hot teens tube shemale jizzed by group.

Wanneer het lot anders voor je bepaalt

Als ik de voordeur open en de hal instap, dan is er rust. Rust die me overvalt. Geen hoge kinderstemmen, rondslingerende schoenen of jassen. Het is een genot om zo eens binnen te komen. Ik loop door naar de keuken en zet de tassen met mijn boodschappen op het aanrecht, druk  de radio aan en zet mijn favoriete zender op. Mee neuriënd met het bekende wijsje van Adele, pak ik de boodschappen uit, denkend aan vanavond en met mijn hoofd al bezig met het recept dat ik ga maken.

Het menu dat ik wil gaan serveren heb ik van Agnes. Ik ben zelf niet zo een ster in koken maar vandaag wil ik graag dat het goed gaat. Met het recept dat ze me gaf wil ik een geweldige erotische maaltijd neer gaan zetten, door het eten gaan verleiden en zo een geweldige avond uitlokken. Het moet ons feestje gaan worden, geen kleine, drukke stoorzenders om ons heen; enkel wij twee. Een glimlach verschijnt op mijn mond als ik denk aan ons laatste erotische avontuur.

De vele kaarsje die ik op de trap had neergezet om het pad naar waar ik was te verlichten, bezeerden het kleine voetje van onze jongste zoon, die gewekt door een enge droom, in tranen de trap af kwam gelopen. Weg romantisch sfeertje. Mijn armen en handen waren nodig voor een kleine man en mijn mond gaf hem de troostende kusjes. Het viel gelukkig mee, het was meer de schrik van de warmte geweest maar toch. …

Ik leg de net gekochte kaarsen op tafel en haal de perziken uit de tas. De perzik is al sinds mensheugenis het symbool van seksualiteit, dat heb ik ergens gelezen. Door haar zoet sappig vruchtvlees, zijdezachte huid en volle ronde vorm. Alleen al als je het zo leest komen er bij mij de blosjes. Het is wel een mooi vergelijk met mezelf.

Eerst maar eens douchen en zorgen dat die zijde zachte huid er dadelijk ook bij mij is. Onder de douche komen  mooie beelden door van een lekkere vrijpartij, die helaas ook niet verliep zoals gepland. Onverwacht was je bij me gekomen en daar houd ik van. Je handen wasten mijn lijf en lieten geen plekje onberoerd. Heerlijk als je die grote handen over me heen laat gaan, onverwacht vederlicht en prikkelend strelend. Ik kon je opwinding tegen me aan voelen, toen je achter me stond en mijn borsten een heerlijk massage gaf, me onderwijl heerlijk zoenend. Dat net op dat moment de douchestang het begaf en heel de douchekop van de muur vloog, dat was niet echt wat we ervan hadden verwacht. Het leek wel of het toeval met ons een loopje nam en we maar niet kregen wat we wilden.

Toen we nog geen kinderen hadden ging het allemaal wat makkelijker. Nu moeten we overal rekening mee houden, je weet nooit echt wat er gaat gebeuren en ook dat heeft wel wat, het vraagt om creativiteit. Maar vandaag zijn onze jongens uit logeren en wil ik een romantische , genoeglijke sfeer creëren. We  zijn 12 jaar samen en dat wil ik op mijn manier vieren.

Ik pak een setje uit de kast, lingerie die ik nog niet eerder aan had. Mooi rood, de kleur der lusten heeft Agnes me verteld. Mijn huid glimt van de body lotion en voelt heerlijk zacht aan. Ik doe een leuk jurkje aan en probeer mijn krullen een beetje in bedwang te brengen. IJdele hoop, maar ach, dat is niet erg; jij vindt mijn eigenwijze krullen mooi.

In gedachten verzonken sta ik het vlees te kruiden, pikante varkenshaas met portvijgen wil ik opdienen. Het zou een warme gloed door je lijf moeten laten gaan, ik ben zo benieuwd. Eerst maar zien of het me gaat lukken het goed klaar te maken. Het perzik toetje moet geen probleem zijn.

Ik zie je mooie ogen weer voor me en denk aan hoe je me, zonder me ook maar met één vinger aan te raken, in vuur en vlam zet. Mijn blozen laat je merken wat het met me doet en ik kijk dan verlangend naar je. Meestal volgt er dan een heerlijke zachte en alles zeggende tongzoen waarna ik je met moeite kan loslaten. Het liefst zou ik je dan gelijk meenemen naar bed, maar ja, dat kan niet. Ik moet geduld hebben.

De bank is voor ons een geliefde plek. Lekker tegen je aan leunen, je armen om me heen. Hoe eenvoudig is het dan om me om te draaien en je verleidelijk te zoenen en te strelen. Mijn lijf over het jouwe heen, de tepels stijf door mijn bh en t shirt priemend, handen strelend en wrijvend over je kruis. Zoeken naar ruimte om over je naakte lijf te gaan. Ik worstelend met een te strak zittende broek, jij met een bh die maar niet open wil. Half open kleding die me net niet de kans geeft je daar te raken waar ik wil. Je hand dwalend naar mijn borst, mijn hand die je rits openmaakt, en je stijve mannelijkheid die me dan tegemoet springt, eerst nog verstopt  door je boxershort. Wild glijden handen dan over lichamen heen, lippen die elkaar niet loslaten als we door ons gewoel pardoes van de bank vallen. Lachend om ons gestuntel en onderwijl elkaar verder uitkledend.

Zalig als je me dan hard en ongeremd neemt op de vloer. Mijn rokje omhoog en niet de moeite nemen om mijn slip uit te doen. Je stijve lans die zo bij me binnen glijdt, als je mijn slip opzij doet, verwelkomd door mijn hete en o zo natte grotje. Hoe lekker als ik me dan op je plaats, opgezweept door een ongekend verlangen om klaar te komen hier met jou op de vloer van de kamer. Een hand op mijn mond om mijn kreten van genot te smoren, als ik je langs mijn super gevoelige klit voel stoten, en ik natter en natter word als je ook nog eens mijn tepel uittrekt. Mijn hand aan je ballen om je stoten nog dieper in me te kunnen voelen. Jou met je ogen dicht zo te zien genieten als je klaarkomt en je mij met je vingers erbij ook tot een geweldig hoogtepunt brengt. In elkaar verstrengeld dan even zo blijven liggen alvorens de werkelijkheid weer tot ons doordringt.

Maar zo gaat het niet vanavond als het aan mij ligt.

De varkenshaas lukt prima, de saus moet er alleen nog overheen. De tafel heb ik al mooi gedekt, hoop dat de kaarsen dit keer niet zullen omvallen en ik mijn glas wijn niet over mijn mooie jurkje mors. Alles moet nu eens gaan zoals gepland!

Mijn telefoon laat me opschrikken als ik nogmaals door de saus roer; een sms.

Je laat me weten het vanavond niet op tijd te gaan redden, je komt zelfs pas morgenvroeg weer thuis. “Shit”, is het eerste wat ik denk als ik mijn duim over het schermpje beweeg, om verder te lezen. Heel de dag heb ik mezelf met jou in gedachten lopen opgeilen en nu ga je het niet redden. Dat stomme werk ook altijd.

Ik weet dat je deze dag anders had gepland, lees ik verder, je moet niet boos op me zijn en als straks de bel gaat, weet dan dat dit mijn verrassing voor jou om ons twaalf jarig samenzijn te vieren. Dat ben ik niet vergeten hoor lieverd, staat er met grote letters. Ik hou van je, lees ik verder, en een kus.

Teleurgesteld neem ik mijn fraai gedekte tafel en mijn heerlijke eten in ogenschouw als ik de deurbel hoor. Wie kan dat nu zijn? Ik loop naar de deur en ben voor even met stomheid geslagen.
“Dag lieverd” hoor ik, “Daan heeft me gevraagd te komen, ik moest je deze bloemen doen en een kaart.”
Een beetje verbouwereerd neem ik de bloemen aan en haal de kaart uit de envelop.

Krulleke, het spijt me zo dat ik het niet ga redden. Maar om je te laten weten hoeveel ik van je hou heb ik Anne gevraagd  om langs te komen. Ik heb haar verteld van onze speciale avond en omdat ik je goed ken, weet ik dat je er moeite voor doet het super te maken. Geniet met en van Anne lieverd, wij houden het te goed,

Liefs Daan

‘’En?” hoor ik Anne vragen, ‘’ben je wel een beetje blij me te zien?” Ze kijkt me er zo lief bij aan. Ik neem haar hand in de mijne, druk een kus op haar lippen en glimlach allerliefst naar haar.
“Heel erg blij lieverd”, waarna ik de deur achter ons dicht doe en haar meeneem richting de kamer.

Het wordt een te gekke avond, ook al gaat het weer eens niet zoals ik had gedacht.

En Petra, bedankt voor het samen filosoferen!

