Waar gebeurd: Mijn vrouw en ik (deel2): de volgende ochtend

De volgende ochtend ben ik als eerste wakker en denk terug aan gisteravond, ben blij met het feit dat onze enige campingburen nog niet thuis waren toen Barbara luidt kreunend klaarkwam onder de mond van Lars. Langzaam wordt Barbara wakker en ik kijk in haar blauwe ogen. Lars slaapt nog. Ik geef een zacht kusje en vraag fluisterend: “vond je het fijn gisteravond” ?
Ze humt instemmend terwijl ze haar ogen weer gauw sluit, alsof zich een beetje schaamt voor het antwoord” . We geven elkaar een lange zoen. Ze pakt mijn hand en legt hem op haar borst. Ik streel haar even en fluister in haar oor : “ik ga me zo dadelijk heel lang douchen, blijf jij nog maar lekker liggen, dat vind je toch niet erg?

'‘Kun je niet nog even blijven liggen, ik wil je handen voelen”, zegt ze zacht. Ik fluister zacht in haar oor:
“Ik vindt het ontzettend opwindend idee dat ik sta te douchen terwijl jij hier in deze vreemde tent ligt te vrijen met deze jongensachtige Lars.”
Barbara kijkt me met grote ogen aan, lijkt haast geschrokken maar zegt niks, ook niet als ik mijn handdoek pak en aanstalten maak de tent te verlaten.
“Kijk maar of jij het ook een opwindende gedachte vindt, schat, ik zou het je gunnen dat je een keer een andere man in je mag voelen” fluister ik en geef haar een plagend kusje op haar neus. Denkend aan het feit dat we uiteraard geen condooms bij ons hebben voeg ik er aan toe:
“En denk er aan dat Lars aan ons heeft opgebiecht dat zijn ex-vriendin de enige was met wie hij ooit naar bed geweest is, dus het is veilig genoeg hoor”.
Ik kruip de krappe voortent in.
“Tot straks” zeg ik nog een keer. En loop weg.

Bij de douche aangekomen ontdek ik dat ik dat ik door de spanning mijn toilettas ben vergeten. Ik aarzel even maar loop toch maar snel even terug. Gelukkig heb ik de buitentent niet dichtgeritst dus hoef ik niet te verstoren wat zich in de tent eventueel al aan het afspelen is.
Ik ben razend benieuwd of Barbara er iets mee gaat doen of niet.
Als ik de tent binnen kruip hoor ik een trein aan de achterkant van de camping voorbij razen. Het geluid sterft weg en ik hoor Lars iets fluisteren”.

Terwijl ik op mijn knieën bij mijn tas zit om mijn scheermes te zoeken, besef ik dat ze mij natuurlijk niet hebben horen terugkomen door het geluid van de trein. De spanning giert door mijn lijf als ik voorzichtig door een kier van de half open rits naar binnen gluur. Lars ligt op zijn rug en ik zie nog net hoe Barbara half over hem heen gebogen haar lippen op zijn mond zet en ze verwikkeld raken in een lange tongzoen. Het is nu duidelijk Barbara die de leiding neemt.
Ze trekt de slaapzak van hem af en stroopt zijn boxershort en slip naar beneden. Zijn pik staat al fier overeind. Ze pakt hem even met haar hand vast en bekijkt hem haast nieuwsgierig. Ik schrik even van de forsheid van zijn penis en voel even een steek van jaloersheid in mijn onderbuik.
Barbara geeft kusjes op zijn pik. Dan laat ze hem langzaam in haar mond glijden, maar stopt ook direct weer. Ze kust hem weer op zijn mond en fluistert zachtjes in zijn oor: “je bent lekker” .
“Jij ook” antwoord Lars nog wat onzeker. Hij schuift zijn hand onder haar nachthemd en voelt haar borsten.
Ze kreunt zachtjes.

Gehaast trekt Barbara haar nachthemd over haar hoofd uit. Haar slipje had ze kennelijk al uitgetrokken want ze is nu helemaal naakt. Lars richt zijn hoofd op en zuigt aan haar borsten. Ze drukt zijn hoofd tegen hem aan en ik hoor haar ademhaling versnellen.
“ Lekker” fluistert ze zacht tegen hem.
“Je hebt geile borsten,” kreunt Lars.
Barbara laat haar hand over zijn buik naar beneden glijden en begint zachtjes aan zijn pik te trekken. Lars kan intussen geen genoeg krijgen van haar borsten terwijl zijn hand zich een weg zoekt tussen haar benen. Zachtjes duwt hij Barbara achterover. Zijn mond en tong glijden via haar borsten langzaam over haar buik naar beneden.
Dan duwt hij haar benen uit elkaar.

