hot teens tube shemale jizzed by group.

Weerzien met Francoise en kennismaking met Suzanne

Het feit, dat ik de uitnodiging kreeg om deel te nemen aan een Europese meeting in Londen, teneinde de globale salesstrategie vast te leggen, deed mijn hart (en ook van mijn vriendje) harder kloppen. Immers, ik zou Francoise weer zien, met wie ik in Barcelona twee hartstochtelijke nachten doorgebracht had, en die thuis veel te kort kwam, omdat haar man voor langere tijd in Singapore gestationeerd was. De meeting zou over vier weken plaatsvinden en ik kon nauwelijks de dagen tellen die ons nog scheidden. Om nergens en bij niemand enige argwaan te wekken hadden Francoise en ik bij het verlaten van de meeting in Barcelona beloofd geen kontakt met elkaar op te nemen, omdat wij zakelijk niets gemeen hadden.

Ik wist zeker, dat zij net zo naar een weerzien verlangde als ik. Mijn gedachten gingen terug naar het passionele afscheid in Barcelona, waar wij in een stille hoek van het vliegveld, waar bijna geen passagiers en personeel kwamen, een invaliden-WC waren ingedoken en nog even een vluggertje gedaan hadden. Mijn God,wat was dat een geil afscheid geweest.

Twee weken later kreeg ik de deelnemerslijst en vond de vertrouwde namen er weer op, met alleen een toevoeging voor Engeland. Kevin Young, de salesmanager van Engeland had een assistente gekregen, die voor deze gelegenheid de meeting bij zou wonen. Suzanna Thompson was nieuw in het bedrijf en iedere salesmanager had een korte beschrijving van haar loopbaan gekregen. Het is in ons bedrijf een gewoonte, dat dit door de Personeelsafdeling door middel van een e-mail, compleet met foto gestuurd wordt. Toen ik die foto zag, sloeg mijn hart een slag over. Wat een blonde schoonheid met lange lokken, die over haar schouders gedrapeerd waren. Hele mooie lichtblauwe kijkers, een lief klein neusje en sensuele lippen. Ik vond het jammer, dat alleen haar gezicht op de foto stond.

De dagen gingen langzaam voorbij en ik dacht voortdurend aan Francoise. Zonder te beseffen wat er in mijn hoofd omging profiteerde mijn eigen Marian ook van mijn stemming, want ik was zo geil als een konijn en neukte opvallend vaak met haar. “Wat is er met jou aan de hand?” vroeg ze, “niet dat ik mij beklaag, maar zo hitsig ben je lang niet geweest”. “Ach lieverd, het zal wel door het weer komen”. “Nou ik vind het prima, hoor”, antwoordde zij, niet wetend, dat ik in mijn fantasie niet met haar neukte, maar met Francoise.

Eindelijk was de dag aangebroken en was ik om half negen op Schiphol, waar het vliegtuig op tijd vertrok. Gemakshalve was de tweedaagse meeting in het Heathrow Hilton Hotel georganiseerd, dat vanaf de Terminal snel te bereiken was. In het hotel kon ik nog niet inchecken, maar meldde mij bij de receptie, die mij doorverwees naar een zaal, waar de meeting was. Ik was een van de laatsten die binnenkwam en groette iedereen met een ferme handdruk. De aanwezige vrouwelijke collega's gaf ik drie zoenen op de wang, waarbij ik grote moeite had om Francoise niet vol op haar mond te kussen, maar het kneepje in mijn arm was veelzeggend. Daarna werd ik voorgesteld aan Suzanna Thompson.

Pfff… was de foto van haar gezicht al mooi, dit meisje van 24 lentes was een complete sexbom! My God, het eerste wat opviel waren haar grote borsten, die in een veel te klein bloesje gepropt waren en waarbij door de openingen tussen de knoopjes duidelijk een witte BH waarneembaar was, die ook veel te klein was. Verder had ze een heerlijke taille, lekker kontje en mooie slanke bruine benen. Ik wilde haar een hand geven, maar zij volgde het voorbeeld van de andere vrouwelijke collega's en stak haar hoofd naar voren, waar ik direct van profiteerde en haar drie kussen op de wang gaf. De meeting was, zoals gebruikelijk saai en het vooruitzicht om vanavond weer met Francoise samen te zijn, deed de klok maar langzaam opschieten.

