hot teens tube shemale jizzed by group.

Wakker worden, Lekker loom

Zaterdagmorgen vroeg, nog half in slaap registreer ik dat het buiten al licht is. Niets bijzonders, in het land waar wij wonen komt de zon op dit moment rond half vier op. Er dringt nog geen geluid van kinderen tot me door, dus het zal nog wel erg vroeg zijn. Ik draai me nog een keer om. Letterlijk. Als ik me in mijn sluimertoestand omdraai kom ik tegen je zachte boezem aan. Iets wakkerder wordend verbaas ik me, want hoewel we altijd lepeltje-lepeltje beginnen worden we eigenlijk altijd met de ruggen naar elkaar toe wakker. Blijkbaar draai ik me ’s nachts onbewust van je af. Freud zou daar ongetwijfeld een onaangename verklaring voor hebben gehad.

Ik vlei me tegen je zachte welvingen aan, sla mijn linkerarm om je heen en geniet van het gevoel. Geniet van die heerlijke welvingen van de vrouw waar ik zo van hou, waar de kinderen mee gevoed zijn en waar ik zo graag naar kijk en mee speel. Minder stevig dan voor de geboorte van drie onze kinderen, maar ach, dat hoort erbij. Ik geniet er niet minder van en jij volgens mij ook niet.

Aan je rustige ademhaling hoor ik dat je nog slaapt. Bijna instinctief zoen ik de borst die het dichtst bij mijn mond is. Je adem schokt even, maar zakt dan weer terug in het rustige slaapritme waar het eerder ook in was. Ik strijk rustig met mijn linkerarm over je rug en zoen je borst nog een keer. Langer nu, en weer gaat er een klein schokje door je door het ritme van je ademhaling. Gevolgd door een zucht deze keer. Je beweegt niet, zegt niets, slaapt volgens mij gewoon door. Ik word steeds wakkerder en voel een zekere opwinding in me opkomen. Ik draai mijn hoofd iets en zoen nu je andere borst. Zacht. Teder. Je zucht weer, een zucht die wat van een kreun weg heeft, maar verder nog steeds geen enkele reactie of respons. Mijn linkerhand schuift verder naar beneden en mijn vingertoppen strelen nu zachtjes je rechterbil. Ik ga even iets verliggen om mijn opkomende erectie de ruimte te geven.

Wederom zoen ik teder je borst, maar nu ga ik langzaam iets verder naar beneden, richting tepel. Je reageert nu wel, maar niet bewust. Ik voel duidelijk kippenvel over je borst trekken die sterker wordt naarmate ik dichter bij je tepel kom. Millimeter voor millimeter schuif ik mijn mond lager. Eerst raakt mijn onderlip je tepelhof. Je kreunt, nu duidelijk hoorbaar. Ook hier kippenvel. Nog steeds tergend langzaam ga ik met mijn onderlip verder omlaag totdat ik je tepel raak. Een klein schokje gaat door je lichaam. Je verstart even. Heel even maar, direct gevolgd door een diepe kreun en wederom volledige ontspanning. Mijn onderlip schuift over je tepel en ik voel duidelijk de opwinding bij je. Ik krijg een verrukkelijke harde tepel in mijn mond en sluit zachtjes mijn lippen er omheen. Weer zacht. Weer teder. In mijn mond raak ik hem even met mijn tong aan. Je kreunt nog dieper en ik voel je tepel nog iets verder groeien. Nog groter, nog harder, nog lekkerder.

Je moet inmiddels wel wakker zijn, maar blijft in dezelfde houding liggen en laat me begaan. De hand die ik op je bil gelegd heb volgt zachtjes de ronding van die bil richting je bilspleet en ik voel hoe de opgewonden warmte me tegemoet komt. Ik laat hem daar stil liggen. Ik neem je tepel weer in mijn mond en speel ermee met mijn tong. Ik weet hoe lekker je dit vindt en krijg dit bevestigd door een diepe kreun en je ademhaling die sneller wordt. Oppervlakkiger ook. Voor het eerst beweeg je; je legt je hoofd in je nek van de opwinding en kreunt weer, harder nu. Ik kan het niet zien omdat ik met mijn gezicht in je boezem lig, maar ik voel het aan je lichaam. Mijn tong speelt verder met je tepel. Ik wil eigenlijk in je tepel bijten, maar hou me in: dat zou het moment verpesten, hoe lekker we dat allebei normaal gesproken ook vinden. Mijn linkerhand glijdt van je bil naar voren en naar beneden en streelt langzaam je bovenbeen. Langzaam, teder. Ik krijg kreunende goedkeuring van je. Ik laat je tepel uit mijn mond glijden en lik eraan. Mijn tong gaat vanaf je tepelhof stukje voor stukje omhoog tot het puntje en dan weer terug. Je ademhaling versnelt verder en je gekreun wordt harder. Je bekken schokt wat.