Barbara kreunt weer als zijn tong bij haar naar binnen glijdt ik hoor hoe lars smakkend en likkend zijn gang gaat. Weer is daar het ritmische kreunen van Barbara. Plotseling duwt ze zijn hoofd van haar af. Lars kijkt geschrokken omhoog alsof hij bang is dat hij het niet goed doet.
“Mijn man gunt het me dat ik met je neuk” hoor ik haar zwoel fluisteren, mij verbazend over het feit dat ze mijn naam in deze situatie kennelijk liever niet gebruikt.
“Wil je dat ook” vraagt ze fluisterend. Ik ken haar lang genoeg om te constateren dat haar stem verlangend klinkt en ze maar een antwoord wil horen.
“Ja” antwoord Lars zacht.
“Kom maar in me, ik slik de pil” hoor ik Barbara lief zeggen, haast vertroetelend alsof ze tegen een kind praat.
Langzaam zie ik hun lichamen versmelten en ritmisch bewegen. Barbara lijkt haar favoriete positie ook bij Lars te willen, want ze duwt hem op zijn rug en gaat bovenop hem zitten.

Ze wrijft haar kut een paar keer heen en weer over zijn pik en brengt hem dan met haar hand zachtjes bij haar naar binnen.
“Oooh ik voel je goed” kreunt ze en ze begint langzaam op en neer te bewegen. Mijn jaloersheid is al lang weer omgeslagen in opwinding terwijl ik zie hoe de forse pik van Lars helemaal in haar verdwijnt en ik de billen van Barbara zie aanspannen bij elke beweging die ze als een amazone rijdend op zijn pik maakt. Steeds sneller, haast stotend, beweegt ze haar bekken op en neer, bij elke stoot ze lijkt haar kut nog steviger op hem te willen duwen.
“Ooh Lars ik kom klaar” kreunt ze fluisterend, zich kennelijk nog bewust van het feit dat de Franse buren ditmaal wel thuis zijn. Haar lichaam schokt hevig en haar gedempte kreunen klinken zachtjes door de tent. Haar orgasme lijkt een eeuw te duren later, terwijl ze hevig begint te schokken en gedempte kreunen de tent vullen. Lars is opgewonden en nog niet klaargekomen en lijkt zijn beheersing bijna te verliezen. Hij duwt Barbara op haar buik en spreidt haar benen. Hij schuift een kussen onder haar buik en schuift zijn lid trefzeker bij haar naar binnen.
“Je bent geil” kreunt hij een paar keer terwijl hij haar met forse stoten neukt. Barbara draait plotseling haar hoofd richting de uitgang het lijkt alsof ze recht in mijn gezicht kijkt . Ik schrik en ben bang dat ze me zal me zal ontdekken. Gelukkig sluit ze haar ogen. Ik kan aan haar zien dat ze geniet van zijn stevige “beurt”.
Haar wangen zijn verworden tot dieprode blossen, het lijkt bijna of er ieder moment een glimlach op haar mond zou kunnen verschijnen.
“Toe maar, kom maar klaar in me” zie en hoor ik haar zachtjes fluisteren, Opnieuw dat verlangende in haar stem alsof ze verlangt naar het eerste zaad van een vreemde in zich. Met een paar ferme stoten komt Lars grommend in haar klaar.

Zachtjes sluip ik de voortent uit, bijna weer mijn toilettas vergetend. Schaamtevol kijk ik vluchtig opzij naar de tent van de Franse buren, om tot mijn opluchting te constateren dat daar volgens mijn niemand binnen is. Onder de douche bevrijd ik mezelf van mijn eigen opgewondenheid, mijn ogen dicht, denkend aan de geilheid van Barbara die ik heb gezien. Mijn degelijke, lieve, haast onschuldig ogende vrouw, moeder van onze kindjes, heeft diepere gronden dan ik had verwacht.
“Die heeft zichzelf laten gaan …!” mompel ik opgetogen hardop, hopende dat er geen Nederlanders in het toiletgebouw meer zijn. Tevreden besluit ik voor mezelf te houden wat ik heb gezien, het zou minder romantisch en spannend zijn als ik het Barbara zou zeggen…

 

Deel 1   Deel 3   Deel 4

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie