hot teens tube shemale jizzed by group.

Zakenman op reis

Als directeur van een kleine internationale onderneming ben ik veel op reis. Vaak zo’n 26 weken per jaar. Over het algemeen reis ik alleen en soms gaat m’n secretaresse of financieel directeur wel eens mee. Dat zijn dan vaak saaie reizen, vliegveld, hotel, kantoor en weer de zelfde weg terug.

Daarom ga ik liever alleen, na de besprekingen een diner en als iedereen weg is nog even aan de bar een borreltje en dan naar bed. Behalve afgelopen zomer (2003), ik was voor de zoveelste keer in Hamburg en moest naar een relatie welke nieuwe plannen had. Na een dag van onderhandelen kon ik gelukkig zijn met een nieuw contract voor drie jaar werk, dat gebeurd je ook niet dagelijks.

Na afloop het gebruikelijk ritueel, borreltje, en afspraak voor diner maken. Nu was de opdrachtgever nogal haastig die dag en vroeg of ik het diner kon overslaan of eventueel de volgende dag lunchen. Dat vond ik een strak plan, alles nog even laten bezinken en lekker alleen de stad in. Hamburg kom ik al jaar en dag en weet er inmiddels aardig de weg, heb bijna m’n stamkroeg en vast restaurant daar.

Het restaurant is in de Erich Straße, net even achter de beroemde “Reperbahn” , nu is de Reperbahn allang niet meer wat het was ten opzichte van 20 jaar geleden. Maar goed, het is er in de kleine donkere kroegen nog steeds gezellig en soms valt er wel wat leuks te versieren.

Nu naar Erich, de eigenaar van een goed restaurant. Het leuke van zijn zaak is dat je via zijn restaurant het Erotisch Museum kan bezoeken. Als je naar de toiletten wandelt zie je allerlei prenten van vroeger en van nu m.b.t. tot de daad en de lol er omheen. Toen ik er weer eens langs liep zag ik wat nieuwe prenten hangen, SM achtige prenten. Nu ben ik zeker nieuwsgierig en een beetje bi-gierig, dus ik keek wat langer naar de prentjes. Na even hier te hebben gestaan kwam er een leuk uitziende dame langs richting toilet. Blond, halflang haar, vrij ver openstaande blouse, kort rokje, niet teveel opgemaakt en rook naar Channel Nr 5. Haar boezem kon zeker door voor een kleine D maat.

Toen ze de damestoiletten inging liep ik naar m’n plas hoekje en na het lossen de handen wassen en de weg terug vervolgen. Nog even kijken en lezen wat er bij die prentjes stond. Ik stond er geen twee tellen of die dame kwam terug van haar lossing, bleef even bij mij staan en keek even mee, vroeg terstond “heeft u daar serieus interesse voor?”

Ik draaide mij om en vroeg ‘u bedoelt, voor SM?’

“Ja, voor SM”antwoord zij. ‘Nu, ik ben al jaren nieuwsgierig en weet eigenlijk niet goed wat ik me daarbij moet voorstellen, u?’

Ze keek me even aan, van top tot teen, haar antwoord werd duidelijk overwogen en na zeker 2 minuten te hebben staan staren naar mij wilde ik net aanstalten maken om door te lopen toen ze zei: “ja, ik weet me wel iets voor te stellen bij SM, als u wilt kan ik u voorstellen in een zaak hier even verder op. Daar kom ik geregeld en ben daar dus goed bekend. Ik kan u inwijden, indien u het wenst”

Nu werd ik even stil, keek haar nog eens aan en zei toen dat ik waarschijnlijk te nieuwsgierig was en daarom haar aanbod graag aan nam. Samen liepen wij het restaurant in, zij naar haar tafel en ik naar de mijne. Toen ik haar vanaf mijn tafel bekeek zag ik haar praten met een andere dame aan tafel. Ik vroeg om nog een glaasje wijn en de rekening. Nadat ik had betaald kwam de blonde dame aan m’n tafel en zei mij met haar mee te gaan. Ze vroeg het niet, maar gebood het me.

M’n eerste kennismaking is gedaan dacht ik nog. Inderdaad ca 10 deuren verder was er een donkere etalage met wat SM pakken, kappen, dildo’s, zwepen etc er in ten toon gespreid. Een dikke eikenhouten deur met een zware klopper gaf toegang tot het lokaal. Je moest wel de klopper gebruiken anders kon je er niet in. De blonde dame stond naast mij en haar vriendin, een zwart harige met zeer grote tieten in een te strak truitje, achter mij.

