Zo moeder, zo dochter

Mijn ogen moeten nog wennen aan het felle zonlicht, dat door het openstaande raam uitbundig naar binnen schijnt. Verbaasd kijk ik de kamer rond. ‘Waar ben ik?' Niks van wat ik met mijn, door de slaap bedwelmde, ogen zie, komt mij bekend voor. Mijn rug en armen doen pijn. Ongemakkelijk probeer ik mij om te draaien. Ik open mijn ogen iets verder en flarden van gisteravond en, aan mijn stekende koppijn te merken, van een groot gedeelte van de nacht schieten door mijn gedachten. Een café, een vrouw, meerdere vrouwen…… of toch niet. Ik probeer mijn gedachten te ordenen, maar mijn pogingen falen al bij het begin.

‘Waarom wil dat omdraaien niet lukken?' Ik kijk schuin boven mij en zie dat twee handboeien mij aan de spijlen van het bed gekluisterd houden. Ik trek eraan, maar besef meteen dat dit geen zin heeft. De boeien zitten vast en het bed ziet er niet alleen op het oog solide uit. Vermoeid kijk ik de kamer rond. Details vallen me nog niet op maar zover als ik kan zien lijkt het een normale slaapkamer. Alleen aan het plafond hangt een spiegel waarin ik mijzelf wazig kan zien. ‘Een spiegel….. was me die gisterenavond ook al opgevallen?'

‘Verdomme, wat heb ik een koppijn!' In de spiegel boven mij zie ik nu wat meer details, al helpt de overvloed aan licht niet echt bij het geconcentreerd kijken naar mijn eigen spiegelbeeld. Ik lig naakt in een vreemde houding. Mijn voeten kan ik niet bewegen. Ook die lijken vastgebonden.

“Goedemorgen lieveling,” hoor ik een rustige vrouwenstem zeggen, “heb je lekker geslapen?” Ik kijk om me heen en in de deuropening staat zij. Pyjamajasje los om haar ranke schouders en een klein, vrijwel niets verhullend slipje. Zij komt waarschijnlijk net onder de douche vandaan of uit bad. Haar lange rechte natte haren hangen over de zijkanten van haar gezicht. Mij taxerend kauwt ze gedachteloos op een van de haarpunten. Zonder twijfel een mooie verschijning. “Goedemorgen,” breng ik met een rauw stemgeluid uit. Ik probeer me haar naam te herinneren maar mijn gepijnigde hoofd staat het nog niet toe mijn gedachten te ordenen. “Waarom lig ik hier vastgebonden?”, vraag ik met neutrale stem, om geen onverwachte bewegingen te ontlokken aan de vrouw, die me in haar macht lijkt te hebben.

“Vind je dat erg?” “Het ligt erg ongemakkelijk.” “Blijf toch nog maar even zo liggen”, zegt ze en verdwijnt uit het zonlicht. Ik probeer na te gaan wie ze is en waar ik haar van zou moeten kennen. Mijn herinneringen blijven vaag, maar flarden dwarrelen mijn hersenen binnen. Behalve steken in mijn hoofd, besef ik nu ook dat ik steken in mijn kruis voel. Ik kijk langs mijn buik naar de bron van dit gevoel. Blijkbaar heeft de aanblik van de mooie vrouw van daarnet wel mijn libido doen ontwaken. Mijn pik ligt in harde en strakke toestand op mijn buik te wachten op wat komen gaat.

Hij voelt pijnlijk aan, mijn maatje in de liefde. Waarschijnlijk heeft ie gisteravond overuren gedraaid. ‘De vrouw in de deuropening heb ik inderdaad gisteren gezien', denk ik, ‘of was het toch een ander iemand.' Warrig probeer ik me de details van gisterenavond te herinneren.

‘Dianne!'. Haar naam schiet me te binnen. ‘Ja! Dianne!'. Tevreden dat mijn geheugen me niet in de steek heeft gelaten, laat ik mijn hoofd op het bed terugvallen. “Toch heb ik het gevoel dat ze er gisteren jonger uitzag!” Ik verban die gedachte naar de achtergrond. De wijn zat gisteravond in de man, dus de wijsheid in de kan. Dianne komt opnieuw de kamer binnen. Ze gaat naast me zitten en kust me lief op mijn mond. “Mmm, ik zie dat je heerlijke pik nog niets aan kracht heeft verloren na gisterenavond.” zegt ze verleidelijk en vol verlangen. “Nee, dat geloof ik ook niet,” antwoord ik, “maar ik kan me niet meer zoveel herinneren van gisteravond.” “Dat is niet vreemd,” antwoord Dianne, “want je hebt een topprestatie geleverd, schatje”. “Dat je zoveel kunt zuipen en dan nog neuken had ik niet gedacht.” Ik tover een vage glimlach te voorschijn. “Was het lekker?” “Lekker is niet het goede woord, moppie. Hemels klinkt beter.” Ze rekt zich uit en laat zich naast me op bed vallen. Vrijwel meteen veert ze overeind en kijkt me speels aan.

“Maak je me los?” vraag ik opnieuw. “Nog niet.”, zegt ze lachend. “Pas als ik je voor datgene gebruikt heb, waarvoor ik je gebruiken wil.” Hoe vaag kan een mens zijn, maar de toestand waarin ik lig laat weinig te raden over. “En dat is?” vraag ik desondanks. Ze grijpt mijn harde mannelijke knots vast: “Dat ik je nu mag gebruiken.” Ze zegt het zonder gêne. Uit haar mond klinkt het net zo natuurlijk als spelen of dansen. “Ik weet niet of hij nog kan”, zeg ik, met een blik op mijn pijnlijke, stijve toorts. “Laat mij maar even”, zegt Dianne en vrijwel meteen duikt ze, als een tijgerin, op haar prooi. Ik laat me achterover vallen en kijk naar boven in de spiegel. Dianne laat er geen gras over groeien. Ik voel hoe haar lippen en tong achtereenvolgens mijn eikel, de stam en mijn ballen masseren. Ze doet het langzaam, zonder haast. Bij elke haal naar mijn eikel toe, kijkt ze me over mijn pik heen aan. Ik kijk niet naar haar, maar naar ons spiegelbeeld. De geilheid wint het van de pijn. Ik geef me over aan het onbeschrijfelijke gevoel van lust en liefde. Ik voel hoe teder en vol passie Dianne mijn harde knots in haar mond neemt, terwijl haar natte haren zich over mijn kruis draperen. ‘Deze vrouw verstaat de kunst van het genot', denk ik, terwijl mijn hele staaf in haar gulzige mond verdwijnt. Ze zuigt als een bezetene, maar toch met de nodige rust. Haar zo in de spiegel bekijkend windt het seksuele spel ook haar behoorlijk op. Met haar onderlichaam maakt ze krolse bewegingen, die de vergelijking met een loops teefje glansrijk doorstaan.

Ik moet me beheersen, om me niet te vlug naar een orgasme te laten voeren. Ik voel hoe de melkwitte vloeistof vanuit mijn ballen op transport gezet wordt in de richting van het minutieuze spleetje aan het uiteinde van mijn, nu in volle glorie gegroeide, penis. Dianne beseft wat er gebeurt en haar massagepraktijken stoppen tijdelijk. Haar ogen richten zich op mij. “Heb je het moeilijk?”, vraagt ze lief. “Ja,” zucht ik diep, “best wel, eigenlijk.” Ik druk me nog zachtjes uit. Ik concentreer me en probeer uit alle macht de controle over mijn lichaam te herwinnen, om niet de vernedering van een voortijdige ejaculatie te ondergaan. Dianne schiet me te hulp. “Ik wacht wel even, jongen. Dan kun je bijkomen. ” Lachend kijkt ze me aan.

Ze gaat schrijlings op me zitten. De knieën ter hoogte van mijn taillelijn. Haar poesje drukt ze op mijn stijfliggende lul. Zo blijft ze zitten. “Dit helpt niet veel Dianne”, probeer ik haar op andere gedachten te brengen. Ze kijkt me aan met een blik, die een vrouw verraadt die weet wat ze wil. Langzaam beweegt ze haar heupen van voor naar achteren. Telkens glijden haar zachtroze vochtige lippen zich uit elkaar bewegend over mijn aderige knots. Haar klitje wrijft daarbij met regelmaat over de achterkant van mijn stam.

Ik zou een moord doen om haar borsten te kunnen aanraken, haar harde tepels te masseren en haar mond te kussen. Maar ze speelt het spel met verve. Ze daagt me uit door haar lichaam net ver genoeg van mijn mond vandaan te houden. De handboeien maken me gek. Ik wil haar aanraken, maar ik kan het niet. Zij heeft de macht, volkomen en volledig. Ik kan slechts toezien hoe op korte afstand van me twee heerlijke borsten op en neer dansen, de tepels recht vooruit gericht. Dianne gaat zo op in haar eigen genot, dat ze geen aandacht lijkt te schenken aan mij. Ik voel hoe haar zoete adem mijn neusgaten prikkelt.

Tussen mijn benen voel ik hoe de sappen uit Dianne's zachte kutlippen zich een weg banen richting mijn billen. De ongecontroleerdheid van haar bewegingen verraden dat deze vrouw hard op weg is naar haar eerste orgasme van vandaag. Doordat mijn penis door haar bewegingen op mijn buik blijft liggen, kan ik iets rustiger ademhalen en mijn aanstormende orgasme weg puffen. Ondanks dat ben ik tot in alle uiteinden van mijn lichaam geladen met de energie van geilheid. Pure, nietsontziende geilheid.

De dame boven mij bereikt echter haar hoogtepunt. Ze slaat hoge, harde kreten en kreunen van genot uit. Haar lichaam kromt naar achteren en ze grijpt mijn enkels vast op zoek naar houvast. Haar billen liggen op mijn volle ballen. Haar mooie borsten schudden op en neer als overduidelijk golf na golf van wellust door haar hete lichaam raast. Dianne laat zich op mij vallen en begin me intens en hevig te zoenen en te likken. “Maak me los, liefje” smeek ik, “maak me los en ik zal je laten zien waartoe ik in staat ben. Zij is echter onvermurwbaar en verhoort mijn smeekbede niet. “Geduld, schatje, geduld” is alles wat ze uit kan brengen.

Mijn gekwelde penis zweeft in kaarsrechte toestand één centimeter boven mijn buik. Mijn geboeide polsen en enkels bieden mij geen andere oplossing dan af te wachten wat er komen gaat. Dianne neemt de tijd om tot zichzelf te komen, maar haar harde tepels en glinsterende poesje verraden haar werkelijke toestand. Deze vrouw is nog steeds als boter. Zij zal mij nog niet met rust laten.

Opnieuw richt ze haar aandacht op mijn kloppende lantaarn. Haar tong glijdt over mijn stam en ze geniet zichtbaar van haar eigen poesjesvocht. Ze draait haar onderlichaam zodanig dat dit zich boven mijn hoofd bevindt. Daardoor heb ik uitzicht op haar welgevormde onderlichaam. Ondanks het feit dat deze meid of vrouw de veertig toch echt gepasseerd is, ziet haar lichaam er uit als dat van een tiener, slank en gespierd. Haar kutje is mooi getoupeerd, met korte haartjes, taps toelopend en eindigend bij haar klitje. Rondom haar dieprode lippen zijn de haartjes zorgvuldig verwijderd.

Zonder een spoor van aarzeling laat ze, net ver genoeg weg van mijn tong, haar vingers een aantal keren tussen haar kletsnatte lippen glijden. De druppels vallen in groepen op mijn gezicht en ik kan de opwinding in haar lichaam in alle facetten ruiken en proeven. Ik wil haar vochtige spleetje likken en verwennen, maar zie geen kans er in de buurt te komen. Lijdzaam moet ik toezien hoe ze, af en toe over mijn toorts likkend, haar vingers steeds harder tussen haar nu volumineuze schaamlippen laat glijden, waarbij ze in een steeds hoger tempo haar clitoris stimuleert. De aanblik drijft me regelrecht tot waanzin en vertroebelt mijn toch al niet al te heldere blik. Ik lijd hevig, maar de strelingen van haar tong over mijn knoert bieden geen verlossing en bevorderen slechts mijn verlangen naar orgastisch genoegen.

Een nieuw orgasme raast door het lichaam van het sletje boven mij. Haar kutje trekt zich samen en Dianne stopt vier vingers op haar hoogtepunt diep in haar bloedrode, spetternatte genotsgrot. Ze gooit zich zijdelings van me af en valt naast me op het bed, kronkelend en kreunend. Ze slaakt genotskreten uit, die tot in de wijde omtrek te horen moeten zijn. Langzamerhand begint bij mij het besef door te dringen, dat zij alleen op haar eigen genot uit is, en mij daarbij tot haar slaaf maakt.

“Alsjeblieft, Dianne, laat me klaarkomen,” ik kijk haar smekend aan: “Ik kan niet meer”. Haar blik is er een van afwezigheid. Ze zit nog te diep in haar orgasme om te horen wat ik vraag. Ze staat op en stapt van het bed af, wankelt naar de deur en verdwijnt door de opening. Het vuur in mijn kruis is ondraaglijk. De geilheid in mijn lichaam en het verlangen naar verlossing is zo groot, dat ik een nieuwe poging waag mij van mijn boeien te bevrijden. Uiteraard blijft ook die poging zonder resultaat.

Dianne blijft, voor mijn gevoel, een eeuwigheid weg. De druk in mijn penis blijft onverminderd groot, maar de koppijn is wel terug. Golven van pijn nemen mijn lichaam in beslag en schieten op en neer van mijn hoofd naar mijn onderlichaam en terug. Ik probeer mij te ontspannen en sluit mijn ogen om de hoofdpijn te verminderen.

….

Ik voel hoe iemand in de verte mijn gloeiende penis betast. Ik open met moeite mijn ogen. Op het eerste gezicht voel ik me beter. De stekende pijn in mijn hoofd is weg en ook mijn gedachten lijken helderder. Naast mij zit een jonge meid. Ik schat haar 19 of 20 jaar. Ze lijkt op iemand die ik ken, maar kan niet thuisbrengen wie het is.

“Goedemiddag, lieverd,” zegt ze met een mooie, lieve stem, “heb je lekker geslapen.” Verward kijk ik om me heen. “Hoe laat is het?” vraag ik. “Half vijf.” antwoord het meisje. “Zo laat al” zeg ik terwijl ik overeind schiet, me realiserend dat ik nog steeds vastzit.

Meteen wordt me duidelijk dat ondanks de lieve stem van dit meisje, ik nog steeds geboeid ben. “Wacht even,” zegt ze en ze loopt de kamer uit. Even later komt ze terug. In tegenstelling tot zo even heeft ze nu geen kleren meer aan en is ze in gezelschap van dezelfde vrouw die me vanmorgen zo heeft laten lijden. “Mmmm, Dianne,” antwoord de vrouw, “wat een heerlijke vent heb je meegebracht.” “Ik ben vanmorgen al twee keer op hem klaargekomen!” Ze praat over me, alsof ik een lovedoll ben.

‘Dianne???' schiet het door mijn hoofd. ‘Maar wie is dan die andere vrouw?' ‘Dat was toch….. of niet??' Voordat mijn gedachten met me op de loop gaan, gaan de vrouwen op het bed zitten. Niets verhult hun prachtige lijven. “Sorry voor de handboeien, lieverd,” zegt Dianne (de échte Dianne, niet degene van wie ik dacht dat het Dianne was). “Dit is Sandra, mijn moeder en vriendin.” “Hallo, Quint”, zegt Sandra zacht.

Dianne legt uit: “Mijn moeder is gescheiden en ze heeft af en toe behoefte aan een beetje mannelijke aandacht” “Ik bezorg haar de mannen en zij kan haar geilheid op hen kwijt.” “Veel beter dan die verdomde dildo of zo'n idiote vibrator” zegt Sandra zacht lachend

Ik kijk van Dianne naar Sandra en terug naar Dianne. Ik geloof niet wat ik hoor. “We waren bang dat je zou vertrekken als we je los zouden maken, dus daarom hebben we je maar geboeid gelaten.” “Nogmaals sorry!” “Jij bent dus helemaal niet Dianne!”, zeg ik, verbaasd over de situatie. “Nee” antwoordt Sandra “Waarom heb je niks gezegd?” vraag ik “Ik was bang, dat je, als je de waarheid zou weten, niet meer mee zou willen werken. Bovendien was ik te geil om je fatsoenlijk antwoord te geven.” antwoord ze eerlijk. Ik moet lachen om de manier waarop ze dat zegt. Schuldig en enigszins beschaamt. “Maken jullie me nu dan los?” “Als je belooft niet weg te gaan.”

Na die belofte wordt ik eindelijk uit mijn benarde positie bevrijd. Ik wrijf over mijn pijnlijke polsen en enkels. Nu besef ik pas dat ik naakt en tussen twee eveneens volledig naakte vrouwen zit. Dit besef wakkert het verlangen naar verlossing bij mij opnieuw aan en laat mijn penis verharden. Sandra heeft dit als eerste in de gaten en neemt het initiatief. Ze duwt me achterover op bed en kijkt Dianne aan. Dan zegt ze: “Zullen we deze jongen dan maar eens de verlossing geven, waar hij zo naar verlangt?” Als bevestigend antwoord kussen moeder en dochter elkaar innig en richten vervolgens alle aandacht op mij.

Sandra komt naast me liggen en kust mijn pijnlijke polsen. Over mijn borstkast heen kijkt ze me aan en kom overeind. Haar volle borsten hangen als rijpe meloenen onder haar en haar tepels zijn keihard. Ze likt me zachtjes en passievol over mijn lippen. Als vanzelf open ik mijn mond en haar tong beroert de mijne. Dianne heeft intussen op haar knieën positie ingenomen tussen mijn benen en heeft grommend en kreunend mijn penis in haar mond genomen. Het halfslappe monster ontwaakt en komt pompend en schokkend overeind. De geilheid in mijn lijf is overweldigend. Mijn hart pompt als een bezetene en de adrenaline raast door mijn aderen.

Ik voel dat Dianne het pijpen van geen vreemde heeft geleerd. Zonder pauze laat ze mijn plezierschacht in en uit haar zachte mond glijden en zuigt telkens stevig op mijn eikel. De beheersing die ik van mijzelf verlang is immens, maar niet vol te houden. Als vanzelf verlies ik de controle over mijn lichaam. Mijn een verschrikkelijke snelheid schiet het orgasme door mijn lijf. Voordat ik het goed en wel besef stromen een aantal ladingen mannelijk vocht in de keel van Dianne die echter, alsof er niets aan de hand is, gewoon doorgaat met pijpen.

Ze slikt het melkwitte vocht zonder moeite door. Sandra en ik zijn gestopt met kussen en kijken naar haar prachtige dochter. “Oooh,” brengt Sandra uit. “Je hebt goed geoefend, schat.” “Heeft ze dit van jou geleerd?” vraag ik Sandra, terwijl ik Dianne's haren door mijn vingers laat glijden. Deze knikt bevestigend en haar dochter glimlacht. “Als je al meer dan 15 jaar gescheiden bent groei je naar elkaar toe,” zegt Sandra, “waardoor je ook sexueel je dochter veel leert.” “Bovendien vind ik het niet netjes,” gaat ze verder, “als je je kind zonder praktijkervaring de straat op laat gaan.”

Dianne gaat, luisterend naar haar moeder, op mijn buik zitten en kijkt mij met glazige ogen van hitsigheid aan. Mijn ijzeren hengst heeft niet veel in kracht afgenomen, doordat Dianne bleef doorgaan met pijpen, ook nadat ik klaargekomen was. Achterlangs pakt Sandra mijn harde staaf vast en leidt die tot voor het kletnatte speelspleetje van haar dochter. De lippen van de negentienjarige meid wijken als vanzelf, als mijn eikel zich aan de ingang van haar poesje meldt.

Mijn schacht dringt volledig in haar mooie lijf en mijn ballen worden geplet onder haar strakke ronde billen. Haar prachtige borsten wippen als rijpe vruchten op en neer en haar tepels zijn steenhard. Ik kan mijn ogen niet van haar lichaam afhouden. Haar slanke dijen klemmen mijn taille stevig tussen zich in. Speels knijp ik in haar bruin-zwarte tepels, wat bij haar genotskreten ontlokt. Sandra laat zich niet ongemoeid en masseert, schuin achter Dianne zittend, de gezwollen clitoris van haar dochter. Dianne slaakt een scala aan kreunende geluiden en mijn penis wordt door knijpende genotsschacht aan één stuk door liefdevol gemarteld.

Vlak voordat Dianne haar allesverzengende orgasme krijgt, schiet ze voorover. Ze slaat haar nagels in mijn borstkas, knijpt ongecontroleerd in mijn tepels. Een mengeling van genot en pijn is mijn deel. Sandra grijpt achterlangs mijn ballen en begint ze zonder mededogen te masseren.

Dit is teveel van het goede. De ontlading is heviger dan een onweersbui in mei. Bliksemschichten schieten voor mijn ogen en Dianne's orgastische kreten dalen op mij neer als een tornado. In de verte hoor ik Sandra's aanmoedigingen, maar het genot is te hevig om de betekenis van de woorden te ontvangen. Als in een kolkende zee stort ik mijn warme mannelijke vocht diep in de gutsende goot van het intens geile meisje.

Dianne laat mij leegstromen en er lijkt geen einde te komen aan haar klaarkomen. Ik kijk haar aan en kan een glimlach niet onderdrukken. Ze valt zijwaarts van me af en krimpt ineen. Vier vingers steken in haar natte doosje.

En ik denk alleen nog maar: ‘Zo moeder, zo dochter……..!'

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie