hot teens tube shemale jizzed by group.

Wil je een spelletje met me doen?

Koos Verdonk had er danig de smoor in toen de geaffecteerd klinkende vrouwenstem aan de andere kant van de lijn hem vroeg of hij langs wilde komen om de waterleiding te repareren. Hij stond in onderbroek in de woonkamer en rilde van de slaap en nog meer van de kou.

Maar mevrouw, protesteerde hij geeuwend. Dat is toch al te gek! Het is hartje nacht en u belt me uit bed.

De stem lachte. Hartje nacht? Meneer, het is pas op slag van twaalven, voor ons begint de avond pas.

Verrek maar, dacht Koos oneerbiedig. Kan de reparatie niet tot morgen wachten, dame?

De vrouw reciteerde: waterleiding lek, verstopt toilet, bel dan gauw Koos, in het repareren een ware bolleboos. Dat is toch uw advertentie, meneer?

Zeker dame.

Nou dan? Komt u maar gauw.

Koos zuchtte. Wat is het adres, mevrouw?

Wilhelminalaan 385.

Bliksem, da's aan de andere kant van de stad

Ik zal u vorstelijk betalen, loodgieter.

De Wilhelminalaan, daar woonde het puikje van de stad, zo wist Koos. Het kon nooit kwaad deze mensen vlot te helpen. Het was waar, er gingen de wildste geruchten over de manier waarop bepaalde families hun vrije tijd doorbrachten, maar ja, zij hadden geld en konden zich het een en ander veroorloven. Wilde orgieën, smeerpijperij……

Ik ben over een kwartier bij u, mevrouw, beloofde Koos.

We verwachten u, kirde de stem en hij hoorde dat zij de hoorn neerlegde.

Koos sjokte naar boven. Lien, zijn vrouw, keek hem met slaperige ogen aan. Moet je weer weg?

Ja, naar de goudkust, de Wilhelminalaan, bromde hij en schoot haastig zijn kleren aan.

Die beroerde advertentie ook, mopperde Lien. De mensen bellen je op de onmogelijkste tijden voor allerlei rotklusjes. Hou er toch mee op, Koos.

En de centjes dan? zei Koos. Je vergeet dat ik maanden heb dat ik meer dan duizend piek extra binnenbreng. Bel Koos, die maakt het eindeloos.

Bah! riep zijn vrouw en dook nijdig grommend onder de dekens.

Koos ging naar de garage, schoot zijn overall aan en pakte zijn loodgieterkoffer, waarna hij in de oude Opel stapte en naar de Wilhelminalaan reed. Het was bitter koud. Koos stopte en stapte uit. Hij stond voor een groot wit huis, een pracht van een villa. Overal brandde licht en er klonk zowaar nog muziek uit één van de ramen.

Hij liep de stoep op en belde aan. Een spichtig meisje in balletkleren deed open en trok hem lachend naar binnen.

De loodgieter. Wat een geslaagde vermomming, riep het kind en trok hem mee door de enorme vestibule.

Koos wilde zeggen dat hij voor een lek kwam, maar het meisje duwde hem een zaal binnen en daar wervelden tientallen mannen en vrouwen rond op de tonen van een grammofoonplaat. En iedereen was gekostumeerd.

Waar is mevrouw? vroeg Koos die danig uit zijn hum was.

Het meisje begon weer te lachen. Mevrouw zegt 'ie! Kostelijk, en maar volhouden die grap. Jij wilt de prijs zeker winnen vanavond en dan met Gloria naar bed. Ernestine, kom eens hier, de loodgieter vraagt naar je.

Een vrouw in een doorzichtig gewaad, vermomd als buikdanseres, kwam op hen af.

Ze had een blote navel en Koos keek met welgevallen naar haar mooie gladde buik. Haar borsten, groot en stevig, waren ook bijna naakt, en de fraaie lange benen waren zichtbaar onder de tulen rok. Ze had lang zwart haar en rode, wellustige lippen. Koos kwam tot de conclusie dat zij een begerenswaardige vrouw was.

Dag loodgieter, zei de vrouw lachend. Gut, wat een goed idee van je om zo te komen. Wie ben je trouwens? Ik ken je niet, heeft Richard je meegenomen?

Ik ben Koos de loodgieter, mevrouw, zei Koos die nu helemaal wakker was. Waarom zou hij eigenlijk niet meedoen? Hij zag overal mannen en vrouwen die elkaar aan het opvrijen waren. De dames zagen er opgewonden uit, waaraan de drank natuurlijk schuldig was, straks zouden de stelletjes zich terugtrekken en dan was het Jan, pak de leuning!

Geweldig, je speelt goed toneel, zei de vrouw. Ik denk dat jij de eerste prijs wint en je weet wat de beloning is.

Met Gloria onder de vodden, antwoordde hij grijnzend. Wie Gloria mocht zijn, als zij de eerste prijs was moest zij wel wat in huis hebben! Met de haremdame was hij desnoods ook wel tevreden. Waar is het lek, mevrouw? Ik zal het snel en goed repareren.

De vrouw lachte met schuddende borsten, Koos werd er naar van.

Koos, ik heb een enorm lek, ga maar mee, zei de haremdame en trok hem mee. Ze sleepte hem mee naar boven en opende een deur. Het was een slaapkamer. Koos ging naar binnen en liep naar de wastafel.

Nee, daar is het lek niet, zei de vrouw lachend. En hou nu maar op met de grap. Je speelt het werkelijk prachtig, maar niet volgens de regels.

Waarom niet? Ik begrijp er niets van.

Nee, je bent een nieuweling, en brutaal. Ik ben een vrouw van de wereld en dus voelde ik direct het dubbelzinnige van het lek. Je hebt een oogje op mij en wilt de zaak forceren, alhoewel dat tegen de regel is. Voor de uitspraak van de jury mogen de stelletjes zich niet afzonderen.

Waarom niet?

Heeft Richard je niet alles verteld?

Heel weinig, zei Koos.

De best vermomde man mag met Gloria naar bed. Gloria is de mooiste maagd die je je kunt wensen. Na haar ontmaagding is zij lid van onze club en mag iedere man met haar naar bed.

En volgens jou win ik?

Dat staat vast. Het zijn hier allemaal kabouters en elfjes, niemand heeft iets origineels bedacht, ik ook niet. Jij komt als loodgieter, simpel maar buitengewoon origineel. Dan zijn er nog twee prijzen. De tweede mag met de vrouw van zijn keuze naar bed en de derde mag nadat Gloria ontmaagd is met haar spelen.

 Vreemde spelletjes voor een seksclub. Iedereen gaat toch met iedereen naar bed.

Ja, maar de dames maken de dienst uit. Een man mag niet kiezen. De vrouw zoekt haar partner uit en alleen met haar mag hij..eh. ..neuken. We masturberen wel eens gezamenlijk een daarbij mag iedereen strelen en zoenen, maar geneukt wordt er alleen door de vaste partners, zo zijn de regels. Maar nu heb jij die gebroken en ik ben het ook van plan.

Waarom? vroeg Koos weer.

Omdat jij een knappe jonge vent bent en omdat verandering van spijs doet eten, daarom, nergens anders om. Straks ga je met Gloria ravotten en dan zit ik ernaast, daarom moet er nu iets gebeuren.

Tjonge, zei Koos. Bof ik daar eventjes? Maar wat nu?

Ze keek hem raadselachtig aan. Je hebt gevraagd waar het lek is. Wat zou je ervan zeggen als het tussen mijn benen zat?

Maar mevrouw, zei Koos.

Deze rechtstreekse aanval op zijn huwelijkstrouw verwarde hem niet weinig, maar aan de andere kant was daar het geweldige lichaam van de knappe vrouwen kon hij haar uitnodiging negeren? De man in hem had al beslist en toen hij weer naar haar prachtige tieten en de stevige buik keek, kroop zijn penis omhoog in de ruime overall. De vrouw maakte een verachtelijk gebaar.

Laat maar, zei ze. Je wist dat wij hier ons plegen te vermaken met vrijen en neuken. We naaien tot we erbij neervallen en dat is goed. Waarom dit korte leven te verdoen met trouw te zijn aan één partner? Elkaar het leven verzuren en nooit eens een lolletje met een ander? Nu moet je niet terugkrabbelen, of heb je liever die Gloria?

Nou nee, dat niet, schutterde Koos en staarde naar haar fraaie dijen.

Goed, repareer dan het lek, Koos!

Met een snelle ritselende beweging gooide zij haar sluier af trok de doorzichtige harembroek uit en stond in slip en beha voor hem. Koos kreeg het er warm van en stak zijn armen verlangend naar haar uit. Zij nestelde zich tegen hem aan en bood hem haar gulle rode lippen. Ze smaakten als honing en toen Koos haar zuchtend begon te zoenen deed zij haar mond open en zoog zijn tong naar binnen.

Goed, het bedwerk van Koos en zijn gade stelde niet veel meer voor dan routine. Dat gaat zo na vijftien jaar huwelijk, de momenten van werkelijke hartstocht waren te tellen en aan echt zoenen kwamen zij niet meer toe. Maar Koos kon het nog wel! Deze vrouw had iets in hem wakker gemaakt dat hij allang doodgewaand had. Hij wreef langs haar heerlijke lippen, voelde het voluptueuze lichaam tegen het zijne en merkte wel hoe zij met haar buik tegen zijn harde lul aan stond te rijden. Een hand kwam in zijn broek en pakte resoluut zijn erectie. Bliksem, die wist van wanten! Zij trok en schoof het warme ding heen en weer tussen haar vingers die algauw nat werden van zijn slijm. Hij schoof een hand in haar broekje en zijn vingers gleden door het welig groeiende bos dat hij op haar onderbuik vond. Ernestine kreunde en huiverde toen hij aan haar dikke schaamlippen begon te plukken en er een vinger tussen liet glijden. De vinger ging naar onderen en werd toen langzaam opwaarts in haar natte kutgat gestoten.

Ze maakte een sprongetje en stond te trillen op haar sterke benen. Het spel met de knappe onbekende wond haar hevig op en zij wilde zich wel voor hem op het bed werpen en zich keer op keer vol laten spuiten want hij had een geweldige lul. Beter dan die van haar vaste partner, Harold van der Veer die er nogal eens moeite mee had! Hij vingerde haar heerlijk en zijn andere hand maakte nu handig haar beha los en begon zacht de grote borsten te masseren. Een heerlijke tinteling trok door haar harde tepeltjes en toen zijn tong over de borsten streek huiverde zij weer en haar schaamlippen werden dikke wallen. Koos vond het heerlijk om met de fraaie flamoes van de wulpse vrouw te spelen. Dit was een hoer die je niet hoefde te betalen. Hij zou haar gerieven, zijn pik stond op springen. Likken zou hij die zoute snor in haar kruis. Kontjeneuken, zou zij daar van houden? Hij wel en hij zou het bij haar doen tot ze het uitpiepte en om genade smeekte.

0, wat maak je me heet, fluisterde zij rillend toen hij zich door zijn knieën liet zakken en zijn neus in haar geurige poes stopte. Het zoenen en likken maakte haar dol en toen de tong van de man haar kittelaarknop raakte en die onbarmhartig begon te bewerken had zij het helemaal niet meer. Sidderend en kreunend van genotpijn zeeg zij op de grond en viel achterover, de verrukkelijke benen zo wijd mogelijk en de pruim als een helrode natte wond tussen de gezwollen schaamlippen. Ze had veel haar op haar kutbult en zelden had Koos zo 'n lekker pruimpje gezien. Blij met dit buitenkansje dook hij op haar en likte haar helemaal af. Hij begon bij haar oortjes, wat haar gek van verlangen maakte, vervolgens zoende hij haar geile ogen nat, beet in haar tong en lippen, liet haar vollopen met zijn spuug en liet zijn mond via haar kloppende keel naar de jagende tieten glijden, streelde het verrukkelijk stevige vlees en beet heet op de tepels die hard waren als zijn eigen pik. Hij likte haar oksels, pakte de borsten weer en bewerkte vervolgens haar heerlijke buikje met de verzonken navel die hem aan een rozijn deed denken. De dijen volgden, de billen en de diepe gleuf ertussen, het bruine sterretje, weer de billen en dijen en toen sperde hij zijn mond open en nam er de hele natte en harige kutbult in, masseerde het ding met tanden en lippen en duwde er zijn tong in; precies in de schede, de vrouw schreeuwde het uit en wipte met haar kont. Ze kermde en kreunde, haar kut produceerde liters lustnectar en haar kont ging jeukend open en dicht. Haastig en hijgend trok ze hem de kleren van het lijf; nam de grote lul in haar mond en zoog en zoog. Nu was het de beurt van Koos om de gekste geluiden van wellust te laten horen. Hij kneep schreeuwend in haar billen, rolde de tepels tussen zijn vingers en plukte aan de harde kittelaar. Het was allemaal kutsap en toen de vrouw zijn lul haast in haar keel had gezogen kon hij niet meer. Of zijn zaad zou in haar mond kwakken, of hij moest zijn jeukende lul uit haar trekken. Dat laatste deed hij, en heel rap. Maar het was al te laat, de jeuk zette door. Hij wierp Ernestine op haar rug en ramde zijn lul pardoes in haar schede. Het gebeurde met grote trefzekerheid. Hij was helemaal in haar, als het ware tot aan zijn kloten, met een wilde kreet sloeg zij haar sterke pootjes om hem heen en begon te wrikken en te draaien, zocht zijn mond en mompelde: neuk me, neuk me, ik ben er bijna! 0, toe, harder en dieper, ram me klaar met dat harde ding van je, spuit, spuit, spuit me vol! Oooooooh, ai, jaaa!!!

