet wat de toekomst brengt. Toen ik Barbara onze ervaringen had laten lezen werd ze daar behoorlijk opgewonden van. Mijn idee de ervaringen op een verhalensite te zetten kon ze niet echt volgen, ze vond en vindt het een beetje overdreven, plaagt me zelfs weleens met mijn “exhibitionistische” schrijverij.
Bezwaren heeft ze niet.
“Als je maar niet onze echte namen gebruikt” had ze gezegd.
“Waar zie je me voor aan”?, antwoordde ik.
Gezien onze goede naam en lokale bekendheid, kon ik dat ook nog wel bedenken. Dit is ook één van de redenen dat onze ervaringen met Lars, de enige zijn gebleven op het gebied van gedeelde seks met anderen. Verder vond ze het “waargebeurde gehalte” van de belevenissen groot, maar niet absoluut.
“Dat je mij hebt zien vrijen in de tent met Lars, klopt niet hoor!”
Ze had me destijds wel verteld hoe het geweest was met Lars, maar heeft me met dat gedeelte van het verhaal geholpen om de puntjes op de i te zetten. Dat vond ik wel geil en gaf toch nog enkele nieuwe opwindende feiten.
Lachend zei ik : “Mijn man gunt het me dat ik met je neuk”, klinkt inderdaad minder direct als “ik wil je neuken”.

Soms fantaseren we over toekomstige gedeelde seksbelevenissen, maar de stap naar een parenclub of internetafspraak vinden we veel te groot. Je zult je buren maar tegenkomen of een collega. Niets voor ons. Ons fantasie-leven is door de belevenissen verrijkt en vooral mijn vrouw is veel losser geworden op seksueel gebied. Zo hebben we een op een echte pik lijkend kunst-exemplaar gekocht. Vroeger zou Barbara dat iets voor “gestoorde ordinaire randdebielen” hebben gevonden. Nu gebruiken we onze artistieke aanwinst af en toe bij ons vrijen. We doen dan net of Lars weer met ons mee doet. Ik heb ontdekt dat ze hem ook weleens voor zichzelf gebruikt als de kinderen naar school zijn. Er gaan soms weken voorbij dat we niet vrijen en maanden dat we ons speeltje niet gebruiken. De laatste tijd echter weer vaker. Nu de school een aantal weken geleden weer begonnen is heb ik aan haar gezien dat ze erg verlegen wordt van een vader van een kind in de klas van onze oudste. Ik zag een paar keer een verlegen opslag in haar ogen en blosjes op haar wangen, die ik in de lange tijd van ons samen zijn slechts een paar keer heb gezien bij haar. Een blik die meestal betekent dat ze de ander intrigerend of aantrekkelijk vindt.

Vorige week gaf ik haar een massage voor het slapen gaan. Op haar buik lag ze bloot onder mijn handen.
Ik vroeg haar: “ik heb aan je gezien dat je Peter volgens mij best een leuke vent vindt hè”?
“Doe niet zo mal” was haar antwoord, kennelijk direct begrijpend over welke Peter het ging. Ook aan de blosjes op haar wangen zag ik dat ik raak geschoten had. Ik ging even verder met het strelen van haar rug en billen.
Voorzichtig fluisterde ik:
“het hoeft niet hoor, maar als je het fijn vindt fantaseer dan dat Peter me helpt bij deze massage”.
“Hou op man” antwoorde ze. Ik masseerde zacht haar billen en benen. De vettige olie glinsterend op haar kont. Zachtjes spreidde ik haar benen iets om ook goed bij binnenkant van haar benen te kunnen. Elke keer als mijn handen op haar benen naar boven gleden richting haar kont, raakte ik even zachtjes haar schaamlippen. Barbara gaf geen krimp, ook niet toen ik haar benen verder spreidde dan nodig voor een gewone massage. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en masseerde de binnenkant van haar bovenbenen. Ik liet mijn vingers op haar schaamlippen rusten en zei op onschuldige toon:
“Bij een volledige massage horen ook je schaamlippen”.
Zacht masseerde ik haar lippen. Terloops duwde ik een vinger tussen haar lippen, alsof dat per ongeluk gebeurde. Ik hoorde voor het eerst tijdens deze massage haar ademhaling een beetje versnellen, ze zuchtte zacht.
Langzaam spreidde ik haar schaamlippen een beetje uit elkaar en fluisterde: “wat een mooie kut” en gaf haar een klein likje. Ze kreunde zacht.

Ik besloot het er op te wagen en zei zwoel:
 “Kijk eens wat een lekkere, Peter. Deze kut wil gepakt worden.”
Haar ademhaling versnelde, het leek bijna op hijgen. Barbara spreidde nu zelf haar benen nog wat verder. Ik proefde hoe nat ze was toen mijn tong haar kut raakte, ze kreunde geil.
Ik zei nu op strengere toon: “toe maar, proef maar, ze vindt het lekker”, de snelle bewegingen van mijn tong vervolgend.

Weer begon Barbara dezelfde rijdende bewegingen te maken als die keer dat Lars haar gelikt had. Bewegingen die voor mij in al die jaren dat ik haar kut gelikt had nieuw waren. Ik schoof van bed en pakte de kunstpik uit onze kast. Barbara bleef rustig liggen. Haar ogen gesloten en haar hoofd opzij gedraaid. Haar kontje nog een beetje in de lucht geduwd. Een roze blosje op haar wang was zichtbaar, het blosje waar ik verliefd op geworden was. Het blosje dat me nu geil maakte. Ik schoof opnieuw tussen haar benen en likte weer zachtjes aan haar kut. Terwijl ik likte wreef ik de top van de rubber pik heel zachtjes tussen haar lippen heen en weer.
Ik fluisterde: “wat een lekkere pik, wil je die voelen Barbara? “
Ze antwoordde niet, maar ze zuchtte opgewonden.
“Neem haar Peter, ze wil je pik voelen” fluisterde ik.
Ze kreunde toen ik de pik helemaal bij haar naar binnen duwde en langzaam op neer begon te schuiven. Ze begon al snel zelf mee te bewegen.
“Toe maar, neuk maar” moedigde ik haar en Peter, hees aan.
Ze ging half rechtop zitten en maakte wild rijdende bewegingen op mijn hand, het deed bijna pijn, terwijl ze de pik van Peter nog dieper in zich leek te willen duwen. Ik reikte voorlangs en greep haar borsten die wild op en neer bungelden, en kneep hard in haar tepel.
Geil riep ik streng: “Neuk hem Barbara”.
Meer had ze niet nodig, ze begon te schokken met heel haar lijf en riep kreunend:
“Ik kom klaar” waarbij ze , gelukkig voor mij, nog wel mijn naam uitriep.

 

Deel 1   Deel 2   Deel 3

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie