hot teens tube shemale jizzed by group.

Wendy

Voor mij op bed ligt een vrouw in knie-ellebooghouding, met haar benen wijd gespreid. Ik zit achter haar en mijn handen rusten op een paar goddelijke billen, die ik helemaal kneed en aftast. Mijn duimen spelen ondertussen langs de rand van een kut met een grote K. Het klinkt misschien plat, maar dit noemt men nu een godinnekut. Met alle respect een kut met klasse, net zoals de dame zelf. Haar karakter is dat van een roofdier, dat mij min of meer verplicht om het spel te spelen zoals zij dat wenst. Ik mag het gaan spelen, maar het is wel haar scenario. En ik speel maar wat graag mee, wetende dat ik juist dan niks tekort zal komen.
 
Het uitzicht op haar onderkant is adembenemend; lieftallig en dierlijk tegelijk. De kut kleurt zich donkerder en staat wat open. De “kleine” schaamlippen hangen uit als gordijnen en hebben de grote lippen met straatlengten achter zich gelaten, hun binnenkant glinsterend van het vocht. Haar kittelaar heeft zijn capuchon naar achteren gegooid en zit al parmantig op plaatsje eerste rang. Goed zichtbaar, flink gezwollen en klaar om mee te spelen. De rakker is echt enthousiast, maar zal toch nog even moeten wachten.
 
Dan ben ik dus zo'n Joep Meloen die zich ineens afvraagt: “Waar heb ik het aan verdiend, dat ze juist aan mij zoiets gunt?”. Van alle mannen mag uitgerekend ik haar kut gaan oprekken. Sterker nog, ik moet(!) haar kut gaan oprekken, want doe ik het niet dan breekt waarschijnlijk de oorlog uit. En ineens voel ik mij een soort slaaf, maar mijn meesteres kan ik wel zoenen. Ik begin er overigens niet over uit angst dat ze mij een spelbreker vindt, maar dergelijke gedachten komen zeker bij me op. En sowieso is nu voor haar het moment aangebroken van “Niet lullen, maar gaten vullen!!”.
 
Toch kan ik het niet laten en buig me over haar heen. Mijn eikel tikt haar kittelaar aan in een stiekem onderonsje en mijn handen gaan terug naar haar vrij hangende borsten. Ik knijp nog even gemeen hard in die spenen, precies zoals ze mij in de opwarmronde al had laten zien hoe ze het wilde hebben. Dan druk ik haar hoofd op het kussen en zeg voor de zoveelste keer: “Wendy, je bent een beeld van een vrouw”.
 
Nu leg ik een hand over haar anus en ik glij in een rustige, maar resolute beweging tussen de schaamlippen door naar binnen. Ze voelt lekker warm om mijn vingers, in eerste instantie nog opvallend strak maar al snel laat ze los, zodat ik tot voorbij mijn pols naar binnen kan. Gefascineerd kijk ik naar mijn onderarm; dit heb ik nog nooit mee mogen maken en het voelt werkelijk fantastisch. Haar ademhaling verraadt haar opwinding maar verder klinkt ze eerder zachtjes in haar geilheid, het hoofd op het kussen en de oogjes gesloten. Ik zie een glimlach, want ze voelt meteen dat ik in het vuistneuken een beginneling ben. Ondertussen let ze wel heel goed op wat er in haar onderlichaam gebeurt, want “we blijven natuurlijk wel kritisch” en Madame weet precies waar ze voor gaat. Toch heeft ze er vertrouwen in dat ik mijn uiterste best zal doen en ik wil haar ook zeker niet teleurstellen.
 
Ik ga dieper met mijn vingers en kom gemakkelijk nog voorbij haar baarmoedermond. Onvoorstelbaar, wat een echoput en ik vraag me af wie en vooral ook wat er allemaal al naar binnen is geweest. De gemiddelde kut hapt al naar adem bij een flinke komkommer, maar voor deze kut zou dat nog maar een beginnetje zijn. Hier kan de groenteboer nog wel het een en ander in kwijt. Maar het is en blijft wel haar kut en ik voel me bevoorrecht dat ik nu mijn entree mag maken. Lucky bastard I am.
 
