hot teens tube shemale jizzed by group.

Wraak

Al maanden brandt zijn visitekaartje in je handtas. Vaak kom je het  tegen als je naar iets zoekt en het doet je telkens weer denken aan die man die je tot een orgasme dwong in de trein. Het gevoel van gêne dat jij je door een wildvreemde man sprakeloos liet verleiden jezelf te bevredigen terwijl hij naar je keek en je herinnering aan het genot dat hij jou er mee gaf. Je wilt wraak, je weet precies hoe: je wilt hem vernederen, je wilt hem tot klaarkomens toe opwinden, je wilt zijn harde vlees in je voelen, je wilt dat hij volkomen aan je overgeleverd is net als jij aan hem tijdens die treinreis. Hij zei niks, maar je verstond hem woordelijk en hij had gelijk: je kunt nooit meer klaarkomen zonder aan dit moment te denken.

Als je met je man de liefde bedrijft, je orgasme voelt aanzwellen in je buik dan is er weer die herinnering en telkens ook weer de behoefte aan wellustige wraak. Maar hoe pak je het aan? Je piekert erover, maar je lost het niet op. Met je man praten, met een goede vriendin? Geen optie, want hoe vertel je dat je jezelf bevredigde terwijl je tegenover iemand zat die alleen maar naar je keek. Je zoekt op internet, misschien dat iets of iemand je op een idee brengt. De meeste verhalen die je leest zijn ranzig en helpen je niet verder. Maar ook uit de spannende en opwindende verhalen doe je geen inspiratie op. Je bevredigt jezelf wel steeds vaker terwijl je achter je computer zit en  opgewonden raakt van wat je ziet en leest. En het verlangen om je te wreken op de man, die je dit allemaal heeft aangedaan neemt alleen maar toe. ‘Als je echt wilt, dan lukt wat je wilt’, lees je ergens. En jij wilt echt, je wil je leven weer op orde brengen – het moet weer worden zoals het was, terwijl je weet dat je altijd naar deze onrust zult terug verlangen.

Je ziet de man naakt op bed liggen. Hij kan geen kant meer op, armen en benen met zijden sjaals vastgebonden. Zijn opwinding is duidelijk zichtbaar, want zijn indrukwekkende erectie kan zich nergens verschuilen. Je pakt een klein veertje van het nachtkastje en streelt langzaam over zijn gladde lijf. Je ziet hem reageren, want op slag verandert zijn vel in kippenvel. Je concentreert het veertje op een van zijn tepels, die duidelijk hard wordt. De huid rond de bruinige knop schrompelt. Zijn penis beweegt tegen zijn buik. En als je het veertje onder zijn ballen laat dansen dan kreunt hij het uit. Je laat hem even aan zijn lot over en gaat in een van de stoelen zitten. Je kijkt naar hem en ziet hoe hij smekend naar jou kijkt. Je laat hem en geniet van je macht. Je voelt de druk in je eigen buik groeien, je bent kletsnat van het genotssap dat zich in je onderlichaam ophoopt. Je tepels staan stijf en je hoopt maar dat hij dat niet kan zien.

Je staat op, loopt rond het bed heen en weer en kijkt naar hem. Je maakt hem duidelijk dat hij niets heeft te willen, dat hij overgeleverd is aan jouw fantasie, aan jouw genot, aan jouw wensen. Het liefst zag je zijn vulkaan vuurspuwen, maar je weet dat een man niet zo maar een orgasme krijgt. Toch verlang je daarnaar. Je verlangt naar zijn orgasme zonder dat jij hem aanraakt, maar je wilt tegelijketijd niets lievers dan zijn lichaam in het jouwe boren, je vullen met zijn vlees. Je prikkelt zijn overspannen lichaam, nu door met een boa lange lijnen over zijn lijf te  trekken. Je zorgt er voor dat de zachte veertjes elke keer over zijn opgeheven lid strelen. Weer kijk je naar zijn lust en voelt die van jezelf. Je harde tepels in je bh doen bijna zeer en je besluit je borsten de vrijheid te geven. Je haakt je bh los en schudt het stukje textiel van je lichaam. Je ziet hoe hij naar je kijkt, hoe zijn penis op zijn buik opveert en je weet dat hij je borsten mooi vindt. Je streelt je eigen lichaam en voelt je opwinding verder toenemen. Maar daarom streel je jezelf niet, probeer je jezelf wijs te maken. Je streelt je eigen rondingen om hem verder op te winden. Je gooit de boa aan kant en trekt lange zijden handschoenen aan. Daarmee streel je zijn lijf, zo zacht mogelijk. Hij voelt je, maar meer ook niet. Het kost je enorme inspanning om zijn penis niet te grijpen, maar in plaats daarvan concentreer je al je verderlichte aandacht op het plekje precies onder zijn prachtige ballen.

De man kan met de beste wil van de wereld niet stil blijven liggen, het zweet glimt op zijn lichaam. En je kent zijn diepste wens, maar je doet net alsof je hem niet hoort. Nu kniel je naast hem op het grote bed. Je buigt voorover, je mond vlak boven zijn paarse eikel. Even raken je harde tepels zijn lichaam. Je ziet het omhoog veren, want hij verlangt naar de holte van je warme mond. Maar jij buigt evensnel terug als hij omhoog komt. Zijn heupen vallen op het bed en je mond zakt weer wat lager. De beweging herhaalt zich net zo lang totdat hij blijft liggen. Hij moet je onregelmatige ademhaling op zijn lid en zijn buik voelen. Je ziet zijn mannelijkheid vibreren en je geniet. Je weet dat hij alles zal doen om verlost te worden, maar je bent nog niet klaar met hem. Je staat op en wacht totdat hij naar je kijkt. Dan trek je je slipje met een koket gebaar naar beneden. Op je lange nylons en je hoge naaldhakken na ben je nu net zo naakt als de man op het bed. Je stapt op het bed en gaat met een been aan elke kant van zijn lichaam boven hem staan. Hij kan nu de intimiteit van je vrouwzijn schaamteloos bekijken. Langzaam haal je je hand over je kletsnatte vrouwelijkheid. Hij mag nu zien, wat hij in de trein alleen maar kon vermoeden. Je vingers spelen met het roze knopje boven in je geslacht en je weet dat de finale is begonnen. Nog even en dan zul je je op hem storten, zijn hardheid in je nemen en jezelf naar een hoogtepunt toewerken. Het zweet loopt van zijn hoofd en je beseft dat jouw eigen lichaam ook moet glimmen van het transpiratievocht. De kamer is vervuld van de geur van seks. Je zakt door je knieën, je grijpt zijn harde lid en je druk je lichaam over het zijne. Hij vult je zoals je nog niet eerder gevuld hebt gevoeld. Je ben helemaal vrouw en je voelt je lichaam zoals je het nog niet eerder voelde: een grote clitoris. Je handen bewegen zich over je lichaam, terwijl je de man in je voelt bewegen. Je breng je hand naar je lusthof en druk op je klitje. Op dat moment komt je klaar. Je lichaam dreigt te bezwijken onder de explosie. Je drukt nog een keer en weer op het centrum van je lichaam en telkens trekken er golven van genot door je heen. Het lijkt even alsof je zult flauwvallen.

Je voelt je hand op je kletsnatte vagina. Verdwaasd kijk je rond. Het dringt langzaam tot je door dat je in je eigen bed ligt, dat je jezelf hebt bevredigd in je droom. Je hand beweegt zich weer over je geslacht en kleine naschokjes in je lichaam doen je terugdenken aan je orgasme, aan je droom.

Het is later op de morgen. Je hebt je na je uitputtende droom eerst helemaal verzorgd. Je hebt lang in een warm bad gelegen, je lichaam ontspande langzaam, maar je kon de verleiding om je herinnering kort en fel te laten herleven, niet onderdrukken. Maar nu voel je een weldagdige rust – voor het eerst sinds tijden. Je pakt het visitekaartje uit je tasje en belt het nummer. De man zegt zijn naam. Jij zegt niet meer dan ‘ik ben de vrouw uit de trein’. Dan zwijg je even. En in die stilte vraagt de man: ‘heb je van mij genoten vannacht?’

© Pieter van D.

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Wraak

  1. WB
    4 januari 2008 at 12:53

    Goed geschreven erotiek in optima forma!

  2. 20 januari 2008 at 17:17

    Spannend, goed!

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world