Wedstrijd in zelfbeheersing (2)

Toen de heftigste opwinding van mijn eerste schermutselingen met Meike en Lian gezakt was merkte ik dat ik vreselijke honger had. Tijd voor een lekkere brunch. Hoe kon ik de strijd volhouden als ik omviel van de honger? Toen ik de tafel gedekt had riep ik naar de dames dat er gegeten kon worden.

Die hadden inmiddels gedoucht en zich wat 'decenter' aangekleed: beide dames liepen in korte broek met topje rond, maar hadden zo te zien wel slips en bh's achterwege gelaten. Klaar voor de strijd zeker.

“Zo, droppie…” begon Meike met een sexlijnstem, die voorop liep en meteen weer op me afkoerste. “Even time out, joh”, onderbrak ik haar knorrig. “Ik wil nu even eten als je het niet erg vindt”. Ik moest er niet aan denken meteen weer blootgesteld te worden aan de volgende verleiding.

“Grapje!”, riep ze, waarna ze me een smakzoen op mijn nog ongeschoren wang gaf. Even wapenstilstand. Maar dat duurde niet lang. Ik eet nogal veel en de dames waren al klaar met eten toen ik voor mijn gevoel pas net begonnen was.

“Zeg dat schiet niet op zo, we willen weer aan de slag. Je snapt wel dat we zo snel mogelijk onze overwinning in klinkende munt om willen zetten, poepie van me. Ik heb speciaal mijn kont niet gewassen onder de douche, zodat je ook wat te likken hebt” begon Lian, ten teken dat het middagoffensief gestart was.

“Och, Dikkie Dik houdt wel van stront aan de knikker. En nadat ik jou gehad heb mag Meike hem weer lekker schoonlikken”.

Meike slaakte een kreet van ontzetting bij het idee om mij te moeten pijpen nadat ik eerst Lian d'r stronthol schoongeneukt had, maar herstelde zich snel: “Allemaal grootspraak. En over stront gesproken, ik moet vreselijk schijten. Ik zal ook wat aan mijn strontholletje laten zitten voor je, lieverd”, zei ze terwijl ze gierend van het lachen opsprong en de keuken uitliep.

Niet afwachtend wat Lian verder nog aan aanvallende bewegingen in petto had sprong ik ook op, nog wat brood in mijn mond proppend. “Iwk gwa doegen” kon ik nog uitbrengen.

Tot mijn verbazing lieten de dames me met rust onder de douche en kon ik me rustig wassen. Mijn paal leek net een ja-knikker – dan weer stijf overeind, dan weer halfstok – toen ik fantaseerde over wat ik allemaal wel niet wilde doen met die meiden als die stomme weddenschap eenmaal achter de rug was.

Ik kon de verleiding niet weerstaan om mijn stang eens lekker stevig vast te pakken en gaf er een paar lange halen aan. Mmmmm. Maar doorgaan tot ik klaarkwam durfde ik niet, bang dat de dames opeens hun hoofd om de deur zouden steken.

Toen ik me stond te scheren voor de spiegel van de wasbak – nog steeds in mijn nakie – kwam inderdaad Lian ineens binnenzeilen: “Joehoe, controle! Zo, meneer maakt er werk van!” en ze bekeek me nog eens van top tot teen. Mijn pik bungelde in nog licht gezwollen toestand met z'n kop omlaag.

Dat zag er blijkbaar reuze interessant uit want nu kwam niet alleen Lian's hoofd, maar ook de rest van haar lijf de deuropening binnen zeilen. Nu pas zag ik dat ze helemaal naakt was en mijn pik sprong weer even op van blijdschap.

“Zeg we gaan in de tuin liggen zonnen, kom je ook zo? En neem Dikkie Dik mee, want die willen we niet missen, hoor”. En terwijl ze het zei liep ze naar me toe en voorover buigend gaf ze een zoentje op m'n lul, die met een schok weer iets stijver werd. “Ha, hij houdt van me!, grinnikte Lian. “Nou ik ook van jou hoor, schat van me” zei ze terwijl ze op haar knieën zakte en babypraat tegen mijn paal begon te verkopen. “Ja, lekker neukbeertje van me, poelepoelesnoepie van me, jaaah, en wat ziet ie d'r weer lekker uit, jaaah, wil ie dan een kusje van Lietje?, ja, wil tie dan een kusjebusje….” En tegelijk drukte ze er kleine zoentjes op en wreef erover met haar vingers.

Ik deed of ik er niet bij hoorde en ging door met me scheren, ook toen ik voelde dat ze mijn alweer iets stijvere lul in haar hand nam, mijn eikel in haar mond nam en erop begon te sabbelen. “Daar gaan we weer, dacht ik nog. Heer, geef mij kracht!”