Zonder te waarschuwen schuif ik nu mijn andere hand haar kut binnen. Haar antwoord is een goedkeurend gesteun en ze beweegt haar onderlichaam zo, dat ook die hand erlangs kan. Die meid is ervaren, gedraagt zich eigenlijk als mijn coach en wijst mij in feite de weg. Ik kan gewoon niet missen. Mijn onderarmen hou ik angstvallig tegen elkaar gedrukt, omdat ik eerst de diepte in wil voordat ik ga stretchen. Ik doe het tenslotte ook maar voor de eerste keer. Dan heb ik met beide handen de top van haar vagina bereikt en hou stil diep in haar lichaam, genietend van de aanblik maar vooral ook lettend op haar reacties. Ze oogt nog opvallend rustig en maakt zachte, kreunende geluidjes. Alleen aan de bewegingen van haar voeten kan je goed zien dat ze opgewonden is. Ik ga ervan uit dat ze het lekker vindt en kus haar op haar rug en billen. Dit is zo'n mooi en intiem moment en zo ver ben ik met een vrouw nog nooit geweest. Waar was zij al die tijd?
 
Dan vouw ik mijn handen in haar lichaam en druk ik mijn polsen uit elkaar. Haar vagina wordt nu van binnen opgerekt, ze reageert met onrustige bewegingen van haar onderlichaam en uit haar geluidjes probeer ik op te maken wat ze voelt. Waarschijnlijk een wee en vol gevoel ergens diep in haar buik, misschien niet direct pijnlijk of zelfs maar erotisch, maar eerder dof en wel een gigantische kick gevend. Dat laatste voel ik in elk geval bij mij tussen de benen, want als ik kijk, zie ik mijn lul nu strak op mijn eigen porem gericht. Er hangt een heldere druppel voorvocht aan zijn kop, maar helaas is hij nog lang niet aan de beurt. Ik duw mijn polsen dus nog verder uit elkaar en het meisje kan verbazingwekkend veel hebben daarbinnen. Mijn ellebogen hou ik angstvallig nog tegen elkaar, want het lekkerste wil ik bewaren voor het laatst. Misschien maak ik wel een denkfout, maar het is nu toch al te laat om het haar te vragen. Een fatsoenlijk antwoord hoef ik echt niet meer te verwachten, want daarvoor is ze al te ver weg en ik gun het haar zo.
 
Met mijn polsen uit elkaar begin ik met het spreiden van mijn ellebogen. Nu komt het aan op haar kutrand en al snel stoot ik tegen haar zitbeenderen aan. Beginnersfoutje dus, want zo kom je niet verder. Ik trek mijn armen omhoog in de richting van haar stuitje, waar meer ruimte is en trek mijn ellebogen opnieuw uit elkaar. In een ritmische beweging maar wel steeds krachtiger en steeds verder, wat nu ook een soppend geluidje van haar kut veroorzaakt. Dat klinkt als muziek in mijn oren en ook zijzelf begint nu meer te kreunen. Niet eens hard, want zelfs in haar opwinding is het nog een dame met klasse. Maar het spreiden van haar intiemste opening was wel haar wens en ze geniet ervan met volle teugen. Haar onderlichaam beweegt onrustig en ook haar benen en voeten maken nu krampachtige, afzettende bewegingen. Ik leun iets naar achter en kijk tussen mijn gestrekte armen door recht in haar tot het uiterste opgerekte scheur.
 
Onvoorstelbaar, kan iemand daar even een schijnwerper op zetten? Mijn lul heeft het echt niet meer en ik snak ernaar dat hij even wordt geholpen. Maar ik kom handen tekort en dit meisje laat ik voorlopig echt niet meer los. Haar kittelaar staat smachtend in het luchtledige en zou ook zo ontzettend graag heel eventjes….! Ik nodig haar uit om zelf haar kittelaar te helpen. Ze geeft maar wat graag gehoor aan die uitnodiging en ik zie hoe haar vingers aan het werk gaan. Vol over het roze, volledig ontblote kopje dat nu opgehangen lijkt tussen de strak gespannen schaamlippen. Ze masseert in een rustig tempo dat zo kenmerkend is voor een masturberende vrouw. Waarom wij mannen altijd zo moeten raggen over een kittelaar, weet ik niet. Misschien omdat wij gewend zijn aan het hoge tempo van onze lul met een stevige grip, maar een vrouw masturbeert toch echt veel sierlijker. Je hoeft een kittelaar niet over de kop te jagen en zij kent haar lichaam als geen ander. Dit bolletje is al vaker opgepoetst en getraind door de eigenares.
 
