You can keep your hat on

Het was al laat toen ik op die novemberavond na een verjaardagsvisite bij mijn zusje naar huis reed. Het was vies, guur, regenachtig weer en hoewel Ine had aangeboden bij haar te blijven slapen, had ik dat vriendelijk maar beslist afgeslagen. Het was maar een uurtje rijden, ik had maar één borreltje op en ik ging echt het liefst naar huis, omdat ik dan de andere ochtend (zaterdag) lekker lang kon uitslapen en de andere dingetjes doen die ik op zo'n luie dag gewend was te doen. Ik houd ervan om lekker naakt onder de dekens te kruipen, een beetje aan mezelf te friemelen en dan, als ik wakker word, nog verder te gaan met mezelf te verwennen, maar dat ging ik natuurlijk mijn zus niet aan haar neus hangen. Dus reed ik om een uur of half twaalf de snelweg op naar huis.

Tijdens zulke autoritjes draai ik meestal mijn favoriete cassettebandjes met muziek. Zo ook nu. Ik zwijmelde weg bij Mick Jagger en Peter Tosh, bij de Moody Blues en bij Queen. En toen denderde ineens Joe Cocker binnen met 'You can keep your hat on!' Dat lied riep herinneringen bij me op! Ik had toen nog verkering met Alouis en op een avond waren we op visite bij zijn broer Leo en zijn kersverse bruid Astrid, net terug van hun huwelijksreis. Dat was hún liedje en zó had hij haar ten huwelijk gevraagd, vertelde hij Alouis. Ze lachten er smakelijk om, maar ik begreep er niets van. Ik had het altijd wel een leuk nummer gevonden, maar had me nooit zo om de tekst bekommerd. Begreep ik dat niet? Nou, dan zou Leo het wel eens even uitleggen. Hij was naar de gang gegaan en teruggekomen met een hoed. Hij zette het nummer op en plaatste lachend de hoed op Astrids hoofd. Die was niet verlegen en begon zo'n beetje te dansen met die rare mannenhoed op. En terwijl Leo en Alouis haar aanmoedigden, begon ze haar spijkerbroek los te knopen! Ik dacht nog dat het een geintje was, maar ze ging hem doodgemoedereerd afstropen! Toen ze in haar onderbroekje en bloesje uitdagend stond te wiegen, was Louis op haar toegesneld om haar bloesje uit te trekken. Nu begon ik de betekenis van het lied pas te begrijpen. Ze mocht alléén haar hoed op houden, maar voor de rest moest alles uit! Ik kreeg er nog kippenvel van als ik eraan dacht. Leo en Alouis vonden het práchtig dat Astrid met een sensueel gebaar haar beha uittrok en naar Leo wierp. Dat was precies het einde van het lied, maar Leo vond dat ze het áf moest maken en verdomd als het niet waar is: met een spottend lachje en heupwiegend trok Astrid haar slipje uit, waarna ze met die hoed op even naakt door de kamer paradeerde! Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik vond het onvoorstelbaar en het zweet brak me uit, omdat ik dacht dat ze nu die hoed wel eens op míjn kop zouden kunnen zetten! Dat bleef me gelukkig bespaard, maar later in bed zei Alouis wel dat hij erover had gedácht om het te doen en dat hij benieuwd was wat ik dan zou hebben gedaan. Stel je voor!

Nu ik eraan terugdacht kreeg ik weer de kriebels: stel je voor! Wat zou ik hebben gedaan? Ja, wát? Die vraag van Alouis destijds had ik een beetje snibbig afgedaan met 'wat denk je wel?', maar heimelijk had ik er later nog wel eens aan teruggedacht hoe het zou zijn geweest áls…..

Het nummer was afgelopen en ik zette abrupt de radio uit. Ik wilde geen ander lied meer horen, want ik was geil geworden en wilde blijven fantaseren over de vraag wat ik zou hebben gedaan als die hoed plompverloren op mijn hoofd was gezet. Zou ik het hebben gedurfd en hoe zou het zijn geweest als ik me net als Astrid langzaam van mijn kleren had ontdaan? Ik kreeg het er postuum weer warm van. Stel dat wij met zijn tweetjes naakt waren geweest, zouden die mannen zich dan hebben kunnen bedwingen, of zouden ze zich als wilde tijgers op ons hebben gestort? Zou het een orgietje zijn geworden?

Terwijl de ruitenwissers van mijn auto zwoegden om de blik vóór me vrij te houden, voelde ik me geiler en geiler worden. Natuurlijk zouden die twee mannen zich niet hebben kunnen inhouden als er twee blote vrouwen in de kamer waren! Er zou genéukt zijn, misschien wel met wisseling van partners, in dezelfde kamer, twee parende stelletjes…. Ik kreeg het benauwd en voelde tussen mijn benen. Mijn kut was nat en ik drong ongedurig even mijn broekje binnen… Het bloed klopte in mijn oren. Nog een halfuurtje, dan was ik thuis en zou ik mezelf eens op een ongelooflijke manier klaarmaken! Maar waarom zou ik mijn slipje nu al niet uittrekken en mijn kutje wat meer lucht geven? Dan kon ik een beetje met mijn blote kont op en neer schuiven op de stoel, lekker….. Daar! Een parkeerplaats, doen!

Het broekje was zo uit, dat was al beter, maar ik was inmiddels zo opgewonden geraakt dat ik eraan dacht om meteen ook maar mijn rokje uit te doen. Dat zou geil zijn: zonder broekje en rokje de reis vervolgen in dit trieste weer! Stel dat ik een vrachtwagen zou passeren……, dan zou zo'n chauffeur, hoog en droog boven me, misschien wel een blik naar binnen kunnen werpen! Ik bibberde bij het idee. Maar wat kon me gebeuren? De bloes die ik aan had was lang genoeg om áls het nodig mocht zijn….. Schiet op meid, doen! En met trillende handen knoopte ik mijn rokje los en gooide het naast mijn broekje voor de passagiersstoel.

Met mijn blote billen op de skai-bekleding van de stoel voelde ik me lekker stout. Jeetje, als ze eens wisten dat ik hier in mijn blote kont door de nacht raasde! Ik kon nu van tijd tot tijd ook even een vinger in mijn dorstige kutje steken en éven, éven maar mijn klitje oppoetsen. Maar dat was lekker! Ik kon mezelf zo wel klaarmaken! Niet echt natuurlijk, veel te link, maar zo tegen het randje aan….., even voelen, benen uit elkaar…. jazeker! Ik was nu zo opgewonden geraakt dat ik ook aan de knoopjes van mijn bloes begon te morrelen. Ze konden best los, waarom niet? Eerst de onderste, dan de op één na onderste. Nog drie en het hele zaakje kon open. Leuk voor zo'n vrachtwagen-chauffeur! Ik kon me niet meer inhouden en dééd het. Zo, en nu de pandjes opzij en ik was praktisch bloot. Ziehier Jessica, onvervaard en naakt stevent zij soppend op huis aan!

Het was niet druk op de weg en als ik eens een vrachtwagen inhaalde, deed ik dat tráág, maar helaas kon ik nooit constateren of die chauffeur daar zo hoog boven me mij kon zién. En ik kreeg steeds meer de behoefte om me te láten zien. Weet je wat natuurlijk ook zou kunnen? Ik zou me kunnen laten inhalen door een van die wagentjes die daar met zo'n slakkengang op de rechterbaan reden. Eerst hén voorbij, dan inhouden en dan zij mij weer inhalen…… Bovendien zat ik dan aan de linkerkant en had ik een beter uitzicht… Kijk, daar reed er zo één! In het voorbijrijden zag ik een man en een vrouw voorin zitten. Nee, dat is niks, Jes, geef maar weer een peut: ik moet een vent alléén hebben, of misschien twee kerels….

Op het moment waarop ik dat wagentje voorbij wilde scheuren, was ik me mijn linkerhand aan het vingeren en dat zal wel de reden zijn waarom ik éven de macht over het stuur verloor. Ik schampte dat langzame karretje maar nét, maar het was voldoende om mijn auto een zwiep te geven waardoor ik minimaal één, maar naar mijn gevoel twéé keer in de rondte werd geslingerd, waarna ik werd gekatapulteerd in de berm, waarlangs zich een smalle sloot bevond waarin ik met de neus naar beneden tot stilstand kwam.

Dat had ik weer eens goed voor elkaar! Ik mankeerde niks, maar mijn hart bonsde in mijn keel. Mijn god, daar was ik aan de dood ontsnapt! Met trillende vingers maakte ik mijn veiligheidsgordel los. Voordat het tot me doordrong dat ik me hier wel in een bijzonder precaire positie bevond, werd de deur opengerukt en een woedende stem braakte een vloek in mijn oren: 'Godverdomme, bent u helemaal gek geworden!' De man, een jaar of 50, was blijkbaar van plan me flink de les te lezen, maar toen hij zag hoe ik erbij zat viel hij verbouwereerd stil. Ik sloeg panisch van schrik mijn handen over mijn borsten, maar het kwaad was al geschied.

