hot teens tube shemale jizzed by group.

Wie goed doet goed ontmoet

Veel mannen zullen mij wel benijden als ik vertel wat voor geluk mij sinds kort beschoren is. Ik ben inmiddels 15 jaar getrouwd met Els, een schat van een vrouw, en we hebben het goed. Ik ben 43 jaar, Els is drie jaar jonger. Ze ziet er nog steeds goed genoeg uit om iedere vent een stijve te laten krijgen en daar klaag ik dus niet over, maar na 15 jaar wil je wel eens wat anders, nietwaar? Als ik al die lekkere meiden zie, gaat het wel eens kriebelen, dat lijkt me normaal. Els kan dat wel hebben. In de loop van de tijd zijn we gaan fantaseren onder het vrijen. Ik zei dan bijvoorbeeld dat ze best eens met een ander van bil zou mogen gaan, dat me dat best geil leek om te zien, of dat ik wel eens met twee vrouwen tegelijk het bed zou willen delen. Ja, welke vent zou dat niet willen? Eerst liet ze die fantasieën aan mij over, maar na een tijdje begon ze op mijn aansporen zelf ook mee te doen en daar werd ik pas echt geil van. Dan giechelde ze dat een andere lul tussen haar benen misschien wel eens goed zou zijn of zo en dat ze ook wel eens zou willen zien hoe ik me met een andere vrouw vermaakte. We hadden het ook wel eens over partnerruil, hoe we dat zouden doen en zo. Het kwam ons seksleven alleen maar ten goede dat opwindende gepraat. Maar niemand van ons tweeën dacht dat het echt wel eens zo ver zou kunnen komen.

Tot er ineens iets gebeurde. Twee van onze beste vrienden gingen scheiden: Marianne en Leo. Marianne was al vriendin van Els toen ze nog op de middelbare school zaten. Een lieve meid en ook niet onaardig om te zien. Wat voller dan mijn eigen Els, maar zeker de moeite waard. Ik had haar een paar keer in badpak gezien en dat zag er niet slecht uit: volle ronde billen, een veelbelovende voorgevel. Hmmm. In onze fantasietjes had ze nooit een rol gespeeld, omdat haar man Leo nogal een hark van een vent was. Het verbaasde me daarom niet echt te horen dat Marianne van hem af ging. Maar er was wel een andere verrassing die ik niet had verwacht.

'Vind je het goed als Marianne een paar weken bij ons intrekt?', vroeg Els me op een avond.

Marianne moest ergens onderdak voordat ze een ander huis had en nou had Els zo gedacht: we hebben boven toch twee kamers leeg staan…

'Voor een paar weken maar, hooguit drie', voegde ze er haastig aan toe.

Ik was verbluft, maar Els had niet veel overredingskracht nodig. Natuurlijk wilde ik ook best de helpende hand toesteken…

En een paar dagen later was het zo ver. Koffers en dozen werden het huis binnen gesjouwd en Marianne putte zich uit in dankbetuigingen, tot ik er bijna verlegen van werd. Ze had haar eigen zitslaapkamer for the time being, met t.v. en zoveel andere dingen die ze had meegenomen, maar natuurlijk was het de bedoeling dat ze 's avonds gewoon bij ons in de huiskamer zat, samen met ons at, t.v. keek en al die dingen. Het was best gezellig die eerste avond zonder haar vent erbij. Ze leek ook wat losser, bevrijd, en terwijl ik ze zo zat te bekijken die twee vriendinnen, kwam voor het eerst de gedachte bij me op dat de kat nu toch wel erg op het spek werd gebonden.

De eerste nacht was het al meteen raak. Ik had een stijve van jewelste en mijn ontembare joligheid ontging mijn vrouw ook niet.

'Komt dat omdat Marianne hiernaast ligt?', hijgde ze in mijn oor toen ik wilder dan anders haar benen uit elkaar trok. Ze is niet gek!

'Wie ga je nu neuken?', maakte ze het nog gekker toen ik mijn paal naar binnen stootte: 'mij of mijn vriendin?'

Ik beukte een paar keer heftig op haar in, want ik was zo geil als de verdommenis. Maar ze bleef bezig.

'Zou je niet liever Marianne neuken nu? Zeg het maar, zeg het maar!'

Zo fokte ze me op tot ik het in haar gezicht blies: 'Ja, geile trut, ja!!'

'Waarom doe je het dan niet?', kreunde ze, 'ga naar hiernaast en pak ze!'

