Weer thuis

 

 

Het was me wel een lange zakenreis geworden: bijna elke dag in een andere stad, gedurende 14 dagen. Ik was letterlijk de wereld om gereisd, met vergaderingen in Moskou, Seoul, Tokyo en in de VS. Het was al twee uur in de morgen toen ik, na een snelle douche, in bed kroop. Mijn eigen bed! Ik ademde diep en probeerde mijn nog op hol zijnde hoofd staande te houden. Naast me bewoog ze en ik voelde op mijn linkerzij haar blote billen. Rustig draaide ik me op mijn linkerzijde en kroop dicht achter haar. Mijn hand op haar buik en niet veel later viel ik weg in slaap.

Traag werd ik wakker. Eventjes moest ik nadenken waar ik was maar toen ik haar volle lippen over mijn pik voelde gaan wist ik dat ik thuis was. Ze speelde met m’n ballen en aaide het plekje tussen mijn anus en zak. Haar tong ging langzaam naar beneden en ik kreunde toen ze m’n anus likte. Ik opende mijn ogen en keek naar beneden. Haar bruine ogen keken me warm aan en haar linkerhand kwam omhoog, naar mijn borst en speelde met een tepel. Tergend langzaam trok ze me af en ik voelde hoe ik klaar ging komen. Het borrelde vanuit mijn voeten, door mijn hele lichaam en ik kwam klaar. Zet zette haar mond op mijn eikel en slikte alles door. Kussend kwam ze naar boven en kuste me. Ik proefde de smaak van sperma en kuste haar dromerig terug. Ze zei niets.

Langzaam kwam ze overeind en legde een been over mijn gezicht. Ik hapte toe op haar kut. Ze weet dat ik daar gek op ben. Langzaam en voorzichtig begon ik haar te likken en ze begon te kreunen. Ik pakte haar heerlijke billen vast en ze verschoof iets, zodat ik nu ook haar sterretje kon likken. Ik voelde hoe ze begon te trillen. Nog steeds even langzaam en voorzichtig concentreerde ik me op haar klitje en ik voelde haar spieren die zich spanden en ontspanden. Ze liet zich voorover vallen en begon aan mijn halfstijve pik te trekken. Ik beet zachtjes op haar klit en ze begon nu harder te kreunen. Nu was ze zelf haar kut aan het bewegen en ik lag stil, terwijl ze haar ritme vond. Opeens kwam er een lichte golf uit haar en ze kreunde hard. Ze rilde en haar kutspieren trokken zich samen en ontspanden zich weer. Ze kwam klaar. Zwetend en hijgend lag ze op me. Ik genoot van de smaak en reuk die uit haar kwamen en streelde haar rug.

Na een paar minuten draaide ze zich om. We begonnen te zoenen. Lange, warme zoenen, waar we allebei zo van houden. Ik streelde haar lichaam, waar ik altijd zo van opgewonden raak. Er was een twinkeling in haar ogen toen ze voelde dat ik weer helemaal stijf was. Lui en traag kwam ik op haar liggen en mijn pik vond haar warme natte kut zonder hulp. Ik ging langzaam naar binnen en bleef haar kussen. Onze tongen dansten een slow, die overging naar een tango. We speelden met elkaars tepels en een van haar handen speelde met mijn billen. Ze gooide haar benen in de lucht en ik ging nog dieper naar binnen. Ik richtte me op en keek naar haar. Ze was nog steeds even mooi als toen en ik kon nog steeds niet mijn handen van haar afhouden. Nu duwde ze mijn billen met kracht naar beneden. Haar lippen begonnen te beven en ik voelde hoe ze me letterlijk aan het melken was. Haar hand ging naar mijn rug en haar nagels begroeven zich diep in mijn vel.

“NU…”, gromde ze zacht en onder het genot van een lange kus kwamen we samen klaar. Haar hand veegde langzaam over mijn rug en voelde het zweet. Lachend keek ze me aan.

“Heerlijk dat je weer thuis bent.”, zei ze me terwijl ze me bleef kussen. Hoewel nog in haar, liet ik me op mijn zijde vallen en ze draaide mee. Ik bleef haar stil kussen.

“ Niet in slaap vallen!”, zei ze lachend. “De kleinkinderen komen zo. Ik wilde je eerst even voor mezelf.”

Ik keek naar de vrouw die me al 35 jaar fascineert en wist dat ik thuis was.

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Weer thuis

 1. 6 maart 2009 at 23:48

  Wat een heerlijk thuiskomen ! Genoot van dit verhaal ..gewoon lekker , super !

 2. 10 maart 2009 at 22:57

  Leuk simpel verhaaltje, over een herkenbare situatie. Alleen jammer dat die kleinkinderen voor dag en dauw op de stoep staan.

 3. 11 maart 2009 at 13:27

  lief verhaal. Thuiskomen op alle manieren.

 4. 13 maart 2009 at 23:38

  Prettig geschreven verhaal. Heerlijk herkenbare situatie

 5. 13 maart 2009 at 23:45

  Er hebben vijf leden op dit verhaal gestemd (2 keer 2.5, 2 keer 2 en 1 keer 1 ster).Samen 10 sterren. De ledenstem komt daarmee uit op 2 sterren.

 6. 21 maart 2009 at 23:08

  Kort maar krachtig. En bloedmooi toekomstbeeld.
  Grazie

Geef een reactie