Opeens kom je in beweging. Je rechterhand komt op mijn linkerbil te liggen en je draait je op je rug, mij met je meetrekkend. Je rolt om en trekt me bovenop je. Ik ga iets hoger liggen en glijd met mij harde geslacht vloeiend in je. Je bent zo nat dat dit probleemloos gaat. Zonder je ogen te openen trek je je rug krom van genot en kreunt weer diep. Je mond gaat iets open en er komt een dierlijke grom uit. Je hebt inmiddels kippenvel over je hele lichaam. Dat heerlijke lichaam dat iedere nacht naast me ligt. Waar ik iedere ochtend naast wakker wordt. En waar we allebei zo van genieten. Ik blijf plat op je liggen en begin langzaam te bewegen. Ik trek me zover mogelijk uit je, maar hou net contact en glijd dan zachtjes terug. Je kreunt bij iedere beweging die ik maak. Langzaam, heel langzaam voer ik het tempo op en geef je met je gekreun aan hoe je geniet. Nog steeds hebben we geen oogcontact gehad, geen woord gezegd, hebben onze lippen elkaar niet gevonden. De magie van het moment blijft. Ik voel mijn opwinding stijgen en ben niet ver meer van mijn hoogtepunt verwijderd. Jij ook niet.

Je bekken schokt bij iedere stoot die uitdeel, je onderrug komt vrij van het bed en je hoofd ligt helemaal in je nek. Na nog een stoot wordt het schokken ongecontroleerd, en heb ik de drempel bereikt. Ik stoot nog één keer en kom grommend in je klaar. Dit was blijkbaar wat je nodig had want we komen precies tegelijk klaar. Je lichaam ontspant en je krijgt een brede, verzadigde glimlach op je gezicht. Ik blijf op je liggen en je streelt zachtjes over mijn rug.

Kinderstappen op de gang die straks onze slaapkamer in komen stormen: de magie is verbroken, we hebben ons moment gehad.
“Wow, zo wil ik iedere morgen wel wakker gemaakt worden”, zeg je sloom en je zoent me lief en teder op mijn mond.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  10 comments for “Wakker worden, Lekker loom

 1. 29 augustus 2012 at 11:51

  lief en sensueel, zonder harde sexscenes. Dit is ook genieten.

 2. 29 augustus 2012 at 14:33

  Ik kan zo een teder verhaaltje wel waarderen hoor.

 3. 29 augustus 2012 at 16:19

  Eenvoudig maar met warmte geschreven, lekker

 4. 1 september 2012 at 01:12

  Een kleine, tedere scene van huiselijk genot. Lief, meer hoef ik er niet van te zeggen.

 5. 1 september 2012 at 16:39

  Lief en romantisch geschreven debuut verhaal. Een kort moment beschrijven is een uitdaging om dat prikkelend te houden. Dat is je heel goed gelukt.

 6. 13 september 2012 at 18:20

  Kort en intens. Zonder enige overbodige poespas waaier je de beleving over mij uit van een verrukkelijk samenzijn. Alsof het doodgewoon is. En dat is het ook maar jouw beschrijving is dat zeker niet. Mijn compliment voor dit veelbelovend debuut.

 7. 17 oktober 2012 at 23:50

  een apart, rustig maar ook lekker debuut. Dat zij zo lang deed met wakker worden…. ach, ze speelde mee en daarmee werd het genieten voor mij realistisch genoeg.

 8. 4 november 2012 at 18:10

  Mooi, met plezier gelezen.

 9. 9 november 2012 at 17:31

  Tja, mij doet het even niets. Het is me iets te intiem eigenlijk. Maar veel geluk nog samen!

 10. 13 november 2012 at 21:34

  Vijf lezers gaven dit verhaal samen 10,5 sterren. Dat levert een ledenstem van twee sterren op.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world