En Koos voelde dat haar schede zich samentrok om zijn wrikkende lul, de eikel strelend met stuipachtige spierbewegingen. Het was zo heerlijk dat hij zijn tenen kromde. Daar kwam het al.

0, schatje, neukertje van me, lekker geil wijfje, ik doe je vol, ik neuk je vol, steunde hij en begon te spuiten.

Ik voel het uit je machtige lul komen, kreet de vrouw en gooide haar heupen omhoog. 0, verdomme, lieverd, schattebout, wat een lul, wat een volle zak, je blijft klaarkomen, oooooh, lekker, meer, harder, toe dan, naai me vol met dat lekkere spul!

Voor allebei was het ontzettend genotvol en het hoogtepunt was veel te snel voorbij. In elkaars armen uithijgend zei Koos: wat ben je een heerlijk wijfje. Ik wil je nog een keer neuken.

Ze keek hem dankbaar aan. Dat zou ik ook wel willen, maar ze mogen beneden geen argwaan krijgen.

Om die eerste prijs en de regels? Bah, ik hoef die Gloria niet, ik blijf vannacht wel bij jou.

Ernestine stond op, streelde nog een keer bewonderend zijn sterke lul en legde de beha weer om haar volumineuze borsten, schoot haar slip aan en begon aan de sluiers.

Jij gaat naar beneden en doet of er niets gebeurd is, fokstier van me.

En dat balletmeisje dan?

Herta? Die verlinkt niets, zij is mijn beste vriendin. Ga nu maar, straks mag je Gloria op haar gevoeligste plekje raken.

De zwetende voorzitter van de jury was schor van het roken en de drank. De winnaar is Koos de loodgieter, brulde hij met afgunst in zijn drankstem. Ik zal het kort maken want hij zal wel niet kunnen wachten de prijs in ontvangst te nemen. Gloria, lekker stuk, kom hier en huldig de winnaar.

Een meisje van een jaar of zestien kwam naar voren. Koos had haar nog niet eerder gezien. Ze had lang kastanjebruin haar, bijna zwarte ogen en lippen die geschapen leken om een pik af te zuigen. Haar grote borsten staken spits vooruit en je kon zien dat zij geen beha droeg. Het werd stil en de mannen stonden te kwijlen van geilheid. Terwijl ze naar het podium liep wipten haar achteruitstekende billen en de prachtige benen onder het minirokje ontlokten bewonderende geluiden aan de bokken. Dit hapje ontging hen en zij waren jaloers op Koos. Hij dacht dat hij droomde toen het lekkere mokkeltje haar poezelige armen om hem heensloeg en haar tieten tegen hem aandrukte. Haar mond was bedwelmend, evenals haar adem. Haar ogen waren afgronden en er blonk een begerig vuur in. Was dit de vrouw die haar maagdelijkheid zou opofferen? Het zou op de kamer gebeuren waar Koos eerder Ernestine had geneukt en toen hij de deur op slot gedaan had ging hij op het bed zitten en zei: Gloria, als je liever niet wilt?

Ze keek hem wat dom aan. Natuurlijk wil ik. Ik ben nog maagd, maar dat wil niet zeggen dat ik niet geil ben. Heb je een grote?

Koos trok zijn broeken uit en toonde haar zijn stijve pik die nog naar de kut van de andere vrouwen zijn sperma rook. Ze sloeg haar hand voorde mond en kwam snel naar het bed, keek begerig naar de dolk die haar maagdelijkheid zou doorsteken en trok haar rokje omhoog, stroopte het witte slipje omlaag en duwde met gespreide benen haar begroeide kut tegen zijn gezicht.

