Ze stond op de cover

Het was een mooie dag. Ondanks het vroege uur, het was zo'n halfacht 's morgens, scheen de zon alsof ze iets had goed te maken. Door de hoge ramen in het station van Antwerpen viel ze prikkelend naar binnen. Ze wierp er onbewust schaduwen en spelend streelde ze het ijzeren traliewerk, zo typerend voor het Antwerpse gebouw. De architectuur aan de binnenzijde komt nog beter tot zijn recht op dagen zoals deze. Vanuit de hoogte kijkt het stalen gebinte op je neer en neerbuigend moet je daaraan het hoofd bieden, wat veel beter gaat als je geruggensteund wordt door een ardente aprilzon. De geluiden op een zonnige dag zijn ook anders.

Vroeger was ik een geregeld treinreiziger, vooral in mijn studententijd. Maar sinds ik werk en nu in het bezit ben van een auto, lopen de zaken toch anders. Een auto is vaak veel gemakkelijker – files niet meegerekend. Maar nu, in het begin van de paasvakantie, ben ik uitgenodigd door een paar vrienden aan de kust en aangezien ik daar een tweetal daagjes blijf, heb ik besloten de trein te nemen. Het is belangrijk dat ik nadruk leg op het mooie weer. Immers anders, en daar ben ik zeker van, was dit niet gebeurd.

De trein naar Oostende arriveerde twee minuutjes te laat. Dat kan geen kwaad, je geraakt eraan gewoon. Haastig stegen de mensen uit en dan was het aan ons. Mensen op weg naar een nieuwe destinatie. Een kudde onderweg naar de slachtbank. Heb je er al eens op gelet dat mensen gekke gezichten trekken als ze op de trein stappen. Het is alsof ze een eenwegs ticket hebben gekocht, regelrecht naar de hades. Het is altijd leuk om naar mensen op de trein te kijken. Wat is er anders te doen op zo'n trein? Ook deze keer was het weer raak. Als eerste stapte ik een wagon binnen en wilde me nestelen op een zetel in de rijrichting toen ik merkte dat alle anderen dat ook deden. Snel besliste ik om tegen de richting in te gaan zitten. Nu kon ik beter naar hen kijken en dus geniet ik van een leuker uitzicht.

Een oude man passeerde me, zijn gezicht zorgelijk, een krant onder zijn arm, een aktetas in zijn handen. Ongetwijfeld onderweg naar zijn werk. Ik knikte vriendelijk, hij reageerde niet. Mijn aandacht werd getrokken door een troepje jonge meiden. Vrolijk pratend liepen ze me voorbij. Luchtig gekleed genoot ik van het vleugje borsten en billen dat me gegund werd. Ik leek wel een oude snoeper, maar dat was natuurlijk niet. Rechtover me kwam een jongedame zitten. Gewoontjes, niet lelijk, niet echt mooi, niet dik noch dun. Gewoon. Ze haalde uit haar tas een tijdschrift. De Vlaamse editie van het tijdschrift Elle. De trein zette zich in beweging, ik staarde een beetje naar buiten. Het Antwerpse stadsgezicht gleed langzaamaan voorbij.

De eerste halte was Berchem, we waren nog maar net onderweg. De vrouw recht tegenover me stond op en ging weg. Ze vergat haar tijdschrift. Eerst wilde ik nog achter haar lopen, maar misschien was het gewoon niet interessant en had ze het daarom laten liggen. Ik keek naar de advertentie die op de achterflap stond. Een mooie Pioneer geluidsinstallatie. Ik nam het tijdschrift en keek ernaar. Niet slecht. Ik draaide het tijdschrift om en keek naar de cover. Een mooie dame stond me glimlachend aan te kijken vanop het voorblad.

… Heb je ooit wel eens dat gevoel gehad dat alles rondom je vervaagt en dat je blik naar binnen wordt gezogen. De wereld verstomt, de tijd staat stil en je bent gefocussed op datgene voor je. Het krulletje van haar lippen in die glimlach. De diepe blik in haar bijna zilveren ogen. Ik wel, ik beleefde het nu. Op het tijdschrift stond een zowat 25-jarige brunette in lingerie, met het guitigste gezichtje dat ik jaren gezien had. Haar glimlach en pretlichtjes werkten als een betovering op mijn gemoed. Ik was onder de invloed van haar. Dronken in haar. Onbereikbaar…

Met beide voeten op de grond geland, de knal deed pijn. Ik bekeek half weemoedig de foto. Zo objectief mogelijk. Een klein verslagje. 1 meter 75 lang (ruwe schatting, mooi gebouwd). Een klein rond kontje, mooie volle borsten, een hele slanke taille. Een plat maar gespierd buikje, een beetje wasbord. Niet spichtig. Een rond gezicht, zilveren ogen en een glimlach. Onbeschrijfelijk. Dunne lipjes die schreeuwen om een kus (dichter dan dat geraak ik niet, maar jullie hebben nu toch wel min of meer een goed beeld van haar kunnen krijgen). Ze heeft de uitstraling van een Jasmin Le Bon maar dan op zijn Vlaams.

Ik sloeg het tijdschrift open en bekeek de bijgaande pictorial. Allemaal foto's in lingerie die de laatste nieuwe zomerondergoed mode voorstellen. Ik kreeg het er verdomme zelf warm van. Ze was indrukwekkend. Op het einde stond haar naam en modellenbureau: Laure. Pffffff. Zou wel een of ander Italiaans modelletje zijn waar ik nu mijn zinnebeeld op geprikt heb. Feilloos beeldde ik me haar in. De laatste foto stond ze voorovergebukt half in de schaduw enkel een gezicht en half zichtbare boezem geaccentueerd. !Zonder slipje! Hier voelde ik mijn onderlichaam een beroering veroorzaken. Haar slanke benen liepen fel naarbinnen waardoor er net onder haar privé-driehoekje, wat zo in de schaduw lag dat ik het mij enkel kon voorstellen, een driehoekige leegte ontstond. Dat heb ik altijd heel mooi gevonden bij een vrouw. Op de een of andere manier heb ik me altijd sterk aangetrokken gevoeld tot heel die zone, zeker als je ogen aangetrokken kunnen worden oor het streepje licht wat weer de prikkeling inluidt. Vandaar heb ik mij dan ook ontwikkeld tot een 'orale sexheld', zo noemde mijn ex-vriendin me steeds. Toen we uiteen gingen vroeg ze zonder blikken of blozen of ze af en toe nog eens langs mocht komen en ik haar dan wel eventjes wou bevredigen 'op mijn manier', want dat kon ik volgens haar als geen ander. Eerlijk gezegd vind ik het zo plezant dat ik er ook het meest oefening in heb en zegt men niet: oefening baart kunst. Ik hoop in elk geval van wel.

Terwijl ik lusteloos de schamele zinnetjes las die er naast de foto's stonden, stopte de trein alweer in het volgende station. Ik keek op. Sint Niklaas, stad in het land van Waas. Ik besefte dat ik zo'n kwartiertje simpelweg naar diezelfde foto had zitten staren. Pure attractiviteit. Er stond bij dat het toch een Vlaamse is. Ik was verbaasd, maar mijn droommachine slaat op hol. Misschien moest ik eens proberen uit te vinden, hoe ik met haar in contact kon treden, of waar ze woonde, maritale status, enzovoort. Ach ja, dromen. Ze zijn zo mooi, meneer…

De trein zette zich weer in beweging. Tegenover me hadden twee dames plaats genomen. Ik had ze geen aandacht geschonken. Voor me lag het tijdschrift waarover ik gebiologeerd zat weg te dromen. Mijn gedachtegang werd gestoord door het gegniffel van de dames tegenover me. Ik keek op en staarde recht in het lieve glimlachje van de dame in het tijdschrift. Snel keek ik naar de foto en dan terug omhoog. Haar glimlach spreidde zich verder. Mijn hart sloeg nu stil. Mijn mond was verdroogd. Op mijn borstkas leek een olifant te rusten. Langzaam ontsnapte de lucht uit mijn lippen. In het echt was ze nog betoverender dan op de foto's. Verwonderlijk genoeg, want vaak stelt de realiteit een beetje teleur. Ze was lichter gekleurd dan ik van de foto's had onthouden, echter, levendiger. Ik wilde iets leuk zeggen maar veel kwam er niet uit. Haar vriendin had mijn uiterst belachelijke situatie in de gaten en schaterde het uit. Luidop. Laure (althans zo vermoedde ik) bewoog langzaam haar hand, legde die op de knie van haar vriendin, kneep er vergoeilijkend in en de vriendin stopte met lachen.

