hot teens tube shemale jizzed by group.

Woelige baren

Het is niet mijn gewoonte me door mijn leerlingen te laten dekken, maar technisch gesproken was Nick dat ook niet meer, want een week eerder had hij met glans zijn einddiploma gehaald. Hoewel hij bijna tien jaar jonger was dan ik stak hij bijna een kop boven me uit. Een slungelachtige reus en nu zag ik van wie hij dat had: zijn vader Dolf, 46, weduwnaar, een knappe vent nog en stevig in de spieren, was ook zo'n gigant.

De afgelopen week had ik alle leerlingen die geslaagd waren een bezoekje gebracht, om hen nogmaals en hun ouders voor de eerste keer te feliciteren. Nick en zijn vader — ze woonden met zijn tweetjes in een prachtig landhuis in het buitengebied — waren de laatsten.

Nick was altijd mijn lieveling geweest: een briljante student, zeer populair, zowel onder de jongens als de meiden, een charmeur van het zuiverste water, maar sympathiek en niet brutaal. Dat zijn oog voor vrouwelijk schoon zich niet beperkte tot zijn leeftijdgenoten en dat ik zijn favorietje was onder de leraressen, wist ik best en vond ik wel vleiend. Er was nooit iets onoorbaars gebeurd, al waren er wel ‘zondige' gedachten geweest, gefluisterde verontschuldigingen voor ‘toevallige' aanrakinkjes en zelfs briefjes van zijn kant, gefrommeld in mijn jaszak, met (soms gewaagde) gedichtjes waarop ik weliswaar nooit reageerde, maar waarvoor ik hem ook nooit ter verantwoording riep. Zo wist ik dat hij vaak in ‘zijn eenzame leger vergeefs streed tegen gevoelens die hij niet kon onderdrukken' en dat ‘de sluizen het dan dikwerf begaven', dat hij hoopte ‘die vernymfte goddelijkheid eens de eer te mogen schenken die haar toekwam' en dat hij ‘dan de zinvolheid van het leven pas echt zou beseffen'. Hoogdravende woorden van een puber, inderdaad, maar sinds mijn relatie met Chris vier maanden eerder was verbroken liepen de sluizen in mijn ‘leger' ook wel eens over als ik aan die gedichtjes dacht….

Ik was dus op alles voorbereid toen ik mijn laatste felicitatiebezoek van die zomer aflegde. Nick deed zelf de deur open en was opgetogen toen hij mij zag. Al te opwindend was ik niet gekleed, spijkerbroek, truitje en slippers, want het was lekker weer, maar niettemin floot hij bewonderend tussen zijn tanden. Het was uiteraard toegestaan me een welkomstzoen te geven: drie op de wangen, keurig, en even tegen me aan, zodat hij mijn tieten nu eens écht even tegen zich aan kon voelen. In de kamer deed zijn vader even later hetzelfde. Zulke dingen kunnen gebeuren met zulke lange mannen….

Na een kopje koffie en een koekje, burgerlijker was niet mogelijk, gingen we naar buiten, naar de tuin. Het was immers heerlijk weer en waarom dan binnen blijven zitten? En nee, ik had niet veel anders te doen en voelde me wel op mijn gemak tussen deze mannen die qua charme voor elkaar niets onderdeden.

Dat ze een zwembad in de kolossale tuin hadden, was een verrassing, al paste het wel bij de status van hun huis. Nick zorgde voor de drankjes, terwijl Dolf met me rond het zwembad liep en uitlegde dat het om de donder nog niet meeviel om zo'n ding te onderhouden. Vijftien meter lang was het bad en dus bij lange na geen Olympische standaard, maar in de tuin leek het niettemin gigantisch.

“Heerlijk”, zei ik spontaan. “En de temperatuur?”

‘Best behaaglijk”, zei Dolf. “Waarom probeer je het niet?”

Ik lachte wat bibberig. “Als ik het geweten had, had ik wel een badpak meegenomen…”

We stonden op dat moment helemaal aan de andere, korte zijde van het zwembad en vanuit de keukendeur kwam net Nick aanlopen, met een dienblad en drankjes, maar vooral naakt…

“Wij doen niet aan badpakken zoals je ziet”, lachte Dolf. Ik staarde met ongeloof naar het atletische lichaam van Nick twintig meter verderop. Die zette het dienblad op een tuintafeltje, draaide zich vol naar ons toe en zwaaide. Zijn penis hing in ruste tussen zijn dijen, maar ik kon nu al taxeren dat die tot behoorlijke proporties kon uitdijen. Ik zwaaide verlegen terug en toen dook hij als een snoek het water in, om een paar seconden later met een lachend gezicht vlak onder me op te duiken.

