hot teens tube shemale jizzed by group.

Wouter en ik

 

 

Het zoemgeluid is driftig. Ik druk tegen de deur en ik sta onderaan in een trappenhuis. “Hoi!’ klinkt het van boven. Wouter staat daar, hij zwaait en lacht zijn brede lach. Ik glimlach, groet terug en ga de trappen op. We wisselen welkomstzoenen uit en ik overhandig de afgesproken fles wijn.

Ik bevind me in een verbouwde woning boven garage Smids aan de Parallelweg. Drie kamers worden hier verhuurd en een daarvan is voor 6 maanden van Wouter, serieus student aan de HEAO en sinds een maand stagiair op de afdeling Finance & Control van mijn werkgever. Een van zijn stagetaken is het goedkeuren van facturen voor transporten buiten de EU en die facturen komen van mijn afdeling. En toen zat ik opeens een uurtje of wat per week naast de mooiste jongen die ik ooit gezien heb. Een hoogblonde god van 20 lentes, de ogen onwerelds blauw, de glimlach verpletterend. En dat nonchalante, slungelachtige loopje van hem gaf me keer op keer de kriebels. Het uurtje of wat werd een paar uurtjes of wat, we konden goed met elkaar door een deur zoals dat heet, we gingen lunchen samen, we mailden flauwe grapjes onder werktijd naar elkaar toe en ik genoot van de nijdige blikken van collegaatjes, half zo zwaar en half zo jong als ik die af en toe smachtend om de deur bij Finance gingen kijken naar Wouter.

“Heb je zin om eens te komen eten bij mij?”, vroeg hij vorige week opeens. Ik moest wel even slikken. “Hoe oud is je moeder, Wouter?”, vroeg ik streng. “Die is 46”, zei hij lachend. “En ik ben…?” “Jij bent 54”, zei Wouter, nog steeds lachend. Hij knipoogde; “Maar mama komt ook wel eens bij me eten hoor!”

Ik nam de uitnodiging aan en nu zit ik op Wouters kamer. Een mooie kamer trouwens; een L-vormige ruimte met grote witte tegels op de vloer, een keukenblokje tegen de kleine muur, beige gordijnen voor de ramen, een enorme grenen kledingkast tegen de grote muur, onder een van de ramen een bed, barok versierd met een prachtig smeedijzeren hoofdeinde, een lange, slanke tafel die een flink deel van de rest van de ruimte inneemt, bezaaid met tijdschriften, boeken en papieren. Wel wat anders dan in mijn studententijd, denk ik.

We drinken ons wijntje en we praten. Ik voel me goed. Ik kan ontspannen en mezelf zijn bij deze lieve en intelligente jongen. Ik praat over Nathalie, mijn dochter die me over drie weken oma gaat maken, hij praat over zijn overleden vader en over zijn te vroeg man moeten zijn, in een gezin met een eenzame moeder en een recalcitrant puberzusje. We flirten ook een beetje; leuke, prettige opmerkingen over bloot slapen, zoenen, verboden dromen en jongensbillen. We lachen en we eten. Vegetarische pasta met spinazie – koken kan hij ook nog, deze jongen, hij nadert de perfectie – en die is meer dan heerlijk. We zijn begonnen aan een tweede fles wijn en die krijgen we nog voor de helft leeg. Dan is er koffie, we praten over de mannen in mijn leven (7) en de vrouwen in zijn leven (2).

“Heb je zin om te blijven slapen?” Ik verslik me in mijn laatste slok koffie en we schieten allebei in de lach. “Oei Wouter, blijven slapen, dat is even wat anders”, zeg ik. “Bedoel je met vrijen en zo erbij?” “Dat hoeft niet hoor, ik bedoel eigenlijk meer voor de gezelligheid. Om niet zo alleen te zijn allebei na een leuke avond, bedoel ik. Snap je?” Ik snap het. “Vrijen mag trouwens wel hoor”, zegt Wouter met een knipoog. “Je bent de lekkerste vrouw van de zaak, dat vond ik al vanaf dag één.”

Ik glimlach. Ik wijs naar het bed, een eenpersoonsbed.

“Met zijn tweeën? Daarin?” “Ja hoor, dat gaat prima.” We lachen allebei.

“Mag ik dan een hemd van jou om in te slapen?”

Wouter loopt naar de kast met dat opwindende loopje van hem en doet hem open. “Zoek er maar een uit, ik ga ondertussen mijn tanden poetsen” Ik ga met handen en ogen door zijn kleren, een eigenaardig intiem gevoel. Ik kies een wit exemplaar, vanwege de knoopjes denk ik, blinkend wit met een vleugje parelmoer.

Wouter is inmiddels uit de badkamer en gaat zich klaarmaken voor bed.

“Mag ik even snel douchen?” “Tuurlijk. Als je een schone slip wilt, er ligt nog van alles van Esmée in mijn kast. Vindt ze vast wel goed.”

Ik loop de gang op naar de badkamer. Ik kleed me uit, plas de laatste resten wijn uit en neem een korte douche. DIT IS DE KAST VAN WOUTER staat er op een van de deurtjes, ik doe hem open en neem een schone handdoek. Ik droog me af en kijk naar mijn lichaam in de manshoge spiegel tegen de muur. Ik ben momenteel ongeveer 20 kilo te zwaar. Vooral het hangende buikje en de billen die echt over the top zijn doen me zeer. Vroeger had ik er nooit zoveel moeite mee, dit grote lijf. Ik was een voorlijk meisje; behaatje op mijn tiende, ongesteld op mijn elfde en dus was ik de heldin in mijn vriendinnetjesclub. Iedereen wilde alles weten over het vrouwengedoe van het meisjeslichaam. De jongens wisten me ook al vroeg te vinden, ik was 13 toen er voor het eerst zaad over mijn vingers gleed en Luuk stal mijn maagdelijkheid op de avond van mijn 15e verjaardag. Ik denk aan Luuk en ik glimlach. Grote stoere volwassen Luuk, mijn held en grote liefde uit mijn middelbare schooltijd. Bijna vijf jaar waren we een stel en in bed was hij mijn leermeester. Ik was meisje nummer twaalf voor hem, maar ik pakte hem in en we bleven bij elkaar en niemand kwam tussen ons.

Ik kijk in de spiegel naar mijn borsten Groot en zwaar zijn ze, de strijd tegen de tijd is verloren en mijn eens fiere boezem heeft de reis naar beneden al voor een flink deel afgelegd. Push-ups en peperdure sportbeha’s, dat is tegenwoordig de noodzakelijke remedie. Ik zucht en laat Wouters hemd over mijn bovenlijf glijden. Ik rommel in zijn kast tussen het ondergoed van zijn zusje. Allemaal strings en allemaal erg miniem. Ik kies een hemelsblauw exemplaar. Ook nogal small denk ik terwijl ik het kruisje voorzichtig op zijn plek duw en de strak gespannen bandjes op mijn heupen leg.

Ik poets mijn tanden met Wouters tandenborstel – alweer zo eigenaardig intiem – verzamel mijn kleren en loop terug naar Wouters kamer. Een beetje gespannen ben ik wel, mijn libido is nogal veranderd sinds ik – moeizaam – uit de overgang ben gekomen. De laatste keer dat ik seks heb gehad is bijna een jaar geleden en de laatste keer goede seks is zeker vijf jaar geleden. Ik was eigenlijk al min of meer mijn situatie aan het accepteren; af en toe een leuk ero-filmpje van het net plukken, daar een fantasie met mezelf omheen bouwen en dan middelvinger of vibrator om tot een goed einde te komen. Maar toch, ik voel nu mijn lichaam prikkelen, de borsten die deinen onder het vreemde slaaphemd, het kutje dat schuurt tegen de vreemde string. Er is verlangen, dat wel. Maar er is ook onzekerheid en angst. En ook gewoon vermoeidheid van de wijn en het praten.

Wouter ligt al in bed, hij glimlacht naar me, het licht in de kamer is uit, alleen een kaars op het nachtkastje. Ik klim in bed en draai mijn rug naar Wouter, hij drukt een zoen in mijn nek en we gaan lepeltje-lepeltje liggen, de enige manier om met twee mensen in een eenpersoonsbed te kunnen slapen. Ik voel de gloed van Wouters lichaam door het hemd schijnen. Voorzichtig reik ik met mijn hand naar achteren en voel zijn naakte heup.

“Goh, jij slaapt echt bloot”, zeg ik. “Mmmmhhh…..”, is het antwoord.

Ik schiet bijna in de lach. Als ik me al zorgen maakte over of het tot seks zou komen, dan zijn die zorgen nu voorbij. Wouter is al zo goed als in slaap. Ik blaas de kaars uit en schurk me zo dicht mogelijk tegen hem aan, ik denk aan de warmte van mijn bedgenoot en val in een rustige en tevreden slaap.

Ik word wakker van de klik van een elektrische waterkoker. Ik doe mijn ogen open en knijp tegen het lentezonnetje dat tussen de gordijnen door piept. Wouter staat in zijn nakie voor het keukenblok thee te zetten. Ik ben meteen klaarwakker. Ik zie de achterkant van een werkelijk prachtig jongenslichaam. Streeploos gebruind, de torso vanaf de brede schouders in een V-vorm toelopend naar twee billen, perfect in ronding en formaat. Daaronder twee lange gespierde benen. Mijn lichaam ontwaakt onmiddellijk; ik voel een kriebel in mijn bovenbenen opkomen, mijn tepels richten zich op en in mijn onderlichaam voel ik beweging.

“Goedemorgen”, zeg ik.

Wouters gezicht draait naar me toe. Hij glimlacht.

“Ook goedemorgen”, zegt hij. “Goed geslapen?” “Als een roos. Jij?” “Mooi! Ik ook. Het was lekker om tegen je aan te liggen.”

Ik glimlach. “Vond ik ook.”

“Thee?” “Lekker.”

Wouter draait zich om en loopt met twee bekers thee naar het bed. Ik slik. De voorkant van deze jongeman is zo mogelijk nog mooier. Een brede borstkas met een paar prettige toefjes haar in het gebiedje tussen de tepels. Superstrak buikje, het streepje donshaar dat vanonder de navel naar het geslacht gaat. De grote brede penis die nonchalant tussen de benen hangt, de forse, mooi behaarde zak erachter. Al dit mannelijke moois komt op benen met spieren als kabels naar me toe gewandeld, met dat prachtloopje waar ik inmiddels verliefd op ben.

Wouter geeft me de bekers aan, ik maak plaats voor hem in bed. We liggen tegen elkaar aan en nemen slokjes van onze thee. Wouter kijkt naar mijn tepels die bijna door zijn hemd prikken.

“Je bent geil”, zegt hij lachend. “Tja, het gebeurt me ook niet vaak meer dat erg mooie jongens me in hun blote niksie thee komen brengen!”

We lachen allebei.

“Wil je dan een geile zoen?”, vraagt hij. Ik knik, de gedachte dat deze jongen geboren is toen mijn dochter 9 was komt ineens in me op, dan voel ik Wouters lippen op de mijne. Ik proef hem, ruik hem. Ik open mijn mond en langzaam laat Wouter zijn tong naar binnen glijden. Hij zoent geweldig; langzaam, met lange lome halen verkent hij de binnenkant van mijn mond. Ik kreun zachtjes als ik Wouter voel groeien tegen mijn dijbeen. Ik voel een beetje vocht loskomen tussen mijn benen.

Zijn mond laat me los en hij kijkt me aan. Zijn rechterhand gaat over mijn buik, de strelingen voelen heerlijk aan. De hand gaat naar boven, onder het hemd en bereiken mijn borsten. Hij streelt ze, verkent ze, liefkoost ze. Ik stuur zijn handen door de stof heen en laat mijn tepels – hard als ijzer – in zijn handpalmen prikken. Zijn hand gaat terug naar beneden, over mijn buik naar mijn kruis. Zijn middelvinger streelt zachtjes over de stof gaat naar beneden mijn bilspleet in en weer terug omhoog tot hij mijn knopje vindt. Voorzichtig kneedt en masseert hij daar. Het stringetje van Esmée is nat, de gedachte om gevingerd te worden in de lingerie van zijn zusje windt me erg op. Ik kreun van genot.

“Uit”, fluister ik.

Met twee bewegingen is de string uit. Ik stuur Wouters hand terug naar mijn kruis.

Ik ga met mijn mond naar Wouters oor. Langzaam lik ik hem daar. “Naar binnen” zeg ik dan zachtjes. Wouters middelvinger glijdt mijn opening in, ik krijg achter elkaar twee stroomstootjes van genot die hun weg omhoog zoeken.

“Meer”, kreun ik. Wouter begint me stevig te nemen met zijn vinger. Het voelt sensationeel aan, mijn opwinding groeit.

“Likken”, hijg ik.

Wouter laat zich uit bed zakken en gaat op zijn knieën zitten. Met krachtige bewegingen haalt hij me naar zich toe. Ik open mijn benen en leg ze op zijn schouders. Dan voel ik Wouters neus en mond in mijn vocht komen. Zijn tong glijdt uit zijn mond en begint zijn reisje. Als een slang glijdt hij van helemaal onder in mijn bilspleet over mijn anusje naar boven toe. De punt van zijn tong neemt me even als een pik, dan glijdt hij naar boven en vindt mijn knopje. Tong, lippen en tanden maken me gek van genot. Ik kroel en draai en kreun en hijg.

“Kom”, zeg ik.

Ik help Wouter weer op bed en op zijn rug. Even kijk ik gebiologeerd naar zijn penis, inmiddels een erectie van enorme afmetingen.

“Ik ga je nemen, jongen”, hijg ik.

Ik klim boven op hem en laat me voorzichtig zakken. Als ik mijn spleetje zijn orgaan voel raken, stop ik. Ik beweeg mijn bekken naar achteren tot mijn knopje op zijn stijfheid ligt. Langzaam rijd ik over Wouters penis en laat zijn erectie mijn knopje gloeien en trillen.

“Je borsten”, zegt Wouter zacht.

Ik knoop het hemd los, hou beide handen onder mijn borsten en laat ze zien.

“Wow”, fluistert Wouter, “ze zijn geweldig.”

Ik hang naar voren en laat mijn boezem rusten op zijn borst. Onze monden vinden elkaar voor een nieuwe zoen.

“Toe maar”, fluistert Wouter.

Ik ga met mijn hand tussen onze buiken, vind zijn erectie en plaats hem voor mijn opening. Ik glijd naar achteren en laat Wouter zo in me komen. Hij is zo stijf en hard als nog nooit een man geweest is. Enorme stromen van genot gieren door mijn lichaam terwijl ik hem langzaam berijd. Ik laat mijn borsten over Wouters torso glijden en stuur ondertussen mijn vagina en bekken op en om deze geweldige penis. We voelen elkaars adem en ruiken elkaars lichaam. Het voelt geweldig goed om op deze lome, trage manier te vrijen. Elke centimeter, elke millimeter, elk bloedvaatje van Wouter voel ik in me terwijl ik hem berijd. Na een paar minuten al voel ik het einde komen. De stroomstoten worden dikker en zoeken aansluiting bij elkaar. Dan opeens voel ik het orgasme komen. Ik richt me op van Wouter, zoek met mijn linkerhand evenwicht op zijn borst, met de andere hand voel ik achter en onder me. Ik zoek Wouters zak en streel hem terwijl ik nog een keer langzaam over zijn paal naar beneden glijd. Dan stoot ik een langzame kreet uit, ik krom mijn rug en laat het orgasme me de baas zijn.

Nog nahijgend lig ik mijn rug, wachtend tot de ergste vlammen weg zijn. Wouter ligt tegen me aan en streelt me.

“Jij was er aan toe”, zegt hij lachend. “Ja, ik geloof het ook”, zeg ik. “Sorry voor het zweet en vocht trouwens, ik verlies altijd veel.’

Ik streel hem en veeg het ergste van mijn geil van zijn gezicht. Hij pakt zijn T-shirt naast het bed en veegt voorzichtig het zweet en het andere vocht van mijn lijf. Dan vinden onze monden elkaar weer en we zoenen.

“Zal ik je in mijn mond nemen?”, fluister ik.

We nemen de houding voor standje 69 aan en ik neem Wouters erectie, nog steeds hard en kloppend, in mijn mond. Met mijn tanden en tong duw ik voorzichtig de voorhuid naar achteren. Langzaam zuig ik zijn eikel. Ik proef en ruik mijn eigen vocht. Onder en achter mij voel ik Wouters tong weer in mijn geslacht. Ik spreid mijn benen nog meer en laat me langzaam op zijn gezicht zakken. Hij kreunt diep. Ik probeer zijn penis deep throat te nemen, maar dat lukt me niet. Toch geniet Wouter van mijn pijpen, zijn kreunen worden dieper, zijn bewegingen harder.

“Ik wil je nemen”, hijgt hij.

Ik laat zijn penis uit mijn mond glijden en wacht op wat hij wil. Hij legt me voorzichtig op mijn rug en opent mijn benen. Het oudste van alle standjes. Wouter komt boven me hangen, ik kijk naar beneden tussen ons in en zie zijn paal glimmen en bungelen. Hij zakt en glijdt dan moeiteloos in me. Wouters tempo is meteen stevig. Ik ben nog te ver weg voor een tweede orgasme, maar ik geniet van Wouters bewegingen. Ze zijn soepel, hard en snel. Meer dan tien minuten neukt hij me, ik voel en ruik hem.. Ik streel zijn rug die glimt van het zweet, ik leg mijn handen vol op zijn prachtbillen, ik zoek zijn anusje en ga heel even met een vingertopje naar binnen, ik voel de sensatie van zijn testikels die na elke stoot tegen mijn billen kletteren. Ik glimlach, ik ben jong, sterk, mooi en machtig. Dan voel ik het komen bij hem. De laatste stoten van zijn prachtlul gaan in een moordend tempo. Ik pak Wouters gezicht in mijn handen, kijk hem aan .

“Kom maar, jongen”, fluister ik.

Een laatste stoot, dan komt hij omhoog, glijdt uit me en laat zijn geslacht op mijn buik zakken, de erectie gloeit en klopt op mijn huid. Ik klem mijn benen om zijn onderrug om hem vast te houden. Ik hoor de zware geluiden die diep uit hem komen, ik hou zijn gezicht nog steeds in mijn handen, ik kijk hem diep, diep in zijn ogen en voel dan hoe zijn zaad op mijn buik stroomt.

.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  6 comments for “Wouter en ik

 1. 4 april 2009 at 14:58

  Heerlijk verhaal. Ik moest denken aan de verhalen van mijn vrouw als ze moe-geneukt en plakkerig bij haar minnaar-student vandaan kwam. Genoten!

 2. 4 april 2009 at 17:32

  Leeftijden spelen geen rol als je een chemie hebt met elkaar . Heerlijk toch als je zo kan genieten !
  Nice verhaal …. alleen wees niet onzeker over je lijf … geniet !

 3. 5 april 2009 at 22:20

  Een traag, maar boeiend geschreven verhaal. Heb het met veel plezier gelezen. Het is voor mij net geen knaller, moeilijk te zeggen waarom, misschien dat het soms wat te vluchtig is geschreven.

 4. 13 april 2009 at 16:44

  Mooi naturel verhaal dat rustig de tijd neemt en veel aandacht heeft voor detail. Het mist echter op de een of andere manier net DAT wat een verhaal een topper maakt, maar verder een prima verhaal zoals we zie hier graag zien. 2.5*

 5. 13 april 2009 at 17:32

  Het "uit", "meer", "likken" en "kom" is een prachtige reeks doordachte, groeiende opwinding. Het einde is wel erg abrupt. Dat is jammer.

 6. 13 april 2009 at 21:34

  Er waren 5 ledenstemmen voor dit verhaal.
  1 keer 3*, 3 keer 2,5* en 1 keer 2*. Dit komt gemiddeld uit op precies 2,5*.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world