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  13 comments for “Wanneer het lot anders voor je bepaalt

 1. 10 augustus 2012 at 21:04

  Tussen filosoferen en een lekker verhaal zit een hoop werk en je hebt er weer wat moois van gemaakt. Met plezier gelezen dus

 2. 11 augustus 2012 at 18:20

  Wat ben je toch heerlijk verwarrend, Lotte! En wat een prachtig lief verhaal nu weer, dat volgens mij toch ook weer ‘dicht bij jezelf’ ligt. Het is vlot en vrij geschreven en ondertussen zó… kwetsbaar, meen ik. Enkele kleine onvolkomenheden qua spelling en grammatica neem ik vollédig voor lief. Je krijgt hierbij heel veel puntjes van een lezer.

 3. 15 augustus 2012 at 22:20

  Lieve Lotte,

  Wat mooi beschreven! Ik denk niet dat Daan precies weet wat jij voor Anne voelt en zij voor jou. Ik vind het erg lief dat hij zo aan je dacht met jullie twaalf jaar samen zijn.

  Ik wens je zowel met Daan als met Anne hele mooie, tedere, lieve en fijne seksuele momenten toe

 4. 22 augustus 2012 at 20:20

  Lieve Lotte, echt een verhaal zoals jij het voelt. Mooi geschreven. Agnes

 5. 29 augustus 2012 at 20:58

  Heerlijk om mij een blik te gunnen in de gedachten van jouw hoofdpersonage. Vooral omdat het hele verhaal ook nog eens zo prettig geschreven was. Je wordt als lezer verliefd op de vrouw die haar gevoelens en opwinding voor haar man niet onder stoelen of banken steekt. Ik vond dit een enorm sexy verhaal, zeker drie sterren waard en met liefde geschreven, dat spat gewoon van het scherm!
  Groetjes,
  Malach

 6. 31 augustus 2012 at 20:48

  Dag Lieve Lotte,
  wat moet ik nog toevoegen aan alle commentaren? Heel gevoelig verhaal, met een zindering onder de oppervlakte die zijn weerga niet kent. Zo ben jij ook, lijkt me. Bijzonder, onpeilbaar, verrassend. Schrijf alsjeblief meer!

 7. 1 september 2012 at 01:23

  Een zoetelieve geschiedenis, melancholiek bijna. De erotiek ligt er als een mooie sluiter overheen, maar overheerst niet. Mooi, Lotte.

 8. 1 september 2012 at 16:36

  Lotte schrijft lief en warm en plezierig. Heerlijk om te lezen, en heerlijk om bij weg te dromen.

 9. 13 september 2012 at 18:12

  Lotte als ik je verhalen lees dan denk ik: zij beleeft plezier aan het schrijven. Zoiets merk ik graag, het zet me aan tot verder lezen. Je intro was lang dit keer en kende weinig verrassingen. Totdat de grote wending kwam in het verhaal. Helaas vond ik die zo onwaarschijnlijk dat je mij daardoor kwijt raakte. Had je die verder uitgewerkt dan was het misschien nog anders gelopen. Nou ja, het kan een tip zijn voor de volgende keer. Ook al vond ik dit verhaal niet je beste, gewoon doorgaan hè Lotte.

 10. 15 september 2012 at 14:08

  Mooi verhaal, mijmerend bij het eten koken over wat al was en plannen over wat gaat komen. De heerlijke ervaringen van het liefdesspel oproepen in de wetenschap van wat er nog komen gaat. Ik vind het in elk geval heel mooi geschreven. Spijtig van enkele schrijffoutjes.
  Tot de sms van het personage Daan en het vervolg. Het is er naar mijn gevoel een beetje bijgesleept en te snel afgehandeld. Als je daar nog een extra hoofdstukje van had gemaakt als lekkere afsluiter, was het voor mij echt helemaal af.
  Niettemin een mooi verhaal, je hebt het in je.

 11. 6 oktober 2012 at 14:12

  wat een mooie mix van verlangen en (halve) vervulling Lotje, je mengt beide en ik voel dat je je eigen levensverhaal verweeft met je rijke fantasie, fijn dit te mogen lezen

 12. 14 oktober 2012 at 13:18

  Maar lietfst twaalf lezers beoordeelden dit verhaal. Samen goed voor 29,5 sterren. Daarmee komt de ledenstem uit op 2,5 sterren.

 13. 13 juni 2013 at 07:34

  Wat een aangename verrassing is dat voor je geworden
  En wat goed dat je zoveel zorg aan jezelf had besteed. Dat maakt het allemaal extra heerlijk.
  maar dat heb je inmiddels wel ontdekt.
  Bedankt voor een heerlijk verhaal

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world