hot teens tube shemale jizzed by group.

Zwoele avonden

Op een warme zwoele zomeravond loop ik in een luchtig zomerjurkje over het strand. Ik voel me opgewonden, want ik weet dat het straks gaat gebeuren. Met wie weet ik nog niet, maar dat maakt het nou juist zo spannend. Normaal heb ik twee ‘lovers' en ik kom zeker geen aandacht tekort. Maar mijn minnaar is ver weg in Amerika, en mijn man is weer eens op zakenreis. En je moet toch íets, als aantrekkelijke, jonge vrouw?

Ik flaneer en kijk ondertussen naar groepjes mannen die zich nog op het strand bevinden. Ik voel dat ik bekeken word en hoor dat er naar mij gefloten wordt. Ik vind het heerlijk om al die aandacht te krijgen en speel ermee. Dan ga ik ergens op een beschutte plek in het zand liggen en kijk naar de ondergaande zon. In de verte zie ik een donkere, gespierde man aan komen. Kennelijk is hij ook alleen en ik probeer zijn blik te vangen. Als hij dichterbij komt zie ik dat het een ongelooflijk knappe vent is van ongeveer 40 jaar oud. Wij krijgen oogcontact terwijl hij voorbij loopt en ik voel dat er een vonk overspringt. Dit laat ik niet zomaar voorbij gaan en ik grijp mijn kans, iets wat ik vroeger nooit gedurfd zou hebben. Ik wenk naar hem en hij kijkt verbaasd en komt in mijn richting lopen. Hij gaat naast mij in het zand zitten. Ik voel meteen een sterke lichamelijke aantrekkingskracht en weet niet goed wat te doen. Ik schuif mijn jurkje een beetje omhoog en hoop dat hij daar oog voor heeft. Misschien ziet hij straks zelfs dat ik geen slipje aan heb. Ik voel het vochtig worden tussen mijn benen en probeer mezelf een beetje onder controle te houden.

Terwijl ik met hem praat over van alles en nog wat, “verdrink” ik in zijn prachtige donkere ogen. In gedachten fantaseer ik over zijn lul en hoop dat deze overeenkomt met zijn postuur, want jemig wat een lichaam. Ik merk dat hij steeds meer geïnteresseerd is en als hij quasi onschuldig mijn schouder aanraakt zakt het schouderbandje direct omlaag. Ik pak zijn hand vast en duw deze richting mijn borsten. Gretig pakt hij mijn borst vast en begint deze te masseren. Ik laat mijn jurkje zakken zodat hij beide borsten kan kussen en strelen. Al snel wil hij meer, maar eerst pak ik hem vast in zijn kruis en voel een enorme bobbel. Jezus, denk ik, die ga ik ongelooflijk pijpen en ik maak zijn broek los. Zijn enorme pik springt letterlijk naar buiten. Ik pak hem vast en begin hem af te trekken. Dan pak ik hem met mijn mond en met mijn tong draai ik rondjes rond zijn eikel; kreunend ligt hij in het zand. Geweldig om te zien hoe kwetsbaar een man op zo'n moment is. Het idee dat ik hier een wildvreemde man op het strand lig te pijpen maakt mij nog geiler. Terwijl hij daar ligt ga ik boven hem staan en hij trekt mij richting zijn gezicht. Zijn handen verdwijnen onder mijn jurk en hij begint mij te bevredigen. Hij vraagt mij om op zijn gezicht te gaan zitten. Langzaam laat ik mijn kut op zijn gezicht zakken en hij begint mij te likken, te vingeren en te kussen. Ik word gek van het heerlijke gevoel en tast ondertussen naar mijn tas waar ik een condoom uit haal. Nu wil ik zijn lul voelen. Ik schuif het condoom over zijn lul en speel er nog wat mee in de hoop dat deze nog groter en harder wordt. Dan ga ik boven op hem zitten en schuif mijn kut over zijn lul. Ik moet mij inhouden om nog niet klaar te komen, want dit is het gevoel waar ik altijd van gedroomd heb. Ik wip op en neer en na een paar keer houd ik het niet meer en kom fantastisch klaar. Mijn hele lichaam trilt en ik hoop dat dit gevoel nog even blijft, maar lang krijg ik niet om na te genieten want voor ik het weet voel ik zijn lul in mijn kont verdwijnen. Om het gevoel te versterken, verander ik van positie en ga op mijn knieën voorover gebogen in het zand zitten. Stevig pakt hij mijn heupen vast, zodat hij nog meer kracht kan zetten. In de verte zie ik een groepje mannen aan komen, zijn dit vrienden van hem? Dan komt hij klaar. Langzaam glijdt hij uit mij en samen liggen we nog een tijdje na te genieten. Ik sta op fatsoeneer mijzelf en loop weg; hij loopt de andere kant op. Zal ik hem ooit nog zien?Misschien kan ik hem en zijn vrienden nog een keer ontmoeten. Terwijl ik met die gedachten speel, merk ik dat ik alweer geil begin te worden. Misschien iets voor later op de avond…………………….!

©Sophia

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world