Zondag

Langzaam doe ik mijn ogen open. Het is nog vroeg, weet ik. Het licht is nog flets. Ik hoor twee lijsters ruziën op het balkon. De balkondeuren staan open, een ochtendbries speelt zachtjes met het gordijn. Ik kijk naar mijn wekker: tien over zes.

Ik kijk naast me. Je bent in diepe slaap. Toch nog gekomen, gisteravond laat; naar de film geweest met je moeder en te lang met haar blijven kletsen in de kroeg. Even na middernacht hoorde ik je de slaapkamer opkomen, zachtjes,  om me niet te storen. Kleren uit en voorzichtig onder het laken naast me gekropen. Slaapdronken iets gemompeld, een kus in mijn nek gevoeld en toen verder geslapen.

Voorzichtig pak ik de rand van het laken en haal het naar het voeteneind. Altijd op je rug slaap je, en altijd bloot. Glimlachend bestudeer ik je lijf en leden. Je kaaklijn; recht en stoer, je ogen, nu gesloten, maar ik weet dat ze prachtig hazelnootbruin zijn, je heerlijke sensuele lippen die nu zachtjes op en neer gaan door het slaapritme van je ademhaling. Je adamsappel, je brede nek. Naar beneden, je geweldige torso en schouders waar de sportschool vanaf druipt, de lieve tattoo van de kolibrie op je linkerschouder. Mijn vingertoppen glijden heel voorzichtig over je sixpack, mijn pink kriebelt even in je navel. Dan kijk ik naar je geslacht; je ballen zwaar tussen je benen en een mooie grote penis ertussen. Je bovenbenen, breed en gespierd, je voeten met de haartjes op de tenen. Vierentwintig lentes ben je inmiddels en je bent in je allermooiste bloei.

Twintig over zes inmiddels; de kriebels in mijn onderlichaam doen me besluiten je wakker te gaan maken. Ik buig me over je heen en lik voorzichtig over je buik, twee, drie lange halen. Je zucht in je slaap, je rechterarm maakt een reflexbeweging, maar je slaapt door. Mijn linkerhand wrijft over de binnenkant van je benen, naar beneden over je knie, voorzichtig geef ik kneepjes in je kuiten, ik streel en kus je voeten, sabbel zachtjes op je dikke teen. Je geeft nog steeds geen krimp. Ik ga weer naar boven, behoedzaam til ik je penis op, haal de voorhuid voorzichtig naar achteren en neem je geslacht in mijn mond. Je eikel proeft naar jou. Dan komt je lijf tot leven, ik hoor verbaasde kreuntjes en vooral voel ik je penis groeien in mijn mond. Ik zuig je en neem je achterin mijn keel, tot je helemaal stijf bent. Dan laat ik je glippen en kruip langzaam naar boven toe, je buik en borst likkend, met lange halen van mijn tong maak ik je okselharen nat en snuif diep je lucht op. Dan vind ik je gezicht, ik zie je prachtogen, lodderig van de slaap. “Goedemorgen” fluister ik. Je glimlacht; “jij ook goedemorgen” . Mijn mond zoekt de jouwe, het puntje van mijn tong likt je mondhoek. Dan gaat je mond open en je tong glijdt als een slang mijn mond in, glibberend langs keel, tong en tanden. Ik voel mezelf week worden, mijn tepels drukken tegen de stof van mijn topje en de kriebels tussen mijn benen worden sterker. Geen man ter wereld zoent zo lekker als jij!

“Ga maar staan”, zeg je. Ik kom omhoog, plant mijn voeten naast de jouwe en kijk naar beneden. Je ligt volkomen relaxed op bed, je armen rustig onder je hoofd en je gunt me schaamteloos uitzicht op je lichaam in staat van opwinding. Mijn mond en tong hebben hun werk goed gedaan, glimlachend kijk ik naar de trotse stijve op je buik. Ik doe mijn string uit en neem een paar stappen vooruit, tot ik mijn voeten naast je borstkas geplant heb. Ongegeneerd en geamuseerd kijk je aandachtig van beneden naar mijn kutje. Het blijft me verbazen hoe langdurig en intens jij altijd mijn geslacht kunt bekijken en bestuderen. “Kom maar naar beneden”, zeg je. Ik zak langzaam op mijn hurken tot mijn spleetje boven je gezicht balanceert. Ik hoor je snuiven en ruiken. Dan komt je tong naar buiten en ik voel schokken mijn lijf in schieten als je met lange halen door mijn spleet glijdt, je sluit je lippen om mijn knopje en nog meer elektriciteit schiet door me heen. Ik kreun van genot. Wat is dit heerlijk! Je bijt zachtjes in mijn dameslippen, ik voel steeds meer vocht loskomen en de prikkels worden sterker en langduriger. Elke haal van je tong, elke sabbel en sluiting van je lippen windt me meer op.

“Mag ik op mijn buik?” vraag je. “Toe maar” zeg ik. Je draait je om, ik help je met een kussen onder je buik en dan kijk ik uit op je prachtige jongensbillen, rond en gespierd, bijna perfect. Ik wrijf er zachtjes over, geniet van de aanraking van het zachte vlees. “Wil je mijn borsten voelen?” vraag ik zachtjes. Een diep grommetje is je antwoord. Ik doe mijn topje uit en laat mijn boezem op je billen zakken. Mijn tepels zijn twee spijkers en ik laat ze in je prachtige achterwerk prikken. Voorzichtig ga ik met mijn rechterhand onder je buik, ik vind je erectie, hij klopt en gloeit. Langzaam maakt mijn hand een paar lange halen, je kreunt van genot. “Zal ik naar binnen gaan?”vraag ik zachtjes. Weer grom je als antwoord. Ik klim over je heen naar het nachtkastje en haal een dildo uit de onderste la.  “Eerst natmaken”,  fluister je. Ik ga op mijn heupen zitten, spreid mijn lipjes en terwijl ik naar je magistrale billen kijk, haal ik de dildo een paar keer in en uit mijn kutje. Ik bekijk de kop, hij glimt van mijn vocht. Weer op mijn knieën leg ik mijn linkerhand op je bil en trek hem naar links. Je bruin-roze sterretje wordt zichtbaar. Voorzichtig leg ik kop van de dildo in je bilspleet en langzaam dring ik in je. Millimeter voor millimeter, centimeter voor centimeter gaat de neppenis in je lijf. Je kreunt en kronkelt van genot. Nooit heb ik een man gehad die zo geniet van alles wat anaal is. Je was trouwens biseksueel, vertelde je bijna achteloos bij een van onze eerste lange avonden die we samen pratend doorbrachten. Ik was lichtjes geshockeerd, kende wel een paar homomannen natuurlijk, maar zo’n ideale man die het zachte van de homo had en het sterke van de hetero, die was ik nog niet tegengekomen. Een perfecte minnaar was je, vanaf het begin. Zacht als je zacht moest zijn en sterk en overheersend als je sterk en overheersend moest zijn. Na drie nachten samen vroeg je of ik je vent wilde zijn, of ik je ‘stevig wilde nemen’ zoals je dat zelf noemde. We gingen experimenteren met strap-ons, maar dat was niet mijn ding. Teveel geschuur aan mijn doosje, teveel gedoe met het tuigje en vooral mezelf teveel man voelen met zo’n rare pik tussen mijn benen en die eigenaardige bijbehorende manier van neuken. Een dildo werd ons alternatief, we zochten samen op internet en deze kochten we, transparant glas, zwaar en dik, koel in ons lijf.  Mijn borsten op je billen en een dildo in je anus, dat was je ding, ontdekte ik al snel. Ook nu weer, je lijf danst, gromt en kreunt terwijl ik het glas in en uit je lichaam beweeg. Je opwinding groeit en groeit en slaat moeiteloos over op mij. Ik voel me enorm geil en sterk en ben totaal klaar voor je.

“Wil je me al  nemen?”  vraag ik voorzichtig.
Langzaam laat ik het glas uit je bilspleet glijden, ik draai je om en bewonder je kolossale pik die als een boomstammetje de wereld in steekt. Je pakt me bij mijn schouders en draait me voorzichtig op mijn rug. Je kijkt naar mijn boezem. De geilheid in je ogen is enorm. Weer voel ik die prik van ontroering. Ik was 46 toen jij – 22 lentes jong – voor het eerst mijn borsten zag en liefkoosde. Ik voelde me oud en lelijk, de laatste man was meer dan twee jaar eerder uit mijn leven en mijn slaapkamer verdwenen, en mijn borsten die eens glorieus waren, hadden de gruwelijke  strijd met de zwaartekracht verloren, ik vond ze week en zwaar en lelijk. Maar jij niet, jij vond ze geweldig, kolossaal, opwindend. “Duizend vrouwen ben jij van boven”  zei je, en je kuste ze, beet in ze, likte ze, stortte je zaad op ze. Je had ze lief.

Je zware lijf hangt boven me, je sterke armen staan aan beide kanten van mijn hoofd, je geur is overweldigend, heerlijk;  mannelijk, krachtig, geil en energiek. Ik kijk naar beneden en zie je knoepert boven mijn geslacht hangen. “Help me maar even” zeg je. Ik sla mijn benen om je heen en pak met mijn rechterhand je erectie. Ik zet hem voor mijn opening en met mijn voeten geef ik je het teken. Ik zie je heupen loom naar voren komen, langzaam glijdt je pik in mijn lijf, hij voelt vol en zwaar in mijn spleet. Ik kreun diep. Langzaam begin je me te neuken, elke stoot stuurt stroom van mijn klitje naar de rest van onderlichaam.  “Sneller, lief” hijg ik. Je gehoorzaamt, je tempo gaat omhoog, je stoten zijn lang en sterk, je pik is ongelooflijk hard en een halve seconde na elke stoot voel ik je ballen tegen mijn billen klotsen. De stroomstoten in mijn onderlijf worden langer en intenser, ze komen dichter bij elkaar. Ik weet dat ik zometeen ga klaarkomen. Nog twee, drie, vier stoten van jou, dan ben ik even gewichtloos,  even is het zwart voor mijn ogen, dan is het orgasme er, ik stoot een langgerekte jammerkreet uit, mijn kutspieren proberen  jou als een bezetene binnen te houden en ik voel vocht losbreken.

“Dat was goed voor jou” zeg je grijnzend terwijl ik nahijg met je heerlijke lijf stevig bovenop me. Je tong glijdt mijn mond in en liefkoost langzaam de binnenkant. “Het was geweldig!” mompel ik, nog loom van het klaarkomen.

“Mond of hand?” vraag ik.
“Doe maar je hand”
We gaan tegenover elkaar zitten op het bed, onze benen uit elkaar en om elkaar. Ik zie een grote vlek op het laken onder mij. Zacht leg je je handen op mijn borsten. Ik pak je erectie en begin je af te trekken, lange langzame halen, zoals je het graag hebt. Je voelt gloeiendheet aan en aan je pik en geluiden diep uit je voel ik dat je er zo zult zijn. Je mond zoekt de mijne en we zoenen elkaar. “Ik ben er bijna” hijg je in mijn oor.
“Dat weet ik, lieverd, kom maar lekker. Kom maar.”
Mijn hand gaat sneller en sneller, ik kijk naar beneden en zie je prachtige rood-roze eikel tussen mijn vingers flitsen. Ik leg mijn linkerhand op je bil en druk diep met mijn nagels. Ik kijk strak in je ogen, want die draaien altijd zo heerlijk weg als je klaarkomt. “Nu, nu, nu”  hijg je. Ik voel je zaad in twee stralen tegen de onderkant van mijn borsten komen, je ogen zijn bijna weg uit hun kassen, de geur om je lijf is heerlijk, mijn handbewegingen worden langzamer en langzamer en stoppen dan.

“Zullen we gaan douchen?” vraag je.
We kijken allebei naar beneden, naar het vocht en het geil op onze lichamen.
“Geen slecht plan” lach ik.

We staan op, lopen naar de douche en beginnen aan onze zondag.  
 
© Judith

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  7 comments for “Zondag

 1. 28 juni 2008 at 16:47

  Een heerlijk uitgebreid beschreven zinderend genot. Met gevoel voor detail en liefdevol. Mooi Judith!

 2. WB
  29 juni 2008 at 07:39

  Met veel passie beschreven. Heerlijk!

 3. Anoniem
  1 juli 2008 at 09:26

  een zalige vertelling wat een oplossing een glazen staaf.
  hoop meer van je te lezen

 4. 2 juli 2008 at 12:26

  Wat prachtig verhaal. Om jaloers op te worden. De zinderende erotische spanning van een lome ochtend. Heerlijk in beeld gebracht. En dan die dildo in zijn kontgaatje. Zaaaaaaalig !!!!

 5. 5 juli 2008 at 17:55

  Heerlijk verhaal over de favoriete zondagmorgenaktiviteit. Heel herkenbaar.

  Drie sterren, want meer kan ik er helaas niet geven.

 6. 10 juli 2008 at 20:31

  Alledaags tafereeltje dat goed gedoseerd en smaakvol wordt beschreven. Ook de sfeer wordt prima weergegeven. Ik kan me voorstellen dat, als Judith zulke lieflijke verhalen blijft schrijven, ze zich zal kunnen meten met Miel de Sarrassin.
  2,5*

 7. 2 augustus 2008 at 21:02

  Héél erg mooi verhaal, Judith. Je hebt een elegante en zwierige schrijfstijl die indruk op me maakte. Het aspect "praten" viel me ook op, ergens halverwege dit opwindende verhaal, misschien omdat S en ik ook zoveel praten. Het kan een enorm aphrodisiac zijn, hè? Gewoon praten over wat je allemaal met haar/hem zult gaan doen.
  Ik vond het echt top.
  Grtjs!
  xxx

Geef een reactie