'Hoi,' zei Laure, 'ik zie dat je naar mij kijkt, althans naar mijn foto's. Vind je ze mooi?' Ik wilde iets aardigs antwoorden, maar wat verder dan proestgeluiden produceerde ik niet. Opnieuw barstte haar vriendin in een schaterlach uit. Heldere klanken streelden mijn hoofd langs opzij. Het leek wel alsof heel deze situatie mij veel bewuster maakte van mijn omgeving. Klanken kregen kleur, kleuren kregen gloed, geuren werden aroma's. Ik luisterde naar haar kalme ademhaling, die ik blijkbaar wist te isoleren uit de omgeving van turbulente geluiden. Mijn blik werd gezogen naar het driehoekje net onder haar hals. Ze slikte en haar ogen branden op mijn huid. Eindelijk hervond ik mijn zelfbeheersing. Het bloed begon weer te stromen, het hart te slaan. Ik kwam erdoor.

'Ze zijn prachtig, werkelijk betoverend.' Hoe het kan weet ik niet maar wat ik zei moet indruk gemaakt hebben, want heel plots stopte de vriendin met giechelen. De geluiden in de trein verstomden (of zo leek het toch). 'Alhoewel ik moet zeggen dat ze verbleken bij het origineel.' Lap, het hoge woord was eruit. Een onverbloemd compliment. Ik geef het toe. Don Juan zou het duizend keer beter aan boord gebracht hebben. Maar aandacht voor de finesse was er sowieso niet. Daarenboven zag ik mezelf toch al nooit in contact komen met zo'n vleesgeworden engel. Ik betwijfel echter of subtiliteit evenveel effect zou gehad hebben als ik nu in deze situatie. Een lichte blos verscheen op haar wangen en haar lichaam dat bijna onzelfzeker reageerde. Haar lippen weken uiteen, en even leek het alsof ze niet wist wat ze moest antwoorden. Haar vriendin brak de spanning van het moment. 'Nou, jij bent ook een mooie, eerst niet weten wat te zeggen en dan ineens met bloemen gooien.' 'Sorry, ik ben nog een beetje verdoofd van het moment, denk ik.' 'Geeft niet, ik ben Karen. En dit is Laure.' We wisselden beleefdheden uit en het gesprek nam nu een leuke aanvang. Eindelijk zullen jullie wel denken. We praatten over van alles en nog wat. We waren allemaal op weg naar de kust. Leuk, dacht ik bij mezelf, misschien komt er nog een staartje aan deze ontmoeting. Terwijl we zo aan het praatten waren, gleden mijn ogen af en toe weg van de conversatie en geraakten ze verstrikt in het lichaam van Laure. Na al wat ik al kon bespeuren in het tijdschrift, was het vanzelfsprekend dat mijn verbeelding niet veel nodig had om een eigen leventje te gaan leiden. Een kleine beschrijving van Karen en Laure is hier misschien wel op zijn plaats. Karen draagt een heel strakke jeans en een wat losvallend T-shirt zonder mouwtjes en met een V-hals, die heel duidelijk de aanzet van een volle boezem aangaf, minstens een C-cup. Ze was licht opgemaakt en had mooie volle lippen. Laure was volledig het tegengestelde. Ze droeg een linnen 3 kwart pantalon, met daarop een openhangend los hemd met eronder een bordeaux topje, ze droeg geen zichtbare make-up, maar wel een zet lang zilveren oorbellen. Haar boezem was een volle B, niet meer (maar ruimschoots voldoende.)

Toen werd ik letterlijk betrapt, starende naar Laure's navel. Laure pikte mijn blik op en moest haar vraag opnieuw stellen. Ik keek op, en onmiddellijk kreeg ik het warm. Ik had zelfs niet gemerkt dat Karen was opgestaan en blijkbaar naar het toilet of zoiets was. Ik verontschuldigde me en ze glimlachte me toe. Ze zei dat ze het niet erg vond, en dat ik daarenboven na mijn leuke compliment van daarstraks toch nog wat tegoed had. Maar ik moest het een beetje minder opvallend doen. Opnieuw bood ik mijn excuses aan en voerde ik ter mijner verdediging aan dat ik geïnteresseerd was geraakt naar het meisje achter de foto's en dat nu ze hier tegenover me zat al mijn fantasie stoppen doorgeslagen waren. Nu was het haar beurt om warm aan te lopen.

We zwegen alletwee, maar de vonken spetterden door de lucht. Onze ogen waren verbonden door dikke touwen en we trokken er allebei aan. Je kon de bezwangerde lucht voelen, dik, droog, warm. Haar borstkas die op en neer ging. Een zweetdruppeltje dat parelde op mijn hoofd en zijn eigen stompzinnige weg naar beneden zocht. We verdronken in de blik van de ander. Het treingeluid verdoofde tot een zacht gezoem, een gezoem dat gonsde in onze oren. Toch twijfelde ik een beetje. Verbeeldde ik het mij niet? Maakte ik er niet meer van dan er was en verzon ik de intense spanning erbij, maar wisten we gewoon niet wat te zeggen tegen elkaar.

Gelukkig kwam op dat moment Karen terug die me onmiddellijk verduidelijkte dat ik niet droomde. Meer zelfs, ze maakte een gevatte opmerking over de spanning die te snijden viel, en dat we moesten oppassen dat de temperatuur de sprinklerinstallatie niet in werking stelde. Laure glimlachte betoverend en keek me bedremmeld aan; Ik lachte luidop en zocht naar een sprankelende manier om te antwoorden, maar besliste uiteindelijk de boel maar te laten. De trein arriveerde te Gent en stond een vijftal minuutjes stil. Alle mensen waren uit onze coupe weggelopen (misschien door de hitte) en we zaten nog met zijn drieën in de trein. Het gesprek ging verder alhoewel het af en toe scheen te stokken bij Laure en mij. We praten over een aantal gewone dingen, vrienden, uitgaan, enzovoort maar gaandeweg leek het gesprek toch steeds persoonlijker te worden. Het scheen me toe dat de beide dames elkaar door en door kenden. Toen ik daar een opmerking over maakte lachten de beiden uitbundig. Ik had blijkbaar iets grappigs gezegd. Ze vertelden dat ze ooit eens verliefd waren geweest op dezelfde jongen, maar omdat ze geen ruzie wilden hadden ze een 'intern' onderzoek gedaan wie de jongen mocht hebben. Er lang nogal wat nadruk op intern en ik keek ze aan en vroeg wat ze daarmee wilden zeggen. Karen vertelde dat toen ze vijftien jaar waren ze afgesproken hadden een aantal objectieve criteria te hanteren om die keuze te maken en dat zij, Karen, gewonnen had. Ze lanceerde een schaapachtig lachje, ik begreep er niets van.

Laure verduidelijkte de affaire toen ze mijn verloren gezicht zag. Borstomtrek, lengte van de benen, haarverschijning en -hoeveelheid, en nog een aantal dingen kregen punten toegewezen en wie het meeste punten had, won. Maar omdat ze de zaak eerlijk wilden maken, hadden ze op een zondagmiddag bij Karen afgesproken om dat bij elkaar te gaan controleren. Naakt hadden ze bij Karen in de kamer elkaar vergelijken en al tastende waren ze de grens gaan verleggen. Zo had Laure voor de eerste keer met iemand gevreeën en had Karen het voor de eerste keer met een meisje gedaan. Het was een boeiende uitleg en mijn penis roerde zich ernstig terwijl ze de hele zaak uit de doekjes deden. Ik zag het al helemaal voor me. Twee beeldschone meisjes die elkaars intiemste plekjes ontdekken en verkennen. Karen was zelfs nog veel explicieter en vertelde dat ze sindsdien als ze beiden in een 'genoeg jongens' periode zaten nog steeds intiem bezochten. Ik dacht dat ik het ging verliezen. Het meisje waar ik zojuist vurig oogspel mee zat uit te wisselen was een verdoken lesbienne. Ik was een beetje teleurgesteld en dat moet blijkbaar op mijn gezicht te zien geweest zijn, want Karen vertelde onmiddellijk dat ze beiden een echte herenstaaf prefereerden, maar dat de afwisseling gewoon een spelletje was. Wellicht eentje wat ze beiden plezant vonden.

Ondertussen keek ik steeds verlangender naar Laure. Ook Karen was best aantrekkelijk en het idee om samen met deze twee schoonheden de rest van de dag (en misschien zelfs nog langer) door te brengen sprak me echt wel aan. Dus stelde ik hun dat ook voor. We kletsten nog een beetje rond en de toon werd steeds persoonlijker. Over persoonlijke voorkeuren, favoriete standje, wensen en dromen. Mijn kans was duidelijk gekomen toen Karen bekende aan Laure dat ze stiekem altijd wel eens een triootje met haar en een vriend had willen maken. Maar aangezien zich die mogelijkheid nog nooit voorgedaan had, was het er nog niet van gekomen. Laure reageerde enthousiast en samen giechelden ze. Ik viel in een tweestrijd. Zou ik mezelf aanbieden voor dit hete avontuur of hoe moest ik dat aanpakken. Eigenlijk had ik wel willen proberen of er met Laure iets uitgebreids te creëren was en dan nu al meteen voorstellen voor een triootje met haar beste vriendin was teveel geweest.

Net toen ik dacht een oplossing gevonden te hebben, stopte de trein in Oostende, onze eindbestemming. Gezamenlijk liepen we naar het strand en zochten daar een gezellig plekje. Eerlijk gezegd had ik liever iets beschuts gevonden in de duinen of zo, want daar waar we nu lagen was het onnoemelijk druk. Gelukkig dachten ook beide dames er zo over en zo kwam het dat we de kusttram namen naar een gebied met heel veel duinen. Daar stapten we af en zochten een aangenaam plekje, een beetje beschut. We zaten ongeveer er hoogte van Heist. Een aangename rustige kustgemeente. We lagen er reeds zo'n half uurtje toen Karen opeens rechtschoot en zei dat de zon meer brandde dan ze gedacht had en vroeg me of ik haar rug niet wou insmeren. Laure draaide zich naar mij toe en vraag daarna bij haar hetzelfde te doen.

Gedwee (wat moet je anders dan je zoveel heerlijk vlees onder handen kunt nemen) begon ik aan het werkje. Karen ging op haar buik liggen en toen ik een beetje olie in mijn handen genomen had, zei ze even te wachten en totaal onverhoeds knoopte ze haar bovenstuk los. Ik kon wel niets zien want ze lag erop en de voorkant was niets verschoven. Ik streelde zo zachtjes mogelijk, liever dat dan strelen en kon aan haar reacties merken dat ze het wel aangenaam vond. Toen ik onder aan haar rug gekomen was wreef ik een beetje ruwer, daardoor een soort van massagewerk simulerend. Dit had het benodigde effect. Ze kreunde en liet het zich duidelijk welgevallen. Ik ging nog eventjes door maar wierp steels een blik op Laure om te kijken of ze me in de gaten hield. Dat bleek niet zo te zijn en ik wilde me terug op Karen concentreren toen ik haar blik ving. Laure keek me even doordringend aan als in de trein, en binnen de seconde was ik weer verloren. Karen had zich ondertussen tegoed gedaan aan de kleine massage en leek wel te slapen. Dat was niet echt zo, ze rustte gewoon wat. Daarom verlegde ik mijn aandacht naar Laure. Die droeg een soort van tweedelig badpak. Een pak wat achteraan een deel leek en vooraan twee delen. Toen ik wou beginnen, ging ze op haar knieën zitten, keek even naar Karen, zag dat die quasi sliep, trok het bovenstuk uit en gaf me alzo zicht op haar wondermooie borsten. Ik had al heel wat borsten gezien, maar deze exemplaren sloegen alles. Het leek wel of de schoonheid, die haar hele 'zijn' uitstraalde nog eens geaccentueerd werd in haar borsten. De perfecte B-cup bekroont met hele fijne donkergekleurde tepels. Ze stonden al een beetje erect, waarschijnlijk van de langsstrelende wind. Ze plaagde me ogenschijnlijk een beetje want ze bleef extra lang rechtop zitten, toen boog ze zich toch terug naar haar handdoek en kwam ik toch terug naar de realiteit. Deze wondermooie vrouw was meer dan betoverend.

Ze moet me hebben zien staren, want toen ik eindelijk mijn handen op haar rug zette om te beginnen fluisterde ze: 'en mooi wat je te zien kreeg? Heeft het effect?' Ik weet niet waarom ik toen zo lullig antwoordde maar ik zei dat mijn penis bijna uit mijn broek floepte, zo sterk was het effect. Ze glimlachte, pinkte een oogje en streelde snel met haar hand over mijn erectie. 'Als je goed je best doet, doe ik dat zodadelijk ook, beloofd.'

Ik wist niet waar ik het had maar ik heb nog nooit zo intens iemand gestreeld/gemasseerd als toen. Ik heb heel haar rug onderhanden genomen, haar benen en voeten (die een extra behandeling kregen) en zelfs de binnenkant van haar dijen moesten eraan geloven. Toen ik bovenaan in haar driehoekje was aangekomen opende ze spontaan wijd haar benen en gaf me daarmee duidelijk aan dat ik verder mocht gaan. Ze was kletsnat daarbinnen en de temperatuur streelde overduidelijk mijn hand. Een beetje terloops streelde ik door haar badpak heen haar duidelijk gezwollen lipjes. Ze kreunde, ik ging verder en drukte harder, ze kreunde luider, ik keek ongerust naar Karen, die sliep overduidelijk nu. Ik stroopte het middenstrookje van haar badpak en met een vinger gleed ik over haar naakte lipjes. Het effect was overdonderend, ze draaide met haar kontje en drukt het achteruit, tegen mijn vinger op. Ze streelde als het ware haarzelf over mij heen. Doordat haar onderlijf loskwam van de grond, pakte ik haar badpak en stroopte het af. Ze liet me begaan en maakte het me zelfs makkelijk. Ze spreidde opnieuw haar lange benen en ik ging verder met mijn vingers op onderzoek uit. Steeds heftiger werden haar bewegingen, op een gegeven moment drukte ik mijn duim naar binnen en ze was blijkbaar zo opgewonden dat alleen daardoor al ze klaarkwam, ze kreunde luid en hartstochtelijk en nog steeds op haar buik gelegen kromde haar hele rug, bijna als een parabool. Een wonderbaarlijk zicht, want daardoor bood ze mij een uitzicht op haar stevige borstjes. Onmiddellijk gleed een van mijn handen eroverheen en dit verlengde haar orgasme nog verder. Door de kromming was mijn hand verschoven en zat mijn duim nog in haar maar drukte mijn middelvinger tegen haar kontgaatje. Voorzichtig duwde ik tegen het roosje en Laure kreunde luidop Ja, een duidelijk teken dat ik verder mocht gaan. Ik bevochtigde mijn vinger en dreef hem beetje bij beetje in haar nauwe aarsje. Ze vroeg het zachtjes aan te doen, want ze was hier nog een volledig maagd in. Ik respecteerde haar wens en vingerde haar ultrazacht in kut en kont. Het duurde geen minuutje of ze kwam opnieuw klaar en viel uitgeput op het zand neer. De plof wekte Karen en die zag onmiddellijk de situatie door. Ze lachte luidop en zei dat het niet eerlijk was dat we haar niet gewekt hadden om mee te delen in de pret.

Ik keek naar Laure en een verstandsblik schoot door ons heen. Ik mocht ook wel een beetje spelen met Karen, maar ik was van HAAR. Ik wilde niet liever. Ik betrok Karen bij het spel en speelde een beetje met haar borsten, een grote C-cup, misschien zelfs D-cup, met aangepaste grove tepels, lichtbruin van kleur. Ze reageerde aardig op de strelingen en ik manoeuvreerde me zo tussen de twee dames in dat ik voor elk een hand had. Beide lagen op hun rug, met hun ogen dicht. Ik streelde de borsten van Karen en zetten mijn lippen rond een tepel van Laure en dat wisselde ik af, tot beide dames daarvan genoeg hadden. Langzaam zakte ik neerwaarts met mijn mond over de buik van Laure en streelde ondertussen me beide handen de venusheuvel van Karen. Compleet kaal geschoren, een heel lekker gevoel. Laure was slechts lichtjes bijgetrimd, maar dat stond haar dan ook prachtig. Beide dames vertoonden geen zonnesporen dus ze zonden af en toe al eens naakt, en zeker topless. Ik likte Laure uitgebreid en drong diep in Karen met meerdere vingers. Karen lag hevig te bewegen en Laure kreunde luid. Ik wisselde ze uit en likte nu Karen, die op handen en voeten was gaan zitten en ondertussen streelde ik de borsten van Laure die ondertussen door mijn zwemshort mijn penis aan het strelen was.

Ze stroopte mijn broek naar beneden en bevrijdde mijn apparaat. Die stond loeihard en ik voelde de eerste vochtdruppel al naar voren schuiven. Ze keek er naar, zuchtte en schoof met haar mond over mijn buik recht naar mijn pik toe. Ze gleed met haar lippen langs de stam en nam het topje voorzichtig naar binnen. Het effect was overdonderend. Heel zachtjes bewoog ze met haar tong op en neer, heel zachtjes. Ondertussen was ik Laure uitgebreid aan het likken. Ik lag op mijn rug, zij zat praktisch op mijn gezicht en genoot honderduit en Laure likt vol overgave mijn lul. Ik probeerde naar benden te kijken en kreeg een kort glimp van het pijpwerk, maar dat deed me bijna klaarkomen zo geil was het uitzicht. Ik verhevigde mijn werk bij Karen en likte met een beetje extra kracht langs haar kittelaar en stak dan plots mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Zo had ik geleerd dat het het meeste effect had. Uitgebreid heel het kutje bewerken, lipjes, kittelaar en voormondje en af en toe binnen stoten en dan nog het liefst op verschillende ritmes had duidelijk het meeste effect en ik was dan ook nog geen enkele dame tegengekomen die daar niet horendol van werd. Ook op Karen had het effect, ze schreeuwde bijna tegen Laure dat ik zo lekker befte en dat ze ging klaarkomen. Ik likte snel over haar aarsje en stak een vinger naar binnen en dat was genoeg voor haar om een overweldigend orgasme te krijgen. Laure genoot van haar klaarschokkende vriendin. En schoot diep over mijn penis heen. Het leek wel of ze hem tot achter in haar keel drukte. Dat was ook zo. Het was de eerste deepthroat behandeling die ik kreeg en ik genoot als nooit tevoren. Plots voelde ik mijn sappen omhoog duwen en voor ik kon verwittigen spoot ik in haar keel. Ze drukte mijn penis nog steviger naar binnen en slikt alles door. Dat was de eerste keer dat me dat overkwam en van puur genot bleef mijn penis stijf omhoog staan. Ik liet me helemaal gaan.

Laure die mijn stijve penis nog vast had, kroop omhoog, gaf me een vurige tongzoen en liet haar kutje over mijn leuter zakken. We wipten dat het een lieve lust was en bleven doorgaan tot ze klaarkwam. Terwijl we zo bezig waren had Karen zich achter ons gevestigd en likte daar waar ze bij kon komen. Het kontje van Laure, mijn ballen, een stuk van mijn stam enzovoort. Toen mijn lul naar buiten floepte, likte ze er hevig aan en stopte hem dan weer in Laure's kutje. Daardoor werd het een echte kliederboel. Plots wou Karen weer. Nadat Laure voor de tweede keer een overduidelijk orgasme had gehad en haar sappen over mijn ballen stroomden. Laure ruimde plaats en Karen ging op handen en voeten zitten en zei dat ik zo naar binnen moest. Laure ging wijdbeens over Karen staan en presenteerde me haar poesje om schoon te likken, wat ik met veel plezier en overgave deed.

Ondertussen bewoog ik op en neer in Karen's kutje wat strak rondom mijn penis zat. Steeds afwisselend van tempo probeerde ik haar zoveel mogelijk genot te geven. Ik bewoog mijn onderlichaam draaiend, wat een soort van schroefeffect gaf in haar strakke gaatje. Het had de juiste gevolgen want plots schokte ze en kwam ze hevig klaar. Toen haalde ze mijn penis uit haar kutje en duwde hem tegen haar gaatje. Nat door haar en mijn sappen gleed ik vrij gemakkelijk naar binnen en terwijl ik stevig doordrukte was ze alweer flink aan het kreunen. Ook Laure begon fel te kreunen, aangevend dat haar hoogtepunt naderde. Ze duwde echt haar onderlijf krachtig tegen mijn tong en schreeuwde om meer. Plots kneep Karen fel in mijn penis en klemde zo mijn penis af, ze kwam hevig klaar en tegelijkertijd voelde ik Laure volledig verkrampen, ook zij kwam klaar. Ik liet beide dames helemaal gaan en begeleidde hen in hun orgasmen.

Toen kon ik niet meer. Uitgeput liet ik me voorover vallen en beide dames kwamen naast me liggen. Laure vroeg of ik nog klaargekomen was in Karen, ik zei van niet en ze boog zich naar Karen en spraken samen af om me nog eens oraal te verwennen. Mijn penis was een beetje slap geworden, maar hun beider aandacht verhelpt dat al gauw. En vol overgave pijpten ze me naar een klaterend hoogtepunt waarbij Laure mijn ballen en onderstam onderhanden nam en Karen me vol in haar mondje nam. Mijn eerste straal kwam dan ook bij haar terecht, de volgenden in het mondje van Laure, de laatste straal deelden ze zusterlijk. Na het spuiten nam Laure mijn penis nog eens diep in haar mond en likte hem schoon, daarna kwamen ze alletwee weer naast me liggen en doezelden weg in elkaars armen.

We werden wakker omdat het buiten frisser begon te worden. We besloten samen naar mijn vrienden te gaan en wat we daar nog beleefd hebben, vertel ik jullie als jullie het willen weten. Laat eens wat van jullie horen.

We vertrokken omdat het een beetje frisser was geworden en omdat we allemaal toe waren aan een stevige maaltijd. De innerlijke mens versterken. Het werd een rustig restaurantje in Heist. En rustig hadden we nodig want na luttele tellen besteld te hebben zaten we weer aan elkaar. Het begon nochtans onschuldig. We zaten achterin een zaak, waar slechts twee jonge serveuses aanwezig waren. Ik zat in de verre hoek, tegen een muur en Karen zat naast me. Recht tegenover me zat Laure. Boven op tafel had ik mijn hand op de hare liggen. Nadat het aperitief was gebracht voelde ik plots een voet in mijn kruis bewegen. Laure had haar sandalen uitgedaan en bewoog nu met friemelende tenen langs mijn been omhoog. Aangezien ik slechts een korte short aanhad, had ze behoorlijk wat ruimte om tot heel dichtbij haar doel te arriveren; het was een uiterst opwindende situatie want ondertussen probeerde ik het gesprek tussen ons drieën niet te laten instorten. Ik dacht dat Karen niets in de gaten had en hopelijk de diensters al helemaal niet.

Toch moet de hitte in mijn gezicht te lezen zijn geweest, want plots vroeg Karen of ze ook nog een handje mocht helpen. Ze keek naar Laure en die knikte, waarop ze letterlijk de daad bij het woord voegde. Ze pakte mijn short, duwde de pijp helemaal open en bevrijdde via opzij mijn lul. Die wreef ze op en neer langs de voet van Laure. Die op haar beurt gretig weerwerk verzorgde. Karen greep mijn ballen vast en masseerde ondertussen zachtjes mijn zak. Het werd een hete affaire. Op een gegeven moment kwam de serveuse langs en die vroeg of alles naar wens was. Misschien hadden we het wat warm en ze liep zonder antwoord weg en daarna voelde we een fris briesje van een of andere airco. Het deed toch wel deugd. Ook ik had nu mijn schoenen uitgedaan en deed een olijke poging Laure een wederdienst te bezorgen; dat lukte beter dan voorzien want Laure droeg slechts een korte pareo boven op haar badpak wat ze opzij schoof teoen ze mijn voetenwerk begon te voelen. Steeds sneller ging onze ademhaling. Ondertussen richtte ik ook een beetje aandacht op Karen. Met mijn hand veroverde ik haar dijen en begon langzaam aan een klein beetje zacht vingerwerk. Dat werd duidelijk op prijs gesteld (gelukkig, ik deed echt mijn best). Meer nog Karen zakt onderuit zodat ik zo diep mogelijk met meerdere vingers kon binnendringen. Dat had ze het liefst, verklaarde ze.

Ik was er ondertussen, met een beetje hulp van Laure, in geslaagd met mijn dikke teen in het kutje van Laure door te stoten. Ze bewoog haar onderlichaam op en neer. Ze trok daarvoor wel haar eigen voet weg, maar mijn penis werd lief vertroeteld door het handenspel van Karen. Die wou echter meer en na een korte blik geworpen te hebben op de bediening (die ver weg en geanimeerd ergens anders mee bezig waren) bukte ze zich over mijn lul en nam hem diep in haar mond. Dit was wel een heel bevreemdend triootje geworden. Ik teenvrijen met Laure, ondertussen karen vingerend die mij oraal bevredigde. Ik kreeg het superheet en sloot mijn ogen om extra van de situatie te kunnen genieten. Ook Laure had haar ogen gesloten en was zich aan het klaar rijden op mijn tenen. Ik voelde haar vingers over haar kittelaartje razen.

Het was een zware vergissing om onze ogen dicht te doen want zo zagen we de serveuses niet afkomen. Ik werd opgeschrikt door een kuch; Ik opende mijn ogen en keek recht naar de jongste van de twee serveuses die met een knalrode kop op ons stond neer te kijken. Volledig verbouwereerd.

Zuda

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie