Ziekenbezoek

Mijn vrouw Mathilde voelde zich al een paar dagen niet erg lekker, maar bleef toch moedig op de been, tot vrijdagavond, toen ging het echt niet meer. Ze rilde van de koorts en besloot meteen na het eten naar bed te gaan. Als een zorgzaam echtgenoot stopte ik haar lekker in en vertroetelde ik haar zoveel ik kon. Bezorgd vroeg ik nog of ik de dokter moest bellen, maar nee zei ze rillerig: het zal morgen wel over zijn.

“Maar wil jij alvast Elly even bellen”, vroeg ze, “en zeggen dat ik morgen misschien niet mee kan om boodschappen te doen?”

Elke zaterdagmiddag gaat mijn vrouw boodschappen doen met haar zus Elly. Over de verschijningsvorm van mijn vrouw heb ik beslist niet te klagen, maar Elly is haar jongere uitgave: een bijzonder knappe, kittige meid van nét 20 – tien jaar jonger dan Mathilde – met halflange zwarte haren, donkere ogen in een sprekend amandelvormig toetje, altijd gekleed in een kort strak rokje, alsof ze de wereld haar prachtige lange benen niet wil ontzeggen, en een uitdagend bloesje of truitje waar haar tietjes uit lijken te barsten. Kortom, een meid die op straat het nodige bekijks heeft, maar ook een héte meid, zoals ik zelf tot mijn onuitsprekelijke genoegen had mogen ervaren. Een jaar geleden was het tijdens een familiefeestje begonnen met een snelle tongzoen in de keuken. Een incident dacht ik, te danken aan de drank die rijkelijk had gevloeid, maar er kwam nog een keer en er ontstond iets als een heimelijke verhouding, hoewel 'verhouding' wel een erg groot woord is voor de paar gestolen momenten waarop we even onze lichamen tegen elkaar hadden gedraaid en elkaars speeksel geproefd. Eén keer had ik onder haar rokje mogen voelen, in de gang terwijl ik haar jas aannam. Spetterende blote billen in een geil stringetje. Meer tijd was er niet geweest. Dat was het wel zo'n beetje. Per slot van rekening was ik met haar zuster getrouwd en had ze zelf ook een vriend. Voorzichtigheid was dus geboden.

Maar nu opende zich ineens een weids perspectief.

“Ja”, zei ik braaf tegen mijn echtgenote, “ik zal haar meteen bellen. Maar je weet hoe ze is: misschien komt ze dan meteen wel hierheen om te kijken hoe het met je gaat….”

“Dat vind je toch niet erg?”, bibberde ze met haar koortslipjes.

Nee, dat zou ik helemaal niet erg vinden. Zo zei ik het niet precies, maar inwendig kolkte ik al. Nu was het maar te hopen dat ze thuis was en niet bij haar vriendje! Gelukkig was het nog vroeg (acht uur) en ik haastte me naar beneden.

“Ziek?”, vroeg Elly bezorgd toen ik haar uitlegde wat er aan de hand. “Toch niets ergs?”

“Ach nee, een griepje denk ik”, begon ik mijn zorgvuldig voorbereide planning. “Maar ze kan morgen waarschijnlijk niet met je mee om boodschappen…..”

Ja, dat begreep ze wel.

“Ik denk wel dat ze het leuk zou vinden als je nu nog even op bezoek kwam”, loog ik keihard. “Tenzij je andere plannen hebt natuurlijk….”

“Ik ga vanavond met Richard uit”, kwam het aarzelend. “Maar ik kan wel even komen……”

“Ze ligt nu op bed”, ging ik geniepig verder. “En komt er de hele avond niet meer uit, dat is zeker….”

Het was even stil aan de andere kant.

“Rotzak', fluisterde ze toen. “Wil je misbruik maken van de situatie?”

“Zo'n kans krijgen we misschien nooit meer”, gaf ik verwachtingsvol toe.

Ik hoorde haar slikken. “Okay”, lispelde ze toen, “ik kom wel even, maar haal je geen gekke dingen in je kop…”

Halleluja! Ze kwám en met de betrekkelijke vrijheid die we nu hadden zou het misschien wel mogelijk zijn….. Mijn broek begon al op te zwellen bij de gedachte alleen. Voorzichtig sloop ik snel de trap op om via de openstaande slaapkamerdeur poolshoogte te nemen van de situatie. Mathilde leek te slapen. Ze lag op haar zij en reageerde niet toen ik op kousenvoeten om het bed heen liep. Mooi! Ik haastte me naar beneden en nam positie in schuin achter de gordijnen van het voorraam, zodat ik de straat in de gaten kon houden. Zodra ik haar rode autootje zou zien verschijnen, zou ik als de weerlicht de voordeur openen, vóórdat ze in haar naïviteit de bel zou gebruiken en mijn vrouw die lag te sluimeren wakker zou laten schrikken.

Verdomme, wat duurde dat lang! Ik werd hitsiger en hitsiger en kreeg bijna tranen in mijn ogen van het turen. Daar was ze! Ik zag haar vanaf een zijstraat onze straat indraaien en vloog met kloppend hart naar de voordeur. Ze keek verbaasd toen de deur al openging voordat ze de gelegenheid had gehad haar bezoek aan te kondigen. Ik legde snel mijn vinger op mijn lippen.

“Ssst, ze slaapt!”

Ze had een bosje bloemen gekocht, daarom was ze wat verlaat, de schat. Ze legde ze even op de trap om zich van haar jasje te ontdoen en vergastte me op het kortste rokje dat ik ooit meende te hebben gezien. Mijn jongen schoot meteen in het gelid toen ze zich uitrekte om haar manteltje aan de kapstok te hangen en mijn handen schoten automatisch uit naar die uitdagende billen.

“Pas op voor de bloemen”, hijgde ze toen ik onbeheerst het zachtzijden broekje naar beneden rukte.

Er kwam een waas voor mijn ogen toen ze zich gewillig voorover bukte, haar handjes op de trede net boven het bosje tulpen. Ik nam niet eens de tijd om het slipje fatsoenlijk te verwijderen, trok mijn broek naar beneden en duwde mijn opgewonden lul meteen tussen haar benen. Eindelijk zat ik in de meest begerenswaardige kut van het westelijk halfrond.

Hadden we toch te veel lawaai gemaakt? Ik had nog maar net enkele oefenstoten geplaatst toen de stem van mijn vrouw ons neukpartijtje verstoorde: “Wibaut, is daar iemand?”

“Ja schat”, riep ik terug, terwijl ik mijn lat nog enkele malen heen en weer haalde in het drijfzand van Elly's poes. “Je zusje is net gekomen!”

De dubbele bodem van die laatste opmerking ontging me op dat moment. Ik haalde met spijt mijn lul terug. Elly trapte op vakkundige wijze haar onderbroekje van haar voeten, nam de bloemen in haar hand en steeg de trap op. Met glazige ogen borg ik mijn gereedschap weer op en volgde de dansende, blote billen van mijn schoonzusje naar de slaapkamer. Toen ze voorover bukte om haar arme zusje een kusje te geven schoot haar blote kont pontificaal tevoorschijn, maar ze wist heel goed dat alleen ik dat kon zien! Ze was drijfgeil, dat was duidelijk, en ik nam me voor haar niet te laten gaan voordat ik haar en mezelf had klaargeneukt.

Voorlopig echter liet ik de zusjes maar even alleen. Beneden lag het broekje van overgave. Ik raapte het op alsof een kostbaar kleinood was. Zou ze dit speciaal voor mij hebben aangetrokken? Het was geen stringetje, maar een wuft doorschijnend stukje textiel, maagdelijk wit, althans tot op zekere hoogte. Daar waar het tegen haar kutje gekneld had gezeten had het een ietwat andere tint. Met mijn neus in het broekje snoof ik de vaginaal-aromatische geur op die ze had achtergelaten en zo liep ik naar de kamer, waar ik met het broekje nog steeds tegen mijn gezicht wegzakte in mijn leren fauteuil. Het leed geen twijfel dat ze dit aroma al op weg hierheen had afgescheiden. De soepelheid waarmee ik zojuist haar glibberige grotje was binnengegleden had het ten overvloede bewezen. Zou ze in haar blote kontje daarboven haar geilheid vasthouden?

De rillingen liepen me over de rug bij de gedachte dat het op dit ultieme moment toch nog wel eens mis kon lopen. Hoe laat had ze met Richard afgesproken en hoe lang zou ze in 's hemelsnaam nog met haar zusje blijven klessebessen? Het duurde nu al twintig minuten, het was vijf over negen en de klokt tikte maar door…. Kwart over negen. Afscheidsgeluiden van boven en voetstapjes op de trap. Het uur van de waarheid was daar!

Elly zag er wat verhit uit toen ze de kamer binnenstapte. De spanning? Ze liep zonder iets te zeggen naar de salontafel waarop ik haar broekje had uitgestald en wilde het oppakken. Maar ik schroefde meteen mijn hand om haar pols.

'Je gaat toch niet zomaar weg?', fluisterde ik geschrokken.

'Natuurlijk wel', fluisterde ze terug. 'Wat zou Mathilde ervan denken als ik hier beneden bleef!?'

Ze richtte een blik naar boven. 'Ze is wakker nu! En trouwens, Richard komt me om half elf halen!'

Er was geen sprake van dat ik dit snoepje zou laten gaan, al moest ik de grootst mogelijke risico's nemen! In een uur en een kwartier kon ik haar driemaal in de rondte naaien! Toen ik haar pols losliet, griste ze het broekje van de tafel, maar ze was onder dat korte rokje nog kwetsbaar bloot en voor ze zich uit de voeten kon maken had ik mijn hand tussen haar benen. Ze kneep haar billen samen, maar te laat: wijs en middelvinger zaten al in haar neukholletje en tegen de preliminaire bewegingen die ik uitvoerde was ze niet bestand. Ze wankelde even en plofte toen op mijn schoot. Dat mijn vingers daarbij uit haar kutje schoten nam ik graag voor lief, want daar stond tegenover dat ik haar nu met beide handen over haar blote buik vast kon houden.

'Luister!', fluisterde ik in haar oor: 'ik heb een idee….'

'Dat kan toch niet!', bibberde ze, toen ik uitgesproken was, maar ach: haar kutje dat ik nu met gemak kon bestrijken sprak andere taal. Een halve minuut later stonden we in de gang.

'Joehoe, Mathilde', riep Elly onderaan de trap. 'Ik ga er vandoor, ik kom morgen weer!'

'Ok liefje', gorgelde mijn vrouw van boven, 'veel plezier vanavond!'

Ze moest eens weten! Ik opende de buitendeur en riep overdreven dág tegen iemand die niet verdween… Elly stond werkelijk te rieren op haar benen toen ik de deur weer sloot.

'Niet hier!', fluisterde ze zenuwachtig toen ik meteen een aanval op haar bloesje deed, maar juist wel hier, dacht ik verbeten, want ik wilde haar helemaal uit de kleren en hier in de gang, onderaan de trap, kon ze zich binnen gehoorsafstand van haar zieke zus geen discussie permitteren. Dat duivelse plan werkte uitstekend, want ze stak toen ik aan bleef dringen haar armen in de hoogte, zodat ik het bloesje over haar hoofd kon trekken. Natuurlijk droeg ze geen beha. De halvemaanvormige sculpturen waren perfect in balans met de rest van haar zinderende bovenlijf en de roserode knopjes die priemend omhoog staken vormden de finesse van een absoluut meesterwerk. Ze aan te raken ging me door merg en been en de zachte siddering die door haar heen trok zette zich voort door mijn gevoelszenuwen tot in het topje van mijn lul. Onverbiddelijk gleden mijn handen naar de sluiting van haar rokje.

'We gaan het toch niet hier doen?', was haar enige gefluisterde verweer toen het knoopje opensprong. Ik schudde mijn hoofd en trok het rokje naar beneden. Een waarachtige neukengel rees voor me op in stralende naaktheid, een toefje ondeugend haar op de juiste plaats, een plat buikje met een diepe navel, ronde strakke billetjes, zacht deinende tietjes. Ik moest ervan slikken en pakte snel haar hand. Met achterlating van haar kleren voerde ik haar naar de kamer.

'Wacht hier op me', fluisterde ik, 'ik ben zo terug!'

Ze knikte verwezen en zakte in de bank. Listig als ik was – ze moest eens op andere gedachten komen! – nam ik Elly's rokje en bloesje mee de trap op en deponeerde ze op de overloop voordat ik de slaapkamer binnenging.

'Hai liefje', boog ik me bezorgd over mijn vrouw, die diep onder de dekens was gedoken. 'Moet ik nog wat voor je halen? Iets te drinken misschien?'

Ze keek me lodderig aan en glimlachte dankbaar. 'Nee, dank je, schat, laat mij maar slapen….'

Hufterige klootzak die ik was, ging ik even op de rand van het bed zitten om mijn geluk tot het uiterste te beproeven. Nu haar jongere zusje naakt beneden zat, wilde ik haar wat oudere evenbeeld nog even in me opnemen. Ik trok het dekbed opzij en streelde door haar nachthemd heen haar borsten.

'Hm…, gek', murmelde ze, 'wat doe je?'

'Je hebt het veel te warm kindje', monkelde ik schijnheilig: 'het is beter om alles uit te doen….'

Ze zuchtte. 'Denk je?'

Ik was haar hemd al aan het optrekken en ze richtte zich gehoorzaam op.

'Veel beter', knikte ik terwijl ik het over haar hoofd haalde. 'Blijf even op je rug leggen, dan trek ik je broekje ook uit!'

Ik sloeg het dekbed helemaal terug en terwijl ik het tweede broekje van die avond afstroopte, sprongen de knopen zowat van mijn broek. Alleen al het idee dat ik nu twee naakte zusjes onder mijn dak had! Brrr! Ik kuste haar op haar buik, streelde even over haar kut en sloeg het dekbed terug.

'Ga maar lekker slapen', zei ik en gaf haar nog een kusje op haar voorhoofd.

'Hmm, hm', mompelde ze slaperig.

Ik sloop de slaapkamer uit en sloot behoedzaam de deur achter me. Met de kledingstukjes van Elly onder mijn arm daalde ik de trap af. In de hal kleedde ik mezelf uit en legde beide bundeltjes met kleren onder de kapstok. Mijn rentree had het gewenste effect. Elly zat nog steeds op de bank, haar armen om haar tietjes gevouwen en haar mond viel open toen ze mijn zwiepende pijp zag.

'Laat je de deur openstaan?', bibberde ze benauwd toen ik meteen op haar afstapte.

'Ja, maar de slaapkamerdeur is dicht', zei ik. 'En ze is al ongeveer vertrokken.'

Ik stond voor haar. Dit was het moment, ik mocht geen seconde meer verloren laten gaan, mijn lul hoorde in de 20-jarige kut van mijn schoonzus geboord te worden en wel meteen. Ik boog over haar heen, klemde mijn armen om haar middel en trok met een ruk haar kont omhoog van de bank. Haar donkere ogen sperden wijd open toen ze half achterover tuimelde en ik tussen haar halfopgerichte benen opdrong. Maar ze was gelukkig niet vergeten dat ze hier was gebleven om te worden geneukt en omdat de springerige duivel niet vanzelf in haar doosje verdween, greep ze hem beet en duwde de eikel in de goede richting. Ik trok haar nog wat verder omhoog tot ze alleen nog met haar rug op de bank lag en toen ze de top tussen haar kledderige lipjes had gemanoeuvreerd stootte ik meteen door tot in haar baarmoeder, waardoor haar kontje weer op de bank daalde, maar dat was alleen om wat houvast te krijgen.

Toen ik haar klemvast had, trok ik haar opnieuw de hoogte in. Ze begreep onmiddellijk wat de bedoeling was en sloeg haar armen om mijn nek. Dat stelde me in staat haar helemaal op te tillen en ook nu weer voelde ze me perfect aan. Haar benen kromden om mijn middel zodat ik mijn rug kon rechten. Als op een stengeltje zwiepte haar hoofdje naar me toe, haar mondje happend naar lucht. In plaats van lucht kreeg ze mijn tong, die ze al kende, maar zich nooit zo gulzig in haar had gepropt. En even gulzig was haar antwoord, maar dat was niet verwonderlijk nu ze wippend op mijn stok in triomf de kamer werd rondgedragen.

Dat ik mij in haar geilheid niet had vergist bewees ze door zelf fanatiek mee te helpen haar kut te smeren. Ze dánste zo hard op mijn lul dat ik maar ternauwernood de tafel haalde zonder te vallen. De klets van haar billen op het eikenhout was het hardste geluid tot nu toe, maar ze bekommerde zich daarom net zo min als ik. Nu ik haar gewicht niet meer hoefde te torsen kon ik harder in haar doorstoten en dat was ook de reden waarom ik haar daar even wegzette. Het opgewonden gesnuif van haar neus in mijn oor begeleidde me als hemelse muziek. Het klonk steeds sneller en sneller en dat was een familietrekje dat ik herkende want ook Mathilde kondigt zo haar orgasmes aan. Dat moest er nu eerst uit en dus ramde ik nog harder mijn ballen tegen haar kut.

Met een geluid dat het midden hield tussen de piepende remmen van een auto en het (maar dan onderdrukt) huilen van een sirene kwam ze. Ze trok woest aan mijn haren terwijl ze die jammerkreet tegen mijn buis van Eustachius los liet. Ik wist het nu zeker: ze wilde over de kling worden gejaagd met alles wat ik in me had. Alleen moest ik het geluid dempen. Dat hoefde ze allemaal niet uit te leggen: ik kende haar zus. Ik trok mijn druipende lul uit haar en hielp haar van de tafel.

Ze schokte nog na van haar orgasme, maar haar ogen spetterden van geilheid en haar mondje hapte: 'meer, meer!' Ze zou me niet meer vergeten! Ik drukte haar op haar knieën en zette haar handen in positie. Paardje rijden, mijn specialiteit! De spelregels wijzen zich vanzelf. Ik ging achter haar zitten, trok haar billen uit elkaar en beukte hem als een razende naar binnen. Het effect is altijd hetzelfde. Ze verwachten niet zo'n hevige stoot en worden uit hun evenwicht gebracht. Om dat evenwicht te herstellen verplaatsen ze snel hun handen naar voren en daarmee is de eerste stap gezet. Meteen daarna moet de tweede stoot geplaatst worden, minstens net zo krachtig als de tweede keer en dan hebben ze meestal wel door dat het de bedoeling is om te blijven kruipen. Mijn vrouw is er verslaafd aan, want zo zie je nog eens wat van je huis vanuit een andere invalshoek, terwijl dan niet de plintjes maar je kut wordt uitgebezemd.

Elly had al snel in de gaten hoe godsgruwelijk lekker het is om op het juiste moment stil te blijven zitten voor het ontvangen van de mokerslag, om dan snel vooruit te kruipen en mijn lul bijna (maar niet helemaal) naar buiten te laten trekken en halt te houden voor de volgende zwieper. Je moet het na een meter of vier afwisselen met een staccato-roffel, en dat kwam in dit geval uitzonderlijk goed uit, omdat ik in het voorbijgaan haar broekje op de grond zag liggen. Ik raapte het op en toen ze met haar billetjes omhoog mijn nieuwe stoot afwachtte, boog ik over haar heen om het in haar mond te proppen.

Ze wist niet wat haar overkwam, maar op zo'n moment, als je met je volle gewicht over haar heen hangend je pomp naar binnen laat draaien, doet een vrouw álles. En ze zou merken welk nut het uiteindelijk had, want ik liet mijn gewicht steeds zwaarder op haar hangen, tot ze amechtig door haar ellebogen ging. Dat is het juiste moment om de naaimachine turbo te laten draaien. En daarom was het goed dat ze haar broekje in haar mond had, want ze zou hemel en hel bij elkaar hebben gegild.

Ze kwam al na vijf of zes stoten als een gék en omdat ik zag dat de tijd bijna op was besloot ik tot het einde toe door te malen. Dat ze mijn gewicht niet zou houden onder haar eigen orgasme én mijn doorstotende heipaal was voorzien. Ook Mathilde ploft dan vaak plát neer. Je moet alleen zorgen dat ze niet met haar kin op de grond slaat. Ik kromde mijn arm daarom om haar gezichtje heen om haar dat te besparen en gaf van achteren de genadestoot die haar benen onder haar uitsloeg. Zo, plat op de grond en over haar heen gespreid als een octopus, neukte ik haar met alle kracht tot ik mijn orgasme voelde komen.

Dát is neuken en dat weet Elly ook, sinds ze spastisch schokkend en met haar vingers klauwend in de vloerbedekking mijn stralen in ontvangst nam. Het gaat weer goed met mijn vrouw, dank je. Elly en ik beperken ons tot blikken van verstandhouding, ach ja….

© Wibaut

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Ziekenbezoek

  1. 24 januari 2007 at 20:33

    Schandalig goed

  2. 1 september 2010 at 12:33

    Een sneltrein. Ongeremd en in volle vaart. Goed schandalig

Geef een reactie