hot teens tube shemale jizzed by group.

Zintuigen

ZIEN

Kijkend naar je lichaam geniet ik van je vormen. Je slanke taille als een wellustige scheiding tussen volronde borsten en volronde billen. Borsten als peren bekroond met zachtrode kersjes en billen zo rond als halve manen. Je huid is van een volmaakte roze schoonheid en licht voorzien van sproetjes in dezelfde koperkleur als je haren. Je zachte haren golven over je schouders en contrasteren prikkelend met de kleur van je ogen. Je dijen zijn rond en stevig, de spieren beloven kracht. De kracht waarmee je mij ertussen kan ontvangen.

Ik kijk en geniet

RUIKEN EN PROEVEN

Je haren ruiken fris als versgemaaid gras en de geur van je parfum is bedwelmend zoet exotisch. Je mond smaakt vochtig, warm en zoet, je borsten ruiken zacht naar moederlijkheid en ertussen is een lichte geur van zweet. Ik lik met mijn tong een spoor tussen je borsten en proef het zout. Ruikend en proevend zak ik af. Wanneer ik je naveltje bereik dringt de bedwelmende geur van je vulva in mijn neus, onbeheersbaar zak ik af om de volle geur van je vrouwelijkheid tot mij door te laten dringen, ik hap……..  en proef de natte prikkelende smaak.

Ik proef en ruik en raak bedwelmd

HOREN

Ik leg mijn hoofd op je borst en luister naar het bonzen van je hart. Je raakt steeds meer opgewonden en je hartslag neemt hoorbaar toe. Je glijdt met je vingers in je spleet en ik hoor het plakkerige smakken van je schaamlippen om je vingers. Het knisperen van de verse lakens benadrukt elke onderdrukt wellustige beweging die je maakt. Je kreunt zacht en noemt mijn naam. Het horen van mijn naam gekreund, wind me mateloos op.

Ik luister en ben verstomd….

VOELEN

Ik lig tegen je rug en mijn handen betasten je lichaam. De warmte van je lijf straalt door mij heen en mijn opgerichte mast begint tastbaar te bonzen. Jouw ronde billen voelen zacht als perziken en voegen zich naar mijn onderlichaam door de druk van mijn heupen.  Je straalt warmte uit als een gloeiend kolenvuurtje, wat naar mij straalt en mij verwarmt. Mijn handen betasten je, ik voel de stevige kneedbaarheid van je borsten en het harde strijken van de tepels tegen mijn palmen. Dan naar beneden over je zachte meegevende buik waarna  je schaamhaar mijn vingertoppen kriebelt als ik er doorheenkroel. Ik voel je sidderen als ik je vagina bereik en de natte hitte om mijn middelvinger klemt.

Ik voel en  straal

ALLES TEGELIJK

Nu, tenslotte lig ik op je, ik wrijf mijn tepels langs de jouwe en samen voelen we dit wellustige strelen van de knopjes. Diep kijken we in elkaars ogen, we wisselen vurige blikken van verstandhouding uit en ik zie een blos op je wangen gloeien als teken van je opgewondenheid. Je voelt mijn paal in je binnendringen en je oprekken en opvullen, ik voel hoe je je benen spreidt en hoe mijn knots daardoor dieper in je omklemmende genotsopening schuift. We horen ons gezamenlijk gekreun en noemen elkaar bij de naam. De stijgende hitte van ons liefdesspel veroorzaakt zweetpareltjes tussen je borsten ik ruik ze en lik ze op, door een tongzoen proeven we samen de zilte smaak.

Dan bereiken we gezamenlijk ons hoogtepunt en vloeien alle zintuiglijke waarnemingen ineen tot een ultieme waas van genot die elke concrete waarneming onmogelijk maakt.

© Etienne

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Zintuigen

  1. 3 januari 2008 at 19:53

    Het is wat de titel zegt: een beschrijving van zintuigen. Zonder verhaallijn niettemin goed voor anderhalve ster.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world