Ik stopte abrupt en keek in haar bezwete gezicht. 'Hoe stel je je dat voor?', vroeg ik verbeten. 'Dat ik daar gewoon naar binnen ga?'

Ze knikte. 'Ze zal het niet erg vinden als je haar een nachtkusje komt geven…'

Ik kon mijn oren niet geloven. 'Een nachtkusje geven?'

'Ja, hoe vaak heb je het er niet over gehad. Nu heb je de kans!'

'Je maakt een geintje', hijgde ik. 'Je doet het alleen om me op te naaien!'

Ze schudde beslist haar hoofd. 'Nee, ik geef je de kans. Het is nu of nooit meer!'

Ik twijfelde, maar het idee was natuurlijk wel bijzonder aanlokkelijk.

'Toe nou maar', moedigde ze me aan. 'Trek je ochtendjas aan en ga erheen….'

Nou, verdomme, als ze er dan zo zeker van was dat het geen kwaad kon! Ik slipte uit het bed en nam de ochtendjas van het houdertje.

'Netjes kloppen!', fluisterde Els me nog na toen ik de slaapkamer uitliep.

Met een paal als die van een olifant stond ik met bonzend hart voor de gesloten deur van de logeerkamer. Ik klopte voorzichtig. Geen respons. Verdomme! Nog één keer proberen, meer zou echt te gek zijn.

'Ja?', klonk het nu verwonderd. 'Kom maar!'

Mijn hand die de deurklink neerdrukte trilde oncontroleerbaar. Terwijl ik binnen wankelde knipte ze het schemerlampje op het nachtkastje aan en ik zag haar in haar zwartzijden nachthemdje verbaasd overeind komen, steunend op haar ellebogen.

'Oh, hai!', zei ze.

'Hai', antwoordde ik schutterig.

'Is er iets?'

'Nee, nee…' Ik liep als een droom naar haar toe. 'Nee, er is niets. Ikke…, Els zei alleen….eh…, zou je onze gast niet eens goeienacht gaan wensen…zei ze'

Wat klonk dit dwaas!

'O?' Ze kwam nog verder onder de dekens vandaan nu en glimlachte. 'Lief van Els…'

Ik zakte neer op de rand van haar bed en staarde naar haar glimlachende gezicht, haar blote schouders. 'Ze zei: ga ze maar een nachtzoen geven zei ze', mompelde ik.

'O ja, zei ze dat?' Ik meende een klein hikje in haar stem te horen. 'Nou…., doe dat dan maar…'

Ik had het idee dat mijn kop uit elkaar barstte toen ik me naar haar toe boog. Voorzichtig drukte ik mijn lippen op de hare. Ze waren vochtig, maar gingen niet open en ik durfde het niet te wagen enige druk uit te oefenen.

'Nou, welterusten dan', lispelde ik terwijl ik moeizaam weer overeind kwam.

'Welterusten, glimlachte ze.

Nou, dat was het dan wel zo'n beetje dacht ik en ik wilde al opstaan toen ik achter me voetstappen hoorde.

'Els!', riep Marianne verrast.

Ik draaide me om. Mijn ogen vielen bijna uit mijn kop, want anders dan ik had ze niet de moeite genomen iets aan te trekken. Helemaal naakt kwam ze binnen zetten!

'Hai', zei ze vrolijk, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. 'Ik kwam eens kijken of jullie je een beetje gedroegen…' En ze nam rustig plaats op de enige stoel die naast het bed stond.

'Jeetje Els!', giechelde Marianne als een verlegen kind. 'Wat denk je wel!'

'Ik denk dat mijn mannetje hier met een paal zo groot als morgen de hele dag op de rand van je bed zit', antwoordde ze zonder blikken of blozen.

Mariannes mond viel open en ik kleurde tot in mijn haarwortels.

'Geloof je me niet?', vroeg Els en voordat ik het in de gaten had deed ze een uitval naar mijn ochtendjas. Ze trok een van de slippen terug en wap!, daar sprong mijn jandoedel tevoorschijn.

Marianne sloeg verschrikt een hand voor haar mond. Ik probeerde snel mijn pik weer te verbergen, maar Els was sneller. Ze vouwde haar handje om de schacht en begon hem zachtjes heen en weer te schuiven tussen haar vingers.