Nadat wij waren binnen gelaten kon ik plaats nemen aan de bar, mij werd verteld dat ik een onderdanige rol zou moeten spelen en alles moest doen wat de blonde of zwarte dame mij vertelde. Als ik het er mee eens was moest ik de bar man de entree a € 400,00 voor ons drie betalen ( 100,00 per dame en 200 per man) Ik mocht geen ja of nee zeggen, slechts middels m’n betaling gaf ik akkoord.

Ik keek hen even aan en toen de bar man, deze was gekleed in een leren schort en had een halsband om, met ringen en pinnen. een piercing door z’n oren en neus en was vrij breed. Zo’n jongen welke je liever niet in het donker wilde tegen komen. Goed, ik was er nu toch en lag m’n creditcard op de bar, deze big boy rekende af en gaf mij een glas water en de bon.

De dames bevolen mij te gaan staan. Ik deed dat en keek om me heen, zag dat er meerdere vrouwe en mannen aan de bar zaten en op het podium bij de etalage zijde stond een schandblok en hingen wat kettingen aan het plafond. De andere zijde had ook een podium, daar draaide een film en zag ik een man en vrouw op de bankjes er voor zeer schaars gekleed. Toen ik met de dames mee moest lopen, kon ik nog net twee dames en een heer slechts gekleed in een hoofdkap en verder geheel naakt, aan een tafel zien zitten.

Ik moest mee naar beneden, een kelder ruimte in. Aldaar leek het net de gevangenis van Swiebertje met dit verschil dat er hier wat zwepen en ander ransel materiaal aan de muur hing. Voor ik verder mocht moest ik mijn waardevolle spullen in een kluisje doen net als al mijn kleding. De dames gingen even aan de andere kant zich omkleden en kwamen zo terug. Inderdaad binnen 5 minuten waren zij terug. De een gekleed in een kort zwart leer rokje en lange leren laarzen en verder niets en de andere met een zelfde rokje en laarzen maar ook met een gezichtsmasker. Niet echt angst aan jagend maar wel leuk om die prachtige tieten nu eens bloot te zien.

Ik moest een kelder gevangenis in, ik stond wat te spelen met m’n penis toen ik een klap op m’n billen kreeg en het gebod dat ik dat niet mocht doen. De klap kwam met een blote hand en ik voelde het goed. Ik moest met m’n handen tegen de muur gaan staan en m’n benen wijd spreiden. Ik gedaan en kreeg links en rechts een handboei om, deze werd direct vast gemaakt aan een staaf van ca 1,5 meter lang. Aan weerszijde zat een ring. Deze staaf zat weer vast aan het plafond en deze werd zo omhoog getrokken. Ik stond recht en bijna op m’n tenen en merkte dat ook de enkels waren geboeid. Nu was ik over geleverd aan de goedheid van deze dames.

Mijn lichaam stond strak omhoog en de dames begonnen dit lichaam te verkennen, zacht streelde zij mijn rug, mijn billen en mijn benen, op de weg naar boven werd mijn balzak en pik niet overgeslagen. De haren op de zak waren wat gegroeid, had ze nog niet geschoren. Nu dat werd direct wel even gedaan. Zonder iets te vragen werd er scheerschuim op m’n zak en rond de penis gesmeerd en in no time was ik als een vijfjarige jongen. Met dit verschil dat mijn pik recht overeind was gaan staan en zo’n 18 cm omhoog stak.

Ik kreeg een kap over m’n hoofd en kon bijna niets meer zien, m’n handen werden losgemaakt en geboeid op m’n rug. Toen de benen los en kreeg ik een halsband om met een riem er aan. Ik moest mee. Nu is lopen zonder dat je ziet waar en je ook niet kunnen vast houden wel erg ongemakkelijk.

Trap op en toen werd het wat warmer, ik hoorde stemmen en applaus toen ik ergens binnen kwam. Handen betasten mijn lijf. Vreemd maar wel opwindend. Ik moest ergens op gaan staan en vele verschillende handen betasten alles aan mijn lijf. Voelde hoe glad juist alles was geschoren. Ik voelde handen aan m’n achterwerk er werd zelfs ingekeken. Als of ik een beest op de markt was. Armen omhoog onder de oksel kijken. Dit duurde zeker 10 minuten en toen werd ik ergens anders gebracht en vast gezet net als beneden.

Daar stond ik, meer weet ik ook niet want ik zag niets kon slechts horen en voelen. Dat laatste als men mij aanraakte en anders ook niet. Iets kouds raakte mijn borst, langs m’n tepels deze werden stijf als reactie. IJsklontje? Dan iets hards langs m’n rug, iets van leer.

De handen werden naar beneden gelaten en ik moest mij voorover gaan buigen, ik werd in het schandblok vast gezet. De persoon achter mij voelde via de achterzijde aan m’n zak, trok er aan eerst zacht en steeds harder. Ik gaf geen krimp. Toen kwam er iets zachts op m’n kontgaatje. Een zalf, nee dacht ik nog maar voor ik iets kon zeggen kwam er een leren bal in m’n mond en deze werd vast gemaakt. In no time zat er een leren ding in m’n kont, dat deed even goed zeer. Aan m’n pik werd gezogen en dat was even niet echt lekker. De schrik zat er even in. Ik werd gebruikt maar door wie? Dat leren ding ging er uit en er kwam iets anders in, toch niet? Nee, het was van kunststof, een dildo dat kreng trilde als een idioot. Aan m’n lul werd nog steeds gezogen ook aan m’n zak. Er waren zeker drie tot vier paar handen met mijn lijf bezig. Toen rook ik een kut boven n’n neus. Die wreef lekker over m’n neus en voorhoofd heen en weer, ik had een mondvol bal en kon er dus niets mee. Ik werd volledig leeg gehaald en van achter gevuld.

Na een poosje kwam ik echt klaar, spoot m’n sperma uit m’n pik. Ik voelde dat de dildo werd verwijderd. Mijn kont stond helemaal open, dan kon ik goed voelen. Het deed geen zeer meer, gelukkig. Toen kwam er weer iemand naar mij toe, een man. Dat voelde ik bij de eerste aanraking. Harde stevige handen had hij en nu voelde ik een enorme lul in m’n kont gaan, ik werd geneukt door een man! Vulgair idee en het gebeurde echt. Had ik maar nooit betaald. De bal werd verwijderd en een andere lul in m’n mond gedaan. Kortom ik werd volledig ontmaagd van alles waar ik nooit over durfde te dromen. Mijn nieuwsgierigheid werd volledig afgestraft, of…

Na enige tijd en wat sperma hier en daar rond m’n mond en gezicht als ook in m’n darmen, voelde ik weer de vrouwen handen mij losmaken. Ik werd weer afgevoerd. Was ook dood moe. De kap nog steeds over m’n hoofd en toen in eens warm water over m’n lijf. Ik werd gewassen van top tot teen. Geloof het of niet, toen ze mijn pik gingen wassen werd deze weer hard.

Na het wassen werd ik beneden gebracht, voelde de koude tegels onder m’n voeten en even later lag ik op een groot bed met links en rechts een vrouw naast me. De kap werd van m’n hoofd verwijderd en de vraag gesteld, en?

Ik moest even nadenken en zei toen: “Mijn nieuwsgierigheid is bevredigd, maar dit had ik niet verwacht. Het was achteraf wel geil”

De blonde vertelde dat zij mij dus goed had ingeschat, het was een risico. Ik had ook anders kunnen reageren. Maar ik had gekozen voor de verrassing en deze geaccepteerd zoals ze was gekomen. Nu was ik echt aan de beurt en mocht met twee kanjers de rest van de nacht door brengen.

Ik was nog net op tijd zijn voor m’n lunch afspraak. Moet er moe hebben uitgezien. De opdrachtgever had z’n vriendin mee genomen, die wilde wel met mij gaan shoppen vanmiddag en zou mij weer afzetten bij m’n hotel. Shoppen hebben we dus nooit gedaan, ik had daar geen zin in en zij bracht mij direct naar het hotel.

Wat in het hotel gebeurde mag hij nooit weten, dat kost mij zeker m’n contract. In 24 uur bevredigd worden door twee mannen, twee vrouwen en dan nog een keer door deze kleine Thaise dame. Zeker 1.65 m hoog, borst cup C 85, kaal kutje en geil als boter. Zij kan masseren! Daar wil ik wel wekelijks enkele keren van genieten.

Nee, ik ga niet beschrijven wat er tussen 14.30 en 19.00 uur is gebeurd, dat kan je zelf wel raden. Ik ben niet meer uit m’n kamer geweest. De andere dag om 12.00 uur reed ik naar het vliegveld met een taxi en kwam zeer tevreden in de namiddag op kantoor in Amsterdam aan. Een hele ervaring en een goed contract rijker.

Met dank aan Joice, Bianca en Evelyne. Hoe de heren heten weet ik niet, is ook niet echt belangrijk meer, dat hoeft van mij beslist niet meer op die manier.

© Willem

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world