Tijdens de lunch stond Francoise met Suzanna te praten en wenkte ze mij. Toen ik bij de schoonheden stond, vertelde Francoise dat Suzanna in Parijs haar introductie binnen het bedrijf had gehad en zij haar in die tijd begeleid had. “Dan ben je in goede handen geweest, Suzanna”, zei ik met een knipoog naar Francoise. “Ja, ik heb veel geleerd in die dagen, Dickn” zei Suzanna met op haar beurt een geheimzinnig knipoogje naar Francoise. Vanaf dat moment kreeg ik het gevoel, dat er wat gaande was tussen die twee dames.

De middag verliep nog langzamer dan de morgen en ik was ook blij dat ik kon gaan inchecken. Het viel mij absoluut niet op dat ik op de vijfde verdieping een kamer had, terwijl alle collega's die incheckten een kamer op de derde kregen toegewezen. Mijn twee oogappeltjes had ik uit het oog verloren, maar ik verheugde mij al op het diner (naast Francoise uiteraard) en het vervolg van onze stormachtige vrijpartijen in Barcelona; alleen de gedachte daaraan liet mijn geslacht reeds stijf worden. Ik stapte de lift uit en keek op de bordjes waar kamer 517 was. Die was snel gevonden. Toen ik de sleutelkaart door het slot wilde halen, ging kamer 515 open en tot mijn stomme verbazing kwam Francoise uit de deur. Ik stond perplex, maar zij gebaarde dat ik stil moest zijn en mijn deur moest openmaken. Eenmaal binnen vlogen we elkaar om de hals en zoenden wij, de tongen strak verstrengeld en betastten wij elkaar waar het maar kon.

“Dick”, zei ze toen wij even op adem kwamen, “Omdat Suzanna hier wat mensen kent, heeft ze geregeld, dat wij kamers naast elkaar hebben en wel op de 5e, terwijl de rest op de 3e zit. “Absoluut in orde”, antwoordde ik, “maar betekent dat, dat Suzanna van ons weet?” “Je weet dat zij bij ons in Parijs is geweest, en wanneer vrouwen een paar weken met elkaar werken, wordt er onder elkaar niet veel geheim gehouden”. Zij legde uit dat Suzanna gevraagd had met wat voor collega's ze binnen de company zou samenwerken. Vervolgens hadden ze de personeelsgids doorgenomen en een beetje keurend alle foto's bekeken en toen ze bij mijn foto waren aangekomen had Suzanna iets gezegd van : “zo, wat een lekker ding”. Francoise vertelde me verder, dat ze toen ze 's-avonds samen uit eten waren gegaan, na een aantal wijntjes in alle vertrouwelijkheid aan Suzanna had verteld, dat ik inderdaad een heel lekker ding was, en ook over onze escapades in Barcelona.

Tijdens de borrel en aansluitend het diner keek ik met heel andere ogen naar Suzanna, maar concentreerde me op Francoise, omdat ik wist dat wij weer de hele nacht van elkaar zouden genieten en beslist tot ongekende hoogtepunten zouden komen. Wij konden uiteraard niet onder onze sociale verplichtingen uit, en moesten derhalve tot een uur of elf met de overige collega's aan de bar hangen.

Francoise en Suzanna wensten iedereen een goede nachtrust en gingen gezamenlijk weg. Niet lang daarna voelde ik mijn mobiel trillen en zonderde ik mij even af om de SMS te lezen: – Ik wacht op je in 515 – was Francoise's korte, maar spannende boodschap. Niet lang daarna werd ik door mijn geile lusten naar boven gedreven en klopte ik op kamer 515 en hoefde niet bang te zijn dat eventueel collega's ons zouden betrappen, want die bivakkeerden allen op de 3e etage.