'Zó', hijgde hij toen, 'zit het zo! Kom er maar eens uit jongedame!'

Ik wilde me snel voorover bukken om mijn rokje te grijpen, maar zijn hand knelde zich om mijn bovenarm: 'Nee, nee, zo gaat dat niet uit! U gaat geen bewijs verdonkeremanen!'

Ik staarde hem geschokt aan. 'Wat, hoezo?', stamelde ik over mijn toeren. 'Als ik de politie straks vertel dat u in uw blootje rondreed en zo dit ongeval hebt veroorzaakt, moet ik dat wel kunnen bewijzen', zei hij nors. 'O nee, asjeblieft!', smeekte ik toen de consequentie van die woorden in mijn geschokte brein doordrong.

Maar hij was onvermurwbaar en trok me de auto uit. Het regende niet erg hard meer, maar voldoende om meteen mijn hele bloes te doorweken. 'Kom mee!', zei hij en trok me aan mijn arm. 'Laat me op z'n minst mijn bloes even dichtknopen', smeekte ik, maar ook dat werd me niet toegestaan.

Half strompelend en struikelend kwamen we bij zijn auto aan. Hij opende de achterdeur en beduidde dat ik erin moest klimmen. Rierend van de zenuwen én van de kou volgde ik zijn bevel op. In de passagiersstoel zat de vrouw die ik eerder had gezien. Ook haar mond viel open toen ze zag hoe ik eraan toe was. Ik schaamde me dood en probeerde de achterdeur te openen om me snel uit de voeten te maken, maar vergeefs. 'Er zit een kinderslot op', zei de vrouw, 'dat zal niet lukken!' Mijn laatste hoop vervloog en ik kromp in elkaar van ellende. Intussen nam de man naast zijn vrouw plaats.

'Nou, we hebben haar wel op heterdaad betrapt', zei hij tevreden tegen zijn vrouw. 'Heb je zoiets wel eens meegemaakt? Ongehoord! Zit daar een beetje geil te wezen in haar auto en brengt andere mensen in gevaar!'

'Dat heb je goed gedaan Janus', knikte zijn vrouw. 'Door die del zo mee te brengen als ze is. Dan valt er straks weinig meer uit te leggen aan de politie!'

O god! . Ik strengelde wanhopig mijn handen in elkaar. 'Kunnen we niet…', probeerde ik met bibberende stem, 'kunnen we niet tot een deal komen?'

'Een deal?' De man lachte en de vrouw lachte schor mee.

'Ik bedoel, ik kan toch alle schade betalen', piepte ik. 'Er zijn geen persoonlijke ongelukken gebeurd….., het is toch alleen maar schade?'

De man leek even te aarzelen, maar zijn vrouw zei meteen: 'Niet doen hoor Janus! We moeten de politie erbij halen!'

De man startte de auto.

'Wat gaat u doen?', riep ik overstuur.

'We wonen hier vlakbij', antwoordde de man. 'Daar kunnen we de politie bellen. Ik heb geen telefoon bij me. Kunnen we meteen een takelwagen bellen voor jouw auto.'

We reden al toen ik riep 'En mijn kleren dan!' Maar daarop werd geen acht geslagen. Als ik me ooit in de nesten had gewerkt, was het nu wel! Als een bibberend hoopje ellende liet ik me door twee wildvreemde mensen meevoeren. Ik moest er niet aan denken wat de politie wel niet met me zou doen! Zou ik vóór moeten komen en zou alles in geuren en kleuren in de krant komen te staan? Naakte leerlingverpleegster veroorzaakt verkeersongeval! Mijn baan, mijn naam, alles stond op het spel! Was ik toch maar bij Ine blijven slapen!

Na een autoritje van een kwartier reden we een dorp binnen. De man parkeerde zijn auto vlak voor de deur van zijn huis. Hij opende eerst de voordeur en liet zijn vrouw binnen voordat hij terugkwam en het achterportier openmaakte. Als een verdronken poesje werd ik binnengeleid. Er was niets te verbergen, mijn natte bloes plakte aan mijn naakte lijf en maakte wat nog niet bloot was in mijn ogen alleen maar bloter. Het scheen de man en de vrouw niet te deren dat ik lekkend en met mijn handen beschaamd voor mijn kale kutje – ja, ook dat nog! – op de vloerbedekking stond.

