hot teens tube shemale jizzed by group.

Zo doe je dat

Wilma is al sinds de middelbare school mijn hartsvriendin. We hebben samen al heel wat avontuurtjes beleefd en we weten álles van elkaar. Vanaf het moment dat we jongens in onze broekjes toelieten, wisselden we ook daarover onze ervaringen uit. Goéie stuurden we naar elkaar door, mislukkelingen kregen maar in één kutje de kans, en zo konden we teleurstellingen wederzijds zoveel mogelijk uitsluiten.

En nu heeft Wilma ineens een 'vaste' vriend, die ze niét met me wil delen. Ergens op vakantie opgeduikeld en smoorverliefd. Ze vertelt het met blosjes op wangen en laat een foto van hem zien. Rick ziet er goed uit in zijn zwembroek. Gebronsd glimlacht hij spierwitte tanden in de camera en de inhoud van zijn slip, hoewel niet in alarmfase, ziet er veelbelovend uit. Hij kan het wel drie keer achter elkaar, gnuift ze, en ook hij is helemaal wég van haar. Voor haar en voor hem zijn de avontuurtjes voorbij. O, ze zou het niet kunnen verdrágen als hij nu toch nog een ander meisje zou neuken, en dus mag hij van haar hetzelfde verwachten. Helaas woont hij nogal ver weg, maar ze hebben afgesproken dat ze elkaar altijd in het weekend zullen bezoeken, de ene keer komt hij bij haar, de andere keer gaat zij naar hem. En dan neuken we als jonge honden, glundert ze. En ze vertelt hoe verzot ze is op 'de parade'. Heeft hij haar geleerd en ze is er wég van.

– Stel je voor, Leonie: we hebben elkaar een hele week niet gezien. Dan pak ik om drie uur de trein om naar hem toe te gaan. Als ik de trein instap, bel ik hem en gaat hij me opfokken tot ik daar aan kom. Begint 'ie ijskoud van: wat heb' je aan snoes? Moet ik hem dat vertellen, in de trein, waar al die andere mensen bij zijn. Tot in detail hoor! Niet zomaar van: broekje, beha, bloes, rok, kousen, schoenen, nee, wát voor broekje?, wélke beha?, kleur, alles! Vaste prik dat ik die dan uit moet doen. Doe het nou maar gewoon in die coupé, zegt 'ie dan, de rotzak, maar zo ver ben ik nog niet! Moet ik naar de toiletruimte, mobiel aan, en zegt 'ie preciés in welke volgorde. Soms sta ik helemaal in mijn blootje. En dan moeten broekje en behá húp het raam uit. Telkens op een andere plek, zodat ik een heel spoor achterlaat náást het spoor… En op het station, als ik aankom, staat hij daar en gaat hij me fouilleren, of het echt allemaal gebeurd is. Echt zoals het hoort: ik met mijn armen in de lucht en hij overal voelen. Trekt 'ie zich niks van aan dat iedereen dat ziet. En ik sta weg te glijen, dat snap je wel. En mijn rok gaat écht omhoog hoor, éven maar, maar dan sta ik echt in die drukte in mijn blote kont! In de auto op weg naar zijn huis gaat dan alles uit en ik moet alles in zijn auto achterlaten. Die kleren zie je wel weer als je weggaat, zegt 'ie dan! Hij noemt dat 'de parade'…

Die jonge god wil ik ook wel eens zien. Wanneer komt hij voor het eerst deze kant op? Ze is verdorie nog een beetje terughoudend ook, maar dan komt het er toch aarzelend uit: nou, oké, volgende week zondagmiddag dan, als ze helemaal zijn uitgeneukt, een paar uurtjes voordat hij weer afreist naar Twente.

Gemeen als ik ben ga ik een uur vroéger dan afgesproken naar Wilma's flatje. En zoals ik verwacht, haal ik haar na mijn aanbellen uit bed. Een haastig aangeschoten dustertje en haar verwarde haren plakkerig van het zweet over haar gezicht verraden haar gemoedsgesteldheid. 'Verdommese idioot', sist ze, 'ik had toch gezegd drié uur!' Ik hou me van de domme. Heb ik me dan zo vergist? 'Nou, dan kom ik straks wel terug', zeg ik beledigd, maar zo moet ik het ook weer niet opvatten. Ze laat me in de kamer en gaat Rick halen. Zo wil ik hem hebben: met zijn ballen op klappen en in de onmogelijkheid om zich te laten gaan. Ik weet van mezelf dat ik er onweerstaanbaar uit zie in mijn doorschijnende bloesje en ultrakorte rokje en vanzelfsprekend geen lastig ondergoed.

Wilma heeft snel een jurkje aangetrokken en Rick propt zijn hemd nog in zijn jeans als hij de kamer binnenkomt. Het is inderdaad een lekker stuk, ik kan me wel voorstellen dat Wilma zich graag met hem afzondert en báng is als de dood om hem te verliezen. Ze weet dat ze nu de gevaarlijkste vuurproef zal moeten doorstaan van alle en daarom is ze zo zenuwachtig.

Ik put me uit in verontschuldigingen omdat ik ze gestoord heb. Van een verzachtende omstandigheid wil ik niet horen, want ik weet zelf hoe rotvervelend is als je abrupt een neukpartijtje moet onderbreken. Wat mij betreft hadden ze daarom best nog even mogen doorneuken tot ze allebei klaar waren gekomen, en trouwens: waarom doen ze dat nu niet? Ik wacht gewoon hier beneden en voor mij hoeven ze zich niet in te houden. Enfin, dat weet Wilma wel, want we hebben elkaar vaak genoeg horen neuken en zelfs wel zién neuken. Dat is geen enkel punt. Wilma wil wel oplossen in de lucht als ik ongegeneerd die details ophaal. Haar vriendje doet wat hij moet doen: schaapachtig grinniken en met zijn hand in zijn broek zijn lul in bedwang houden.

Ik sla mijn benen over elkaar, zó dat hij weet dat ik hier niet voor de flauwekul kom, als Wilma voor haar gastvrouwelijke verplichtingen de kamer uit moet. Ik lust wel kóffie, heb ik expres gezegd, dus die is wel even bezig. Rick slikt een aardappel weg als ik hem unverfroren met de verleidingen des levens confronteer door mijn bovenbeen langzaam zijwaarts terug te trekken tot alleen de enkel ervan nog op de knie van mijn andere been rust. Hoe zit dat eigenlijk met die parade van jullie?, vraag ik geïnteresseerd terwijl ik mijn natte kutlipjes naar buiten laat puilen.

Als de trein zich in beweging zet, heb ik hem nog niet gezien, maar ik weet instinctief dat hij er is. En zo is het. Pas als de trein het station is uitgereden komt hij wat verlegen de coupé binnen waar ik zit. Tja, Wilma gaat altijd even méé naar binnen voor een laatste kusje, legt hij uit als hij me vóór me plaats neemt, en daarom bleef ik even in de 2de klas….

© Leonie

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Zo doe je dat

  1. 28 oktober 2007 at 18:40

    Vanaf de koffie had het verhaal van mij iets uitgebreider gemogen. Maar verder toppie hoor. 2,5*

  2. 6 november 2007 at 17:06

    Aan prima erotiek komt iets te abrupt een eind: 2

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world