Zaterdagnacht

 

Ik kijk naar hem, zijn ogen gesloten, ontspannen gelaatstrekken. Zo vertrouwd, maar toch weer anders. De jaren hebben ook bij hem sporen achter gelaten, grijze streepjes bij zijn slapen, kleine lijntjes bij zijn ogen.

De diepe ademhaling verraadt dat hij slaapt. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder.

En kruip weg in zijn arm die hij in zijn slaap om me heen legt. Heerlijk om zo naakt naast hem te liggen. Zijn warme lijf tegen me aan. Ik koester me in het moment. Voel zijn sterke lijf. Ik leg mijn hand op zijn buik net onder de navel op de stugge haartjes die naar zijn nu slappe mannelijkheid wijzen. Ik ruik onze geur, die de afgelopen nacht weer terug doet komen, in mijn gedachten. Ik druk mijn neus tegen zijn huid. Het maakt me gelukkig, het is perfect.

Ik denk aan de afgelopen dagen, en grijns om mezelf, ja dit is precies gegaan zoals ik had gehoopt;

Ik was al een tijdje onrustig, op zoek, zeg maar. Mijn leven was op orde. We hadden alles wat ons hartje begeerde. Leuk huis lieve kinderen en een nieuwe baan voor Mike. Maar naar mate de jaren vergleden ging ik het “ons” missen. De kinderen waren prioriteit nummer één en daarna kwam de baan. En ergens onder aan de lijst kwamen wij als koppel pas tevoorschijn. Ik miste dat, ik miste mijn vriendje, mijn minnaar, de seks. We vreeën wel hoor, zo af en toe, omdat het al weer zo lang geleden was leek het. Maar de spanning was eruit.

Ik maakte me zorgen. Je hoort vaak over relaties die door sleur doodbloeden. Bovendien verlangde ik naar hem.

Ik wilde hem terug, zoals we waren begonnen, heet en sensueel. Toen het leek alsof we nooit genoeg konden vrijen, alsof we nooit genoeg kregen van onze lijven. Ik wilde de stomende hete passie terug. Weer begeerd worden als toen….

Ik dacht na over wat ik zou kunnen doen. Eigenlijk best raar vond ik zelf, ik was toch met hem getrouwd? Zo moeilijk moest dat toch niet zijn? Maar toch vond ik het wel moeilijk. Hoe gek is het wanneer je vrouw je opeens wil en dat terwijl het allemaal al zolang gewoon is? Het was ook niet dat Mike het leek te missen, hij had het er niet echt over. Maar ik voelde wel de behoefte om ons seksleven weer nieuw leven in te blazen, en dacht na over hoe het aan te pakken.

Ik was een vrouw met een missie, en ik wilde hem, zijn belangstelling, zijn aandacht. Dus trok ik de stoute schoenen aan. En bedacht dat ik hem zou verleiden. En terwijl ik verschillende plannetjes bedacht, vond ik het ondertussen eigenlijk best spannend. Allerlei heerlijke scenario’s voltrokken zich in mijn hoofd, hoe ik mijn lief weer zou veroveren.

Ik ging naar een lingerie zaak en kocht twee nieuwe setjes. Hij houdt van zwart dus die koos ik, maar ik nam ook een van een andere kleur, gewoon als verrassing. Het waren uitdagende setjes, de zwarte was ronduit provocerend zeg maar, het liet veel bloot zien maar net niet alles. Het had als slipje een string, en zoiets had ik nog nooit gedragen, dus ik hoopte dat het zou scoren bij hem. Voor het andere setje koos ik een rode kleur met zwarte accenten. Er zaten kleine glimmende steentjes op en het slipje was laag en ook met steentjes, en was met zwart kant afgewerkt. Het stond me fantastisch vond ikzelf. Ik voelde me ondeugend en opgewonden. De volgende stop was bij een kleding zaak. Ik kocht een zwart jurkje. Het liet mijn borsten goed uitkomen, en ik voelde me er fantastisch in. Het stond heel vrouwelijk, en heel anders dan altijd die broek, wat ik meestal draag. Daaronder moesten nog bijpassende schoentjes en die vond ik ook nog, ik voelde me net een prinses.

Mijn kans kwam een week later, toen onze buren een groot tuinfeest gaven. Ze nodigden ons daarvoor uit. Dat is altijd heel gezellig, en toen kwam mijn plan tot uitwerking. Ik zorgde dat de kinderen uit logeren konden, en kookte iets lekkers voor ons. Mike werd meteen enthousiast. Hij had zin in het feestje.

Ik maakte natuurlijk extra veel werk van mijn uiterlijk. Een frisse douche was het begin van de speciale avond en dit maakte me al opgewonden. Ook de gedachte dat ik Mike snel voor mezelf zou hebben veroorzaakte verwachtingsvolle kriebels. Ik schuimde me in met een heerlijk geurende gel. En met mijn handen wreef ik over mijn huid, mijn borsten, mijn venusheuvel, mijn schaamlippen. Een lust gevoel trok door mijn buik. In gedachten zag ik Mike met een dijk van een erectie voor me staan. Dat hitste me nog meer op. Even dacht ik eraan om aan die gevoelens direct gehoor te geven, maar ik kon me bedwingen. Later zou ik toe kunnen geven aan mijn verlangens, als ik Mike in mijn armen zou hebben.

Ik grijnsde om mezelf. Mike zou me niet terug kennen. Na het douchen droogde ik me af en smeerde elk plekje van mijn huid in met bodylotion. Ik liet mijn handen de contouren van mijn lichaam verkennen, het voelde heerlijk. Mijn nieuwe zwarte setje trok ik voor de spiegel aan. Ik bekeek mijn billen in de string. Wauw dat was wel uitdagend. Ik hoopte maar dat Mike het kon waarderen. Snel spoot ik wat parfum tussen mijn borsten, en deed het jurkje aan. Oei, vrouw met een missie, dacht ik grinnikend. En ging aan de slag met mijn haar en make-up.

Mike riep ongeduldig onder aan de trap dat het tijd was om te gaan, en toch wat zenuwachtig liep ik naar beneden. Midden in een zin hield hij op met praten, en ongelovig keek hij naar mij. “Wauw wat zie je er mooi uit!” , complimenteerde hij me meteen. Trots keek ik hem aan. “Ga je mee uit?” , vroeg ik. “Zekers”, grijnsde hij, en hij keek verlekkerd naar mijn verschijning. Plechtig nam hij mijn hand, en drukte er een heerlijke zoen op en als verliefde tieners, liepen we hand in hand naar het feest. Ik voelde me mooi en verleidelijk, en dat gaf me een fantastisch gevoel. Op het feest, gedroeg ik me uitdagend en ik genoot van iedere minuut.

Op een bepaald moment waren we even alleen en ik nam de gelegenheid om Mike diep te zoenen. Algauw waren zijn handen op mijn billen, en met ongeloof keek hij me aan. “Draag je er niets onder”? vroeg hij.” Voel maar” zei ik, en zijn handen verdwenen onder mijn jurk. Daar vond hij de string en hij keek me verbaasd aan. “Wauw”, zei hij “sexy”, en snel tilde ik mijn jurk op zodat hij kon kijken. Dat was maar heel even want er kwamen andere feestgangers aanlopen. Maar het was lang genoeg om hem mijn nieuwe aanwinst te hebben kunnen laten zien. Het was super opwindend om hem zo onder de ogen van andere mensen op te geilen. En dat deed ik, ik zag het aan zijn ogen. Zijn blik dwaalde vaak naar mijn decolleté, en zijn handen waren steeds vaker op mijn billen. Dat kon ook mooi, omdat buiten muziek werd gedraaid, en we konden ons heerlijk uitleven op de “dansvloer”. Er waren al heel wat mensen uitbundig aan het swingen. Mike is een goed danser, en als altijd genoot ik van zijn heerlijke lijf tegen mij aan op de dansvloer. Steeds brutaler waren zijn handen op mij. Hij draaide me rond liet zijn armen om me heen glijden en met hem achter me en zijn armen over mijn borsten deinden we op de muziek.Ik voelde zijn erectie tegen mijn billen hij kuste mijn lippen en dat alles in bijzijn van veel mensen. Ik beschermde zijn lichaam tegen al te nieuwsgierige blikken. Want zijn erectie was niet meer zo onzichtbaar.

Ik nam Mike mee van de geïmproviseerde dansvloer naar de tuin.Het was er donker, maar ik wist waar naar toe te lopen. Achter de schuur trok ik hem tegen me aan en kuste en likte zijn lippen. Zijn handen waren overal. Hij trok mijn jurkje op en streelde mijn blote billen langs de string. Zijn mond kuste langs het randje van mijn jurk en zijn neus drukte in mijn nieuwe bh. Mijn hand gleed naar zijn erectie en ik maakte zijn riem los. Hij hijgde in mijn oor van genot, en toen ik de knoop en de rits open maakte, kreunde hij en zijn tong begon een woest gevecht met die van mij. Langzaam streelde ik zijn schacht en ballen, en genoot van de hardheid. Mijn hoofd tolde, hier stond ik in de tuin van de buren. Mijn lijf stond bol van de spanning, ik voelde mijn vochtigheid aan de binnenkant van mijn benen. Het bloed pulseerde in mijn clit. Mike draaide me om duwde me wat voorover en zonder veel plichtplegingen trok hij de string aan de kant en duwde zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Het was zo onmetelijk spannend dat mijn buik zich vulde met woeste prikkelingen. Hij duwde diep door en begon beheerst te stoten. Angstvallig probeerde ik mijn kreunen te onderdrukken. Ik had niet veel nodig. Hij greep mijn borst vast, en ik smoorde mijn kreunen door in zijn onderarm te happen. Zijn andere hand stimuleerde mijn clit. En niet veel later kwam ik schokkend met mijn billen tegen zijn buik klaar.

Even liet hij de storm in mij uitrazen. Hij hield me dicht tegen zich aan. Ik liet hem uit me glippen en draaide me om. Met mijn hand om zijn schacht en mijn lippen om zijn eikel begon ik hem te verwennen. Ik proefde mezelf terwijl ik hem diep pijpte. Kleine likjes van mijn tong over zijn eikel en lange halen van mijn hand, lieten hem kreunen. Ik hoorde zijn ingehouden gegrom. En zijn handen grepen in mijn haar.

Met mijn vrije hand pakte ik zijn ballen stevig vast en masseerde ze. Het was zo erotisch en zo heftig daar in het donker achter die schuur. Hij legde zijn hoofd in zijn nek, en genoot intens van mijn mond en mijn handen. Toen voelde ik hoe zijn pik nog iets groeide, en ik wist dat hij zo zou komen. Mijn hand bewoog snel over zijn schacht, mijn mond zoog zich vast rond zijn eikel, en schokkend kwam hij klaar. Dikke stralen sperma kwamen op mijn tong, en zelfs nog een paar spatten op mijn wangen die ik met een vinger wegnam en oplikte. Langzaam omcirkelde ik nog even zijn eikel met mijn tong en likte ook daar alle restjes weg…Mike trok me omhoog en zoende me diep en lang. “Je bent geweldig”, fluisterde hij me in het oor. Ik lachte naar hem, en voelde me fantastisch. Stiekem slopen we terug naar het feest. Mike hield de hele tijd zijn ogen niet van me af. Wanneer hij maar kon raakte hij me aan. Na een heerlijk vervolg van de avond kwamen we in het holst van de nacht thuis.

Al in de gang greep Mike me vast en tongde me diep. Wat kan hij toch heerlijk zoenen. Zijn tong kronkelde om die van mij, zijn lippen volgden het spoor van mijn kaak. Een kreun borrelde in mijn op… Ik was alweer zo opgewonden. Snel begon ik aan zijn kleding te sjorren. Uit moest het, ik wilde hem. Ik wilde hem helemaal naakt.

Gemakkelijk maakte hij het mij niet. Want ondertussen was hij bezig met het open maken van mijn jurk… Al snel vlinderde de jurk op de grond. Mike keek bewonderend naar mij, en dat stuwde mijn lust gevoelens nog meer op. Zijn handen grepen mijn borsten, hij maakte met zijn tong de stof van mijn nieuwe bh op mijn tepels nat. Hete scheuten trokken door mijn harde tepels. Hij duwde me op de trap en met likken en zoenen gleed hij over mijn buik naar mijn slipje. Hij zoende over mijn venusheuvel en met zijn tong duwde hij de stof van het slipje tussen mijn schaamlippen. Het voelde intens lekker en ik kreunde onder het kronkelen van zijn tong. Algauw liet hij zijn natte glibberige tong langs de zijkant van het slipje door mijn vagina glijden en trok hij langzaam het slipje wat aan de kant.

Hij had nu toegang tot mijn hunkerende lijf. En likkend en zoenend verkende hij iedere centimeter. Mike plaagde mijn clit, en ik voelde hoe hij twee vingers diep in me stak. De sensaties door mijn lijf waren gigantisch. Ik voelde hoe mijn lichaam vloeide van mijn sappen. Waanzinnig lekker en intens was het en niet veel later kwam ik trillend en kreunend klaar onder zijn tong en soppende vingers.

“Oh wat was dit lekker “ zuchtte ik. En hijgend zoende ik Mike. Het was alsof ik in een roes zat, en ik was klaar voor nog zoveel meer. Mike draaide me om en in een keer drukte hij zijn heerlijk stijve erectie bij mij naar binnen. Het was zo vurig en zo wild, dat het mijn adem benam. Ohh wat voelde hij hard, iedere gevoelige zenuw leek geraakt te worden. Bijna onmiddellijk kwamen de hete geile scheuten terug in mijn lijf, nu nog veel intenser dan daarvoor. Zijn ritme was strak en woest. Geen lieve strelingen meer maar woeste harde bewegingen. Hij had mijn haren vastgepakt en dreef zijn geslacht meedogenloos keer op keer naar binnen. Het was zo intens en zo rauw, ja opzwepend dat mijn lijf pulseerde en kronkelde. Steeds meer elektrische stromen voeren door mijn lijf. Denken kon ik allang niet meer, mijn lichaam smeekte om verlossing. Met mijn hand stimuleerde ik mijn clit, terwijl Mike me bleef teisteren met zijn harde stoten. Al snel voelde ik mijn orgasme komen aan rollen. Helemaal gaf ik me er aan over en ik voelde hoe Mike ons naar een hoogtepunt dreef.Hij drong steeds dieper in me, en met een diepe kreun spoot hij zijn zaad in mij. Met nog een paar stoten trok hij me mee over de rand en heftig schokkend kronkelde mijn lijf zich in een orgasme die ik tot diep in mijn buik en benen voelde.

Uitgeput en bezweet lagen we op de trap, nog nahijgend. Mike zoende me langdurig. “Meissie wat ben ik blij met een vrouw als jij”. “Ik hou van je”, fluisterde hij in mijn oor. Een geluksgevoel doorstroomde me. Later in bed streelden we elkaar en fluisterden we verliefde dingen tot dat de slaap ons overmande.

Na een hazenslaapje werd ik wakker, en nu kijk ik naar hem, naar zijn vertrouwde verschijning. Ik kijk naar mijn echtgenoot, de man waarmee ik lief en leed deel. Genietend kruip ik dicht tegen mijn lief aan, en voel me gelukkig.

Wat zou hij vinden van mijn tweede gekochte lingerie setje?

 

© Hannette

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  15 comments for “Zaterdagnacht

 1. 16 augustus 2008 at 21:16

  Een lange liefdesroes met vaart beschreven. Heerlijk hoor.

 2. 18 augustus 2008 at 08:50

  heerlijk toch, de erotiek terugbrengen in een vaste n wat vastgeroeste relatie, knap beschreven HHN

 3. WB
  18 augustus 2008 at 14:21

  Goed geschreven, zeer herkenbaar en van een opwindende eenvoud. Heerlijk!

 4. 19 augustus 2008 at 15:03

  Dit is waar erotiek om gaat. Hete passie in een heel gewone relatie, niks gekunsteld, niks gemaakt. .

  Gewone erotiek in een sensueel lekker jasje.

  Briljant

 5. 20 augustus 2008 at 10:22

  Toen ik het las ging er een lekkere rilling door mij heen…………

 6. 21 augustus 2008 at 19:54

  MMMMMMMMMMMMM…………daar word ik geil van, zoals je het beschrijft !

 7. 24 augustus 2008 at 10:12

  Het kostte even wat moeite om in het verhaal te komen. Het begin is wat rommelig, maar daarna loopt het als een trein. Opwindend beschreven verhaal hoe de sleur uit een relatie gehaald wordt.
  Wel even een aandachtspuntje. Probeer te letten op alineaindeling en leestekens.

 8. 24 augustus 2008 at 21:02

  Keimoooooi verhaal, HHN! De verliefdheid en hunkering spat van het scherm. Het is toch fijn als je zo met je man of vrouw kunt samenzijn. Samen kunt spelen en delen, hè?
  En met dat tweede setje…let us know, hihi…

  Grtjs!

 9. 27 augustus 2008 at 10:53

  Een heerlijk herkenbaar verhaal Ga zo door.

 10. 27 augustus 2008 at 21:12

  Mooi simpel verhaal van een vrouw die haar vent terug wil. Taalgebruik soms net wat te stijf en te afstandelijk om echt te raken. Die 'heelijk geurende gel'. Waar ruikt die naar? Viooltjes, musk? en waar dansten ze op? Een lullig walsje van Strauss, of stonden ze geil te kronkelen op een rumba?

 11. 6 september 2008 at 21:19

  Herkenbaar verhaal waar inhoudelijk niets mis mee is, al is er in de meeste gevallen meer voor nodig dan een feestje en een nieuw lingeriesetje om de sleur te doorbreken. De schrijfstijl is vrij eenvoudig, wat het voor iedereen begrijpelijk leesbaar maakt. Desondanks mag de auteur wat mij betreft iets beeldender gaan schrijven door vaker gebruik te maken van bijvoegelijke naamwoorden, bijv. zijn grijpgrage handen, zijn nieuwsgierige ogen, het nauwsluitende jurkje, etc.
  2**

 12. 27 mei 2009 at 20:04

  Juist omdat het zo eenvoudig kwa taalgebruik is is het een verhaal om in een keer te lezen.
  De inhoud is eenvoudig, herkenbaar, dus mag het taalgebruikt dat ook zijn.

 13. 26 juli 2009 at 09:09

  Al je verhalen gelezen.ik blijf erbij je kan heerlijk opwindend schrijven Niet ingewikkeld en gewoon lekker

 14. 2 september 2009 at 22:11

  Heerlijk verhaal en nog niet gelezen tot nu ! Complimentss San

 15. 11 januari 2010 at 17:56

  Zo herkenbaar. Het is zo heerlijk je man op te geilen en vooral zo gemakkelijk. Tenminste nu nog, we zijn nog maar zo kort getrouwd.
  Maar ik weet zeker dat ik hem op deze manier over 20 jaar nog gek kan maken. Heerlijk verteld.

Geef een reactie