hot teens tube shemale jizzed by group.

Zaterdagavond

Zaterdagavond, het laatste ritje en dan kon ik aan mijn weekend beginnen. De bus zat afgeladen met uitgelaten jonge mensen die naar een schuurfeest moesten. Het hele gangpad lag volgestouwd met allerlei slaapspullen want het hele spul zou na afloop van het feest blijven slapen. Terug naar huis kon alleen lopend of op de fiets begreep ik uit de conversaties. Dit was trouwens de laatste bus en de volgende kwam pas zondagochtend om 10 uur. Gezien de stemming en de nu al heftig knuffelende stelletjes zou het wel een hete nacht worden. De hele lading verdween onder luid geroep en met hen verdween al het slaapgerei om na het feest al dan niet dienst te doen om te slapen.

Zo de bus was leeg, binnenlicht uit en snel naar de garage, nog even aftanken, de rittenlijst invullen en een bezem door de bus. Mopperend over de rommel die achtergebleven was veegde ik de bus uit en, nee hè dat heb ik weer achterin de bus een beetje opgerold op de bank lag een vrouw.

“Hallo mevrouw, wordt eens wakker”.

Verschrikt zat zij overeind met een wat verwarde blik en een beetje verkreukeld van het slapen op de harde achterbank van de bus, stamelde ze “Oh sorry chauffeur ik geloof dat ik in slaap gevallen ben”.

“Ja dat idee had ik ook al, maar mevrouw we zijn op het eindpunt van de bus dus als u zo vriendelijk wil zijn om uit te stappen dan kan ik ook naar huis”.

Ze stapte uit, ik maakte mijn werk af, sloot de deuren en bracht sleutels en papieren naar het al verlaten kantoor. Zo eindelijk weekend en terwijl ik naar mijn eigen Japannertje liep, vulde ik voor mezelf in wat ik dit weekend zou gaan doen. Nog een half uurtje naar huis rijden, een lekkere douche en dan met een wijntje voor de buis om eindelijk die nieuwe DVD te bekijken die al een maand of drie om aandacht lag te vragen.

“Hallo chauffeur, kan je mij een lift geven?” Het was de vrouw die achterin de bus had liggen slapen.

“Ja dat kan wel maar ik weet niet eens waar u naar toe moet”, antwoordde ik terwijl ik haar van top tot teen opnam.

 Een aardig figuurtje was het eerste wat mij opviel, ze had zich inmiddels een beetje opgeknapt en de ergste kreukels waren met zorg glad gestreken, haar gekamd en het zag er al een stuk beter uit als het verwarde brokje mens dat net achter in de bus lag.

“Ja eh, ik moet naar Amsterdam, maar daar zal u wel niet naar toe gaan denk ik”.

“Nu vergeet het maar mevrouw, daar komt u vanavond nooit meer, voordat u in Groningen bent is de laatste trein richting Utrecht ook al weg en waar ik woon zijn geen hotels dus overnachten zal niet gaan, ik wil wel een taxi bellen voor u dan kan die u naar de stad brengen”

Terwijl ik het zei kwam een gedachte in mij op, het was een leuk figuurtje jaar of 40 dus waarom niet geprobeerd. Dat kan je niet maken joh, was mijn volgende gedachte, maar toch stelde ik haar voor met mij mee te gaan.

“Ik heb een logeerkamer, daar kunt u wel overnachten”.

“Nou….. dat is vriendelijk van u en er zit niet veel anders op denk ik. Overigens heet ik Mies en hoe mag ik mijn galante chauffeur noemen?”

“Zeg maar Rinus mevr…….Mies.”

Zo gezegd zo gedaan, de bagage werd in mijn auto geladen, en onder eendrachtig stilzwijgen reden we naar huis. Galant hielp ik haar uitstappen, deed de deur voor haar open en bracht haar bagage naar de logeerkamer.

“Hier is de badkamer Mies, dames gaan voor dan kruip ik straks wel in het bad want dat heb ik wel verdiend”

Het bleef even stil en toen kwam er uit de logeerkamer een antwoord waar ik al die tijd al op hoopte.

“We kunnen toch ook samen gaan, dat bad van jou is groot genoeg en zoals je zelf al zei, je hebt het verdiend”.

Enigszins verbaasd over het snelle succesje liet ik het bad vollopen, dumpte er een halve fles badschuim in en begon me uit te kleden. Achter mij langs voelde ik haar binnenkomen gehuld in mijn badjas die zij bevallig van haar schouders liet glijden. Ik had net genoeg tijd om te zien dat ze inderdaad een mooie vrouw was met alles op de juiste plaats en in de juiste afmetingen. Het volgende ogenblik lag zij languit in het bad, verstopt onder een laag romig schuim een tel later voegde ik me bij haar. Nog maar net onder het schuim verdwenen begonnen we koortsachtig elkaars lichaam te verkennen. Zij draaide zich met haar rug naar mij toe en leunde heerlijk tegen mij aan, mijn handen zochten haar stevige borsten, de aanraking van haar al harde tepels ontlokte een dierlijk gegrom aan haar keel. Haar handen zochten en vonden mijn stijve lid en kneedde zacht mijn ballen. Voorzichtig daalde ik af naar haar buik streelde haar liezen en de binnenkant van haar dijen. Weer draaide zij zich om en kneep hard in mijn tepels. Een golf van geil verlangen trok door mijn lichaam. Samen verzonken wij in een eindeloze kus waarbij onze tongen zich met elkaar verstrengelden.

Verdoofd van genot droogden we elkaar af en ploften onder heftig kussen op mijn bed. Mijn kussen bedekten haar lichaam van top tot teen. Plagende cirkeltjes met mijn tong om haar navel deden haar kronkelen van wellust waarbij zij haar bekken omhoogdrukte teneinde mijn tong te sturen naar haar smachtende kutje. Nog kon ik me inhouden en zakte via haar dijbenenen af naar haar voeten om dan weer plagend langzaam naar boven te komen. Haar benen gingen uitnodigend van elkaar en haar adembenemend glad geschoren kutje, glinsterend van het geile vocht nodigde mij uit er van te proeven. Voorzichtig likte ik haar lipjes, stak mijn tong een klein stukje in het druipende grotje en dan toen ik haar clitje naar binnen zoog werd mijn hoofd tussen haar benen geklemd. Tegelijkertijd ontplofte ze in een allesverterend orgasme waarbij zoveel vocht uit haar schoot opwelde dat ik het wel door moest slikken. Ik laafde me aan haar nectar totdat ze hijgend en schokkend tot rust kwam en en mijn hoofd losliet.

Even lagen we genietend naast elkaar, maar het duurde niet lang of ze kroop over mij heen en nam mijn stijve paal in haar mond, razendsnel ging haar tong over het gevoeligste plekje van mijn glimmende eikel, dan slokte ze de hele stam tot aan de wortel naar binnen onderwijl spelend met mijn ballen. Plotseling, zonder dat ik er op verdacht was, stak ze een vinger in mijn kont. Deze plotselinge actie deed me schokkend klaarkomen in haar gulzig zuigende mond, waarbij ze zorgde dat er geen druppel verloren ging. Nog werd mij geen rust gegund, schrijlings kwam ze op me zitten en liet mijn lul tot de wortel in haar soppende kut verdwijnen. Alsof er vingers inzaten werd mijn pik gekneed door de spieren in haar druipende grotje. Zachtjes begon ze op en neer te bewegen afgewisseld met het hemelse geknijp van haar kutspieren en geloog het of niet mijn ballen explodeerden voor de tweede keer die avond, mijn hete zaad spoot met grote kracht tegen haar baarmoeder aan wat voor haar ook een teken was om nog maar eens klaar te komen. Met haar ogen dicht bleef ze op me zitten zachtjes bewegend. Nog was het niet afgelopen, ze schoof over mijn lichaam naar boven een spoor van kutvocht en sperma achterlatend op mijn lijf. Aangekomen bij mijn hoofd perste ze haar kutje op mijn mond en dwong me haar sappen vermengd met mijn eigen zaad te verorberen. Hevig zuigend, slikkend en likkend verkende ik met mijn tong de omgeving van het geile neukgaatje, mijn lippen vonden haar clit, die uitdagend tussen de lippen uitstak en toen ik mijn tanden er voorzichtig in zette was een waarderend gekreun mijn beloning.

Terwijl ik daar zo lag was zij weer bezig om mijn pik tot leven te wekken en ik had een prachtig uitzicht op haar van het vocht glimmende kontje. Zachtjes likte ik haar sterretje en uitnodigend verslapte haar sluitspier zodat ik mijn vinger er zonder moeite in kon stoppen. Zonder een woord te zeggen ging zij voorover op handen en voeten zitten. Mijn steigerende pik drong zacht in haar heerlijk strakke kontje binnen, de sensatie trok door mijn lichaam als een bosbrand door het bos, toen ze ook nog kreunend riep “Ja spuit me daar ook maar vol lekkere geile dekhengst” hield ik het niet meer en kwam ik voor de derde keer die avond klaar. Op het moment dat ik mijn lading in haar darmen spoot begon ook zij weer te schokken en kwam onder het uitslaan van geile woordjes klaar.

Uitgeput vielen we tenslotte in slaap, als lepeltjes in een doosje tegen elkaar aan. De volgende ochtend was ze al aangekleed voordat ik wakker was. Een heerlijk ontbijt was mijn deel waarna ik haar naar het station in Groningen heb gebracht. Een kuise kus als afscheid, een briefje met haar adres en telefoonnummer en daar stond ik, op een vrijwel verlaten station. In trance reed ik naar huis waar het enige bewijs van deze wilde nacht zichtbaar was op de lakens van het bed.

© Merijn

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Zaterdagavond

  1. 23 februari 2007 at 10:27

    niet echt opwindend beschreven

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world