Lik me, maak me heet en naai tot je niet meer kan, hijgde zij. Toe dan, steek je tong tussen mijn schaamlippen! Je weet toch wel wat je met een vrouw moet doen?

Het overrompelde Koos, maar hij herstelde zich snel, zoende haar jonge kut die veel steviger aanvoelde dan die van Ernestine, ging met zijn tong tussen de schaamlippen en duwde ze vaneen, waarna hij de geul van onder tot boven uitlikte en zoende. Ze had een verdraaid lekker kutje dat fijn rook. Hij masseerde haar stevige kontdelen en zocht haar kittelaartje, dat hij als een klein dun pikje vond, hoog tussen de schaamplooien. Ik zal je likken dat je voorlopig een jaar genoeg hebt, mompelde hij. En naaien zal ik je dat je nog een gloeiende kut hebt als ik alles al vergeten ben. Maar dat hoorde het kind allemaal niet. Zij genoot van zijn gelik en gezuig, maar duwde al vrij gauw zijn hoofd terug en ontkleedde zich rap. Een prachtig soepel en lenig lichaam, grote spitse tieten met rode knopjes, smal middeltje, brede heupen, ver naar achteren stekende geile kont, een zwartbehaarde agressieve pruim tussen de sterke dijen. Ze was mooi, meer dan dat zelfs, en Koos dacht dat de ontmaagding niet al te veel moeite zou opleveren. Dat wist Gloria wel zeker en zij was hard aan die ontmaagding toe. Zij was al een jaar lid van de seksclub en had nog nooit iets met een man mogen doen, terwijl zij er wel bij mocht zijn als de anderen elkaar klaar streelden of zogen, helemaal naakt. Dat had haar gek gemaakt van verlangen en menigmaal had zij zichzelf klaar gestreeld, haar hand tussen haar benen, twee vingers op en neer bewegend door haar natte schaamspleet. Als je zag wat die mannen en vrouwen bij elkaar deden! En het zaad sprong maar vrijelijk naar alle kanten, soms wel drie meter ver! Ze had het slechter kunnen treffen met haar partner. Eigenlijk had zij er rekening mee gehouden dat één van de oude bokken de prijs zou winnen, maar het lot was haar gunstig gezind. Deze man was niet ouder dan vijfendertig en hij had een sterke pik en grote balzak. Wat zou het lekker zijn om dat ding in haar mond te hebben. En dat zou nog lekkerder worden als hij in haar kut spoot! Gloria was een heet ding, ontdekt door de leraar Engels op school, die ook lid was van de seksclub. Hij had haar geïntroduceerd. Na deze avond zou zij mee mogen doen, haar eigen partner kiezend. Elke drie maanden zou zij wisselen, dat was toegestaan. Naakt nam ze op zijn schoot plaats en voelde verrukt hoe zijn dikke staaf tegen haar billen lag. Zij spreidde haar benen en liet hem tussen haar dijen omhoog veren. Een gruwelijk spleetoog in een rode kop keek haar aan en zij nam het ding tussen drie vingers en begon te masturberen, juist zoals de andere vrouwen het altijd deden. Toen stopte zij de natte kop tussen haar schaamlippen en bewoog hem heen en weer, van haar schede naar haar kittelaar. Dat was heel lekker, haar kittelaartje begon hard te worden en jeukte op een bijzondere manier, terwijl ook haar tepels zich verhardden en een zeldzaam tintelend gevoel kregen. Zij legde de pik tegen haar maagdelijke schede aan en bewoog hem draaiend en duwend. Straks zou hij door het velletje boren en haar in vuur en vlam zetten. 0, wat verlangde zij daar naar! Koos had zo ongeveer dezelfde gedachten en met zachte drang draaide hij het meisje zo, dat zij met haar gezicht naar hem toe zat en haar benen aan weerskanten van zijn lichaam kon leggen. Zijn pik stond tegen haar buik op en klopte driftig. Heet keek het meisje naar de vurige eikel, greep hem en legde hem tussen haar natte schaamlippen.

Ja maar? vroeg Koos gespannen.

0, steek in dat grote ding, mol me maar, fluisterde zij hitsig en begon de pik in haar schede te drukken.

Koos boorde er eerst zijn vingers in en maakte een scheur in het vrij soepele maagdenvliesje. Er kleefde een weinig bloed aan zijn vinger en toen hij vroeg of het zeer had gedaan schudde het meisje haar hoofd.

Hoe kan dat nu pijn doen, het is heerlijk, kom toch met die pik van je.

Hij greep haar billen en zei: jij mag het doen.

Gloria was echter al bezig. Met allebei haar handen frommelde zij de harde en lange penis van de man tussen haar schaamlippen, schoof naar voren, voelde dat hij precies voor het gaatje stond te wippen en schoof met een ruk voorwaarts, de pik kermend in haar schede voerend.

Is dat nu alles? hijgde zij. Maken ze zich daar zo druk om?

Ze wipte en wrikte, voelde aan de teelballen en keek hem geil aan.

Nou, wat gaat dat fijn, doe ook eens wat?

Hij stak haar zijn tong toe en zij stak de hare uit, waarna zij elkaar heerlijk heetmakend begonnen te likken en te zoenen. Gloria wipte lustig op en neer en draaide met haar omvangrijk bilwerk waar Koos met veel plezier aan voelde, evenals aan het jonge kutje waar hij fijn diep in boorde met zijn forse eikel. Het was ongewoon lekker en aan zijn vrouw dacht hij niet meer. Dit was andere koek. Potverjandrie, wat was zo 'n jonge meid lief en heet! Haar borsten schudden en wipten, de tepels stonden hard en strak in de lichtbruine cirkels afgetekend, de kut produceerde smeermiddel aan de lopende band. Na een poosje gewipt te hebben sprong het meisje van zijn schoot en ging op handen en knieën op het bed liggen, stak haar achterwerk ver naar achteren en riep hees: neuk me dan van achteren, woef, woef!

Lachend dook Koos op haar af deed haar lekkere billen uit elkaar en stopte zijn snuffelaar in de diepe kloof. Dat was geweldig, hij spoot haast en terwijl hij kont en kut aflebberde riep hij dolzinnig: 0, Gloria, ik ben niet meer te houden, lekker geil neukdier van me! Ik stop m 'n neus in je reet, in je kut, maak je klaar met mijn vingers en m 'n tong. 0, wat een kont, wat een lekkere natte kut, aaaah!

Gloria zuchtte en hijgde toen zij zijn neus en tong in haar naad voelde porren. Eindelijk kon ze dan doen waarnaar zij zolang had verlangd. Ze viel haast in katzwijm toen een monsterachtig ding haar kontje in kwam en diep in haar darmen drong. Wat een gevoel was dat! Twee handen graaiden naar haar borsten en toen voelde zij hoe de ballen van de neukende man tegen haar billen kletsten. Ze was door alles heen geil en schreeuwde om meer en harder. Dat deed Koos en hij deed het zo hard dat zijn grote stengel uit de billen van het jammerende meisje floepte. Hij ramde hem direct weer in haar kut en neukte brommend en kreunend door, de grote borsten strelend en melkend en neerkijkend op de rondingen van het meisjeskontje. Hij neukte zoals hij nog nooit had geneukt, toen kwam er een hevige stoot, Gloria viel voorover en Koos rolde haar op de rug. Zij bleef met wijd gespreide benen liggen, de grote tieten gingen snel op en neer. Koos keek naar de rode kutopening en richtte zijn lul, schoof hem glibberend naar binnen en steunde op zijn handen. Zo kon hij lange halen maken en ook kijken hoe zijn lul in de spekgladde kut stootte. Het meisje hield haar benen in de lucht want zij wist wel dat zij anders Koos zou hinderen. Hij moest het doen, zij wilde echt door de pik klaargeneukt worden en bleef zelf passief om zich ten volle te kunnen concentreren op het gevoel dat de penis in haar liet ontbranden. In een eindeloos kalm ritme, heel diep in de schede, weer helemaal naar buiten, ging Koos op en neer tussen de prachtige benen van het kermende meisje. Gloria stak haar tong uit en hij bracht zijn hoofd naar het hare, waarna een door alles heen geile zoenpartij begon, waarbij Koos niet vergat zijn pik in en uit de kut te bewegen. Bijna kwam hij klaar en hij stopte, zwaar op het steunende meisje liggend.

0, je hebt me bijna klaar, fluisterde Gloria. Onder zich voelde hij haar hart wild bonken.

Ik hou mijn sperma nog even binnen, zei Koos. Tien keer, en dan komt het. Pas op, want het zal me een explosie worden, schatje! Zou je kutje het houden?

 Natuurlijk, al wil je het honderd keer uitstellen. Kan je al weer?

Ze zoenden elkaar weer heftig op de mond. Koos bewoog zijn zuigerstang weer in en uit, streelde met een hand het meisje overal waar hij maar bij kon en weer kwam het zaad bijna naar de top van zijn lul. Kreunend stopte hij en Gloria zei amechtig: oei, weer bijna.

Zo deden ze het keer op keer en na de tiende onderbreking werd Koos wild. Hij had er buikpijn van gekregen en zijn kloten deden tamelijk veel pijn. Nu moest het gebeuren. Hij pompte zijn pik woest in en uit en Gloria sloeg schreeuwend haar sterke pootjes om zijn middel en werkte als een razende met haar hele lichaam. Het golfde hevig door haar heen, haar kut begon te krampen en opeens was het zaad er. Warm en dik spoot het met kracht in haar schoot. Hun lichamen kletsten tegen elkaar, ze hijgden en gromden, zoenden en beten. De billen van Gloria werden bont en blauw geknepen, maar in het vuur van het spel voelde zij geen pijn. Schreeuwend kronkelde zij aan het hete spit van de neukende man en het zaad stroomde ongehinderd in haar gulzig zuigende schede.

Lief geil neukdiertje, poesje van me, wat was dat lekker, kermde Koos en hij viel doodop op het hijgende meisje. Zo lagen zij lange tijd stil.

Hoe was de eerste prijs? vroeg Ernestine. Zolang ben je er niet mee bezig geweest.

Kort maar krachtig, zei Koos. Maar wees gerust, ze heeft gehad wat haar toekwam, misschien nog wel meer.

Ernestine, nog betoverend in haar haremkleed, zag er afgemat uit en zij rook duidelijk naar sperma en kut. Met wie had zij liggen geilen? Enfin, het kon Koos geen bliksem schelen, hij had genoten. Hij pakte zijn koffertje met gereedschap op en keek nog eens naar de weinige feestgangers die overal sliepen of totaal afgepeigerd her en der verspreid lagen in de salon.

Ik stap maar eens op, Ernestine. 0, en wat ik zeggen wilde, ik ben niet meegenomen door die vriend van je. Ik ben echt een loodgieter en werd vanavond opgebeld door een dame om een lek in de waterleiding te repareren. En aangezien ik hier aan het verkeerde adres schijn te wezen is die andere dame waarschijnlijk verdronken!

Ernestine keek hem peinzend aan, een beetje ernstig zelfs. Toen haalde ZIJ haar mooie schouders op en zei: ik dacht al dat het geen zuivere koffie was, maar door de drank heb ik niet verder nagedacht. Zo, dus een echte loodgieter. Nou, wat maakt het ook uit, we hebben allemachtig veel plezier gehad, of niet soms.

Het was geweldig, zei Koos. Maar toch, hoe zit het dan met dat telefoontje.

Op welk nummer moest je zijn?

Op 385, zei Koos en er ging een lampje branden.

Ernestine wierp zich in zijn armen en schaterde het uit. En een hand friemelde aan zijn pik.

Jongen, wat een grap, dit is 383, je moet hiernaast zijn!

Ha, ha, ha, lachte Koos droog. Wat een bak. Ja, dat heb je als je een beetje kippig bent.

Daar heb ik niets van gemerkt, zei Gloria die de laatste woorden had opgevangen. Jij wel, Ernestine?

De haremdame veegde haar tranen af. Nee, je kon mijn lek heel aardig vinden en ik hoop dat je in de toekomst nog eens langs komt.

Koos tikte aan zijn pet en gaf Gloria een tik op haar bolle achterdelen.

Dames, bel Koos, die maakt het eindeloos! riep hij en schoot de deur uit.

© Willem

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Wil je een spelletje met me doen?

  1. 21 november 2006 at 18:25

    Een echt mannenverhaal (de droom van vele mannen?) met een originele plot. Recht-voor-de-raaps-geschreven en daardoor vaak wat over the top. Een aantal tikfouten en slordigheden ontsieren extra. 1,5 ster … er midden in dus!

  2. 25 november 2006 at 08:08

    Hier moet nog heel wat aan gesleuteld worden!

  3. 26 november 2006 at 16:16

    Niet erg origineel, maar vooruit

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world