Binnen no time stond mijn speer weer trillend recht overend in reactie op haar zuigen, waarbij ze luidruchtig kond bleef doen van wat voor een lekker ding ze hem wel niet vond. “Zie je wel, hij houdt echt van me”, kirde Lian.

Lachend stond ze op. Ze kwam tegen mijn zij staan, sloeg haar armen om mijn middel en keek me in de spiegel aan. “Zeg, neem het niet te serieus, droppie. Het is maar een spelletje, hoor” En terwijl ze dat zei sloot ze de vingertoppen van haar rechterhand om mijn eikel alsof het een schaakstuk was dat ze wilde verplaatsen. Even wreef ze plagend erover, wat een siddering van genot door mijn buik joeg, terwijl ze zich nog eens extra dicht tegen me aantrok.

“Och gut, nou ben ik af geloof ik”, giechelde ze. “Niets tegen Meik zeggen, hoor. Eerst nog wat lol maken. Tot zo, droppie van me. Kusje…” en ze bood me haar getuitte lippen aan waar ik een zoen op drukte. Lachend liet ze me los en liep de badkamer uit.

Kijk, daarom houd ik nou zo van die meid. Met één nuchtere, lieve opmerking bracht ze me weer helemaal terug op Planeet Aarde. En ik lachtte tegen mijn spiegelbeeld: “eikel die je bent!”.

Toen ik – nog steeds naakt – de tuin inliep voelde ik me goed. Door het eten en het douchen was ik een ander mens geworden. En door wat er in de badkamer gebeurd was was mijn stemming helemaal omgeslagen. Het nogal competitieve 'ik tegen hullie' dat de ochtend getekend had, had plaatsgemaakt voor de oude bekende 'wij met zijn drieën samen'-sfeer. Ik werd met gejuich ontvangen en voelde me voor het eerst die dag ontspannen en een stuk beter gehumeurd.

De meiden lagen naakt, liggend op hun buik te zonnen, en hadden zo te horen dolle pret met elkaar.
Aangekomen gaf ik ze allebei een klapzoen op hun mond en spreidde mijn badlaken tussen hun beiden uit. 'Ho, ho, voor je gaat liggen wil ik eerst even lekker ingesmeerd worden, droppie!”, zei Meike. Och, dat vond ik helemaal niet erg en terwijl ik weer op mijn knieën ging zitten pakte ik de zonnebrandolie aan die me aangereikt werd.

Ik sprietste een flinke plens olie over haar rug en begon te smeren. Ze ging er eens lekker voor liggen zodat ik bovenop haar kont kon gaan zitten en haar schouders en rug als eerste onder handen kon nemen. Af en toe liet ik mijn handen ook langs haar flanken gaan, waarbij ik haar tieten die onder haar romp uitbolden meenam. Mijn paal stond halfstijf overeind en deinde vrolijk mee op mijn ritmische bewegingen. Ik genoot volop en liet mijn handen over haar rug dansen. Te horen aan het goedkeurende gehmm dat ze regelmatig liet horen genoot Meike ook.

Nadat ik klaar was met haar rug ging ik naast haar zitten en begon haar achterwerk onder handen te nemen. Ik liet het niet bij insmeren, maar kneedde er lustig op los, de achterkant van haar bovenbenen meenemend. Ook haar bilspleet vette ik goed in en ik kon het niet laten haar strontgaatje even wat extra aandacht te geven.

Terwijl ik mijn vinger door haar bilspleet liet glijden haalde ik hem ook over haar vleesroosje, af en toe cirkeltjes draaiend met mijn vinger. Ze reageerde meteen en spreidde haar benen wat verder als om me uit te nodigen door te gaan. Al snel ontspande haar kringspier zich en meteen bracht ik het topje van mijn vinger in haar kont. Als in een reflex stak ze haar kont omhoog om mijn vinger uit te nodigen dieper in haar te glijden. Lachend stak ik mijn vinger zo diep mogelijk in haar hol. “Oh jaaaaa” bracht te kreunend uit. Ritmisch bewoog ik mijn vinger langzaam in en uit haar. “Twee vingers!” vroeg ze smekend. “Ik wil het voelen”. Omdat mijn hele hand nog glibberde van de olie gleden ook twee vingers samen zonder enige moeite in haar geile stronthol. Zo langzamerhand begon ik zelf ook weer behoorlijk geil te worden van het zicht op Meike's lekkere kont die onder mijn aanrakingen alle kanten op stuiterde.

“Ga eens op je zij liggen, snoepie” zei ik terwijl ik mijn vingers uit haar reet trok. Ze wist meteen waar ik heen wilde, draaide zich op haar zij en spreidde haar benen, waarbij ze de voet van haar bovenste been op de grond zette. Langs achter dook ik met mijn hoofd tussen haar machtige dijen en begon met lange halen haar spleet te likken. Die was al door en doornat en klaar om mijn tong te ontvangen. Ze wist hoe ik het hebben wilde en terwijl ik mijn hoofd op haar ene dij legde, legde ze het andere er bovenop en omklemde me zo met haar stevige dijen. Ze heeft een paar dijen die passen bij een kont als de hare, paradijselijk dus. En terwijl ik met mijn tong haar natte, geile kut lag af te lebberen liet ik mijn vrije hand haar kont bewerken, haar bilspleet en uiteindelijk haar strontholletje, dat nog steeds wagenwijd open stond. Kreunend begon ze tegen mijn gezicht aan te rijden met haar natte pruim terwijl ik met mijn duim in en uit haar reet gleed.

Op dat moment voelde ik ineens iets mijn stijve paal omklemmen. Lian kwam in actie. Die had de boel aan liggen kijken, maar kon zich nu niet meer inhouden en begon zich er ook mee te bemoeien. Ze zat achter mij met haar knieën tegen mijn rug, en boog zich over mij heen om mijn paal te kunnen bewerken. Langzaam begon ze me af te trekken. Ik was al zo geil als boter en haar handbewegingen hadden meteen effect. Ik voelde hoe mijn opwinding met sprongen toenam en begon te schokken met mijn heupen. Aangemoedigd daardoor nam ze mijn lul in haar mond, en terwijl ze hem met een hand vasthield begon ze me te pijpen zoals alleen Lian dat kan.

Godallemachtig, wat was dat lekker zeg! Ik had alles wat ik nodig had: Meike's sappige mossel die ik lekker leeg kon slurpen, terwijl ze me tussen haar warme dijen klemde en Lian die mijn hete stang lag af te zuigen, terwijl ze met haar hand mijn ballen bewerkte.

Het gevolg van Lian's bezigheden was wel dat mijn aandacht voor Meike ietwat verslapte (in tegenstelling tot mijn lul die harder en harder werd). Ik kan nou eenmaal moeilijk met twee dingen tegelijk bezig zijn. Meike begon juist zin in iets stevigers te krijgen, en opende haar benen om mijn hoofd te bevrijden. Op dat moment zag ze hoe Lian mijn paal onderhanden aan het nemen was en terwijl ze overeind kwam duwde ze Lian weg van mijn lul. “Sorry, Lietje, maar die heb ik even nodig, hoor.

En voordat Lian van haar verbazing bekomen was had ze mij omgeduwd zodat ik op mijn rug rolde en klom ze bovenop me. “Dan maar spermaslikken”, zuchtte ze, “maar ik houd het niet meer”. En geroutineerd bracht ze mijn knots naar haar natte spleet en liet zich er bovenop zakken. Terwijl ze zich voorover liet zakken steunend op haar handen begon ze langzaam maar zeker mijn lul te berijden, kreunend van genot. Die gleed steeds dieper in haar natte kut en binnen de kortste keren voelde ik hoe ik helemaal in haar verdween. En terwijl ze boven me bleef hangen, zodat ik met mijn handen haar tetters kon bewerken, begon ze met haar kutspieren mijn knots te melken of ik stier Herman was.

Intussen had Lian zich ook weer wat in laten vallen. Ze zette haar knieën aan beids zijden van mijn hoofd en liet zich zakken zodat haar poesje binnen mondbereik kwam. Ik wist wat me te doen stond en begon haar te beffen of mijn leven ervan afhing. Er is wat mij betreft niets zo lekker als geneukt worden en tegelijkertijd een lekkere natte, geile spleet te mogen likken. En terwijl de dames elkaar begonnen te tongen, tongde ik het hete, soppende kutje van Lian.

Meike bereikte het eerste haar climax. Waar ze in het normale leven de meest bedaarde, zelfs verlegen van ons drieën is, is ze in de liefde juist de enige die hardop uiting geeft aan haar geilheid. Toen ik haar voor het eerst tekeer hoorde gaan rolde ik bijna van haar af van het lachten, zo zeer was ik verrast door wat ze allemaal eruit sloeg terwijl ze zich naar een orgasme toewerkt. In het begin schaamde ze zich ook altijd dood, maar in het heetst van de strijd is er geen houden meer aan bij haar, en toen ze begreep dat wij er geen moeite mee hadden, nee zelfs lol erin hadden, liet ze zich daarna gewoon lekker gaan. Zo ook deze keer.

“Oh ja, lekkere heipaal van me, neuk me, neuk me dan toch. Harder, harder. Oh Lian, moet je me nou toch eens lekker geil zien rampetampen hier. Kijk toch hoe die gloeiende lul me sufneukt. Oh, wat een godvergeten lekkere droplul ben je toch. Oh ja, dieper, dieper! Oh, mijn kut staat in de fik, man; ik ben zo heet als een wafelijzer. Ah Droppie, stop je vinger in mijn reet. Oh ja, zoooo, ja zoooo, dieper. Jaaaa, wat is dat toch lekker, geile neukdoos van me, ja oooooohhhhhh. Oooh, daar komt het, ja daar komt het. Oh ja, ga door, ga door….

En terwijl ze als een beest te keer ging werkte ze zichzelf naar haar orgasme toe, op een gegeven moment alleen nog maar luidkeels grommend en kreunend. We hebben dan wel geen inkijk in de tuin, maar ze produceerde een kabaal dat twee straten verder nog hoorbaar moet zijn geweest. Eenmaal klaargekomen liet ze zich van me afrollen, uitgeput van de krachtsinspanning, plaats makend voor Lian.

“Zo, mannetje, nou is het mijn beurt” gromde Lian, die helemaal stilgevallen was, onder de indruk als ze was van Meike's vulkaanuitbarsting. Eerst liet ze zich nog even voorover zakken en nam ze mijn glibberige paal vast zodat ze mijn eikel in haar mond kon nemen. “Mmmm, even je geil proeven, Meik”, en ze sabbelde even op mijn paal die droop van Meike's kutsap. “Mmmm, lekker hoor, geil wijf van me. Da'lijk kom ik nog wat meer halen. Maar nu wil mijn poesje eerst worst”.

Enfin, ik zal de verdere gebeurtenissen aan jullie eigen fantasie overlaten. De uitkomst was voorspelbaar: Lian en ik kwamen tomeloos klaar. En de rest van de middag lagen we lekker na te genieten van elkaar in het zonnetje in de tuin, voorlopig even bevredigt door die heerlijke neukpartij.

Bij het avondeten kwam de lust weer opzetten. Dat begon al bij het koken. We liepen nog steeds naakt rond, nu in de keuken. Meike had een kort schortje voorgedaan, maar dat maakte alleen maar nieuwsgierig naar haar poesje wat ze erachter verborgen hield.

Al kokend begonnen we elkaar weer op te vrijen, elkaar aanrakend, strelend, kusje hier, aaitje daar, likje zus, vingertje zo. Heb je wel eens in de soep staan roeren terwijl er iemand je leuter staat te melken, terwijl ze “even de slagroom opstijven” en meer van dat soort onzin uitkraamt? Het scheelde niet veel of ik was klaargekomen boven de soeppan. Als wraak vingerde ik Lian (de boosdoener, jawel) terwijl ze in de pindasaus stond te roeren zo geil dat ze boven het pannetje begon te kwijlen van opwinding. De stralen kwijl dropen uit haar mond! De saus smaakte er niet minder lekker om.

Bij het eten van het toetje liep het uiteindelijk volledig uit de hand. Dat ontaardde namelijk in een puddinggevecht, waarbij we elkaar eerst bekogelden met lepels vanillevla, om elkaar daarna helemaal af te kunnen likken. En toen we op die manier alledrie weer totaal geil waren hebben we het middagprogramma nog eens dunnetjes overgedaan, nu gebruikmakend van het grote bed van Lian.

Zondag hebben we praktisch de hele dag met zijn drieën in Lian's bed doorgebracht, knuffelend, kletsend, giebelend; muziek luisterend, tv kijkend. Waar we alleen uitkwamen om af en toe wat eten te halen uit de keuken of naar de wc te gaan. Kortom, een van die heerlijk lome zondagen zoals we die wel vaker hadden als we op zaterdag de beest hadden uitgehangen.

's Middags liep het toch weer helemaal uit de hand toen Meike en Lian elkaar nog een keer begonnen op te geilen. Ik had in eerste instantie helemaal geen zin en bleef stoïcijns tv kijken, maar toen er allemaal aantrekkelijke lichaamsdelen mijn uitzicht begonnen te versperren en iemand zich ontfermde over mijn nog wormvormige aanhangsel kwam er ook bij mij weer leven in de brouwerij en kon ik ook nog een duit in het zakje doen.

Gelukkig waren we mooi op tijd uitgeluld om wat op te gaan ruimen voordat de rest van de holbewoners terugkwamen van Moeders pappot.

Wat betreft de weddenschap moesten we trouwens alledrie bekennen dat ook al voordat Lian en Meike zich gewonnen gaven tijdens het zonnen we allemaal tegen de regels gezondigd hadden. Omdat we niet meer konden achterhalen wie het eerste de hand aan zichzelf geslagen had besloten we tot een gelijkspel. We hebben het nooit meer overgedaan.

© Marc

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie