hot teens tube shemale jizzed by group.

Zintuigen

Je komt de trap af en hoort zachte muziek. De deur naar de kamer staat op een kier, aan de deurgreep hangt iets zwarts. Je pakt het beet en duwt tegelijkertijd de deur een stukje open. Flakkerend kaarslicht weerkaatst op de muren, in je handen heb je een blinddoek. Een glimlach glijdt over je gezicht als je het kleine stukje stof over je hoofd schuift. Voordat je het over je ogen schuift kijk je nog even omlaag. De welving van je borsten wordt geaccentueerd door de doorschijnende zwarte stof van je body. Je tepels drukken tegen de stof. Je handen glijden over de stof als je controleert of alles goed zit. Dan adem je diep in en schuif je de blinddoek over je ogen. De geur van wierook vermengt zich met een andere bekende geur. Je probeert de geur te plaatsen maar hij is al weer vervlogen, nu is het alleen de wierook die je nog ruikt. Voorzichtig loop je richting de woonkamer. Je kent de weg, weet precies waar alles staat, maar toch loop je alsof je tegen iets aan kan lopen. Of tegen iemand? Want je weet dat hij daar op je wacht.
Als je de zachte stof van het kleed onder je hakken voelt stop je. Zonder zicht ben je gefocussed op je andere zintuigen maar ook die laten je in de steek. De geur van wierook is sterk maar prettig, de lounge muziek klinkt zwoel en opzwepend maar verbergt andere geluiden. Het is alsof je zijn aanwezigheid voelt, alsof hij om je heen loopt en je bekijkt. Je stelt je voor hoe hij geniet van wat hij ziet. Jouw mooie ronde vormen in de doorschijnende stof. De hoge hakken die je benen langer laten lijken en je billen zo mooi laten uitkomen. Met je tong bevochtig je je lippen, je voelt een kriebel in je onderbuik. De temperatuur is aangenaam. Je handen glijden langs je zij, strelen je heupen en schuiven langzaam omhoog naar je borsten. Zacht druk je ze tegen elkaar, je duimen cirkelen om je tepels. Alsof hij met zijn gedachten in jouw hoofd zit en jouw handen bestuurt beweeg je verder. Vingertoppen bewegen langs je hals omhoog, woelen door je haren. Met je hoofd in je nek bijt je op je onderlip. Nu leg je je handen op je billen en draait verleidelijk met je heupen. Je maakt draaiende en wiegende bewegingen alsof je op hem zit en hem berijdt. Je buikspieren spannen zich als je je voorstelt hoe je zijn harde lul diep in je voelt meebewegen.

De muziek wordt harder gezet, de lage tonen dringen door tot diep in je lichaam. Als vanzelf beweegt je lichaam mee op de muziek. Met sensuele bewegingen verleid je hem, speel je je spel van verleiding en stelt je voor dat hij je aanraakt, dat zijn handen zich over jouw lichaam bewegen. Volledig opgegaan in je eigen wereld van geilheid en beweging draai je om je as. Even schrik je als je wordt beetgepakt, je polsen worden op je rug getrokken en in een snelle beweging aan elkaar vast gemaakt. Kort voel je hoe je tegen een warm, hard lichaam wordt aangetrokken. Handen bewegen snel en ruw over je lijf, kneden je borsten en duwen tegen je tepels. Een hand glijdt omlaag, met zijn knie duwt hij je benen uit elkaar. Direct als je je benen spreid voel je zijn hand tussen je benen. Je kantelt je bekken en duwt je onderlichaam tegen zijn hand. Een plotselinge leegte volgt, hij is weer weg. Je borsten bewegen snel op en neer als je hijgend ademhaalt. Gespannen wacht je of hij terug komt. Je geboeide handen bewegen rusteloos op je rug.

Een zachte druk tegen je borst laat je achteruit stappen. Je voelt de hocker achter je, je wordt gedwongen te gaan zitten. Met een doffe plof beland je op de zitting. Een zacht geluid en je voelt hoe je handen weer vrij zijn. Stevige handen om je polsen trekken je armen boven je hoofd waar ze opnieuw worden vastgemaakt. Als hij je polsen naar achteren trekt zak je achterover. Je krijgt geen tijd om te schrikken, volledig overgeleverd aan zijn sturing volg je zijn bewegingen. Je ligt nu op de hocker, je nek zakt over de rand. Dan voel je hoe hij je hoofd iets optilt en er een krukje onder schuift. Gespannen wacht je op zijn volgende order. Want zijn bewegingen zijn strak, snel en duidelijk. Je bent aan hem overgeleverd, hij stuurt, hij bepaalt. En jij volgt hem maar wat graag. Plotseling voel je druk op je lippen, zijn mond is warm en dwingend, zijn tong vindt de jouwe. Zo dicht bij je hoor je zijn ademhaling. Die is snel en intens als de jouwe. Jouw mond blijft open staan als hij al weer is verdwenen. Je voelt je tepels schuren tegen de stof. Tussen je benen voelt het warm en vochtig. Je luistert en probeert uit te vinden waar hij is, wat hij doet. Voor je doorhebt wat er gebeurd heeft hij de drukkers van je body tussen je benen losgetrokken. Koele lucht stroomt langs je gezwollen lippen, je spreid je benen. Je hoopt op zijn lijf tussen je benen, zijn harde lid wat zich dwingend tegen je lippen plaatst, klaar om te stoten. Precies als je hersenen naast de muziek een bekend geluid registreren voel je iets tussen je lippen geduwd worden. Met een constante beweging voel je hoe er iets koels bij je naar binnen wordt geschoven. Je weet al wat het is, jouw zwarte vibo. Je weet ook dat er zo’n heerlijk klein zwart minipikje aan zit. Dat kleine trillende ding wat precies op jouw klitje rust als hij helemaal in je zit. Als de trillingen doordringen in je onderlichaam en meebewegen op de geile pulsen in je onderbuik moet je je inhouden om niet direct klaar te komen. Het kleine dwarsstukje perst zich tegen je harde knobbeltje als hij je benen tegen elkaar duwt. Door je benen tegen elkaar te houden kun je de vibo een heel klein beetje sturen. Met gespannen spieren manoeuvreer je het ding naar de beste plekjes, bang om hem los te laten.

Als je aandacht volledig is gericht op de trillingen die zich door je hele lichaam lijken voort te planten voel je zijn hand onder je hoofd. De ondersteuning verdwijnt en je hoofd zakt achterover. Een zachte druk tegen je lippen. Je opent je mond en beweegt je tong naar buiten. Die bekende geur en smaak, die pure geilheid die zich in jouw zintuigen verankert laten je trillen van genot. Kreunend kom je klaar, je benen persen zich strak tegen elkaar. Je voelt hoe de spieren in je onderlichaam zich strak trekken om de trillende vibo. Zijn handen rusten op jouw borsten en trekken door de stof aan je tepels. De subtiele pijn dwingt je terug naar de werkelijkheid, je lichaam balanceert op het randje van genot en bewustzijn. Je orgasme lijkt zich als een schommel dwars door je lijf heen te slingeren, weg en terug, komen en gaan, steeds opnieuw. Je focust je op zijn lul boven je. Je geboeide handen grijpen zijn ballen en strelen. Met je handen om zijn zak stuur je hem weer richting je mond. Met jouw hoofd achterover beweegt hij op jouw aangeven heen en weer. Deze houding voelt helemaal nieuw. Waar jouw tong normaal langs het toompje van zijn eikel glijdt ligt die nu vol en zwaar op de bovenkant van zijn eikel. Je voelt hoe hij moeite doet om jouw de bewegingen te laten bepalen. Tussen je benen bouwt zich een nieuwe spanning op, geilheid beweegt omhoog van je buik naar je tepels. Je trekt aan zijn ballen en voelt hoe hij een stukje verder schuift. De trillingen van de vibo gaan onverbiddelijk door en laten je kreunen van genot. Jouw hele lichaam bestaat alleen nog maar uit seks, je huid is heet en supergevoelig. Elke aanraking van zijn handen voelt als kleine stroomstootjes.

Als zijn ademhaling onregelmatiger wordt duw je hem van je af. Met een zachte plop laat je zijn harde lul uit je mond schieten. Je bent zo nat dat de vibo vanzelf uit je glijdt als je je benen spreidt. Je hoeft niets tegen hem te zeggen. Voor de vibo goed en wel verdwenen is voel je hoe hij tussen je benen gaat zitten. Zijn handen sluiten zich om je heupen, zijn vingers drukken zich diep in je vlees als hij diep in je stoot. Zijn tempo gaat direct omhoog, met harde bewegingen stoot hij zich diep in je. Je geboeide handen bewegen richting je kruis, je hoeft je vingers maar heel zacht op je klitje te drukken als je jezelf hoort kreunen. Je orgasme komt uit je hele lichaam en schiet in een beweging naar je kruis. Je trekt je benen op en duwt je hakken in zijn billen. Met een langgerekte kreun komt hij klaar, je voelt zijn zaad in je spuiten. Jij kreunt mee, je vingers duwen hard op je klit als je klaarkomt. Je slaat je armen om zijn nek als hij over je heen valt. Strak trek je zijn lichaam tegen je aan als je voelt hoe je orgasme door je lichaam golft. Langzaam, heel langzaam zakt het af en wordt je je weer bewust van de wereld om je heen. Zijn lichaam leunt zwaar op het jouwe. Een zachte kus op je lippen laat je glimlachen, ‘dank je schat’.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world