Weer schoon en fris

 

  

Na een dag hard werken, rijd ik mijn auto de oprit op. Klap de deur van mijn wagen dicht en draai de deur op slot. Met mijn handen vol met spullen loop ik naar de voordeur. Steek de sleutel in het slot en doe de deur open. Zodra ik de deur open heb gedaan, hoor ik het zachte ruisen van het water in de douche. Zachtjes druk ik de deur met mijn voet dicht en leg de tassen op de schoenenkast in de hal.

 

Het vermoeide gevoel is helemaal uit mijn lijf verdwenen. De vermoeidheid is vervangen door een heel ander gevoel. Zachtjes loop ik de trap op. Ik denk zelfs om het kraken van de vierde en zesde traptrede. Eenmaal boven ontdoe ik me van mijn werkkleding en in mijn adamskostuum getooid open ik de deur van de douche. Het zachte ruisen van het water is aangezwollen tot een vrolijk geklater. Ik hoor je zacht neuriën. Als ik mijn hoofd om het hoekje steek, neemt mijn opwinding grotere vormen aan. Ik heb je al zo vaak zo onder de douche zien staan. Maar iedere keer geniet ik er van alsof het de eerste keer is. Ik zie het silhouet van jouw weelderige lichaam door het met condens beslagen glas.

 

Ik open de douchedeur en stap rustig onder de hete waterstraal. Jij moet mij opgemerkt hebben, door een koude luchtstraal die met mij naar binnen is geglipt. Je gaat door met het uitspoelen van de shampooresten uit je haar. Met je rechte rug en handen die door het haar glijden, sta je als een pin-up voor me. Ik pak een spons van het plankje en doe er een flinke dot shampoo op. Laat de spons nat en warm worden van het hete water. Als de spons nat genoeg is, doe ik een stap naar voren en druk een kusje in je hals. Jij hebt intussen je ogen geopend en vangt mijn mond met die van jouw. Zachtjes drukt jouw tong mijn lippen opzij en begint met mijn tong te spelen. Tegelijk trek je mijn lichaam tegen jouw zachte en door het hete water verwarmde lichaam. Mijn opwinding stijgt en het harde kopje ervan duwt tegen jouw onderbuik.

 

Met een zachte kreun bevrijd ik me uit onze omhelzing. Jouw diep in de ogen kijkend druk ik nog een klein kusje op je half geopende lippen en draai je dan met resoluut gebaar om. Ik begin met de spons jouw hele rug onder het schuim te bedekken. Met één hand bedien ik de spons die ik met krachtige bewegingen over de rug laat schuren. Met de andere hand streel ik door het schuim glad en soepel gemaakt rug. Nu ontsnapt aan jouw lippen een kreun. Ik weet dat jij dit lekker vind. Nu begin ik jouw billen en onderbenen te boenen. Door de druk die ik uitoefen word jouw lichaam tegen de muur gedrukt. Ik richt mijzelf op en druk een kusje in je nek en vang jouw geile glimlach met mijn ogen. Zachtjes druk je je billen naar achteren en duwt mijn lid in de spleet die er tussen zit. Terwijl jij mijn lid met je billen bewerkt, glijd ik met de spons over jouw borsten en buik. Je laat mijn lid door je bilspleet glijden.

 

Nu helemaal opgewonden laat ik de spons vallen en neem met één hand een borst in mijn hand. Zachtjes laat ik de tepel door mijn vingers rollen. Terwijl de andere hand naar onderen glijdt en de binnenkant van je kutje streelt. Aan de bewegingen die je maakt met je billen merk ik dat het je goed bevalt. Dan zak ik iets door mijn knieën en mijn lid glijd door de bilspleet naar voren. Als hij tegen mijn vingers springt druk ik hem iets naar achteren terwijl ik iets omhoog kom. Door deze beweging glijd ik helemaal in je. En als mijn schaambeen jouw warme billen raakt, ontsnapt een kreun uit onze monden.

 

Nu neemt onze opwinding de vorm aan van lust. Je drukt je billen naar achteren terwijl je jouw rug hol maakt. Ik maak nu werk van mijn bewegingen. Terwijl ik volledig in en uit je glijd, streel ik de binnenkant van je lippen terwijl ik met een andere vinger jouw klitje beroer. Ik voel dat ik het niet lang vol kan houden en aan jouw reactie kan ik merken dat jij ook op het randje zit. Met drie vingers tegelijk wrijf ik nu over jouw gevoelige plekje. Met harde stoten breng ik mijzelf naar het bevrijdende hoogtepunt. Op het moment dat ik mijn lading in stromen in je loos, kom ook jij met een bevrijdende schreeuw klaar.

 

Als de sterren voor mijn ogen verdwenen zijn, trek ik mezelf uit je terug. Sidderend van de nog nagloeiende hartstocht trek ik je in mijn armen. Minuten lang blijven we onder de warme straal staan. We spelen met de tongen nog een loom spelletje. Dan lijkt het water opeens een stuk kouder. Dat is ook de reden dat je de douche van het haakje pakt en je helemaal afspoelt. Je drukt nog een kusje op mijn mond en stapt de douche uit.

 

Nu begin ik te neuriën en zeep mezelf helemaal in. Alle vermoeienissen van de drukke werkdag zijn weggespoeld met het water.

 

Pierre

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Weer schoon en fris

 1. 31 oktober 2008 at 09:43

  wat kan een douche toch lekker zijn

 2. 31 oktober 2008 at 22:52

  Wie zei ook weer: een eenvoudige doch voedzame maaltijd.
  Hier geldt hetzelfde. Een simpel verhaal, heel herkenbaar, maar wel lekker geschreven.

 3. 26 november 2008 at 00:41

  Na zo n werkdag is het fijn om zo thuis te komen en een heerlijke ontlading en wat gaat er na gebeuren ?

 4. 27 november 2008 at 08:40

  Ontspanning door (in)spanning

 5. 28 november 2008 at 11:38

  Dank voor de vriendelijke opmerkingen. Dat geeft de burger moed. Mijn eerst keer belonen met sterren. Wie weet zit er nog eens wat in de pen.

Geef een reactie