Wedstrijd in zelfbeheersing (2 hoofdstukken)

Vorig weekend was ik weer eens in mijn oude studentenhuis. Ik woon er al een jaar niet meer, maar kom er nog af en toe. Van de mensen waar ik mee samengewoond heb wonen er nog maar twee, maar dat zijn wel de twee meiden waar ik altijd het meeste mee opgetrokken heb, Lian en Meike. Zij kwamen er allebei later wonen dan ik, maar we waren al snel onafscheidelijk: altijd samen loltrappen, samen feesten, samen tv kijken, en al heel snel ook samen de koffer in (of onder de douche, op de bank in de woonkamer, op het kleed in de woonkamer, in de tuin, you name it), met z'n tweeën, met zijn drieën. De andere huisbewoners hadden nog wel eens moeite met onze escapades (we konden nogal lawaaiig zijn) dus voor de lieve vrede probeerden we onze ergste uitspattingen te beperken tot de weekenden. Dan waren we meestal alleen met zijn drieën; de anderen waren allemaal moederskindjes, die ieder weekend weer terug naar moeders pappot gingen.

Het weekend waar ik het over wil hebben is het meest legendarisch van onze wilde avonturen. Wie precies op het idee gekomen is weet niemand meer, maar het moet op een benevelde vrijdagavond in de kroeg ontstaan zijn tijdens een verhitte discussie tussen mij en de beide dames. Hun stelling was dat mannen geen enkele zelfbeheersing hadden als het om sex ging. Geen enkele man zou de verleiding van een aantrekkelijke, op sex beluste vrouw kunnen weerstaan. Ik was het daar uiteraard niet mee eens.

Uiteindelijk kwamen we tot een weddenschap: dat weekend zouden we elkaar op alle mogelijke manieren proberen te verleiden tot sex. Wie het eerste met zijn of haar handen in het eigen of andermans kruis zou zitten, of erom smeekte te mogen neuken had verloren. Alle middelen waren toegestaan, met uitzondering van fysieke dwang. Niemand mocht al die tijd het huis verlaten (om te voorkomen dat iemand ergens anders zijn gerief haalde) en ook alle deuren moesten steeds open blijven zodat we in de gaten konden houden of de anderen niet zichzelf bevredigden als ze het niet meer uithielden. Als inzet kozen we alle drie een sexuele handeling waar we van griezelden: Meike zou mij pijpen en daarbij mijn sperma doorslikken; Lian zou zich door mij laten kontneuken; en ik zou beide dames hun stronthol schoonlikken (om precies te zijn: minstens drie keer mijn tong zo diep mogelijk in allebei hun aars steken).

De weddenschap zou de volgende morgen aan het ontbijt ingaan en tot uiterlijk zondagmiddag vijf uur duren. Als we 'ongeschonden' vijf uur haalden kon ik mijn beloning in ontvangst nemen (de beide dames twijfelden er niet aan dat ik degene was die als eerste de handdoek in de ring zou gooien).

De volgende morgen was ik als eerste op en had mij met een nog enigszins bonkend hoofd, een kop koffie en de krant in mijn ochtendjas geïnstalleerd aan de keukentafel. De eerste die binnen kwam zeilen was Meike. Ze had alleen een T-shirtje aan dat maar net haar kont bedekte en kwam geeuwend en zich uitstrekkend de keuken binnen, mij daarbij een glimp van haar schaamhaar biedend. Ze ging frontaal voor me staan en rekte zich nog eens extra uit waarbij ze zich zover mogelijk achterover boog met haar handen in haar nek, zodat het T-shirt strak over haar volle borsten trok en haar poesje helemaal zichtbaar werd. “Goeiemorgen, lekkere knul van me”, zei ze, waarbij ze net deed of ze zich totaal niet bewust was van haar exhibitionisme. Daarna liep ze naar de aanrecht en boog zich ongegeneerd voorover om zogenaamd iets te zoeken in het aanrechtkastje. Nu bood ze me vol uitzicht op haar kont en op haar behaarde pruim die pronkte tussen haar billen. Mijn hormonen kwamen meteen in actie en mijn pik begon zich al te roeren, maar ik gaf natuurlijk geen krimp. Meike ging rustig verder met haar vertoning. Nu begon ze met de ene hand achteloos over haar linker bil te wrijven, terwijl ze voorover gebogen stond.

Ik moet erbij vertellen dat Meike de lekkerste kont heeft die ik ooit heb mogen beroeren. Ze heeft brede, ronde heupen en lekker veel grijpvlees. Zelf vindt ze dat ze een te dikke kont heeft, maar ik kan er nooit genoeg van krijgen om eraan te zitten. Dus je snapt dat ik nu al een knots van een paal had en mijn ochtendjas moest losknopen (waar ik niets onder aan had) om mijn lul wat lucht te geven.

Niks aan de hand hoor, alles onder controle, en ik bleef het tafereel geamuseerd volgen om te kijken wat ze zich nog meer liet invallen. Ze kwam weer overeind, pakte de pot pruimenjam uit het keukenkastje waarna ze zich weer na mij toe draaide.

“Zooooo, ook goeiemorgen”, zei ze met een triomfantelijke smile op haar gezicht, toen ze mijn stijve zag die zijn kop net boven de tafel uitstak, “meneer leest mee in de krant, zie ik. Misschien wil ie ook wat pruimesap?” Ze kon het niet laten mijn pik eens uitgebreid te bekijken, en ik voelde dat het zicht op mijn paal haar niet onberoerd liet. Verlekkerd liet ze haar blik langs mijn lijf gaan.

Ik moet zeggen dat ik “een lekker ding” ben voor veel vrouwen, en zeker voor Meike; dat had ze me vaak genoeg laten weten, niet alleen met woorden. “Ik moet toegeven, dat je weer om op te vreten uitziet”, zuchtte ze, “maar wij vrouwen kunnen daar boven staan” probeerde ze haar opwinding weg te praten.

Intussen had ze de deksel van de pot pruimenjam gedaan, waarna ze haar vinger erin stak en een vingel vol pruimenjam eruit haalde. Terwijl ze naar mijn paal bleef staan kijken stak ze die in haar mond en begon hem af te sabbelen. “Volgens mijn zou je liever op iets anders willen sabbelen”, gooide ik me ook maar eens in de strijd. Ik rekte me eens uit, zodat mijn ochtendjas openviel en ik me eens van mijn beste kant kon laten zien. Quasi ongeïnteresseerd deed ik mijn ogen dicht en mijn handen achter mijn hoofd. Maar ik voelde dat ze me van onder tot boven opnam terwijl ik als een body builder me rekte en strekte zodat mijn buik, mijn borst, mijn biceps, mijn okselhaar en mijn gloeiende stang goed in beeld kwamen. Ik snoof eens lekker diep onder mijn linkeroksel, wetend hoe lekker Meike dat ook vond.

Zonder dat ze het doorhad volgens mij bewoog ze haar vinger in en uit haar mond alsof ze aan het pijpen was. “Hallo meisje, je kwijlt als een loopse teef” zei ik lachend tegen haar. “Nee hoor, ik sta alleen een beetje te dromen”, zei ze opschrikkend uit haar fantasie. Ze liep om de tafel heen naar mij toe, en ik kon aan de ondeugende glimlach op haar gezicht zien dat ze zich weer iets in had laten vallen. “Maar ik moet toegeven dat ik best zin heb om even lekker te neu…..zen met je”, zei ze lachend, terwijl ze zich naar me overboog en haar neus tegen de mijne drukte en begon te neuzen.

Haar lichaamsgeur drong zich meteen op aan me en zond een rilling van genot door mijn lijf. Ik hou van haar sterke lichaamsgeur. Een stevige zweetlucht, een ongewassen pruim, ik kan er duizelig van genot van worden. Iets wat Meike wist (ik had vaak genoeg mijn neus in de hare gestoken), die er nu gebruik van probeerde te maken om me nog geiler te maken dan ik al was. “IJs en sneeuw en ijskoud water, dacht ik nog” (om mezelf wat af te koelen), maar ze had nog meer in petto, want opeens voelde ik een klodder op mijn buik vallen.

Hoe ze het klaarspeelde weet ik niet, maar ze had kans gezien wat van de pruimenjam over me heen te gooien. “Oh jee, wat doe ik nu weer onhandig! Wacht, ik ruim het wel even op”, waarna ze me bij mijn knieën pakte, me naar zich toedraaide en op haar hurken zakte. Zonder een woord te zeggen drukte ze mijn knieën uit elkaar, boog zich voorover en begon mijn buik af te likken, waarbij ze ook mijn lul aanraakte met haar gezicht.

“Ja, jij bent af”, riep ik triomfantelijk. “Nee, nee, we hebben het alleen gehad over met onze handen in elkaars kruis zitten”, weerde ze zich, “niet over andere lichaamsdelen”. En alsof dat haar op een idee bracht, bracht ze haar hoofd nog wat lager. “Oh, hier zit nog een kloddertje”, zei ze met haar ondeugendste stemmetje, en ze begon mijn trillende speer af te likken. “Jezus, Meike, wat doe je nu” bracht ik uit, maar ik kon het niet laten haar even haar gang te laten gaan (ja, ik weet het, het zwakke geslacht. Maar het is zo verdomde lekker!). Ze ging zelfs nog een stapje verder en nam mijn eikel in haar mond en begon er uitgebreid op te sabbelen. Ik kreunde van genot en begon al met mijn heupen te schokken om te proberen mijn pik dieper in haar mond te stoten. “Eh, eh”, schudde ze haar hoofd, terwijl ze mijn pik losliet. “Alleen als je je gewonnen geeft”.