'Ga daar maar zitten', wees de vrouw me een leren fauteuil aan. Ze trok intussen haar jas uit en liep ermee naar de gang. De man ging tegenover me zitten en maakte aanstalten de telefoon te gaan gebruiken.

'Meneer, ik smeek u, maak me niet te schande!', deed ik een uiterste poging om het onheil af te wenden. 'Ik wil alles betalen enne… nog méér als u wilt!'

Hij keek me alleen maar strak aan en zei toen tegen zijn vrouw, die net weer de kamer binnenkwam: 'Ze probeert het weer op een akkoordje te gooien Mien!'

De vrouw liep langs me heen en ging op de bank zitten. Ze lachte gerringschattend: 'Wat voor deal zou jij nou kunnen sluiten kleine slet?'

Ik keek haar vanonder mijn oogwimpers aan. Ze had een grof gezicht en was ook voor het overige nogal grof gebouwd. Toch zag ze er niet echt onaantrekkelijk uit. Volle dijen in panties staken onder een voor een vrouw van die leeftijd – 40, 45? – onthutsend kort rokje uit en onder een strak truitje ademde een zware boezem. 'Ik heb wat spaargeld', zei ik zacht. 'Behalve de verzekering zou ik u daarmee kunnen compenseren…'

De vrouw tuitte haar lippen. 'Denk je dat de verzekering die schade betaalt als ze weten dat je in je blote kont achter het stuur zat?'vroeg ze minachtend.

Jezus! Daar had ik nog niet eens aan gedacht!

'O asjeblieft', wrong ik mijn handen in vertwijfeling. 'Laten we dit toch anders oplossen! Waarom zou u me zo moeten straffen?…. Laat me het toch goed met u maken….'

Ik meende dat de stuurse trekken in het gezicht van de vrouw wat verzachtten. Op haar had ik het vooral gemunt, omdat zij me de ongenaakbaarste van de twee leek. Ze keek even naar haar man, die in de aanslag zat om haar orders op te volgen. Alsof ik aan het bidden was, stak ik mijn samengevouwen handen smekend naar haar op.

'Doe eerst die natte bloes eens uit', zei ze plotseling. Dit was geen tijd om vragen te stellen of tegen te stribbelen. Ik stond daarom haastig op en sloopte het kletsnatte ding van mijn lijf. 'Blijf even staan', beduidde ze me toen ik weer plaats wilde nemen in de stoel. Ik voelde me belachelijk met mijn zwarte laarsjes en witte sokjes onder mijn nu complete naaktheid en bleef rillend staan. Ze staarde naar mijn handen, die ik automatisch voor mijn kutje had geslagen, en ik besefte intuïtief dat ik ze wég moest halen. 'Heb je het koud?', vroeg ze toen ik letterlijk met hangende pootjes voor haar stond en ze de rillingen door mijn lijf zag trekken. 'Gaat wel', murmelde ik, 'niet zo erg meer als daarnet….' 'Maar je trilt als een espenblad', fronste ze haar wenkbrauwen. 'Dat zijn de zenuwen……', zei ik klappertandend. 'Schaam je je nu?' Haar stem klonk zachter, de bitse toon was verdwenen. Ik knikte. 'Hoe oud ben je?' 'Negentien mevrouw…' 'En je naam?' 'Jessica….. 'Scheer je je altijd daar….?' Ze wees naar mijn onderbuik. Mijn hele hoofd gloeide en ik moest pioenrood kleuren. 'Ja…eh… soms…' Ik wist me geen raad. Normaal zou ik gezegd hebben dat haar dat niets aanging, maar ik kon me niet veroorloven met haar een discussie aan te gaan, nu het de goede kant leek op te gaan. 'Okay.' Ze leek een beslissing te hebben genomen. 'Janus', richtte ze zich tot haar man: 'wat vind jij ervan?'

Ik was al bijna vergeten dat hij ook nog in de kamer zat en keek schichtig naar de aangesprokene. Die haalde zijn schouders op. 'Zeg het maar Mien….' Hij keek net zo schichtig naar mij als ik naar hem. 'Misschien kunnen we toch wel tot een deal komen', concludeerde de vrouw. Ze verhief zich van de bank, liep op me toe en bleef vlak voor me staan. 'Je vindt me zeker een oud wijf?', vroeg ze wat spottend. ' O nee…..', schudde ik mijn hoofd, 'echt niet!' 'Ik ben 42', glimlachte ze. 'Zit niet meer zo vast in het vlees als jij, maar ik mag er nog best zijn! Althans volgens hém…' Ze knikte met haar hoofd naar haar eega. 'Wat als jíj je mening daar eens over gaf?' 'Ik?' Ze knikte. 'Een eerlijk oordeel van vrouw tot vrouw….' En ze wipte meteen haar handen onder haar truitje. 'Ik shockeer je toch niet?' Nee, schudde ik verbluft mijn hoofd, maar het was tegen beter weten in, want het shockeerde me wel degelijk! Met een enkele handbeweging trok ze het truitje over haar hoofd en voordat ik van de schrik bekomen was, ritste ze haar rokje al open. Ik had me vergist: ze droeg geen panties, maar heuse nylons mét jarretelletje. Over haar borsten was een flinke bustehouder gespannen van een onbestemde fletsblauwe kleur en het onderbroekje moest van hetzelfde stelletje komen, al leek het wat dónkerder blauw. Ze zag er gevúld uit, maar niet overdreven dik, vól, dat wel, maar zo te zien geen overtollige vetkwabben. Het benauwde me dat ze hier zo spontaan haar kleren uittrok, maar tegelijk besefte ik dat het Zwaard van Damocles dat boven mijn hoofd hing was opgeborgen en die opluchting was groter dan de ontreddering waaraan ik ten prooi viel.

'Zie je', zei ze, terwijl ze aandachtig mijn dijen met de hare vergeleek, 'Hier heb jij nog zo'n jeugdige strakke huid', ze raakte even mijn linkerdij aan, 'en daar gaat het bij mij wat plooien.' Ze zuchtte even. 'Ik trim iedere dag, en dat moet ook wel, anders wordt het helemaal een ellende….'

Daarna ging ze tot mijn schrik meteen over tot het ontbloten van haar tieten. Haar handen gingen even naar haar rug en de bustehouder gleed van haar armen. Het waren enorme peren die ze tevoorschijn haalde, maar ik had vrouwen van die leeftijd wel eens slechter voor den dag zien komen. 'Gaat nog wel hè?', zei ze alsof ze mijn gedachten kon raden. 'Voel eens…..' Ze nam mijn hand en legde die op haar linkertiet. 'Nog best vol hè?' De aanraking deed me tintelen en onmiddellijk voelde ik haar tepel reageren. 'Ja, meid', knikte ze vergenoegd: 'voel maar eens goed….' De beha gleed achteloos naar de grond en ze sloot haar ogen, als om nog beter te voelen hoe ik de tepel streelde. 'Ik heb er nog één', lachte ze ondeugend toen ik maar over die ene tepel bleef strijken. Toen ik mijn tweede hand in de strijd wierp, zuchtte ze verzaligd en legde spontaan haar handen op mijn schouders. 'Hou je niet in', fluisterde ze, 'je mag alles voelen……'

Ik streelde de tepels en de borsten van de vrouw en ik hoorde aan haar ademhaling dat het haar beviel. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik een vrouw op deze manier betastte en ik moest toegeven dat haar manier van reageren me wel iets deed. 'Je hebt tovervingers', lispelde ze in mijn oor, 'je mag nu wel wat zakken…' Van haar buik naar haar broekje bedoelde ze en die zachte aansporing deed mijn genotsspiertjes oprispen. Ik kon me niet meer voorstellen dat deze vrouw, die nu door mij werd opgegeild, mij eerst zoveel vrees had ingeboezemd. Terwijl ik mijn vingers over haar buik omlaag liet trippelen, schoven haar handen van mijn schouders af naar mijn tietjes. Tussen haar vingers roerden mijn tepeltjes zich zo heftig dat ik mijn benen tegen elkaar moest klemmen om mezelf een beetje in toom te kunnen houden. 'Je wordt ook geil hè', constateerde ze met een lage, schorre stem.