'Wat hij eigenlijk kwam doen', legde ze Marianne uit, 'was proberen je te verleiden met deze jongen…'

Ik kreunde binnensmonds, want ze deed het wel verdomd lekker en het feit dat nu ook twee andere vrouwenogen op mijn lul waren gericht maakte me ontiegelijk geil.

'Is het geen schatje?', ging Els onverdroten door. 'Moet je kijken hoeveel moeite hij moet doen om zich in te houden!'

 Ze trok nu met haar vrije hand de andere slip van mijn ochtendjas helemaal terug. Ik dacht er niet aan om me te verweren, want dit was het heerlijkste wat ik ooit had meegemaakt, die rustige zachte hand van mijn vrouw die teder op en neer ging over mijn lul, en ik leunde zelfs een beetje naar achteren om haar meer ruimte te geven.

'Zie je hoe lekker hij dat vindt', prevelde Els, 'hij gaat er helemaal voor liggen!'

Ze kriebelde even aan mijn ballen en dat deed me wild stuiteren van genot.

'Kijk nou, kijk nou!', kirde ze.

Mensenkinderen, ik dacht dat ik het bestierf!

'Voel jij nou eens Marianne', hoorde ik haar lachen.

Het leek wel alsof ik buiten mijn lichaam trad! Ik lag nog gesteund op mijn ellebogen, maar liet me nu helemaal op mijn rug glijden. Onder de dekens voelde ik Mariannes benen onder mijn kop.

'Kijk, hij gaat er helemaal voor liggen', knorde mijn vrouwtje tevreden. Marianne lachte zenuwachtig.

'Toe maar, toe maar, het is goed', siste mijn vrouw.

En daar kwamen ze, de vingers van Marianne, aarzelend. Ik sloot mijn ogen en ademde diep in om dit ongelooflijke te ondergaan. Ze nam mijn lul niet in haar hand, zoals Els had gedaan, maar streelde met haar vingertoppen voorzichtig van onder naar boven. Harder en stijver kon hij met geen mogelijkheid worden, dacht ik benauwd toen ze bij mijn eikel was gekomen. Ineens voelde ik hoe Els zich over me heen boog. Ik sloeg verwilderd mijn ogen open.

'Wat word je lekker verwend hè?', lachte ze en maakte de band van mijn ochtendjas los.

Haar smakelijke tieten bungelden vlak voor mijn ogen terwijl ze zich dieper voorover boog.

'Ik zal hem een beetje natjes maken', zei ze tegen haar vriendin. 'Duw hem maar in mijn mond!'

Hoe moet ik dit beschrijven? Als het meest waanzinnige wat me ooit was overkomen? Dat was nog mild uitgedrukt. Ik voelde mijn eikel tussen de lippen van mijn vrouw verdwijnen terwijl de vingers van Marianne zich nu wel om de staaf vouwden. Ik balde mijn handen en spande mijn spieren terwijl ze een verrukkelijk spel begonnen te spelen: Marianne die mijn lul vast bleef houden, terwijl ze hem op en neer bewoog in de mond van Els. Ik begon steeds heviger te kreunen. Als dit nog even zou doorgaan, zou ik als een krankzinnige gaan spuiten, dat was zeker. Zelf had ik geen enkele behoefte om dat tegen te houden, maar mijn vrouw zag het aankomen en stopte net op tijd.

'Als ik blijf doorgaan komt 'ie klaar', lachte ze tegen Marianne, 'en dat moeten we natuurlijk niet hebben…'

Zelf had ik daar een heel andere theorie over, maar goed. Nu ze me hadden losgelaten kwam ik langzaam weer overeind, mijn lul doorweekt van Els' speeksel klappend tegen mijn buik.

'Hij is nou lekker nat', constateerde Els tevreden. 'Tijd voor jou om ook eens wat te doen!'

Ze sloeg de dekens van Mariannes lijf. Marianne keek haar aan en Els knikte. 'Doe maar uit liefje!'

Voor mijn ongelovige ogen begon Marianne haar nachthemdje uit te trekken. De tieten die tevoorschijn sprongen toen ze het over haar hoofdje wurmde sloegen me bijna met blindheid.

'Ga eens omhoog', zei mijn vrouw ongeduldig tegen me, 'geef Marianne de ruimte!'

Niets liever dan dat! Ik stond onmiddellijk op. Els rukte kordaat alle dekens van het bed op de grond.

'Ga maar languit liggen liefje', knikte ze tegen haar vriendin.