“Kom!”, zei hij uitnodigend, “het is hartstikke lekker!”

In mijn rijke fantasie had zich van alles afgespeeld voordat ik hierheen kwam, maar dit had ik in de verste verte niet voor mogelijk gehouden. Stel je voor: ik was koud een halfuur op visite en ik werd door twee mannen vriendelijk uitgenodigd mijn kleren af te leggen!

Ik stond zwaar in dubio. Enerzijds wilde ik me niet laten kennen nu Nick zelf het ‘goede voorbeeld' had gegeven en de beide mannen het kennelijk heel gewoon vonden, anderzijds vocht ik tegen een natuurlijke schaamte. In bijzijn van twee mannen was ik nog nooit naakt geweest, en dan vader en zoon nota bene, van wie de laatste een paar weken geleden nog in de schoolbanken voor me zat!

“Ik weet niet hoor Nick”, aarzelde ik.

“Kom nou Carrie!”, hield hij aan, nu bijna smekend. “Dat is toch niks bijzonders?”

“Als ze zich schaamt, moet je niet blijven aandringen jongen”, maande zijn vader, die al weg wandelde in de richting van de drankjes.

“Ik schaam me niet hoor…”, protesteerde ik zwakjes.

“Natuurlijk niet!”, riep Nick enthousiast. “Het idee!”

Dolf liep zonder omkijken verder en dat gaf de doorslag. Als ze hier zo ‘cool' mee omgingen, waarom zou ik me dan als een trut gedragen?

Ik liep naar de zijkant, waar zich een trap bevond die het water in liep en toen Nick zag dat ik me daadwerkelijk begon uit te kleden zwom hij op z'n gemak naar de ándere kant van het bad. Ik vond het wel attent van hem dat hij me zo de ruimte gaf en niet vlak vóór me bleef wachten. Spannend was het wel, zeker toen als eerste mijn truitje de hoogte in ging en ze mijn blote borsten te zien kregen. Er kwam gelukkig geen commentaar. Dolf zat al aan het tafeltje en deed alsof er niets aan de hand was, en ook zijn zoon keek alleen maar belangstellend toe. Zenuwachtig begon ik aan mijn spijkerbroek. Het idee dat ik als het ware een strip tease aan het opvoeren was liet me niet onberoerd. De tepels op mijn tieten begonnen zich te roeren en mijn kut begon samen te trekken. Ik had de neiging me om te draaien toen ik als laatste mijn frivole slipje onderhanden nam, maar met samengeknepen tenen weerstond ik daaraan. Mijn oren begonnen te suizen. Wat zouden ze ervan denken dat ik helemaal káál was? Zo snel mogelijk vluchtte ik daarna het trapje af en hoewel het water aanvankelijk behoorlijk koud aanvoelde, ging ik meteen helemaal kopje onder.

Dat was beter, voor het grootste deel veilig onder water en ik kon alweer lachen toen Nick op me toe kwam zwemmen. “Mooi hoor!”, grijnsde hij. “Ik wist wel dat je een perféct lichaam had!”

“Gek!”, schudde ik mijn natte haren heen en weer en zwom toen ijlings weg omdat ik zijn handen onder water naar me toe zag komen.

Dolf keek vanaf de kant geamuseerd toe hoe ik probeerde te ontsnappen en hoe hij me uiteindelijk toch wist in te sluiten, opnieuw aan de verste kant van het bad, waar alles begonnen was.

“Jongen…, niet doen”, hijgde ik ontsteld toen hij me zonder meer tegen zich aantrok en ik zijn bepaald niet slappe penis meer tegen mijn buik voelde. Meer protesten kon ik niet laten horen, want hij trok me onder water en liet daar zijn opgewonden pik tot zelfs tot tussen mijn tieten opdringen. De geilheid sloeg nu ook bij mij onverbiddelijk toe en ik klemde me wezenloos aan hem vast toen hij schuivende bewegingen begon te maken, al vroeg ik me wel radeloos af wat zijn vader hiervan zou denken.

Die vraag werd beantwoord toen we proestend boven kwamen en mijn paniekerige blik in de richting van het tuinameublement niets opving.

“Waar is je vader?”, vroeg ik, woest watertrappelend, en helemaal in de war.

“Het Journaal is zeker begonnen”, lachte Nick. “Dat slaat hij nooit over, de ouwe…”

Het Journaal? Rond deze tijd?

Tijd voor meer vragen was er niet, want zijn handen waren om mijn billen en met mijn rug tegen de rand van het zwembad was er geen ontkomen aan. Ik voelde hoe hij zich in positie manoeuvreerde en sloeg in paniek mijn armen rond zijn schouders.

“Dit kan niet Nick”, hijgde ik overstuur toen hij me opnieuw naar beneden dreigde te trekken bij het zoeken naar de opening tussen mijn benen. “We gaan nog verzuipen zo…”

Zijn gezicht vertrok in een begerige grimas. “Het gaat best als je je benen om me heen slaat!”

“Nee”, hield ik halsstarrig vol, “zo wil ik het niet….”

“Aan de andere kant dan? Daar kun je staan… Please?”

Ik was er opgefokt genoeg voor, maar een bevestiging dat hij me mocht neuken kon ik toch niet uit mijn bek krijgen. Even leek Nick van zijn stuk gebracht toen ik me met een ruk los maakte uit zijn omarming en naast hem langs dook. Met blinde ogen crawlde ik naar de overkant. Daar aangekomen kon ik me aan de twee beugels die op de rand waren bevestigd omhoog trekken. Misschien had Nick wel verwacht dat ik dat zou doen. Hij was in ieder geval niet achter me aan gekomen…. Ik greep de beugels en voelde naar de grond. Hier kon ik inderdaad gemakkelijk staan. De waterspiegel kwam tot halverwege mijn tieten. In plaats van me op te trekken bleef ik zo staan, mijn handen geklemd om de beugels….

Nick kwam niet als een speer op me af geschoten, maar rustig en bedachtzaam, alsof hij niet kon geloven dat ik me expres in een penetreerbare positie had gezet. Ik kon het zélf amper geloven en sloot rillend mijn ogen toen hij contact met me maakte. Met zijn krachtige pik begerig tegen mijn billen en zijn armen om mijn middel geslagen ontsloot ik me gewillig door mijn voeten op te trekken en tegen de rand van het bad te zetten.

Met een verrukte zucht schoof Nick zonder enige moeite zijn staak in mijn wijd opengesperde kut en ik moest mijn lippen op elkaar persen om het niet meteen uit te schreeuwen, want het overschrijden van deze ‘zondige grens' bezorgde me acuut mijn eerste orgasme. Daarna sloegen alle remmen los. Nick naaide me als een jonge god met gedreven stoten die bewezen dat hij vaker met dit bijltje had gehakt en ik maakte gebruik van de hangende positie waarin ik me bevond door woest méé te rijden in deze waanzinnige rit van de hartstocht. Bij een tweede klappertandend orgasme boog Nick zich over me heen om met zijn handen óók de beugels te grijpen. Zo werden onze lijven dichter tegen elkaar gesnoerd en kon hij nóg meer kracht zetten. In deze baaierd van passie regen de genotskrampen zich aaneen, culminerend in een ziedend dubbelorgasme toen Nick met een snauwende grom zijn spuitkanon in werking stelde. Het was zo overweldigend dat ik als een bal op en neer stuiterde op het water, waarbij mijn mond openspleet om een onhoudbare kreet te laten ontsnappen.

Toen de furie was geluwd en ik door mijn betraande ogen weer een blik van de werkelijkheid kon opvangen, stond Dolf daar. Niet meer gekleed, maar naakt, een knuppel als een honkbalbat dansend voor zijn buik. “Ik denk dat ik er ook maar eens bij kom!”, kondigde hij vriendelijk aan.

In radeloze paniek ontsnapten de beugels aan mijn handen, achter me voelde ik geen Nick meer en ik tuimelde achterover…..

Op de grond…

Verdwaasd staar ik om me heen. Naakt ben ik zeker, maar van water is geen spoor te bekennen en op de bank ligt mijn vriendje, de dildo. Mezelf verwend en in slaap gevallen….

Ik kijk op de klok. Fuck, acht uur. De hoogste tijd om mijn laatste felicitatiebezoek af te leggen. Ik ren de trap op naar boven, want nu herinner ik me dat ik de kleren die ik zou aantrekken al klaar had gelegd op mijn bed voordat ik bloot naar beneden was gegaan om de dildo te zoeken. Een spijkerbroek, een frivool slipje, een strak truitje en slippers, want het is lekker warm weer. Naast het nachtkastje staat mijn handtas. Die had ik niét willen meenemen, maar nu twijfel ik. Ik open de garderobekast, haal er mijn nieuwe bikini uit en prop hem in de tas. Ze hebben namelijk een zwembad daar en je weet maar nooit met dit weer….

© Carrie

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world