Ja, ik werd geil, geiler nog dan ik me in de auto had gevoeld en toen haar handen langs mijn heupen naar mijn billen gleden en die keurend in haar handpalmen kneedde, kon ik me niet meer beheersen en trok met een felle ruk haar blauwe slipje naar beneden. Meteen drukte ze mijn onderlijf tegen het hare, mijn kale kutje tegen haar behaarde poes en meteen ook was haar mond op de mijne. Ze kwam gulzig naar binnen met haar tong en ik beantwoordde haar even vurig, terwijl ik ondertussen mijn voet in de kruis van haar slipje zette om dat verder naar beneden te sleuren. Tiet tegen tiet en kut tegen kut buitelden onze tongen begerig over elkaar heen en er overviel me een overweldigende begeerte. Met mijn handen kneedde ik nu ook háár billen en samen persten we ons tegen elkaar aan alsof we ín elkaar wilden kruipen.

We waren allebei buiten adem toen we elkaar loslieten en we stonden met verwilderde koppen tegenover elkaar. Alsof we het zo hadden afgesproken, schoten onze handen allebei tegelijk uit. Ondanks haar dichtbehaarde venusheuvel was haar natte spleet meteen gevonden. Haar schaamlippen waren opengesperd en slokten mijn twee vingers gretig op. Met de mijne was het precies hetzelfde gesteld en zo stonden we even later te wippen op elkaars vingers. Kreunend, steunend en hijgend werkten we ons in het zweet en ik was de eerste die het moest laten afweten. Met een rauwe kreet kondigde ik mijn orgasme aan en ik zou achterover zijn gevallen als ze me niet razendsnel had opgevangen. Als een baby in moeders armen drukte ze me aan haar borst terwijl ik het uitgiérde.

Al die tijd was het aan de andere kant van de kamer verdacht stil geweest. Toen ik diep zuchtend weer tot stand kwam, mijn handen nog op de schouders van de vrouw, keek ik toevallig in de richting van haar man. Het bleek dat ook hij niet had stil gezeten. Met zijn broek op zijn hielen zat hij met zijn penis te spelen, maar hij stopte abrupt toen hij mijn blik opving. Zijn apparaat mocht er beslist zijn en hij deed geen enkele moeite hem te verbergen toen hij zijn hand ervan aftrok. Hij zag er strijdvaardig uit en wiebelde zachtjes voor zijn buik. Er is nog hoop, flitste het door me heen: een man van zeker 50 met zo'n kanjer. Het leven zou dus niet ophouden bij 40!

De vrouw draaide zich nu ook om in de richting van haar man. Ze smakte even met haar lippen en zei op een samenzweerderig toontje: 'Ziet er ook nog best goed uit hè?' 'Ja', hijgde ik ademloos. 'Wil je eens zien hoe wij het doen?', vroeg ze. Ik had er nooit zo'n behoefte aan gehad om twee andere mensen bij het vrijen gade te slaan, maar nu ineens leek het me ontzettend geil. Ze kromde haar vingertje naar haar man: 'Kom eens hier Janus!' De man stond moeilijk op van de bank, zijn broek nog steeds op zijn hielen. 'Doe die broek uit idioot!', zei zijn vrouw.

Hij bukte zich om zijn schoenen door de broekspijpen te trekken en daarbij raakte het topje van zijn eikel bijna zijn kin. Zoiets geks had ik nog nooit gezien en ik moest bijna lachen, maar ik vermande mezelf net op tijd. Wel vroeg ik me stiekem af of die ouwe zichzelf wel eens zou pijpen! Zo te zien, zou hij dat best kunnen! Het was eigenlijk geen gezicht zoals hij daar op zijn schoenen in zijn blote onderlijf met zijn zwiepende penis aan kwam sloffen, maar ik bedacht me dat ik zelf ook nog altijd mijn laarsjes aan had en even keek ik verwonderd naar beneden. 'Jeesica hier wil ons graag zien neuken', zei de vrouw plompverloren. 'Denk je dat je dat kunt terwijl zij toekijkt?' Hij grijnsde. 'Dat lijkt me geen probleem moeder!' De vrouw knikte door haar knieën en ging vervolgens languit op haar rug op de grond liggen. Met een klein klopje van haar hand gaf ze aan dat ik naast haar moet komen zitten. Hoeveel keer was ik zelf genaaid? Anderhalf jaar verkering met Alouis, waarvan een half jaar samengewoond, dat moest toch alles bij elkaar al gauw 300 keer zijn geweest. Daarvóór Robbie, vijf maanden, 75 keer? De tuinman…. brrrr, een keer of 10 toch wel. Wat kruimelwerk 50 keer? Misschien had ik het al wel 500 keer gedaan! Ik stond zelf versteld van dat rekensommetje. Maar geen van al die keren had ik preciés gezien hoe zo'n lul nou mijn kut inging. Nú zag ik dat wel, van dichtbij, en al mijn spieren trokken samen bij dat huiveringwekkende beeld. De stijve knots van de man die tegen de gewillige schaamlippen werd gedrukt, de lippen die openspleten, de paarse kop die nieuwsgierig wat meer ruimte maakte, de kleine drúk waarmee hij zich naar binnen wrong en de soepelheid waarmee de rest van het gevaarte hem volgde, als een trein die een tunnel binnenreed…… De bibberende zachte zucht waarmee de vrouw hem ontving ging me door merg en been en ik keek met uitpuilende ogen naar de ballen van de man die even zachtjes tegen haar billen leken te kloppen. Het leek wel alsof hij even wilde uitrusten voordat hij zijn stengel terughaalde, maar dat maakte hij meer dan goed door het lángzaam te doen, zodat ik goed kon zien hoe blinkend mooi hij was geworden van de interne wasbeurt. Tot bijna aan de kop kwam hij weer tevoorschijn, maar nét niet helemaal, en toen werd hij als een raket teruggeschoten.

'Ja!', riep zijn vrouw gelukzalig toen hij weer naar binnen denderde en toen begon het spel van terugtrekken en toestoten pas goed. De vrouw tilde in extase haar benen van de grond toen hij eenmaal goed op gang was gekomen en legde ze over de schouders van haar man, die nu op alleen op zijn pezige armen steunde om des te harder in de behaarde grot te kunnen binnenstampen. Zijn verbeten gesnuif en haar jubelende kreetjes, gecombineerd met het kláppen van haar billen op de grond en zijn buik op de hare, vulden de kamer. Het kreunen en steunen van de vrouw ging over naar een hoger octaaf toen hij zijn ultieme ritme had bereikt. Hij bonkte en kletste en stompte en naaide als een bezetene tot ze het met een héél hoge kreet uitgierde. Haar kronkelende lijf, spastisch in een orgasme, was het geilste wat ik ooit had gezien. Al haar spieren leken te verkrampen terwijl ze onbeheerst op en neer stuiterde. De man zat net als ik op zijn knieën naar haar te kijken, het zweet gutste van zijn kop en zijn lul zwiepte wild heen en weer, alsof hij op zoek was naar zijn speeltje. 'Dat was lekker', zuchtte de vrouw toen de genotsstroom was weggeëbd en ze strekte haar benen languit. Ze draaide haar hoofd naar mij en lachte: 'Vond jij het ook lekker?' 'Ja', zei ik uit de grond van mijn hart. 'Het was… geil en mooi!' 'Geil en mooi', herhaalde ze, 'ja, dat denk ik ook…' Ze richtte zich op haar ellebogen en keek naar haar man, die daar nog steeds in afwachting zat. 'Nee Janus', zei ze resoluut, 'Jessica mag je niet neuken!'. Er viel een steen van mijn hart, want dat was precies wat ik wel had verwacht: dat ik nu aan de beurt zou zijn. 'Maar…' Ze keek me vragend aan: 'ze mag je wel aftrekken!' Het was een kleine moeite, een zéér kleine moeite zelfs, want toen ik mijn hand uitstrekte en het apparaat van de man in mijn hand nam, zag ik al meteen aan zijn verwilderde blik dat hij dit nooit lang kan volhouden. De kut van zijn vrouw, ja, die kende hij al 20 jaar of zo, en het was al een hele prestatie dat hij haar zo had kunnen neuken terwijl een spiernaakte meid van 19 aandachtig toekeek, maar tegen mijn meisjeshand was hij niet opgewassen. Toen ik mijn vingers eromheen kromde, tuimelde hij al kreunend achterover. Nog voordat ik ook maar één rukje had kunnen geven spoot hij zijn zaad sproeiend in de lucht.

Zo maak je nog eens vrienden. Met Kerstmis kreeg ik nog een kaart van ze. Er stond ook op dat ik weer eens moest bellen, maar ik denk niet dat ik dat doe.

© Jessica

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “You can keep your hat on

  1. 13 februari 2007 at 17:39

    Dit verhaal had ik al een paar keer gelezen, het heeft niets aan kracht ingeboet

Geef een reactie