Die had alleen nog een zwart slipje aan toen ze zich uitstrekte, boven de rand staken wat wilde schaamhaartjes uit. Een aanblik om nooit te vergeten.

'Hoe lang is het nou geleden?', vroeg Els belangstellend terwijl ze zich voorover boog en het broekje begon af te stropen. Marianne prevelde iets wat ik niet verstond. Het leek wel alsof mijn zintuigen niet meer werkten, behalve mijn ogen, en daar had ik op dat moment ook vrede mee, want de wildbehaarde kut die tevoorschijn kwam eiste alle aandacht op. Dit geile beeld van mijn vrouw die haar vriendin voor mij in de neukpositie bracht brandde zich langzaam in mijn hersenen terwijl ik als in een soort trance-toestand toekeek.

Ineens stootte mijn vrouw me aan. 'Sta niet zo te dromen', lachte ze. 'Er is werk aan de winkel!'

Ik zal nooit het wat benauwd vertrokken gezicht van Marianne vergeten toen ik onhandig op mijn knieën tussen haar benen kroop. Els had weer op de stoel plaatsgenomen en keek belangstellend toe hoe ik me met mijn staaf in mijn hand voor de ingang manoeuvreerde.

'Laat hem er langzaam in glijden', zei ze, 'dat ik het goed kan zien!'

Marianne kreunde toen ik gevolg gaf aan haar verzoek. Ze was kletsnat en het was geen enkel probleem om hem er soepel in te laten gaan. Marianne wilde haar armen om mijn nek leggen, maar dat vond Els geen goed idee.

'Nee', zei ze, 'je moet je armen naar achteren doen, hier, pak die stang aan het hoofdeind maar vast…'

Ze hielp Marianne zelf in de gewenste positie en verduidelijkte meteen waarom ze het zo wilde.

'Ik heb Jan nog nooit met een ander zien neuken, nu wil ik het ook goed zien ook!' En toen tot mij: 'Begin maar, met langzame halen…'

Ze hing zowat met d'r kop op Mariannes buik, helemaal gefocust op mijn lul die begon te naaien. Als je zoiets meemaakt, moet je je weten te beheersen om niet meteen het spuitkanon in werking te stellen. Ik concentreerde me dan ook tot het uiterste en kennelijk tot genoegen van mijn vrouw, want die humde tevreden.

'Zo ja, zo ja…' Het soppende geluid van Mariannes kut, haar hijgende ademhaling, onze buiken die op elkaar kletsten, de tieten die begonnen te dansen……

Oh wat een heerlijkheid om na al die jaren eens een ander te kunnen neuken, en dat nog wel met toestemming van mijn vrouw, die zelfs de regie voerde en dat met overgave deed. Wat heet overgave! Toen ik even opzij keek, zag ik dat ze zichzelf met wijdopen benen aan het masturberen was. Mijn keurige Elsje, nu ineens druk bezig zichzelf klaar te maken terwijl haar mannetje paardje reed met een ander! Dit was helemaal te gek en ik begon nog harder op Marianne in te beuken, die kierend begon uit te halen, met haar mond wijd open. Ze begon te komen. Mijn vrouw zag dat ook en gaf de laatste steunend uitgestoten aanwijzingen: 'Toe maar Marianne, laat maar komen…, en Jan, spuit buiten haar…, kom, kom…', ondertussen zichzelf als een waanzinnige vingerend.

Het klaarkomen van Marianne was ook een nieuwe ervaring voor me. 15 jaar lang was ik mijn Elsje gewend met haar hoge kirrende geluidjes, nu zag ik voor het eerst weer eens een andere variant. Marianne giérde het uit, in een lange, extatische kreet, maar tegelijkertijd leken haar ledematen een eigen leven te gaan leiden. Haar benen gingen naast me omhoog, haar handen schoten naar haar knieholten, ze trok haar benen op haar tieten en haar hoofd kwam stuiptrekkend naar voren. Naast me hoorde ik Els komen en toen spatte ook ik uit elkaar. Mijn lul schoot als een raket uit haar Mariannes kut en zwiepend als een oncontroleerbare brandslang begon hij te spuiten van links naar rechts over haar heen tot zelfs op haar gezicht. Ik brulde als een getergde tijger, probeerde mijn lul te pakken te krijgen, maar die bleef heen en weer schieten tot Els hem ineens te pakken kreeg en de laatste straal op zichzelf richtte.

Van mij hoeft ze nooit meer weg….

© Mercator

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world