Ze masseert haar kittelaar in cirkeltjes en ik observeer het tafereel met een brok in mijn keel. Een masturberende vrouw, in perfecte harmonie met haar clitoris. Haar hele belevingswereld nu teruggebracht tot dat ene roze bolletje en een scheur die op meedogenloze wijze is opgerekt. Leg haar op de middenstip van een uitverkocht stadion en ze zal onverminderd doorgaan met masturberen. Dit is geil, supergeil, maar de intimiteit is ook ontroerend en ik trek mijn ellebogen met volle kracht nog verder uit elkaar. Ze weet niet meer waar ze het zoeken moet, draait haar hoofd nu van links naar rechts op het kussen en maakt al vingerend een holle rug, waardoor haar billen nu bijna loodrecht omhoog gaan staan. Haar ademhaling wordt hijgerig en ik weet dat ze snakt naar de eindsprint. “Toe maar, Wendy, laat het maar komen”, moedig ik haar aan en dan geeft ze haar kittelaar de vrije loop.
 
Het kreunen is nu luider, lijkt eerder op snikken en het klinkt zo lief. Een vrouw in nood, 'a bitch in heat'. Ik kijk naar de kont van een klaarkomend beest dat met haar warme kut kronkelt over mijn onderarmen. Ze vingert door in hetzelfde lome tempo, maar vermijdt nu de top van haar eikeltje en blijft aan de onderzijde ervan. Haar kittelaar kan het nu zelf en ze hoeft hem alleen maar te ondersteunen. Gelijktijdig laat ik de druk van het stretchen wat vieren, omdat haar kut het voorwerk heeft gedaan. Haar kittelaar is nu aan zet en doet dat ook met volle overtuiging. Haar orgasme is dierlijk, maar ook zo mooi tegelijk en ik voel de toch nog krachtige knijpbewegingen van haar kut rond mijn onderarmen. Ook weer in dat typisch slome tempo van een klaarkomende kut. Haar anus, ooit begonnen als een sterretje maar inmiddels een volmaakt rondje, opent en sluit zich gelijktijdig met haar kut rond mijn armen. Het wordt echt tijd dat wij mannen daar eens oog voor krijgen.
 
Ik moedig haar aan om het helemaal af te maken en haar orgasme te rekken tot het uiterste. Ze doet dat ook zoals ik het zelf zou hebben gedaan, als ik mij over haar kittelaar had kunnen ontfermen; doormasserend aan de onderzijde tegen haar pisgat aan en naarmate het orgasme afzwakt telkens weer even terug over het bolletje om de spanning weer op te halen. Zo kan een vrouw het een hele tijd volhouden en zij dus ook, totdat ze het verdraagt om weer vol over haar eikeltje te wrijven zonder nog te worden gesloopt door de hevige schokken in haar onderlichaam. Madame is een kenner en ik kijk geboeid naar die kont, die uiteindelijk weer tot rust komt terwijl mijn armen zich nog steeds diep in haar kut bevinden.
 
Heel loom masseert ze haar kittelaar nog na, totdat deze echt geen reactie meer geeft en dan laat ze los met een diepe zucht. Wat een schouwspel en ik hou me heel stil. Dit is haar moment en ik mag toeschouwer zijn. Dan trek ik heel langzaam en met gevouwen handen allebei de armen terug en laat een uitgewoond gat achter tussen een paar gezwollen schaamlippen. Ik heb een ravage aangericht op haar intiemste plekje en dat nog wel op haar eigen verzoek. Dat oefenpotloodje voor de sluitspieren kan ze nu echt wel vergeten en voor mij hoeft dat ook even niet. Deze kut heeft zo’n prachtige, dierlijke aanblik gekregen dat ie voorlopig zo mag blijven gapen. Ik raak haar ook niet aan om te voorkomen dat ze als reactie begint te knijpen en dat zou nu echt doodzonde zijn.
 
Mijn lul heeft de neiging om die grot in te duiken, maar ik vrees dat hij daarbinnen een TomTom nodig heeft. Ik kalmeer hem door even te masseren en de opluchting die dat geeft is onvoorstelbaar. De erectie is pijnlijk en het liefste zou hij haar ondersproeien, maar daar is het nu echt nog te vroeg voor. Niet alles tegelijk, want de nacht is nog zo lang. En Mevrouw heeft straks ongetwijfeld nog wel een gaatje waarin hij zijn hart mag uitstorten.
 
Ik laat haar languit op haar buik liggen, kruip zelf boven op haar ontspannen lichaam en bijt haar zachtjes in de hals. Laat haar lekker bijkomen en na-tintelen en ik geniet van die meid met volle teugen. Zo heerlijk warm, haar ogen gesloten en ik bespeur een glimlach om haar mond. Ze ligt me vast stiekem uit te lachen om mijn eerste optreden bij het vuistneuken, maar dat zal ik dus nooit zeker weten. Want ze blijft nog altijd een fantasie en aan haar de eer om die verder af te maken…..

© La Linea

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world