De deur ging onmiddellijk open en daar stond mijn vlam. Uitdagend en sexy, met net als de vorige keer een uiterst geraffineerd lingerie etje aan, lichtblauw dit keer, en likte haar lippen. Mijn kleren vlogen door de lucht en in no time was ik naakt en kuste Francoise als een bezetene. “Dick”, fluisterde ze, “ik wil je op een speciale manier verwennen”. “Alles wat jij wilt, ma chérie”. “Ga nu lekker op het bed liggen en laat mij m'n gang gaan”. Ik deed wat zij vroeg en strekte mij uit op het bed, waarbij mijn volledig geschoren en stijve geslachtsdeel tot voorbij mijn navel omhoog wees. Francoise deed haar behaatje uit en streelde haar borsten, om vervolgens uit haar string te stappen en met twee vingers door haar kutje te gaan. Ze kwam op me toe, liet mij haar vingers aflikken, waarbij ik haar dierlijke geile sappen proefde, en pakte toen een sjaaltje, dat zij voor mijn ogen bond. Vervolgens voelde ik, hoe mijn handen aan de achterkant van het bed werden vastgebonden. “Niet stiekem kijken, hoor”. “Natuurlijk niet schatje, ik hou wel van spannende dingen”. Francoise schakelde de geluidsinstallatie in en klonk er in de kamer romantische muziek. Ook het openen van een champagnefles ontging me niet. Die had werkelijk aan alles gedacht! Ik hoorde wat gestommel en voelde toen dat die mooie lieve schat naast mij op het bed kwam zitten. Haar zachte handen streelden mijn borst en plotseling voelde ik haar mond over mijn eikel sluiten en begon ze mij heerlijk te likken. Met lange halen trok ze mijn vriendje op en neer, telkens de eikel in haar mondje nemend. Er werd wat champagne in mijn navel gesprenkeld en een glas aan mijn mond gezet. Terwijl ik van het glas nipte, werd mijn navel leeggelikt.

Toen veranderde Francoise van houding en kwam gehurkt boven mijn gezicht hangen, ik kon het uiteraard niet zien, maar ik voelde hoe ze haar poesje tegen mijn mond drukte. Ik begon haar uitgebreid te likken, terwijl zij door mijn haren woelde. Haar clit was in een opgewonden toestand en zij kreunde luid, als ik dit genotsknopje beroerde. Plotseling voelde ik nog een mond, die zich over mijn eikel sloot, alsmede twee handen, die zich om mijn harde leuter sloten, en er zachtjes in knepen. “Hè ?” was mijn enige reactie. “Hi darling, just be quiet and enjoy”, hoorde ik de stem van Suzanna. Die twee meiden hadden een complot gesmeed en wilden allebei genieten van mijn bovengemiddelde genotsknots. Ik had niet het minste bezwaar. Alleen, ik wilde nu ook wel eens zien hoe Suzanna er uitzag zonder kleren, dus vroeg ik met een benepen stemmetje: “Het is zo donker hier en ik mis veel natuurschoon, geloof ik” Hierop werd mijn blinddoek afgedaan en keek ik naar het ongelooflijke lichaam van Suzanna met twee prachtige grote borsten met uitdagend naar voren wijzende roze tepels. Haar taille was perfect en ze had, zoals ik in de spiegel aan de kast kon zien, twee fantastische billen. Haar kutje was behaard, en uit die mooie haardos staken haar buitenste schaamlippen uitdagend naar voren. Glinsterend van het vocht. “Dick, wat een fantastische neukpaal heb je”, zei ze terwijl ze bewonderend en verlangend haar blik erop gericht hield. “Ik kan echt niet langer wachten”. Francoise genoot van dit schouwspel, en stopte twee vingers in haar kutje en vingerde zich langzaam. Suzanna pakte mijn stam beet en leidde hem naar haar liefdesgrotje en liet hem er langzaam in zakken. Centimeter voor centimeter drong ik in haar nauwe tunneltje. Met een luide schreeuw liet ze merken, dat hij er nu helemaal in zat. Ik begon haar fantastische borsten te masseren en Francoise kuste Suzanna hartstochtelijk. Zoiets geils had ik nog nooit beleefd.

Suzanna bewoog haar bekken nu op en neer en bereed mijn trouwe vriend, daarbij zichzelf stimulerend door opgewonden over haar clitje te wrijven. Francoise was inmiddels naar het voeteneind van het bed gegaan en voelde gehurkt met haar linkerhand aan mijn zak en streelde mijn ballen, terwijl zij zichzelf met de rechterhand hartstochtelijk vingerde. De kamer vulde zich met steunen en kreunen en soppende geluiden. Door dit opgewonden tafereel vingerde Francoise zichzelf als eerste tot een hoogtepunt, niet lang daarna gevolgd door Suzanna die met onstuimige bewegingen mijn lul in en uit haar poesje liet gaan. Ik had ook niets meer nodig en kwam tot een explosie, waarbij alles zwart werd en ik letterlijk sterren zag. Ik voelde hoe mijn zaad zich in het jonge lichaam van Suzanna spoot en viel als vanzelf achterover op het kussen met mijn ogen dicht en nagenietend van dit unieke moment.

Een paar lippen beroerden de mijne en ik voelde dat Francoise mij hartstochtelijk kuste, terwijl Suzanna mijn pik aan het schoonlikken was, en mijn sperma vermengd met haar sappen uit haar kutje sijpelde. Beide schatjes kwamen naast mij liggen en ik sloeg mijn armen om hen heen. Francoise begon mijn slap geworden lid te strelen, wat z'n uitwerking niet miste. Ik kuste haar vol op d'r mond en Suzanna wreef over mijn billen en liet af en toe een vinger door mijn bilnaad gaan. Haar grote borsten drukten tegen mijn rug. Francoise ging op haar zij liggen, trok haar knieën op en bood mij haar kontje aan. “Neuk me alsjeblieft met die grote staaf in mijn hunkerende kutje” zei zij op een verlangende toon. Ik dirigeerde mijn erectie naar haar voor mij reeds bekend gaatje en stootte in één keer door, wat een grote zucht van genot aan Francoise ontlokte. Langzaam pompte ik in haar kutje en terwijl Suzanna haar borsten tegen mij aandrukte en mijn kontgaatje masseerde, stopte ik nog twee vingers in de vagina van deze blonde sexbom. Dit was een ultieme droom! Neukend met twee schoonheden, waarvan er één getrouwd was, maar door omstandigheden tekort kwam en het andere liefje één juist twee maanden geleden haar relatie verbroken had.

Ik voerde het tempo wat op en lag nu lekker te neuken in mijn franse schoot terwijl ik Francoises borsten streelde en Suzanna naar een nieuw hoogtepunt vingerde. En daar was die grandioze ontlading, die een ultiem orgasme met zich mee brengt en toch altijd uniek in het gevoelsleven van een mens blijft. Beide dames waren inmiddels ook klaargekomen en lagen uitgeput naast mij.

Die nacht hebben we gezamenlijk doorgebracht en wat ik ook heel apart vond, en nog nooit gedaan had, was de neukbeurt die Suzanna mij gunde tussen haar borsten. Daarna mocht ik toekijken hoe Francoise en Suzanna met elkaar vreeën en zo likkend naar een hoogtepunt brachten, dat ze allebei trillend van genot bereikten. Ik kon het niet nalaten mij daarbij af te trekken en staand boven hen mijn sperma uit mijn paal op hun lichamen te laten neerspatten. Zachtjes likten zij gezamenlijk mijn piemel schoon en zijn we in een diepe slaap gevallen.

's-Morgens ging om 7 uur de wekker en hebben wij gezamenlijk gedoucht, daarbij elkaar met douchegel ingezeept en geen stukje huid overgeslagen.

De kamermeisjes van kamer 517 en 514 zullen zich wel verwonderd hebben dat de bedden onbeslapen waren, terwijl wij toch ingeboekt hadden, maar ja, ze hadden minder werk gehad en bovendien hadden we een goede fooi achtergelaten omdat de lakens tijdens ons liefdesspel met veel lichaamsvochten doordrenkt waren.

© Dicky

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Weerzien met Francoise en kennismaking met Suzanne

  1. 19 juli 2007 at 14:45

    leuk verhaal, maar beetje voorspelbaar. Desondanks toch 1*.

  2. 29 augustus 2007 at 13:56

    Beetje gemiddeld, en ik raakte de draad steeds kwijt. (Hou het overzichtelijk&#33 Verder wel okee.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world