Dat nooit! Om los te komen uit haar betovering stond ik op. “Geen sprake van”, kon ik nog net uitbrengen en ik liep naar de aanrecht. “Tja, jochie, volgens mij red jij het niet lang meer”, zei ze lachend, en liep de keuken uit.

Pfoe, dat scheelde niet veel, dacht ik. En het was pas elf uur zaterdagochtend! Maar nu ik alleen was kon ik even afkoelen en stortte me maar weer op de krant om mijn zinnen te verzetten. Dat duurde niet lang want daar kwam Lian binnenzetten. Die had haar Japanse zijden kimonootje aan dat maar net lang genoeg was om haar onderlijf te bedekken. “Oh God, niet weer”, dacht ik nog, maar ik kon niet meer terug nu, en aan opgeven dacht ik nog niet. Nu moest ik het initiatief pakken, maar ik had geen idee hoe en bleef maar gewoon zitten. Ik had mijn badjas weer dichtgeknoopt en mijn pikkie was weer maatje pink, maar ik was bang dat dat niet voor lang was, want ook Lian gooide zich meteen met al haar hebben en houden in de strijd.

Ze kwam aan de andere kant van de tafel staan, bukt voorover en legde haar onderarmen op tafel. Ze had ervoor gezorgd dat haar kamerjasje los genoeg hing zodat ze me een uitgebreid zicht op haar borsten bood. En die van Lian zijn zeker de moeite waard. Ze heeft heerlijke volle borsten, met mooie, stevige tepels die meestal vrolijk naar voren priemen, alsof ze zeggen willen “pluk mij, pluk mij”. Waar bij Meike haar kont mijn favoriete lichaamsdeel is, waren dat bij Lian haar tieten (na beider dames poesje, natuurlijk). En dat wist ze. Wat dat betreft had ik me ook wel de twee moeilijkste tegenstanders uitgezocht, want de dames kenden al mijn zwakke (en lekkere!) plekken, die ze genadeloos bloot wisten te leggen.

Terwijl ze wat heen en weer draaide met haar kont zodat haar borsten lekker heen en weer wiebelden keek ze mee plagend aan en vroeg of er nog iets opwindends in de krant stond. Ik stond op om me te onttrekken aan het aanlokkelijke uitzicht, liep naar de keukenkast en deed de deur ervan open om zogenaamd wat etensspullen te pakken. “Waar heb ik zin in”, zei ik harop, terwijl ik maar hardnekkig aan een ijskoud dompelbad dacht om maar niet weer geil te worden. Maar zo makkelijk liet ze me niet gaan.

Ze kwam naast me staan, waarbij ze haar rechterborst tegen mijn arm drukte (ik voelde haar tepel in mijn arm priemen) en haar hand op mijn bil legde: “Ja, waar hebben wij zin op”, papegaaide ze me, terwijl ze me zachtjes in mijn bil begon te knijpen. “Een lekker cadetje, misschien? Of een sappig pruimje?, waarbij ze de pot met pruimenjam pakte. “Nee, niet weer de truc met de pruimenjam, die heeft Meike net ook al gedaan”, zei ik lachend tegen haar.

“Hier, neem de chocopasta, dat is weer eens wat anders. En ik weet ook wel een paar plekjes die een likje choco kunnen gebruiken”, zei ik terwijl ik achter haar ging staan en mijn armen om haar heensloeg. Ze deed de deksel van de pot, stak haar vinger erin. “Oh ja, welke dan?” Ik haalde haar haren uit haar nek en beet haar zachtjes in haar hals, wetend dat ze daar altijd bloedgeil van wordt als ik daar sabbelde, zoog en knabbelde. “Oh, dat plekje bedoel je”, zei ze lachend. “Ja, dat zou inderdaad een heel goed plekje zijn daarvoor, maar nu niet”, waarna ze haar haar terug zwaaide in haar nek (en in mijn gezicht) om ervoor te zorgen dat ik niet door kon gaan. “En welke nog meer, denk je?”, vroeg ze me.

Eindelijk had ik het initiatief en ik was vast van plan het niet meer uit handen te geven. Ik knoopte haar ceintuur los en liet mijn handen over haar buikje dwalen. “Mmmm, eens even denken…”, zei ik tergend langzaam, om me de tijd te geven haar eens uitgebreid te kunnen opgeilen. “Hier bijvoorbeeld zou een heel lekker plekje zijn. Dan zou ik het eraf kunnen likken, en je chocokusjes kunnen geven op je buikje. En me dan lekker langzaam een weg omhoog zoenend naar je borsten, die vast ook wel zin hebben in wat chocopasta.”

Zacht streelde ik haar buik, en moest me inhouden om niet omlaag naar haar poesje te dwalen. “En niet te vergeten je tepels die dol zijn op mijn mond, mijn tong en mijn handen, denk je niet?”, ging ik verder. “Volgens mij vinden ze het heerlijk om verwend te worden”. Lanzaam was ik met mijn handen richting haar borsten gegaan. Ik voelde hoe haar ademhaling versnelde, en ook haar tepels die knetterknalstijf waren geworden verraadden haar opwinding.

Intussen stond ze met haar wijsvinger vol chocopasta in de lucht te zwaaien, terwijl de andere de pot vasthield, wat er nogal koddig uitzag. Ik begon zelf zo langzamerhand ook weer behoorlijk geil te worden, en mijn paal begon alweer vrolijk zijn kop op te steken van al dat gewrijf en gepraat. Ik stond tenslotte nog steeds met mijn buik tegen haar rug aan en ze stond van geiligheid lekker heen en weer te draaien zodat ze met haar kont mijn onderbuik masseerde, die daar niet ongevoelig voor was.

“Daar moeten mijn lekkere tietjes je wel gelijk in geven”, zuchtte ze en ze smeerde een klodder pasta op haar linkertiet, waarbij ze een kring van pasta om haar tepelhof maakte. “Inhouden, inhouden, Marc” dacht ik nog, want ik voelde een rilling van geiligheid door mijn lijf gaan toen ik haar dat zag doen. Maar tegelijk wist ik dat ik haar toch zover moest zien te krijgen dat ze geneukt wilde worden. Het vervelende was alleen dat ik daar zelf ook zo bloedgeil van werd! Maar goed, erbij blijven en doorgaan maar.

Ik legde mijn handen op haar heupen en draaide haar naar mij toe. “Laat eens kijken of ik gelijk heb”, zei ik en begon te likken, waarbij ik in eerste instantie probeerde haar tepel niet aan te raken. Mijn kleine likjes ging ik eromheen, af en toe lekker sabbelend. Ze kreunde en gooide haar hoofd in haar nek, terwijl haar ademhaling nog een tikkeltje versnelde. Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter, dacht ik, en gaf haar tepel ook een likje. “Oeoeoeoeh, da's lekker”, kreunde ze, terwijl ze mijn hoofd in haar handen nam en door mijn haar begon te kroelen.

Aangemoedigd door haar enthousiasme nam ik haar tepel in mijn mond en begon er voorzichtig op te zuigen, zoals ik wist dat ze lekker vond. “Oh Marc”, meer kon ze niet meer uitbrengen van geiligheid.

Zo langzamerhand begon ik zelf toch ook zowat uit mijn vel te springen van geiligheid en ik knoopte mijn jas los zodat mijn gloeiend hete lul weer de vrije ruimte kreeg, terwijl ik doorging haar borsten te bewerken, de ene met mijn hand, de ander met mijn mond (da's nog knap lastig om met één hand je ceintuur los te maken). Ik greep in een reflex bijna nog naar mijn paal, maar bedacht me nog net op tijd. Dat moest zij doen, niet ik.

“Het trekt helemaal tot in mijn kut, man” , kreunde ze, toen ik steviger aan haar tepel begon te zuigen. “Mmmm, klinkt goed”, zei ik terwijl ik haar tepel even losliet, want ik wist uit ervaring wat dat betekende: dat haar poesje al lekker nat aan het worden was. En dat was precies waar ik haar hebben wilde.

“Oh Lian”, kreunde ik zo overtuigend mogelijk (en daar hoefde ik niet veel moeite voor te doen) , ik ben zo geil als cacaoboter, pak mijn pik vast, ik houd het niet meer!” Op dat moment drong tot haar door waar ik heen wilde en met een schaterlach duwde ze me van zich af. “Oh, jij dacht dat je zó makkelijk kon winnen, ventje”. En terwijl ze naar mijn dikke, snoeiharde knots keek lachtte ze me toe: “volgens mij is het veel lekkerder als je het zelf doet. Probeer het maar eens. En als je met jezelf klaar ben wil ik hem ook nog wel eens onder handen nemen”. En lachend knoopte ze haar jasje dicht en liep de keuken uit, mij bloedgeil achterlatend. Shit, truc mislukt.

Tja het was natuurlijk een bij voorbaat verloren strijd voor me, zeker ook omdat de twee dames samenspanden om me als eerste toe te laten geven en de weddenschap te winnen. 

Lees vervolg

© Marc

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie